گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • liveparsi
    عضو عادی
    • Dec 2014
    • 223

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

اگر به خرید حقوقی در دو ماه گذشته توجه کنیم می بینیم که بشدت در حال جمع آوری سهم هستند. نه لزوما حقوقی های درصدی بلکه صندوقها و شرکت های سرمایه گذاری. این خرید سنگین حقوقی ها را اگر بذاریم کنار خبر ورود خودرو به بورس کالا و اصلاح ساختار مالیش( که یکیش فروش سهام خودرو توسط خگستر هست که در واقع زیرمجموعه خودرو هست) می فهمیم که قطعا خبرهای خیلی نابی به گوش نهنگهای بازار رسیده که خگسترو به قیمتهایی میرسونه که شاید باورش برای ما سخت باشه.

نظر

• liveparsi
      عضو عادی
      • Dec 2014
      • 223

72 میلیون خرید حقوقی!!!! باید به این نکته توجه داشته باشید که خگستر تاثیری در روند بازار نداره که حقوقی های اونو مجبور کنند صف را جمع کنه. قطعا قراره اتفاقهایی بیوفته که حقوقی ها دارند اینجوری سهمو می بلعند

نظر

• وحید خزایی
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 1260

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
        ۳۲۰ رو دید و ریخت .....بنظرم اصلاح زمانی و قیمتی ش ادامه داشته باشه ....
        235 رو فعلا واسش مقاومت میبینم و انتظارم اینه یه مدتی زیرش معامله شه و فعلا سهم جایی نمیره....

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

امروز نه خودرو و نه خساپا و نه خپارس هیچکدوم صف فروش نشدند الا خگستر.
          یه عمدی در صف فروش کردن خگستر و خرید در صف فروش دیده میشه.
          کم کم ارزش تک سهم شدن داره ولی به کسی پیشنهاد نمیدم ولی روی 200 تومن اگه بیاد ،من میانگین کم میکنم.
          این توصیه به خرید یا فروش نیست بلکه صرفا نظرات نویسنده می باشد و البته ممکنه اشتباه هم باشه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

توی دام بازی های حقوقی نیفتید این سهم باارزشه،حالا خود دانید از ما گفتن بود.
            من خودم سهامدارم و با رعایت حد ضرر سهامداری میکنم.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• وحید خزایی
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 1260

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              توی دام بازی های حقوقی نیفتید این سهم باارزشه،حالا خود دانید از ما گفتن بود.
              من خودم سهامدارم و با رعایت حد ضرر سهامداری میکنم.
              ارادت....۲۳۰ امروز به نظرم فرصت فروش خوبیه....

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                ارادت....۲۳۰ امروز به نظرم فرصت فروش خوبیه....
                با عرض ارادت متقابل ،ببخشید من 230 تومن رو فرصت فروش نمیدونم .
                ممکنه شما 5 یا ده درصد افت رو در کوتاه مدت ببینید ولی من 200 درصد رشد رو در میان مدت و بلند مدت میینم.بنابرهمچنان سهامداری میکنم.
                این توصیه به خرید یا فروش نیست بلکه صرفا نظرات نویسنده می باشد و البته ممکنه اشتباه هم باشه.

نظر

• وحید خزایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 1260

با عرض ارادت متقابل ،ببخشید من 230 تومن رو فرصت فروش نمیدونم .
                  ممکنه شما 5 یا ده درصد افت رو در کوتاه مدت ببینید ولی من 200 درصد رشد رو در میان مدت و بلند مدت میینم.بنابرهمچنان سهامداری میکنم.
                  سلام شب بخیر ....در برگشت بازار یکی از شارپ های بازاره ....ولی بنظرم همچنان از نظر زمانی و قیمتی جای اصلاح داره .....

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

یه روزی فعالین بازار حسرت این قیمت ها(170 تومن) رو برای خبهمن خواهند خورد.
                    دیر نیست اون روز.

اون روز این پست بالا میاد.
                    22 تیر 98
                    این پست مربوط به دو سال پیش بر روی خبهمن هست بازدهی اصلا توی ماشین حساب جا نمیشه جالبه اون موقع کسی نگاش هم نمیکرد.از اون موقع تا حالا 1250 درصد افزایش سرمایه از تجدید داده و سود مجمع هم داده.
                    اینو گفتم به فروشنده های خگستر که گوشی دستتون باشه چی رو دارید می فروشید.

نظر

• liveparsi
                      عضو عادی
                      • Dec 2014
                      • 223

این پست مربوط به دو سال پیش بر روی خبهمن هست بازدهی اصلا توی ماشین حساب جا نمیشه جالبه اون موقع کسی نگاش هم نمیکرد.از اون موقع تا حالا 1250 درصد افزایش سرمایه از تجدید داده و سود مجمع هم داده.
                      اینو گفتم به فروشنده های خگستر که گوشی دستتون باشه چی رو دارید می فروشید.
                      چیزی که من را نسبت به این سهم خوش بین کرده خرید سیری ناپذیر حقوقیهاست. اونم حقوقیهایی که میون درصدی ها نیستند. خیلی عجیب و غریب در حال بلعیدن سهم هستند. نمیذارند صف خریدی بمونه. ظاهرا هم خیلی برای خرید عجله دارند. شاید برخی از دوستان بگند خب خرید حقوقی تو هر سهمی ممکنه اتفاق بیوفته. ولی باید توجه داشت که اولا این سهم جزو سهامهای لیدر نیست که بازارگردان مجبور به خریدش باشه و دوما سال گذشته موقع ریزش حتی 1 میلیون سهم هم خرید انجام نمیداند ولی الان تقریبا دوماهه بشدت در حال خرید هستند اونم با حجم های خیلی بالا

نظر

• اشکان2010
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 684

احتمالا خگستر برگشت وصعودخوبی طی روزهای آتی خواهدداشت...

تاحالا آسانسوری اومد پایین و حالا دکمه این آسانسور زده شده برای بالا رفتن...

معامله درقیمتهای بسیار نازل خگستر وبعضی سهم های دیگه طی دو سه هفته اخیر رو اصلا درک نمیکنم!!!...

امروز (26/7/1400) خگستر 2146 ریال بسته شد وعزیزان زیادی زیر 210 تومن هم فروختنش
                        من که 50 درصد نقد بودم امروز بیشترش رو مجددا اختصاص دادم به خرید خگستر با میانگین 213 تومن...

البته تواین بازار رانتی وبعضا دستوری و صدالبته بی تحلیل و جو زده هر اتفاقی ممکنه!

نظر

• وحید خزایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 1260

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                          احتمالا خگستر برگشت وصعودخوبی طی روزهای آتی خواهدداشت...

تاحالا آسانسوری اومد پایین و حالا دکمه این آسانسور زده شده برای بالا رفتن...

معامله درقیمتهای بسیار نازل خگستر وبعضی سهم های دیگه طی دو سه هفته اخیر رو اصلا درک نمیکنم!!!...

امروز (26/7/1400) خگستر 2146 ریال بسته شد وعزیزان زیادی زیر 210 تومن هم فروختنش
                          من که 50 درصد نقد بودم امروز بیشترش رو مجددا اختصاص دادم به خرید خگستر با میانگین 213 تومن...

البته تواین بازار رانتی وبعضا دستوری و صدالبته بی تحلیل و جو زده هر اتفاقی ممکنه!
                          سلام ، ارادت مخصوص ...فعلا جایی نمیره اشکان خان ....۲۳۵ سد محکمیه واسش....من خودم تو کارشم....تو قیمت های بهتر فرصت ورود میده....

نظر

• محمدرض
                            عضو فعال
                            • May 2019
                            • 391

متاسفانه صفش به نصف روز هم نرسيد.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

هر کسی از روند خگستر گلایه منده میتونه بفروشه.بنده همچنان سهامداری میکنم.
                              این توصیه به خرید یا فروش نیست،صرفا نظرات نویسنده می باشد و البته ممکنه اشتباه هم باشد.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

ده میلیارد حجم صف فروش هم بکنی باکی نیست ما از این صف فروش ها در قیمت های پایین خیلی خیلی زیاد دیده ایم.
                                راحت باش.
                                این توصیه به خرید یا فروش نیست،صرفا نظرات نویسنده می باشد و البته ممکنه اشتباه هم باشد.

نظر

در حال کار...
                                X