گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8853

شنیدم تو کره شمالی یکی خیانت یا اختلاس کند در جا سینه قبرستان است.
    ژاپنی ها هم خیانت توشان کم هست. به خاطر همینه که الان تویوتا و لکسوس بهتر از بنز و بی ام و هست.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4149

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post

عزیزی
      به نظرت خفنر بهتراز خگستر و خمحرکه نیست
      خفنر رسیده به چاه نفت 90 درصد ریخته.
      فنرسازی و قطعه سازی حرف اول میزنه.
      با اجازه دوستان سری زدم به تاپیک سهم پر حاشیه و نوسانی خگستر . در مورد خگستر و این سهم پرنوسان که در ذاتش است و این نوسانات دلیل هم داره میشه حرف زد ولی به احترام سهامدارش سکوت بهتر است هرچند با حرف احدی هیچ سهمی نه بالا و نه پائین میرود
      بگذریم .....

جناب همیشه گمراه خیلی کنجکاو هستم و خیلی اصرار دارم بدونم خفنر چطور 90% ریخته
      من میدونم کجا را اشتباه حساب کردی و مشکل کجاست ولی خواهش میکنم اگر به این تاپیک سر میزنید جواب این کامنت را بدهید چطور حساب کردید که این سهم اینقدر ریخته . از کسی هم لطفا سوال نکنید . با همون روشی که حساب کردید جواب بدهید

من حقیر نظرم اینه که اگر وارد کار و درگیر کردن سرمایه در هر موضوعی و هر کاری و بازاری میشیم اونم بعد از سالها !!! یا سهامدار شرکتی میشیم و قصد سهامداری داریم یا حتی نوسان ، باید سعی کنیم ریزه کاری ها و زیر و بم کار را تا حدی هم که شده یاد بگیریم نه در این حد جسارت نباشه اماتوری . هر کاری را اماتوری برخورد کردی عاقبتش زیان است
      خواهش میکنم جواب این کامنت را بدهید . چطور حساب کردید . سپاس فراوران

نظر

• همیشه گمراه
        ستاره‌دار(11)
        • Oct 2020
        • 501

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        با اجازه دوستان سری زدم به تاپیک سهم پر حاشیه و نوسانی خگستر . در مورد خگستر و این سهم پرنوسان که در ذاتش است و این نوسانات دلیل هم داره میشه حرف زد ولی به احترام سهامدارش سکوت بهتر است هرچند با حرف احدی هیچ سهمی نه بالا و نه پائین میرود
        بگذریم .....

جناب همیشه گمراه خیلی کنجکاو هستم و خیلی اصرار دارم بدونم خفنر چطور 90% ریخته
        من میدونم کجا را اشتباه حساب کردی و مشکل کجاست ولی خواهش میکنم اگر به این تاپیک سر میزنید جواب این کامنت را بدهید چطور حساب کردید که این سهم اینقدر ریخته . از کسی هم لطفا سوال نکنید . با همون روشی که حساب کردید جواب بدهید

من حقیر نظرم اینه که اگر وارد کار و درگیر کردن سرمایه در هر موضوعی و هر کاری و بازاری میشیم اونم بعد از سالها !!! یا سهامدار شرکتی میشیم و قصد سهامداری داریم یا حتی نوسان ، باید سعی کنیم ریزه کاری ها و زیر و بم کار را تا حدی هم که شده یاد بگیریم نه در این حد جسارت نباشه اماتوری . هر کاری را اماتوری برخورد کردی عاقبتش زیان است
        خواهش میکنم جواب این کامنت را بدهید . چطور حساب کردید . سپاس فراوران
        بیفورجان عزیز
        ممنونم. محاسبات حضرتعالی چند درصد افت از سقف را نشان میدهد؟؟
        ای جوووووووووونم
        https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4149

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post

بیفورجان عزیز
          ممنونم. محاسبات حضرتعالی چند درصد افت از سقف را نشان میدهد؟؟
          ای جوووووووووونم
          درود
          هر چند نگفتی چطور حساب کردی ولی حدس من اینه که شما بی توجه به افزایش سرمایه های سهم که 3 مرحله بوده و همگی از انباشته بوده حساب کردید
          اگر منظورتون از سقف همان سقف 99 باشد این سقف در تیر ماه 99 رخ داده و 3300 بوده با تعداد 468 میلیون سهم

در واقع مارکت یا ارزش بازاری خفنر در سقف 99 معادل 1544 میلیارد تومان بوده ( قیمت 3300 تومانی سهم ضربدر 468 میلیون سهم ) و اکنون با همین قیمت 265 فعلی و تعداد 4 میلیارد سهم ، مارکت سهم 1070 میلیارد تومان است که میشه افت از 1544 به 1070 یعنی حدود 31% افت

البته 6 سال سود سهم را هم باید حساب کنیم . بعد از سقف 99 که تیر ماه بوده سود مجمع داشته تا امسال که 6 سال میشه . در مجموع 125 تومان سود مجمع 6 سال
          این سود مجامع را باید روی نمودار اورد که الان دقیقا نمیدونم چقدر باعث کم شدن افت میشه . فکر میکنم با توجه به سود مجامعه به 10% افت برسیم

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1790

فردا میره زیر 330
            لامصب ب چاه نفت سهما رسیدن
            ی مشت سهامدار بی لیاقت ک رو هر قیمتی فروشندن
            افسوس واقعا

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8853

یعنی واسه هیچکی مهم نیست به چه قیمتی میدهند.
              صندوقها بازار را منفی نگه دارند و اجازه رشد ندهند.
              تا صفر هم مردم فروشنده هستند.

نظارت بازار هم که ماشا الله.
              مدیریت که اووووف

مایع افتخار و مباهات جهان اسلام

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

...
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2025/08/02, 11:53.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8853

صفهای فروش سوری هست.
                  همه فروختند و رفتند.
                  کسی دیگر نمانده.
                  مگر بازار چند تا فعال واقعی دارد!؟

خودشون برای خودشون صف فروش میچینند.

چه بسا صندوقهای محترم و بازارگردانهای دلسوز.
                  منافع دارند از منفی بازار.

مهمی که مدیریت بازار و سازمان کودن برقرارش کرد ولی قصدی برای براندازیش ندارد.

اینگونه است که بازار دارد به تاراج میرود و سو استفاده های کلان را شاهدیم.

خاک تو سر اون سازمان بورس مزدور با این مدیریت سرمایه کشورش.

نظر

در حال کار...
                  X