تو میتونی سقف تاریخی را پس بگیری!تا مجمع!الگوی پرچم تایید شد!خروج از ترند نزولی هم تکمیل شد!
گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
Collapse
X
-
-
نمودار فصلی خگستر🖕
درود بر دوستان خگستری
از نه ماه قبل خگستر از قیمت 276 تومن موج صعودی رو شروع کرده و تا امروز که تا قیمت 620 تومن بالا اومده ، اندیکاتورها در تایم سه ماهه یا سالیانه هنوز سیگنال صعودی صادر نکرده اند مثلا یکی از اندیکاتور با شکست 730 تومن سیگنال صعودی صادر خواهد کرد یه تعداد با شکست 780 تومن و یه تعداد با شکست 650 تومن.
غرض از این صحبت ها اینه که بنظر من ما احتمالا در ابتدای یه موج صعودی قویی هستیم که ممکنه حداقل سه فصل و حداکثر سه سال طول بکشه و در این زمان ممکنه ما سقف های جدیدی از خگسستر ببینیم منظورسقف های بالای 1264 تومن .البته افزایش سرمایه و فروش بلوک میتونه سوخت این روند صعودی باشه.
من فکر میکنم روی مقاومت های بزرگ سهم اصلاح هایی خواهد داشت ولی از روند صعودی ممکنه به این راحتی و آسونی خارج نشه.
شاید هم من اشتباه میکنم و تعصب روی تحلیلم تاثیر گذاشته بخاطر همین دوستان با نظر خودشون معامله کنند تا خدای نکرده ضرری به کسی نرسونده باشیم.
فعلا اگر بخواهیم قدم به قدم پیش بریم فردا و سه شنبه سهم با مقاومت سقف ابر نزولی ماهیانه مواجه هست و شکست و خروج از اون اتفاق خیلی مثبتی خواهد بود که میتونه باعث جلب نظر چارتیست ها بشه.
اگر جو موجود امروز، فردا و پس فردا هم ادامه داشته باشه به احتمال زیاد مشکلی در شکستن این مقاومت نخواهیم داشت."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
👏 5👎 1نظر
-
خگستر
این الگوی اصلاحی خگستر هست در ۲۰ روز اخیر...متاسفانه با اخبار سیاسی ضد و نقیض بی جهت بازار رو تحت تاثیر قرار دادند
این الگوی اصلاحی یا ۵۷۵..و یا نهایتا ۵۶۰ به اتمام میرسه ...بنظرم اگر این الگو تایید بشه مقاومت بعدی ۷۸۰ هست و مشکلی برای صعود نخواهد داشت...بنظرم نه تنها این سهم بلکه بیشتر سهم های بازار داره یک فرصت خرید میده...این چند روز اعصاب خوردی هم باید تحمل کرد و متاسفانه چاره ای نیست
👍 3👎 2نظر
-
نمیدونم نفرین کی پشت سرمون بوده که سهامدار خگستر شدیم 🤔"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
😢 2😀 1نظر
-
-
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است...
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
😢 1👏 1نظر
-
این همه پست تحلیلی و حمایتی از این سهم و سهام دیگه در این سایت ما گذاشتیم حالا به بضاعت دانش و تجربه مون،تعدادیش درست بوده تعدادیش نادرست ،طرف یه تشکر نزده بعد در این روزها که هیشکی اعصاب نداره ببین اومده برای ما چی نوشته؟
آخه من به این چی بگم؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
👍 7😢 1🙏 1نظر
-
دروووووووود
رفقا با هم درگیر نشوید کشور و مردم عزیز در حالت بحرانی هستند ایران از غنی سازی کوتاه نمی اید هر لحظه امکان درگیری نظامی است همه مردم از قشر ضعیف تا حتی قشر قوی و کارخانه دار هم در فشار عصبی است طرف تولیدی دارد با 200 نفر کارمند همه اش تعطیل وقتی برق میرود عملا دارد ضرر میدهد گرانی بیداد میکند مردم از شدت دمای هوا کلافه و عصبی شدند طوری شده خود رهبر دیروز با نا امیدی گفتند نمیدانم عاقبت چه میشود لطفا همه ارام باشید
ای جوووونمhttps://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
👎 3🙏 1نظر
-
در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Postدروووووووود
رفقا با هم درگیر نشوید کشور و مردم عزیز در حالت بحرانی هستند ایران از غنی سازی کوتاه نمی اید هر لحظه امکان درگیری نظامی است همه مردم از قشر ضعیف تا حتی قشر قوی و کارخانه دار هم در فشار عصبی است طرف تولیدی دارد با 200 نفر کارمند همه اش تعطیل وقتی برق میرود عملا دارد ضرر میدهد گرانی بیداد میکند مردم از شدت دمای هوا کلافه و عصبی شدند طوری شده خود رهبر دیروز با نا امیدی گفتند نمیدانم عاقبت چه میشود لطفا همه ارام باشید
ای جوووونم
لطفاً کم چرت و پرت بگید
👍 3😀 1نظر
-
این جناب اقای علیرضا یک دو 3
چرا سبز شدی
کاشکی یه کلاس یا میتینگ اموزشی در مورد شکلکا میزاشتن
مثلن این که لپش سبز شده
چشهثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
🤢 2😀 1نظر
-
درود
طبق اعلام وزیر خارجه عمان مذاکرات ایران و امریکا روز جمعه در رم از سر گرفته میشه .
خبری خوبیه و میتونه نوید یه بازار سبز برای روز شنبه باشه ،اما مسله ای که نباید ازش غافل شد اینه که هنوز هم خگستر تایعی از بازار هست وبا منفی بازار بسرعت منفی میشه،سه روزه سهم از 630 تا 576 تومن اومد اونم هر روز با صف فروش، برای سهمی که میخواد خودش رو از گروه و بازار جدا کنه و صعودی بشه این گونه حرکت خوب نیست و میتونه تاخیر در شکستن مقاومت های بزرگ بهمراه داشته باشه.هنوز هم حقوقی همان روال نوسانگیری 10 درصدی رو در دستور کار داره.
فکر میکنم اگر خبری بدی در پایان مذاکرات نیاد میتونیم صف خرید خگستر رو در شنبه ببینیم ولی با این رفتار حقوقی خیلی مطمئن نیستم که اجازه بده یکشنبه و دوشنبه دوباره صف خرید بشه.
حالا ببینیم چی میشه،انشالله که سهم خیلی زود به جایگاه اصلیش که در وضعیت فعلی بالای 800 تومن هست، برسد."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
🙏 5🤔 1نظر
-
در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
کی گفته هر لحظه امکان درگیری نظامی هست!!!؟
لطفاً کم چرت و پرت بگید
اون بار که اصفهان زد
سمنان زد
پدافندها زد
اس300 ها زد
کسی گفته بود مگه
مگه باید کسی بگویند
ای جوووووونمhttps://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
🙏 1👎 1نظر
نظر