گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

هم وساپا صفه هم ورنا.خسگتر هم میشه کمی اینجاها فروشنده عجول و نوسانگیر داره اونا رو پیاده کنه اینم صف میشه.
    امروز در دو دقیقه یه حجم خرید 40 میلیونی اومد روی سهم.پول کمی نیست قطعا این پول بدون برنامه وارد سهمی نمیشه.
    ببینیم چی میشه؟
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2761

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      هم وساپا صفه هم ورنا.خسگتر هم میشه کمی اینجاها فروشنده عجول و نوسانگیر داره اونا رو پیاده کنه اینم صف میشه.
      امروز در دو دقیقه یه حجم خرید 40 میلیونی اومد روی سهم.پول کمی نیست قطعا این پول بدون برنامه وارد سهمی نمیشه.
      ببینیم چی میشه؟
      دقیق خورد به ۵۳۰ و یکم عقب نشست برای کسب انرژی...اگر امروز صف خوب ببنده حله

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

امروز خگستر رتبه اول ورود پول
        دیروز دوم بود

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

الگوی شمعی پوشای صعودی در نمودار ماهیانه خگستر.
          الگوی شمعی این ماه نشان از شروع یه موج صعودی جدید خبر میده ولی احتمالا تا 800 تومن با نوسان بالا بره.
          البته مقاومت های قویی رو بایست بشکنیم یکیش همین مقاومت امروز در 530 تومن هست که فکر نکنم دردسر زیادی در شکستنش داشته باشیم ممکنه یه منفی 5-6 درصدی بخوریم یا شایدهم اصلا منفی نخوریم و یکی دو روزی در همین قیمت ها نوسان کنه بعد بشکنه ولی مقاومت 630 تومن قویتر از 530 تومن هست.
          فکر میکنم در ماههای آینده روزهای سبزی رو با خگستر داشته باشیم.
          البته این نظر منه ممکنه درست هم نباشه،لطفا ملاک تصمیم گیری قرار ندهید.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

بازدهی و نقدشوندگی خگستر :
            ۳ ماهه: -۹٫۳۵٪
            ۶ ماهه: ۱۹٫۲۸٪
            ۹ ماهه: ۲۷٫۹۵٪
            ۱ ساله: ۵۱٫۰۹٪

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2761

یکم شمارش امواجی که خگستر داره میاد بالا سخته...فکر میکنم از روی خودرو بهتر بشه فراز و فرودهای قیمت این سهم رو تشخیص داد
              بنظرم خودرو تا ۳۵۰ الی ۳۶۰ بالا میاد...بعد اصلاح تا بازه ۲۸۰ تا ۳۰۰... و در ادامه رشدی تا بازه حداقل ۵۴۰ تا ۶۰۰...این رشد رو بخواهیم با قیمت خگستر مقایسه کنیم..خگستر تا بازه ۹۵۰ تا ۱۰۵۰ جای رشد داره
              منتها کوتاه مدت ممکنه بازی در بیاره...حداقل باید سه ماهی فارغ از نوسانات تابلو سهم در این نمادها صبر و حوصله داشت

نظر

• امام قلی خان
                عضو فعال
                • Aug 2015
                • 1542

درود بر شما آقای امام قلی خان
                خوبید؟یه مدت نبودید،خوشحال شدم از دیدن مطلب تون.
                اتفاقا همین الان از رکابزنی اومدم ساعت 5 صبح رفته بودم یه مسیر سخت و باحال بود.کوه و دشت هم از دست من آسایش نداره/:.smilingsmiley.:/
                در مورد خگستر هم میانگین خرید من خیلی پایین هست در ضرر نیستم البته در این سه ماه خیلی اومد پایین و بیشتر سود رو پروند ولی من چون اعتقاد به اهداف بالای 1000 تومن دارم بخاطر همون سهامداری رو ترجیح میدم..
                هنوز بازی بزرگ خگستر شروع نشده و من منتظر شروع اون بازی بزرگ هستم.
                سلام ارومبورس خان
                صد هزار حقوقی حرام خوار و سیصد هزار زالوصفت به فدایت
                خوشا به سعادتت که پا در رکابی و می توانی کوه و دشت ایران را زیر پا بگذاری.
                تفریح من هم کما فی السابق بورس و ویلچرگردی می باشند .البته یک دو خیابان آنطرفتر بیشتر نمی توانم بروم.
                برای همه سهامدارن این تاپیک آرزوی دوشیدن و نوشیدن شیر کامل از پستان های پر شیر این گاوشیری یعنی خگستر را دارم.شیرهای هفت درصدی نوش جانتان. بخورید که برای پیری هیچ چیز مانند استخوان های محکم و قوی لازم نمی باشد.
                با تشکر
                مرگ بر زالوصفتان
                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                از هم ندوشیم.
                با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

خیلی خوب معامله میشه تا این لحظه با توجه به رسیدن به مقاومت 530 تومن، بیشتر فعالین بازار انتظار منفی برای امروز رو از سهم داشتند البته منفی یک درصدی رو همین الان شاهد هستیم ولی من اونقدرها هم فشار فروش بالایی نمیبینم بگمانم امروز اگه بتونه بالای 530 تومن بیاد و مقاومت رو بشکنه فشار خرید میتونه دوچندان و مضاعف هم بشه .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2761

خوب رنج منفی ها رو بزنند فروشنده ها که شنبه باید بشینند در صف خرید!!!

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

دلیل تکنیکالی این نوسان ها و اینکه سهم براحتی صف خرید نمیشه و خیلی زور میزنه تا صف خرید بشه و ترجیح میده با نوسان بالا بیاد اینه که خگستر در نمودار ماهیانه درمحدوده 450 تا 640 تومن داخل ابر نزولی قرار گرفته و طبیعیه که وقتی داخل ابر هست با مقاومت ابر مواجه میشه و به سختی و پرنوسان بالا میاد ولی اگر از داخل ابر ماهیانه خارج بشه که بگمان من به وقتش صد در صد خارج خواهد شد اون وقت هیچی دیگه جلو دار سهم نخواهد بود.همین الان هم لبه های ابر نشان از تغییر جهت از نزولی به صعودی رو دارند بنظرمن احتمال اینکه پس از شکست مقاومت 630 یا 640 تومن (که مقاومت آسونی هم نیست) سهم بصورت شارپ ابتدا مقاومت 800 تومن و سپس مقاومت های دیگه رو تا سقف 1300 تومن بشکنه،زیاده.
                      واقعیتش من اعتقاد به اعداد بالا برای خگستر دارم بخاطر همون هم نگه داشتم حداقل 2 هزار تومن .
                      نمیخوام اینجا بگم حتما میرسه یا هدف سهم اینه ولی من این اعتقاد رو دارم اما دوستان این حرف من رو بعنوان فقط یه احتمال در نظر بگیرند که ممکنه به وقوع هم نپییونده .ممنونم

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

بنظر من که هر کسی این دو سه روزه زیر 500 تومن خرید کرده،خرید خوبی کرده.
                        این تعطیلی چهارشنبه نبود الان 530 تومن رو رد کرده بودیم.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

این هفته خگستر رو چطور میبینید
                          میره تا 630 یا میره اصلاح تا 480 تومن ؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

لعنتیا فشار فروش در منفی رو زیاد کردند.
                            نه به اون فشار خرید بالای 530 تومن روز سه شنبه نه به این فشار فروش زیر 500 تومن امروز،چه مرگتونه بابا،کمی نرمال رفتار کنید.
                            چه اتفاق بدی در این دو روز کاری افتاده که این فروشنده ها در منفی چوب حراج به مالشون میزنند؟!
                            فکر نمیکردم مقاومت 530 تومن اینقدر دردسرساز باشه.
                            امروز زیر 510 تومن نمی اومدیم خیلی عالی میشد،قاعدتا امروز باید بالای 530 تومن تثبیت می شدیم.نمیدونم بخاطر جو سیاسی کشور با توجه به نزدیکی سالروز مرگ خانم مهسا امینی(25 شهریور) و ترس فعالین بازار از تکرار اعتراضات سال گذشته هست که فشار فروش بالاست یا چیز دیگه ولی امروز توی این قیمت ها (زیر 500 تومن) بسته بشه ،اون وقت احتمالا فردا هم منفی معامله میشه 480 یا حتی 470 تومن ولی خوشبحال خریدارها.
                            بهرحال هر چی هست امیدورام زودتر از شر این مقاومت 530 تومن خلاص بشیم.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2761

لعنتیا فشار فروش در منفی رو زیاد کردند.
                              نه به اون فشار خرید بالای 530 تومن روز سه شنبه نه به این فشار فروش زیر 500 تومن امروز،چه مرگتونه بابا،کمی نرمال رفتار کنید.
                              چه اتفاق بدی در این دو روز کاری افتاده که این فروشنده ها در منفی چوب حراج به مالشون میزنند؟!
                              فکر نمیکردم مقاومت 530 تومن اینقدر دردسرساز باشه.
                              امروز زیر 510 تومن نمی اومدیم خیلی عالی میشد،قاعدتا امروز باید بالای 530 تومن تثبیت می شدیم.نمیدونم بخاطر جو سیاسی کشور با توجه به نزدیکی سالروز مرگ خانم مهسا امینی(25 شهریور) و ترس فعالین بازار از تکرار اعتراضات سال گذشته هست که فشار فروش بالاست یا چیز دیگه ولی امروز توی این قیمت ها (زیر 500 تومن) بسته بشه ،اون وقت احتمالا فردا هم منفی معامله میشه 480 یا حتی 470 تومن ولی خوشبحال خریدارها.
                              بهرحال هر چی هست امیدورام زودتر از شر این مقاومت 530 تومن خلاص بشیم.

درود آقا سجاد گل
                              من فکر میکردم هفته قبل با یک صف خرید قوی ۵۳۰ رو بزنه...اما بهر حال نشد و امروز هم تا نزدیک صف فروش فروختند...من فکر میکنم دلیلش این هست که این موج اصلی نیست و چه مثبت و چه منفی داره اصلاح زمانیش رو پر میکنه
                              یک نکته دیگه هم اضافه کنم...یک جلسه هم قراره ۲۱ ام شورای رقابت بزاره دوباره برای کروز و گروه بهمن که بلوک صادرات رو خریده...یکجورایی ایران خودرو رو کروز قراره تصاحب کنه...۱۳ ساله درگیر هستند ...و در طول این سالها درصد مالکیتش رو افزایش داده...در این دولت و مجلس..باج هم داده که یک موردش اون ۳۰۰ تا فیدیلیتی بود که دادند نمایندگان مجلس...باز هم قرار باشه باج میدهند تا در همین دوره مجلس و دولت کار رو تمام کنند و ایران خودرو رو تصاحب کنند

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

یا 480 یا 460 از این بین برمیگرده

نظر

در حال کار...
                                X