کل گروه خودرو 20 درصد از رشدشون باقی مانده است ، هدف کوتاه مدت یک ماهه خگستر 330 می باشد .
گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
Collapse
X
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postکل گروه خودرو 20 درصد از رشدشون باقی مانده است ، هدف کوتاه مدت یک ماهه خگستر 330 می باشد .
آخرین ویرایش توسط وقت شناس؛ 2013/08/18, 18:30.مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
نظر
-
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postدوست گرام با چه تحلیلی و چرا باید خگستر اینجا اصلاح کنه خگستر اولین مقاومتش 240 تومان بود تازه 2 روز ردش کرد اونوقت شما میگید بیاد سره خونه اولش .
من نگفتم حتماً اصلاح میکنه گفتم درصورت اصلاح و نگفتم به 240 (مقاومت قدری که پس از دوبار واکنش تونست بشکنه) میرسه (گفتم حد ضرر 240)
امروز هم در در برخورد به نزدیکی مقاومت 280 حجم عرضه ها بالا بود و درصورتیکه فردا هم خودشو بالای 270 تثبیت کنه میشه گفت میره برای ادامه مسیر (هدف نزدیک 310)
نظر
-
فقط ارزش روز وپارس در پرتفوی خگستر در حال حاظر 500 تومان میباشد فروختن خگستر یعنی خود زنی از فردا همین هایی که فروختند تو صف خرید فردا زیارت میکنیم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاز فرصت اصلاح استفاده کنيم.
هر اصلاحي تو گروه خودرو براي کسب انرژي صعودي هست.
روند گروه صعودي هست.
یکی خرید پلکانی هست.
یکی هم اینکه بفروشیم. تو کف جدید بخریم.
تجربه شما کدومو پیشنهاد می کنه با توجه به اینکه احتمالا تا دویست و چهل هم پایین بیاد؟آخرین ویرایش توسط sadeghmousavi؛ 2013/08/19, 10:32.
نظر
-
در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Postدو جور میشه از فرصت اصلاح استفاده کرد.
یکی خرید پلکانی هست.
یکی هم اینکه بفروشیم. تو کف جدید بخریم.
تجربه شما کدومو پیشنهاد می کنه با توجه به اینکه احتمالا تا دویست و چهل هم پایین بیاد؟
من که نميتونم.
موفق باشيد.
نظر
-
-
امروز خگستر بيخود و بي دليل منفي شد و چوب درک اشتباه بازار خورد هنوز بازار متوجه نشده خگستر يک هلدينگي ميباشد که بيشترين عامل سود اوري شرکت از گروه مالي و اعتباري سبد پرتفوي خگستر ميباشد فقط ارزش روز گروه بانکي و اعتباري خگستر بالاي 500 تومان ميباشد تو تاپيک خودرو هم تحليلي در مورد ساختار داخلي شرکت و مشکلات صنعت خودرو مبسوط توضيح دادم 90 درصد مشکل خودروهيها عدم مديريت صحيح و غيره متخصص ميباشد امروز با روي کار اومدن دولت جديد اولين جرقه هاي تحول در صنعت خودرو با برکناري مدير عامل پارس خودرو کليد خورد.
خگستر دو تا بال داره يکيش اعتباري و بانکي ميباشد که اهالي بازار زياد به اين گروه خگستر رو نميشناسن و بال ديگرش خودرويي ميباشد که در پيشبيني سود گزارش شده اصلا تاثيري ندارند ولي بازار متاسفانه به علت اين که اول اسم اين شرکت خ ميباشد همه با خودروهيها اشتباه ميگيرند
بال قوي خگستر که بانکي و اعتباري ميباشد داره خوب کار ميکنه بال ديگرش هم که خودرويي ميباشد تا چند ماه اينده با درايت و مديريت وزير صنعت جديد جناب نعمت زاده تحول عظيمي صورت خواهد گرفت.خبر توافق همکاري هسته اي و گفتگو رو ميز مذاکره ريزش دلار و لغو تحريمها همه اين مسائل و اخبار فاندهاي بال خودرويي خگستر ميباشند.من چون با تحليل بنيادي و فاندامنتالي خگستر رو رصد کردم و در سبدم قرار دادم به هيچ عنوان اين ريسک رو نميکنم که براي 4 الي 8 درصد نوسان اونم به خاطر هيجان بازار نه به علت بنيادي سهم. خگسترم را بفروشم چون اصولي و منطقي و تحليلي به خگستر ايمان دارم که 500 تومان را با قدرت رد خواهد کرد.
از خگستر نوسان نگيريد و بهش اعتماد کنييد که پاداش خوبي به سهامدارانش خواهد داد.
امروز تو بازار ازاد دلار ريزش خوبي داشته و تا 3135 تومان هم ريزش کرده با خروج سنگين ديروز نوسانگيرها و هيجان امروز فروشندها و اصلاح قيمت با تجديد قوا و جابجايي با سهامدار تازه نفس از فردا متعادل شروع به معامله و در اواسط امکان اينکه صف خريد بشود محتمل ميباشد.
مديران شرکت ايرانخودرو در روزهاي آغازين دولت يازدهم سهام 30 شرکت خودروساز، قطعهساز و بازرگاني زيرمجموعه اين گروه بزرگ صنعتي را جهت فروش به مزايده گذاشتهاند.
طبق اطلاعيه ايرانخودرو، سهام شرکتهايي چون ايرانخودرو ديزل، ايرانخودروي سمنان، مازندران، خراسان، فارس و تبريز و همينطور از مجموعههاي قطعهسازي سهام شرکتهايي چون صنعتي نيرومحرکه، پاپکو، مهرکام پارس، فنرسازي خاور و ... و از مجموعههاي تجاري سهام شرکتهاي تام ايرانخودرو، توسعه صنايع خودرو و ... به مزايده گذاشته شده است.
نکته مهم آن است که در بسياري از اين شرکتها بيش از 50 درصد سهام جهت فروش عرضه شده که به معناي واگذاري سهام مديريتي آنها است.
در حالي که در سالهاي گذشته دو شرکت خودروساز بزرگ کشور در برابر فشار مطالبات براي خصوصيسازي، مقاومت ميکردند ، حراج همزمان 30 شرکت زيرمجموعه ايرانخودرو در ابتداي کار دولت يازدهم، عجيب به نظر ميرسد.
براي فردا يک محرک عالي ميخواستيم که اينم جور شد اگهي فروش دارايي سهام+ريزش دلار+اصلاح سهم +خروج نواسانگيرها و سهامداره بي تحليل از فردا خگستر ديدني خواهد شد.
نظر
-
-
تحلیل سامان خان(ساده ی ساده)
بريم سراغ گروه خودرو و آگهي فروش زيرمجموعه هاي خودرو
خب همه ميدونيم كه گروه خودرو از لحاظ نقدينگي بسيار مشكل داره و سرمايه در گردش اكثر اونا منفيه...براي همين بايد از يه جايي نقدينگي جور كنن
اين نقدينگي ميتونه از طريق وام باشه و يا فروش دارايي...وام كه دولت به همين راحتي بهشون نميده و اينام چاره اي ندارن جز اينكه دارايي بفروشن
خودرو براي همين موضوع هست كه تمام زيرمجموعه هاشو آگهي كرده..خب اين چه تاثيري داره؟
اولا اين واگذاريها ايران خودرو رو به مجموعه نظارتي تبديل ميكنه و هزينه هاي جانبي كاهش پيدا ميكنه...ثانيا چون تمام شده اين مجموعه ها بسيار پايين هست سود غير عملياتي خوبي شناسايي ميكنه و ميتونه مدتها از شمول ماده 141 دور باشه ...ثالثا سرمايه در گردشش مثبت ميشه و براي گشايشهاي ال سي و گرفتن وام بانكها اذيتشون نميكنه...نقدينگي حاصل يا صرف سرمايه گذاري جديد ميشه و يا در خود مجموعه خرج ميشه
نتيجه اينكه واگذاري اين بنگاهها از همه لحاظ به نفع خودرو هست
گروه خودرو پول پشتش اومده و خودتونو گول نزنيد كه اين گروه ميتركه له شده و ازين حرفا...سوار موج بشيد و از موج سواري لذت ببريد...سايپا مقاومت محكم 140 145 رو شكونده و خودرو مقاومت قدر 180 185...پس اين موجي كه رو اين گروه اومده شوخي بردار نيست...خساپا كمتر رشد كرده و بايد فاصله سايپا و خودرو پر بشه و من احساس ميكنم سايپا خودشو به 200 خواهد رسوند
نظر
-
با در نظر گرفتن ارزش روز پرتفوی خگستر ،قیمت این سهم باید همین امروز بین 370 تا 400 باشد.مضافاٌ پرتفوی این شرکت (بانکی و خودرویی)قابلیت رشد بالایی در سال جاری دارد و برخلاف سایر گروهها ریسک با اهمیتی آنها را تهدید نمی کند.کوچکترین خبر امیدوار کننده در مورد رفع تحریمها باعث جهش قیمتی این دو صنعت و رشد تصاعدی خگستر خواهد شد.من که امروز از فرصت اصلاح استفاده کردم و اضافه نمودم.
نظر
-
آخرین ویرایش توسط بابک پناهی؛ 2013/08/20, 20:01.
نظر
نظر