پیشنهاد خرید روزانه و هفتگی با بازدهی بالای 20 درصد در کوتاه مدت توسط اهالی بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fallah
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 692

پیشنهاد خرید روزانه و هفتگی با بازدهی بالای 20 درصد در کوتاه مدت توسط اهالی بورسی

در این تاپیک قصد داریم از اهالی بورسی و مخصوصا افراد ستاره دار پرسابقه درخواست کنیم پیشنهاد خرید هفتگی یا روزانه ارائه دهند تا بقیه نیز بتوانند استفاده لازم را ببرند و بازدهی مناسبی در کوتاه مدت کسب کنند.
    از آنجا که پس از انتخابات آرامش نسبی در بورس حاکم شده و به امید خدا از این به بعد روند بازار صعودیست میتوان از سابقه و تجربه این افراد نهایت استفاده را کرد.
    با توجه به اینکه یه تاپیک پیشنهاد خرید مجزا وجود دارد این تاپیک جدا از آنست و مثل تاپیک پیشنهاد خرید اگر پیشنهادهای ثانیه ای نشود بهتر است.هدف انتخاب بهترین سهمها و بدست آوردن بازدهی مناسب در کوتاه مدت است و امیدوارست پیشنهادهای زیادی که هر کسی میگوید و به نتیجه نمیرسد خودداری گردد.
    موفق باشید
  • fallah
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 692

از دوستان ستاره دار و فعالی که مهارت در انتخاب سهم دارند در خواست میشود در روزهای اینده به داد این تاپیک برسند تا هممون سود کنیم.البته فعلا که بازار مثبته و هرچی بخری کوتاه مدت ۲۰درصد رو میده ولی میخوام این تاپیک رو زمانی که بازار متعادل و منفیست بالا بیاریم
    وحید عزیز و ایدین جان از پیشنهاداتون بچه هارو بی نصیب نذارین
    بنده فعلا گروه دارویی رو میپسندم چون نقدینگی بالا رفته و بیشترشونو میشه خرید و در روزهای اینده یکیشو معرفی میکنم
    دوستان هم در حد توان مشارکت کنند.

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

جواد جان ما یه ستاره ای داشتیم اونم تقدیم کردیم به وحید جان :D
      یعنی ما نمیتونیم تو این تاپیک مطلب بزنیم؟! :D

نظر

• رضاکریمی
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 250

من با 5 درصد سبدم نوسان میگیرم اگه اساتید کمک کنن بازدهی نوسانگیریمون بیشتر بشه خیلی خیلی عالی میشه
        امیدوارم اساتید دریغ نکنن
        [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

نظر

• رضاکریمی
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 250

در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است
          سلام فلاح عزیز
          حیف شد که من هم نمی تونم اینجا پست بزنم. آخه خودت بهتر از هر کسی می دونی من مخالف شدید دید کوتاه مدتی هستم و اصلاً دوست ندارم کارگر روزمزد کارگزاری ها باشم؛ تو سربازی هم همیشه توی مسابقه تیر اندازی با" ژ3 "که فاصله زیاد بود، اول می شدم اما توی مسابقه تیراندازی با "کلت" از آخر اول می شدم:D. یه کم درصدشو بیشتر از 20 درصد می کردی و دید یه ماهه هم بهش اضافه می کردی تا من و امثال منم بتونیم اینجا پست بزنیم. >:D<
          اشکبوس جان شما یه ماهه معرفی کن من با سر میرم واسه خرید
          خب برادر یه ماهه کوتاه مدته دیگه
          من با 5درصد از سرمایم 2-3 هفته ای خرید میکنم خب یه هفته دیگه هم روش مگه چی میشه
          [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
          [/CENTER]

نظر

• علی علیزاده
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1159

با عرض سلام به همه دوستان بورس باز.من تازه وارد این سایت شدم و این پست رو که دیدم دوسداشتم یک سهام واقعا ارزنده رو معرفی کنم.من پیشنهادم به دوستان غپینو است با دید کمتر از یک ماه.:x:x:x
            (تو باید همان تعبیری باشی که دوست داری در اینده به وقوع بپیوندد)
            یا غنی....

نظر

• rad
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 557

سلام
              به نظر من اگر تواین هفته نمادهای بسته شده را باز کنند
              شاید بازار کمی در جا بزند.دست کم نصف سهام ها قیمتشتان 3 الی 4 درصدمنفی مثبت میشود.
              ببینیم واقعا کی بورس نمادهای بسته شده را باز می کند.
              یادآور میشود با این مجمع خوبی که بانک سینا با آن مدیر عامل بلندمنش و دانشمندش برگزار کرد
              شاید بانکی ها همچنان صنعت برتر بورس باشند.
              سپاسدار شماییم.

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

پاسخ عطا جان:
                عطا جان ربطی به ستاره نداره ولی ما به نظرات این افراد بیشتر توجه میکنیم و شما هم سهمهای خوبی گفتی مثل زمگسا و غچین ولی نمیخوام این تاپیک طوری باشه که هرکس بیاد و الکی یه چیزی بپرونه،یعنی واقعیتش اینه این تاپیک باید خاص افرادی باشه که واقعا میدونن سهم یه بازدهی بیست درصدی حداقل میده تا افراد دیگه بتونن بخونن و سود ببرن،مثلا مصطفی و مهران همیشه سهماشون خوبن و وحید و ایدین هم همینطور و سید عزیز و اشکبوسم همچنین ولی شاید افراد حوصله خوندن تمام تاپیک هارو نداشته باشن و با مراجعه به اینجا ببینن این بچه ها چه چیزهای خوبی پیشنهاد دادن

پاسخ اشکبوس عزیز:
                اشکبوس جان کارگزار نهایت ۱.۵درصد سود ببره ولی ما با این پیشنهاد افراد خبره میتونیم یه ۲۰درصد حداقل سود کنیم،من هدفم در این تاپیک پیشنهاد سهمهایی با بازدهی بالا در کوتاه مدته نه اینکه بیایم یه سهمی معرفی کنیم دو درصد بازده بده،از جمله سهمهای این چنینی که اهالی بورس معرفی کردن مثال میزنم:
                کاربر مصطفی سهم فنوال که صددرصد در کوتاه مدت داد
                مهران سهم شپارس که کمی زمان برد ولی بازده داد
                وحید عزیز سهم کرازی که کوتاه مدت بالای بیست درصد داد
                عطا سهم زمگسا
                و
                و

از این سهمها کم نیست ولی افرادی که معرفی میکنن این چنین سهمهارو زیاد نیست،برای مثال سال ۹۱در این سایت نزدیک به ۵۰سهم معرفی شد که هر ام حداقل ۲۰درصد در کوتاه مدت دادند،درضمن اشکبوس عزیز شما هم جز حرفه ای ها هستی و حضورت باید در این تاپیک باشه و نظر بدی

نظر

• fallah
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 692

پاسخ کاربر علیزاده:
                  جناب علیزاده معرفی سهم باید با بررسی تمام جوانب باشه و نه اینکه هرکی یه سهمی بگه،چون اونموقع میشه مثل تاپیک پیشنهاد خرید که هرروز صدبار بالا میاد،این تاپیک ماهی چند تا سهم خوب و کشفی گفته بشه کافیه،الان شما میگی غپینو اولا صفه خریده و فعلا نمیشه خرید ثانیا دلیلت رو هم نگفتی تا قانع شن و بخرن افراد،لطفا با دلیل و منطق و سهمی که بشود خرید.

نظر

• fallah
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 692

پاسخ کاربر راد:
                    هدف پیشنهاد یک سهم از یک صنعت هست نه کل یک گروه
                    منتظر نظر شما از یکی از سهمهای این گروه یر دلیل و منطق هستیم و در پایان پس از انتخاب سهم در کوتاه مدت بازدهی ان را در اواخر هر ماه بررسی خواهیم کرد

نظر

• fallah
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 692

قابل توجه افراد سو استفاده گر:
                      این تاپیک مخصوص افرادی که قصد تبلیغ سهم دارند نیست

نظر

• رضاکریمی
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 250

ما همچنان منتظر لطف دوستان و اساتید محترم هستیم
                        [/CENTER]

نظر

• راز نما
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 347

وپارس (بانک پارسیان)
                          حدضرر:245
                          حدسود: حداقل 20% و متوسط 50% و حداکثر 100درصد
                          دوره حداکثر صعودی: یک ماه

هرچند این طبق تحلیل اینجانب می باشد بنده هم تازه عضو این سایت شدم .
                          تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• مازیار
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 258

خعتبار
                            P/E مناسب و بنیادی قوی که با شکست 120 تومان می تواند رشد خوبی داشته باشد
                            وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

• مازیار
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 258

خودرو
                              بنیادی جالبی نداره ولی دولت جدید باعث تحول در این گروه خواهد شد اکثر فروشنده های امروز هم حقیقی اند
                              وقتی کسی را می بخشید، شخصی که بیشترین منفعت را می برد، خود شما هستید.

نظر

در حال کار...
                              X