گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار خرد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 2323

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

کسی اطلاع داره که مصوبه واردات خودرو شامل خودروهای کارکرده هم میشه یانه؟

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4718

تا این لحظه 917 میلیون سهم در خودرو معامله شده است ! پس مشخصه که قیمت خودرو پایینی چندانی نمیشه براش تصور کرد . از طرفی هم بالاخره قیمت خودر روی خگستر تاثیر دارد ! ممکنه خیلی ها منتظر باشند فردا در منفی 6 صبح خگستر بخرند ! من بعید می دونم فردا اگر منفی هم باشد از منفی 6 شروع نماید .

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

در اصل توسط nava.trader پست شده است View Post
        علت صف فروش سهم آزاد شدن واردات خودرو هست؟ رو چه قیمتی مانگین کم کنیم جناب ارام بورس؟

درود بر شما
        نه اصلا ربطی به اون نداره .خودرو های وارداتی شهریورماه تازه میخوان برسن ایران اونم شرایط عجیی غریب گذاشتند.تازه با این قیمت دلار و عوارض گمرکی 110 درصدی خیلی از مردم مگر در خواب بتونند خودروی خارجی بخرند.
        ما اصلا کاری به اونا نداریم،موضوع ما فروش بلوک خودروست،فقط باید زودتر این قیمت گذاری پایه خودرو بیاد، هر چقدر دیرتر بیاد اونقدر سهم رو بازی خواهند داد.بنظر من خرید پله اول در صف فروش فردا گزینه بدی نخواهد بود،چنانچه رفت بالا پله دوم رو هم کمی بالاتر بخرید ولی چنانچه از محدوده صف فروش فردا که محدوده 370 تا 380 تومنه هست،پایینتر رفت 350 تومن هم یه پله دیگه.
        .
        .
        .
        .
        در همین صف فروش 275 میلیون حجمی میگم آینده خگستر بنظر من خیلی خوبه.اینو در حوالی 200 تومن هم وقتی صف فروش 700-800 میلیون حجمی داشت من و دوستان اینجا گفتیم الان هم میگیم ولی کوتاه مدت ممکنه کمی سهم رو بازی بدهند اینو من چند روزه میگم.
        هفته قبل من یه مقدار از سهم دیگه سبدم رو فروختم و تبدیل به خگستر کردم یه هفته قبلش باز یه مقدار از یکی دیگه از سهام سبدم رو تبدیل به خگستر کردم حالا اونا دو تا سهم در مثبت 4-5 درصد معامله میشند و ممکنه صف خرید هم بشوند ولی خگستر صف فروشه ولی من اصلا ناراحت نیستم چون خود خگستر هم ارزنده هست.
        البته این نظر منه ،ممکنه اشتباه هم باشه.دوستان با نظر خودشون معامله کنند.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

خگستر اصلاح تا 330 تومن

نظر

• BoursyL
            عضو عادی
            • Jul 2014
            • 28

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما
            نه اصلا ربطی به اون نداره .خودرو های وارداتی شهریورماه تازه میخوان برسن ایران اونم شرایط عجیی غریب گذاشتند.تازه با این قیمت دلار و عوارض گمرکی 110 درصدی خیلی از مردم مگر در خواب بتونند خودروی خارجی بخرند.
            ما اصلا کاری به اونا نداریم،موضوع ما فروش بلوک خودروست،فقط باید زودتر این قیمت گذاری پایه خودرو بیاد، هر چقدر دیرتر بیاد اونقدر سهم رو بازی خواهند داد.بنظر من خرید پله اول در صف فروش فردا گزینه بدی نخواهد بود،چنانچه رفت بالا پله دوم رو هم کمی بالاتر بخرید ولی چنانچه از محدوده صف فروش فردا که محدوده 370 تا 380 تومنه هست،پایینتر رفت 350 تومن هم یه پله دیگه.
            .
            .
            .
            .
            در همین صف فروش 275 میلیون حجمی میگم آینده خگستر بنظر من خیلی خوبه.اینو در حوالی 200 تومن هم وقتی صف فروش 700-800 میلیون حجمی داشت من و دوستان اینجا گفتیم الان هم میگیم ولی کوتاه مدت ممکنه کمی سهم رو بازی بدهند اینو من چند روزه میگم.
            هفته قبل من یه مقدار از سهم دیگه سبدم رو فروختم و تبدیل به خگستر کردم یه هفته قبلش باز یه مقدار از یکی دیگه از سهام سبدم رو تبدیل به خگستر کردم حالا اونا دو تا سهم در مثبت 4-5 درصد معامله میشند و ممکنه صف خرید هم بشوند ولی خگستر صف فروشه ولی من اصلا ناراحت نیستم چون خود خگستر هم ارزنده هست.
            البته این نظر منه ،ممکنه اشتباه هم باشه.دوستان با نظر خودشون معامله کنند.
            خودروهای وارداتی دارای حجم موتور 1500 الی 2500 سی سی بوده و عوارض آنها بسته به قیمت 7000 تا 20000 یا 25000 دلاریشان، بین 40 تا 70 درصد خواهد بود.
            یعنی با دلار 30000 تومنی قیمتی بین 500 تا 1275 میلیون خواهند داشت. البته شماره گذاری و مالیات و از این حرفها هم خواهند داشت.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10179

امروز از اول معاملات، شاهد واکنش به حمایت 380 تومن هستیم،حمایت 380 تومن حمایت قویی هست،احتمال میدم فردا سهم مثبت معامله بشه.
              باید دید معاملات فردا چه جوریه؟
              فردا یه عرضه اولیه کوچیک بنام ددانا هم داریم ولی من فکر میکنم خگستر میتونه مثبت بشه البته بهتره مثبت قوی باشه ،معاملات پرحجم همراه با صف خرید 300-400 میلیون حجمی.این میتونه خریداران و سهامداران رو به اتمام ریز موج اصلاحی امیدوارتر کنه.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/05/15, 10:14.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• اشکان2010
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 684

درود و عرض ادب...

به نظرمیرسه خگستر از همون حمایت حدود 380 که جناب اروم بورس بسیار عالی بهش اشاره کرده بودن برگشته (گرچه پایینش
                هم معامله شد ولی همینکه پایانی بالای 380 بسته شد میشه ادعا کرد این حمایت عمل کرده)البته برای تایید برگشت
                قوی از این حمایت باید منتظرمعاملات فردا موند که امیدوارم هم پرحجم باشه و هم دردرصدهای مثبت بالا...

البته این صحبتها برای عزیزانی است که کوتاه مدتی هستند وگرنه از دید من همچنان حداقل ارزندگی خگستر
                حدود 600 تومنه و برای رسیدن به این تارگت درگیر نوسانات کوتاه مدت و روزانه اش نمیشم!
                وقتی نزدیک به این تارگت شد (که به نظرم زمانش بین 1.5 تا 3 ماه دیگه است)
                اونوقت بررسی مجدد ودقیقی انجام میدم برای خروج یا موندن به دید سقف مرداد 99...

نکته دیگری که بد نیست اشاره کنم درمورد سهام گروه غذایی و زراعی و دامی و مرغی و قندی است
                وبه نظرم بازار دچاراشتباه شده!

درصورتی سود اینگونه سهام که قیمت تولیدات شون بسیار رفته بالا دچار تاثیرمثبت شگرف میشه
                که تولید وفروششون حفظ یا رو به رشدباشه و مهم تر ازاون حاشیه سودشون تغییر زیادی نسبت به قبل نداشته باشه
                درحالیکه با کمی بررسی میشه فهمید اکثر سهام این گروه ها حاشیه سودشون به شدت کاهش پیدا کرده و همچنین
                با کاهش قدرت خرید محسوس در جامعه و حتی تغییرفرهنگ مصرف حجم فروششون هم بعد از آرام شدن اوضاع
                کاهش محسوسی خواهد داشت و ضمنا بعضی از شرکتهایی که صادرات دارن قدرت رقابت شون با
                خارجی ها کاهش پیدا کرده و ممکنه بعضی بازارهای صادراتی رو از دست بدن...

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

تنها چیزی که در وضعیت فعلی از خگستر میخوام اینه که زودنر خودش رو به بالای 430 تومن برسونه و بسرعت خودش رو از محدوده 380 تا 410 تومن بسمت بالا ،پرتاب کنه ،در اون محدوده در جا یا اندک مثبت معامله بشه،اصلا خوب نیست.
                  امیدوارم فردا و پس فردا با صف خرید بریم بالا،بیاد زیر 380 تومن هم زمان از دست میدیم هم واقعا رو مخ میشه.
                  چرا قیمت ارزشگذاری بلوک خودرو نمیاد؟ این روزها خگستر به اخبار خوب خیلی بیشتر نیاز داره.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

یه 50 میلیون حجم دیگه بخوره و حجم معاملات 300 میلیون ثبت بشه و بعدش صف خرید 100 میلیون حجمی ببنده برای امروز خوب میشه ولی فردا رو هم حتما باید صف خرید ببنده.
                    بایست فردا بالای 425 تومن تثبیت بشیم بالای 425 تومن تثبیت بشیم دیگه این دفعه شکست مقاومت قبلی محدوده 430 تا 440 تومن دور از دسترس نخواهد بود.
                    یکی منو از پریز بیرون بکشه !!!چقدر پست می فرستادم.عجیب معتاد پست فرستادن شده ام.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

فروشنده های امروز اکثر همان خریدارهای داخل صف فروش در قیمتهای 3،909 و 3،721 ریال هستند ...که فقط نوسانگیری می کنند ....

هر چی حجم بخوره امروز بهتره ....

دیگه کم کم وضعیت فروش بلوک خودرو باید با توجه به رسیدن به آخر اردیبهشت مشخص بشه

و همین امر باعث میشه خریداران دیگه از طمع در حرید در قیمتهای پایینتر دست بردارند ...

چون ده درصد امکان داره ماگزیمم پایینتر بخرند ، ولی وقتی اطلاعیه بلوک و ارزش گذاری روی کدال بیاد دیگه احدی فروشنده نخواهد بود ....

بیش از 10 میلیون سهم در محدوده قیمتهای صف فروش 3721 ریال، به یکی از سبدها اضافه شد ...
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• اشکان2010
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 684

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        فروشنده های امروز اکثر همان خریدارهای داخل صف فروش در قیمتهای 3،909 و 3،721 ریال هستند ...که فقط نوسانگیری می کنند ....

هر چی حجم بخوره امروز بهتره ....

دیگه کم کم وضعیت فروش بلوک خودرو باید با توجه به رسیدن به آخر اردیبهشت مشخص بشه

و همین امر باعث میشه خریداران دیگه از طمع در حرید در قیمتهای پایینتر دست بردارند ...

چون ده درصد امکان داره ماگزیمم پایینتر بخرند ، ولی وقتی اطلاعیه بلوک و ارزش گذاری روی کدال بیاد دیگه احدی فروشنده نخواهد بود ....

بیش از 10 میلیون سهم در محدوده قیمتهای صف فروش 3721 ریال، به یکی از سبدها اضافه شد ...
                        درود و عرض ادب...

درمورد اون جمله فرمز عرض کنم که خیلی نوسان گیران رو تحویل گرفتین!...

اکثرا نوسان گیران محترم روزانه بخصوص در خگستر نوسان معکوس میگیرن بالا میخرن وپایین میفروشن و...

همین امروزمطمئن باشین بعصی از خریداران در صف خرید همونایی هستن که دیروز زیر 380 تومن فروختن!...

سپاسگزارم از پست های خیلی خوب تون...

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

✳️ مهم | واردات خودرو فقط از طریق ارز حاصل از صادرات خودرو، قطعات و نیرومحرکه خواهد بود

مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفتگو با ایسنا در رابطه با آزادسازی واردات خودرو اظهار کرد: یکی از مواردی که در این طرح آمده، آن است که در قبال ارز حاصل از صادرات خودرو و یا قطعات آن، می‌توان واردات خودرو انجام داد. از انجایی که در کشور خودرو و قطعات وابسته توسط خودروسازان و قطعه سازان صادر می‌شود، شاهد این هستیم که در برخی موارد بیان شده اجرای طرح به #نفع خودروساز و قطعه سازان است.

منبع : ایسنا / ۲۶ اردیبهشت ۱۴
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• محمدیان50
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 822

یه 50 میلیون حجم دیگه بخوره و حجم معاملات 300 میلیون ثبت بشه و بعدش صف خرید 100 میلیون حجمی ببنده برای امروز خوب میشه ولی فردا رو هم حتما باید صف خرید ببنده.
                            بایست فردا بالای 425 تومن تثبیت بشیم بالای 425 تومن تثبیت بشیم دیگه این دفعه شکست مقاومت قبلی محدوده 430 تا 440 تومن دور از دسترس نخواهد بود.
                            یکی منو از پریز بیرون بکشه !!!چقدر پست می فرستادم.عجیب معتاد پست فرستادن شده ام.
                            ☆☆☆☆☆☆
                            شما موتور محرک تاپیک هستید.
                            همینطور جناب اشکان۲۰۱۰و بابک ۵۲ و.....دیگر دوستان.
                            از ارسال های شما و دوستان سپاسگذارم.
                            سری هم به تاپیک خودرو بزنید.با تشکر

نظر

• arminarmin
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 108

پیش بینی کف عالی بود
                              تارگتتون برای قیمت خگستر چی هست؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10179

در اصل توسط arminarmin پست شده است View Post
                                پیش بینی کف عالی بود
                                تارگتتون برای قیمت خگستر چی هست؟
                                اهداف خگستر خیلی بالاست.اگه بلوک خودش رو به قیمت خوبی بفروشه،حتی پس از افزایش سرمایه هم جذاب خواهد بود.
                                من از 200 تومن هدف حداقلی 650 تومن رو پیش بینی کرده ام ولی اهداف خگستر خواهید دید خیلی بالاست،این همه حجم خرید بی دلیل نیست.

نظر

در حال کار...
                                X