گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1489

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
    دعا کن خدا فقط توله سگاشون
    تکه پار کنه
    داغ اولاد بد داغیه
    آقا این چه حرفیه
    زشته
    گناه پدر چه ربطی به فرزند داره

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2020
      • 2057

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
      آقا این چه حرفیه
      زشته
      گناه پدر چه ربطی به فرزند داره
      ظریف اگه توله سگش یا خاتمی توله اش اگر ریز ریز بشن و بقیه ....
      شاید ادم بشن
      همه تلاش پدرا. در توله هاشونه
      اگه توله ظریف ریز ریز بشه
      مردک نیشش باز میکنه که دندون عقل نداشته اش پیدا باشه
      مردک احمق حروم خور
      بعد حروم خورند که توله بزرگ کردن
      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
        خدا تکه پارشون کنه با این شرکت داریشون
        حیف پیت نفت بریزی رو هیات مدیره وشرکتش اایتیش بزنی
        داداش خوبم، عزیز جانم
        فکر نمیکنید کمی زیادی پست میفرستید؟
        تقریبا در تمامی تاپیک پست های ناله و زاری و اعتراضی از شما دیده میشه.
        خواستم بگم کمی ریلکس باشید،اینقدر استرس برای بدنتون خوب نیست یعنی بمرور زمان متوجه تاثیرات مخرب روی سیستم اعصاب بدنتون خواهید شد و ممکنه کار به جایی برسه که طول درمانش سخت و سالها زمان ببره.
        بجای فشار و استرس بیشتر بر خودتون،توصیه من به شما نفس عمیق کشیدن و کمی بی خیالی نسبت به اوضاع بورس و تورم بودن هست.
        من بخاطر خود شما میگم من احساس میکنم شما زیر فشار استرس ،خودتون رو نابود میکنید.
        پست فرستادن و حمله به این و اون راه چاره نیست بلکه خونسرد بودن، نفس عمیق کشیدن و تحقیق و تحلیل بیشتر سودسازی و روند قیمتی سهامی که در پرتفو دارید،میتونه چاره کار باشه.
        آگاهی از سود و روند قیمت سهام داخل پرتفوتون کمک میکنه تا استرس کمتری را متحمل بشید.
        ببخشید اگر انتقادی کردم هدف کمک بود نه تخریب
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
          ستاره‌دار(1)
          • Sep 2020
          • 2057

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          داداش خوبم، عزیز جانم
          خواستم بگم کمی ریلکس باشید،اینقدر استرس برای بدنتون خوب نیست یعنی بمرور زمان متوجه تاثیرات مخرب روی سیستم اعصاب بدنتون خواهید شد و ممکنه کار به جایی برسه که طول درمانش سخت و سالها زمان ببره.
          بجای فشار و استرس بیشتر بر خودتون،توصیه من به شما نفس عمیق کشیدن و کمی بی خیالی نسبت به اوضاع بورس و تورم بودن هست.
          من بخاطر خود شما میگم من احساس میکنم شما زیر فشار استرس ،خودتون رو نابود میکنید.
          پست فرستادن و حمله به این و اون راه چاره نیست بلکه خونسرد بودن، نفس عمیق کشیدن و تحقیق و تحلیل بیشتر سودسازی و روند قیمتی سهامی که در پرتفو دارید،میتونه چاره کار باشه.
          آگاهی از سود و روند قیمت سهام داخل پرتفوتون کمک میکنه تا استرس کمتری را متحمل بشید.
          درود وسلام بر شما
          شما راست میگید اما نمیشه
          ملاحظه بفرمایید
          همه دادشون در اومده
          اقا مجتبی پورمحسن
          هم که اینقدر پسر خوبی بود
          صداش در اومده

https://forums.boursy.com/showthread...=1#post1116320
          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• محمدرض
            عضو فعال
            • May 2019
            • 392

داداش خوبم، عزیز جانم
            سلام ودرود معاملات آخر وقت را چطور دیدین؟

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
              سلام ودرود معاملات آخر وقت را چطور دیدین؟
              درود بر شما
              خوب بود.بنظر من زمان تنگه ،با توجه به بازگشایی خودرو در بازه یک ماهه یا 40 روزه مجبورآ قیمت خگستر رو بالا ببرند تا اون فاصله قیمتی حفظ بشه ضمن اینکه افزایش سرمایه خگستر هم ممکنه بزودی روی کدال بیادنمیدونم چند درصده ولی خگستر در این قیمت ها بنظر من ارزنده هست.حالا دیگه نمیدونم حقوقی برای شنبه چه خوابی دیده ولی نمودارها نشان از بهتر شدن اوضاع رو میدن.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

یه محاسبه ساده
                قیمت پایانی خودرو در زمان توقف 3868 ریال بوده یعنی 11 درصد با سقف قیمتی اردیبهشت 402 فاصله داشته.
                اگر خگستر بخواد فاصله قیمتی خودش رو با خودرو حفظ کنه بایستی به 11 درصدی سقف اردیبهشت 402 خودش برسه یعنی قیمت 655 تومن ولی در این قیمت تازه میرسه به زمان متوقف شدن خودرو.
                احتمال اینکه خودرو پس از بازگشایی مثبت قابل توجهی بخوره زیاده،حالا ما کمترین رو در نظر میگیریم میگیم 30 درصد مثبت باز بشه با قیمت تئوریک فعلی 455 ریال پس از افزایش سرمایه میشه 59 تومن.بعبارتی خگستر اگر بخواهد فاصله قیمتی خودش رو با حداقلترین قیمت خودرو پس از بازگشایی حفظ کنه باید در این یک ماه یا 40 روز حداقل به 655+30% که میشه 851 تومن برسه!!!
                حالا متوجه شدید خگستر چقدر عقبه.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2025/03/29, 10:01.

نظر

• محمدرض
                  عضو فعال
                  • May 2019
                  • 392

خدا لعنتشون کنه امروز بازم صندوق های طلا مثبت 7 وبعضا صف خریدن.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

درود بر دوستان
                    بنظر میرسه مقاومت 470 تومن شکسته شده.فردا هم صف خرید بشه یعنی شکسته شده.
                    با شکست مقاومت 470 تومن در تایم روزانه به بالای ابر ایچیموکو میاد و چون در تایم هفتگی هم در بالای ابر هستیم در صورت صعود به بالای 500 تومن،احتمال شکست مقاومت محدوده 520 تا 540 تومن این بار بالاست.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2025/04/05, 14:05.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2761

شناوری زیاد هست و حقوقی های پدرسوخته ای داره...امیدوارم خوب جمع بشه و ۵۳۰ رو بشکنه....تریگر ورود برای پول هوشمند در بازار شکست و تثبیت بالای ۵۳۰ هست

نظر

• محمدرض
                        عضو فعال
                        • May 2019
                        • 392

دوباره روز از نو روزی از نو. صف فروش شد

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

این صف فروش در 462 تومن گرچه در واکنش به مقاومت مهم 470 تومن بوده ولی خود صف فروش و مقدار حجم اون با اخبار مثبت پیش رو هیچ تطابقی نداره،سهم میتونست با یه منفی اندک به کار خودش ادامه بده.
                          برای من حجم 43 میلیونی صف فروش اونم در این مقطع زمانی باورپذیر نیست.
                          چرا خگستر با این همه اخبار مثبت و این حجم از عقب ماندگی از بازار باید در این قیمت ها صف فروش بشه؟!!!

نظر

• محمدرض
                            عضو فعال
                            • May 2019
                            • 392

این صف فروش در 462 تومن گرچه در واکنش به مقاومت مهم 470 تومن بوده ولی خود صف فروش و مقدار حجم اون با اخبار مثبت پیش رو هیچ تطابقی نداره،سهم میتونست با یه منفی اندک به کار خودش ادامه بده.
                            برای من حجم 43 میلیونی صف فروش اونم در این مقطع زمانی باورپذیر نیست.
                            چرا خگستر با این همه اخبار مثبت و این حجم از عقب ماندگی از بازار باید در این قیمت ها صف فروش بشه؟!!!
                            سلام ودرود
                            حمایتش چنده؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post

سلام ودرود
                              حمایتش چنده؟
                              درود بر شما
                              ولله اونقدر بالا نرفته که بگیم تا این حمایت میاد پایین.من احتمال میدادم همین امروز صف فروش جمع بشه ولی جمع نشد.
                              نمودارها روی محدوده 450 تا 455 تومن یه حمایت رو نشون میدن.ببینیم چی میشه ؟
                              البته جو بازار بی تاثیر در شکل گیری این صف فروش نبود

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8746

الان کل صتعت خودرو و قطعه سازها کلاً منفی هستند.
                                خمحرکه که هر روز صف خرید بود الان صف فروشه
                                با توجه باه اخبار افزایش سرمایه های سنگین گروه
                                همه این عزیزان کلی زمین و ماشین آلات دارند و قیمتشان در حد 200-300 تومانه !!!

کلاً با مدیریت جهادی صیدی و تیمش بیش از این نمیشه انتظار داشت.

قطعاً اولین اقدامیش عرضه اولیه است.

بورس طلسم شده.
                                آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2025/04/06, 18:02.

نظر

در حال کار...
                                X