گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10176

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

اگر خدای نکرده توافق انجام نگیره چی بلایی سر بازار میاد؟
    اتفاقات بدی حتی در این قیمت ها هم میتونه بیفته.زیرا توافق صورت نگیره دیگه تحریم های قویی نمونده که غرب برای بازدارندگی به اون متوسل بشه پس احتمال جنگ خیلی بالا میره در چنین شرایطی هم کسی به قیمت و بنیاد سهم توجه نمیکنه و فقط اردر فروش رو فعال میکنه.
    در چنین شرایطی فشار فروش خیلی بالا میره و خیلی از سهام کف های قبلی خود رو میشکنند با شکست کف 155 تومنی خودرو ، تمامی سهام در صف فروش قفل میشند.
    امیدوارم این اتفاق هرگز نیفته.
    من به توافق هسته ای خوشبینم، بنظر من احتمال توافق خیلی خیلی بالاست 99.99 احتمال میدم توافق صورت بگیره ولی اگر خدای نکرده صورت نگیره اوضاع خیلی قمر در عقرب میشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• وحید خزایی
      عضو فعال
      • Jul 2020
      • 1260

باید با حوصله یه بررسی بزنم ، خودرویی ها از نظر زمانی و قیمتی دارن به پایان اصلاح نزدیک میشن و آماده یک رشد خوب خواهند شد.....
      .
      خدمت دوستان و رفقای گل خودرویی از سجاد و بابک و بهرام و اشکان گرفته تا سایر سهامداران باید عرض کنم که در این مدت فاجعه بار بورس اگه روی مخ بودیم قصدی نداشتیم....@};-
      آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2022/01/24, 11:42.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
        باید با حوصله یه بررسی بزنم ، خودرویی ها از نظر زمانی و قیمتی دارن به پایان اصلاح نزدیک میشن و آماده یک رشد خوب خواهند شد.....
        با سلام

می بینم که نوسانگیران عزیز هم بوی ورود پول شنیده اند !

بازار را فقط با خودرو و خگستر می توانند برگردانند ...

دیگه بازار نه به P/E اهمیت می ده و نه به گزارشات 9 ماهه و یا گزارش فعالیت ماهانه 1 ماهه منتهی به 1400/10/30 سهام !!!

بازار دنبال ورود نقدینگی به یک سهم هست ...

حال چه تجلی باشه ... که به نظرم به زودی بازی اش تمام میشه و ومعادن تا ابد پول نخواهد داشت و سهمی که NAV آ آن 100 تومان هم نمی ارزه و این را خود شرکت گفته بود ، حالا داره بالای 100 تومان معامله میشه و به زودی بر م یگرده رو همان 100 تومان

حال چه خودرو و خگستر باشه ...

اون حقیقی هایی که پول میلیاردی سنگین دارند ، به سهامی ورود خواهند کرد که قدرت نقد شوندگی داشته باشند و ضمنا" ورود پول رو به اون سهم حس کرده باشند ...

کل بازار متوجه شدند یا خواهند شد که اگر قرار باشه بازار بالا بره ، بازار بدون خودرو جایی نخواهد رفت ...

دیگه بازار نه به گزارشات پالایشی ها و نه به گزارشهای فملی و فولاد مبارکه و ... اهمیت نمی ده ...

تنها راه نجات بازار از ایران خودرو و خگستر می گذرد ...

بالاخره خیلی ها به این دو سهم وارد خواهند شد ...

مهم زمان ظهور هست ....
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2116

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          اگر خدای نکرده توافق انجام نگیره چی بلایی سر بازار میاد؟
          اتفاقات بدی حتی در این قیمت ها هم میتونه بیفته.زیرا توافق صورت نگیره دیگه تحریم های قویی نمونده که غرب برای بازدارندگی به اون متوسل بشه پس احتمال جنگ خیلی بالا میره در چنین شرایطی هم کسی به قیمت و بنیاد سهم توجه نمیکنه و فقط اردر فروش رو فعال میکنه.
          در چنین شرایطی فشار فروش خیلی بالا میره و خیلی از سهام کف های قبلی خود رو میشکنند با شکست کف 155 تومنی خودرو ، تمامی سهام در صف فروش قفل میشند.
          امیدوارم این اتفاق هرگز نیفته.
          من به توافق هسته ای خوشبینم، بنظر من احتمال توافق خیلی خیلی بالاست 99.99 احتمال میدم توافق صورت بگیره ولی اگر خدای نکرده صورت نگیره اوضاع خیلی قمر در عقرب میشه.
          توافق بدستهای روسیه گره خورده ؟؟؟ برای سیرشدنش چقدر وقت لازم است ؟؟؟؟؟؟؟؟/

نظر

• وحید خزایی
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 1260

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
            با سلام

دیگه بازار نه به P/E اهمیت می ده و نه به گزارشات 9 ماهه و یا گزارش فعالیت ماهانه 1 ماهه منتهی به 1400/10/30 سهام !!!

حال چه تجلی باشه ... که به نظرم به زودی بازی اش تمام میشه و ومعادن تا ابد پول نخواهد داشت و سهمی که NAV آ آن 100 تومان هم نمی ارزه و این را خود شرکت گفته بود ، حالا داره بالای 100 تومان معامله میشه و به زودی بر م یگرده رو همان 100 تومان

اون حقیقی هایی که پول میلیاردی سنگین دارند ، به سهامی ورود خواهند کرد که قدرت نقد شوندگی داشته باشند و ضمنا" ورود پول رو به اون سهم حس کرده باشند ...

کل بازار متوجه شدند یا خواهند شد که اگر قرار باشه بازار بالا بره ، بازار بدون خودرو جایی نخواهد رفت ...

دیگه بازار نه به گزارشات پالایشی ها و نه به گزارشهای فملی و فولاد مبارکه و ... اهمیت نمی ده ...

مهم زمان ظهور هست ....
            عزیزمی....آرزوی سود فراوان بابک عزیز /:.Heart.:/

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

با سلام

مهم زمان ظهور هست ....
              در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
              عزیزمی....آرزوی سود فراوان بابک عزیز /:.Heart.:/
              ارادت فراوان وحید خان

دوستت دارم

یه کله پاچه مشتی مهمون خودمی

آرزوی سود فراوان برای همه دوستان و همکاران عزیز

به خدا ما فقط دنبال سود هستیم

حالا چه سهم سود ده باشه ، چه سهم زیان ده ...

مهم فقط و فقط کسب سود هست ...

متاسفانه یک سری میان و گارد می گیرند

برو تاپیک فولاد مبارکه رو بخوان وحید خان ... ببن چی نوشتم

چرا فولاد مبارکه وضعش این هست الان ؟

چرا شبندر و فملی وضعشان این هست

مگر همه چی به سود سازی هست ؟

افرادی که دنبال سود سازی و P/E هستند ، شک نکن پولشان را توی بانک بگذارند براشون در وضعیت فعلی بهترین تصمیمه ...

تا ریسک پذیر نباشی سود نمی کنی

همانطور که توی امضای خودم هم نوشتم

هر سهمی می خرید چه سود ساز عالی و چه سهم زیان ساز ، سهمی بخرید که قدرت نقد شوندگی داشته باشه

نقد شوندگی خیلی خیلی مهم هست ...
              آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2022/01/24, 11:55.

نظر

• liverno
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1742

اولین سهمی که با شاخص برگرده همین سهمه..

نظر

• naderi1
                  ستاره‌دار(26)
                  • Sep 2020
                  • 792

این سهم برای سفته بازی و نوسان شده بنوعی خوراک! هربار در این چند ماهه با جوسازی و کمک گرفتن از عوامل خود سودهای خوبی را به جیب زدن. که در این بین عواملشان در فضای مجازی هم کمک بهشان در این جو و نوسان گیری کرده. حالا برخی ممکنه خودشان هم متوجه نشن که درخدمت انها هستن.
                  برای مثال خگستر بعد از سقوط ازاد که از بالای 1200 تومان انجام شد در اوایل خرداد امسال به حدود 170 تومان رسید و با جوسازی طی چند ماه به بالای 300 هم رساند یعنی بالای 80 درصد رشد!بعد از خالی کردن به کمک عواملی که گفته شد سهم نوبت افتش رسید و مجدد به زیر 200 تومان آمد که در تاریخ 9ابان به 180 هم معامله شد. و در عرض تقریبا1ماه مجدد بالا بردند و به 270 رسید که حدود 50 درصد رشد میشود . بعد تا اواخر اذر مجدد اوردن به نزدیک200تومان و مجدد داستان تکراری !
                  سفته بازی فقط در سهم های کوچک قرار نیست باشد بلکه در سهم های بزرگ هم میشود منتها اینبار نه توسط یک یا چند نفر محدود بلکه با پول و جو و کمک حقوقی ها و حتی نحوه انتشار اخبار و یاری گرفتن از عواملشان در فضای مجازی. بالاخره سودهای کلان ارزش خرج کردن هم دارد! البته در فروم ها و.. اکثرا ناخواسته و بی اطلاع در خدمتشان قرار میگیرن. ما هم هرجا تشخیص بدیم سعی میکنیم با این جو و موج همراه بشیم و بیشتر بازی خوانی است تا تحلیل حالا ممکنه به ظاهر با نمودار و.. هم همراهش کنن تا کارشان شیک تر باشد! ولی بازی دست افراد دیگر است.
                  اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10176

هر کسی از سهامدار ها فکر میکنه خگستر سهم سفته بازیه و همچنین با نظر من خریده، الان سهم شناور هست، میتونه روی 213 یا 212 تومن براحتی حتی چند میلیون حجم داشته باشه،بفروشه.
                    اینقدر ساده.
                    ما نگاهمون یکی دو ساله هست و منتظر توافق هستیم تا تکلیف خودروییها روشن بشه.
                    حد ضرر من کف قبلی 175 تومن هست.
                    با هیچ کسی هم بحثی نداریم.بنده هیچ کسی رو تشویق به خرید یا فروش نمیکنم فقط نظر خودم رو میگم.
                    لطفا به امضام توجه شود.
                    ممنونم.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/01/25, 12:23.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1770

هر کسی از سهامدار ها فکر میکنه خگستر سهم سفته بازیه و همچنین با نظر من خریده، الان سهم شناور هست، میتونه روی 213 یا 212 تومن براحتی حتی چند میلیون حجم داشته باشه،بفروشه.
                      اینقدر ساده.
                      با هیچ کسی هم بحثی نداریم.بنده هیچ کسی رو تشویق به خرید یا فروش نمیکنم فقط نظر خودم رو میگم.
                      لطفا به امضام توجه شود.
                      ممنونم.
                      اگر پول داشتم خگستر می خریدم خگستر سهم خوبی است نقد شوندگی خوبی هم داره

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10176

به نظر من هر کسی توی فروم ها پستی ارسال نکنه و فقط نظرها رو بخونه برنده تر از اونیه که روی سهام نظری میده و تجربیاتش رو در اختیار دیگران قرار میده.
                        زیرا اونی که نظری روی سهم میده خودش رو در برابر آماج حمللات افراد حاشیه ساز یا حتی سهامدار قرار میده،از توهین و افترا بگیر تا مسخره کردنش.
                        ولله چرا برای سری که درد نمیکنه دستمال میبندیم؟
                        سهم nav ش 395 تومنه وقتی روی 220 تومن میگی ارزش خرید داره میگند سفته بازه!!!
                        من همیشه گفته ام خوش به حال اونی که فقط خواننده مطالب هست ما که به نوشتن اعتیاد پیدا کردیم ولی درستش اینه که توی فروم ها در ایران فعالیتی نداشته باشی خیلی بنفعته.هم اعصابت آرومه هم از انواع اقسام افترا و توهین مبرا هستی.

نظر

• کمبوجیه
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 496

اینقدر ساده.
                          لطفا به امضام توجه شود.
                          ممنونم.
                          سلام من امروز خریدم چه سود چه ضرر دعاگوی همه تحلیلگران هستم. در ضمن کی گفته همه سیگنالهای تحلیلگران باید درست در بیاد انهم تو کثافتخانه بورس ایران. انشالله هم شما و هم بقیه تحلیلگران که دانش خودتون رو بی منت مجانا در اختیار کاربرانی مثل من قرار میدهید سپاسگزارم اگر حتی پولم از بین بره

نظر

• joniur
                            عضو عادی
                            • Jan 2020
                            • 83

به نظر من هر کسی توی فروم ها پستی ارسال نکنه و فقط نظرها رو بخونه برنده تر از اونیه که روی سهام نظری میده و تجربیاتش رو در اختیار دیگران قرار میده.
                            زیرا اونی که نظری روی سهم میده خودش رو در برابر آماج حمللات افراد حاشیه ساز یا حتی سهامدار قرار میده،از توهین و افترا بگیر تا مسخره کردنش.
                            ولله چرا برای سری که درد نمیکنه دستمال میبندیم؟
                            سهم nav ش 395 تومنه وقتی روی 220 تومن میگی ارزش خرید داره میگند سفته بازه!!!
                            من همیشه گفته ام خوش به حال اونی که فقط خواننده مطالب هست ما که به نوشتن اعتیاد پیدا کردیم ولی درستش اینه که توی فروم ها در ایران فعالیتی نداشته باشی خیلی بنفعته.هم اعصابت آرومه هم از انواع اقسام افترا و توهین مبرا هستی.
                            دقیقا همینطوره که می فرمایید، به عنوان کسی که سال هاست تو فروم ها به خوندن مشغولم و خیلی کم مینویسم با این نظر شما کاملا موافقم. و بیشتر از هر جایی تو فروم های خودرویی این معضل وجود داره. سهامدارای با تعصب سایر گروه های بورسی به نوبت یه سر میان اینجا چارتا لیچار بار مدیران و محصولات و سهامداران خودرویی میکنن و میرن. اکثر این افراد به احتمال زیاد قبلا به صورت مقطعی سهامدار این گروه بودن و با ضرر خارج شدن و به همین دلیل تحلیل های مغرضانه ارائه میکنن. وگرنه همه میدونیم که ادعای دلسوزی برای تازه واردا و جلوی ضرر اونارو گرفتن بلوفی بیش نیست.

نظر

• naderi1
                              ستاره‌دار(26)
                              • Sep 2020
                              • 792

در این چند وقته سعی کردم با بازی خوانی از نوسانات این سهم استفاده ببرم که قبلا هم این موضوع رو گفته بودم و در پست قبلی هم اشاره شد که در پی استفاده از فرصتها باید بود.
                              این چند مدت هر زمان این سهم به 200تومان نزدیک شده شروع به خرید پله ای کرده ام و اگر زیر200تومان هم هرموقع آمده حجم خریدم رو افزایش دادم تا میانگین کم شود و موقع رشد هم پله ای فروخته ام که سود خوبی از این بازی سهم بردم البته بجز یکبار که بعلت نیاز مالی غیرقابل پیش بینی مجبور شدم با ضرر این سهم را بفروشم بقیه موارد در این چند ماهه این سهم برایم سود داشته.
                              خیلی اهل اعلام معملاتم در فضای مجازی نیستم منتها حالا که حرف از این سهم شد امروز پله اول را از صف فروش (2105ریال) فعلا چند میلیون برگ سهم خریدم و اگر پایینتر بیاد پله های بعدی هم خرید خواهد شد و اگر نه که با توجه به وضعیت تصمیم میگیرم که در همین قیمتها و یا بالاتر اضافه کنم و یا همین تعداد فعلی برایم بس باشد و از دیگر موقعیتها بازار بهره ببرم
                              . اکثر مواقع وقت نمیکنم به سایت بیایم و گرنه هیچ نفعی در نوشتن ندارم و فقط دنبال اینم چهارنفر روشن بشن که در بازار چه خبر است. همین برایم بس است حالا هزار تا لایک فلان پست بخورد یا نه چه سود؟؟ در خگستر ۱۰۰۰تومانی هم هرکسی تعریف میکرد لایک خور و کسی غیر ان میگفت فحش خور بود. اصولا قرار نیست اکثریت نظرشان صحیح باشد.پستهای قبلیم هم اغلب در این راستا بوده.
                              اصولا وقتی صحبت از سفته بازی میشود امر بدی در بازار نیست و در بازارهای همه دنیا رایج است ما هم که نقشی نداریم و بازار را چهارتا ایدی فلان فروم جهت نمیدهد بلکه برنامه ها جای دیگر ریخته میشه و از عوامل و بازوها خود اعم از کانالها و رسانه ها و... هم یاری میگیرن حالا برخی هم ناخواسته در خدمتشان در میان. اینکه الان در این قیمت از نظر بنیادی ارزنده است یا نه و اینکه بعدا مثلا تا ۲سال آینده چقدر رشد و یا افت میکند منافات با این مطلب من ندارد و فعلا بازی که در جریان است این بوده . من هم نمیگویم سهم و یا شرکت بدی است اتفاقا خوش معامله و سود رسان است. و از نظر بنیادی هم در گروه خودش از خیلی هم گروهی هایش اوضاع مساعدتری دارد. عوامل اگر بشینن این نوع صحبت برخی رو ببینن بیشتر باعث خنده اونها میشه.
                              در خیلی نمادها سفته بازی بوده و خواهد بود و این بخش جدایی ناپذیر بازاره. همانگونه که سال قبل در خودروییها بازی برنامه ریزی شده ای راه انداختن و با جو سازی و بردن این نمادها به تایم خارج بازار و چیدن صف میلیاردی منافع سرشاری رو کسب کردن و جیب یک عده هم خالی شد و برخی هم اونو پای تحلیل خود میزارن! البته خیلی سهم ها به نحوی چنین وضعی دارن اما دیگه درمورد اینها بازی رو رو اجرا کردن و معلوم بود پشتشان خیلی گرم است! اینکه سهمی در یک سال چندین برابر شود و بعد 90 درصد افت کند (در برخی نمادها)ایا این نوع رشد ها و افت ها بر مبنای تحلیل بوده؟ سفته بازی و جربان جهت ده به پول و اذهان مردم که فقط کار چهارتا ایدی یا کانال نیست. عوامل پرنفوذ و دارای رانت ....
                              من همیشه سعی میکنم حق را بگویم و وجدان و شرفم اجازه نمیدهد بخاطر جیب خودم یا سهامدار بودن یا نبودنم و یا خوشایند چهارنفر خلاف واقع بگویم. اینکه درمورد یک سهم فضا رو طوری پیش ببریم که کسی جرات نکند برخلاف نظر بعضی حرفی بزند و عده ای جمله ور بشن به گوینده علاوه بر اینکه نشان از خامی این حرکات دارد برخلاف رسالت فروم هم است وگرنه میرفتیم در فلان گروه دوزاری تلگرام که خود میدانید چه خبر است برای این حرفهایم هیچ دلیلی نمیبینم که بعضی ناراحت و یا از کوره در برن که اگر اینطور شد معلوم است خیلی کم تجربه هستند و تجربه هم فقط با تعداد سالها حضور در بازار و یا سن عددی نیست.
                              آخرین ویرایش توسط naderi1؛ 2022/01/26, 00:16.
                              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

وعده جدید وزیر صنعت درباره قیمت خودرو/ سایپا و ایران‌خودرو واگذار می‌شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که دولت نباید بنگاهداری کند، گفت که سهام دولت در دو شرکت سایپا و ایران خودرو به صورت بلوکی واگذار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید رضا فاطمی امین در جلسه علنی امروز در پاسخ به سوال حسن نوروزی نماینده رباط کریم درباره علت عدم تعیین مدیرعامل دو شرکت ایران خودرو و سایپا توسط سهامداران گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت مایل نیست که بنگاهداری کند ما معتقدیم نباید دولت بنگاهداری داشته باشد و در همین راستا هم برنامه‌هایمان را پیش می‌بریم.

وی ادامه داد: سهام شرکت ایران خودرو بدین ترتیب است که هشت درصد سهام برای بانک‌های صادرات، تجارت و ملت، ۵.۷ درصد سازمان گسترش و نوسازی، ۲۷ شرکت شرکت کروز، سه درصد صندوق بازنشستگی، پنج درصد آتیه صبا و ۲۵ درصد خود سهامداران هستند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: مجمع شرکت ایران خودرو مردادماه سال ۱۳۹۹ برگزار شد که در زمان تشکیل مجمع بانک‌های صادرات و ملت سهامدار نبودند تشکیل جلسه مجمع به صورت قانونی بود که اگر خدشه‌ای به آن وارد می‌شد سازمان بازرسی به آن ورود پیدا می‌کرد.

وی ادامه داد: درباره شرکت سایپا همین روند است؛ ۱۷ درصد سهام برای سازمان گسترش و نوسازی، ۱۵.۶ برای صندوق بازنشستگی و فولاد، ۴۰ درصد هم خود سهامداری است که پدیده نادرستی است در شرکت سایپا هم مجمع ترکیبی انتخاب و مدیرعامل و هیات مدیره تعیین شدند.

وی ادامه داد: روال برگزاری مجامع در دو شرکت ایران خودرو و سایپا قانونی بوده، ما تاکید داریم که نباید دولت به عنوان سرمایه‌گذار در این شرکت‌ها باشد؛ به همین خاطر می‌خواهیم سهام دولت را بلوکی واگذار کنیم؛ ان‌شاءالله این کار در اسرع وقت انجام می‌شود.

وزیر صمت درباره نحوه قیمت گذاری خودروها گفت: نحوه قیمت گذاری شورای رقابت کاری کرد که شرکت هایی که بر پایه واردات بودند، سود کردند و شرکت هایی که بر پایه تولید بودند، زیانده شدند. این امر به دلیل نظام قیمت گذاری است که باید هر چه زودتر مسئله حل شود.

کد خبر 1596205

۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵

نظر

در حال کار...
                                X