بانک قوامین (وقوام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : بانک قوامین

سلام

تو را به خدا نگاه کن! دست روی هر چیزی که می گذاریم یک باره همه یادشان می افتد که باید در آن نماد خرید انجام دهند!
    تا دیروز طرف 50 هزارتا 50 هزارتا سفارش خرید می گذاشت الان آمده 400 هزارتا سفارش می گذارد! (چند تا 300 هزار تا هم انگار گذاشته...) و بالا هم سفارش می گذارد... آخر عزیز اگر می خواهی جمع کنی این که وضعش نیست... :(
    من هنوز هیچ خریدی نکردم :(
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یک مسئله ای یکی از دوستان می گفتند در مورد آقای نتاج که بد نیست اینجا بگویم (برای شفافیت بیشتر)
      می گفت در مهر اقتصاد حسابی سر یک سری را کلاه گذاشته و افزایش سرمایه هایی که داده را طوری حساب کردند که یک سری مشمول نشوند و اینگونه حقشان را (حق کسانی که از زمان پذیره نویسی بوده اند را) خورده اند...
      این موضوع مهم است چون الان آقای نتاج مدیرعامل شرکت است و باید بدانیم با چه کسی سر و کار داریم.
      البته با توجه به اینکه من آقای نتاج را از نزدیک دیده ام همچنان فکر می کنم ایشان آدم خوبی است و برای آن دوستمان سوء تفاهم پیش آمده... (من آدم شناس بدی نیستم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام

نمی دانم دوستان شما هم با من در 800 ریال خرید انجام دادید یا نه؟
        به هر حال به نظر می رسد خرید خوبی بوده و پیشبینی مان بد نبوده. (چندین بار هم از قبل اعلام کردم)

اگر با من در 800 ریال خرید کرده اید بد نیست در 950 ریال تا 1040 ریال یک مقدارش را (یا کلش را) بدهید برود و سود کوتاه مدت شناسایی کنید. (می شود 20 تا 30 درصد سود) (الان هم 900 ریال است و
        تا 980 ریال مچ شده است!!!)

برای میان مدت-بلند مدت هم من هدفی مد نظرم نیست ولی فکر کنم دست کم به 1350 تا 1650 ریال برسد.

==========

این چند روزه یک عده به این سهم اقبال کرده اند و
        قدرتشان هم عالی است و باید بررسی کنیم ببینیم دقیقا چه هدفی دارند:
        آیا در همین حوالی 1000 ریال می خواهند خالی کنند؟
        یا اینکه حالا که فهمیده اند اداره ی مالیات تتمه ی سهم هایش را فروخت و دیگر فعلا قصد فروش ندارد می خواهند یک حال اساسی به قیمت بدهند؟
        یا اینکه فهمیده اند افزایش سرمایه و مجمع سالیانه در پیش است و دارند خرید های اساسی بنیادی در قیمت های کف انجام می دهند؟

یک مقدار کاراگاه بازی و سنجش قدرت احتمال ها نیاز دارد که بعدا اگر حوصله شد پی گیری کنیمش...

یا علی
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

تفاهم نامه بین بانک قوامین و بنیاد در کدال آمد.
          فایل های ضمیمه شده
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            تفاهم نامه بین بانک قوامین و بنیاد در کدال آمد.
            با توجه به این اطلاعیه پیش بینی می کنم به زودی مجمع برگزار شود.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خرید و فروش حقوقی هم جالب است. در سهمی که تا همین چند وقت پیش روزانه 200 هزار سهم معامله می شد الان حقوقی 500 هزار فروخته و حقوقی 1.3 میلیون خریده.
              ==========
              ویرایش:
              حقوقی 700 هزار فروخت و حقوقی 2 میلیون خرید.
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/06/19, 11:30.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

من سهمو ندارم ولي زير 50 يا حتي با ضرر نفروشيد. خيلي از دوستام تو ضررن. در حقشون ظلم شده.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

به 10% داره نزدیک میشه !

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

وقوام رو70 فروشنده داره ! ومهر رو 90 فروشنده نداره !

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خدا وکیلی ببینید من چند دفعه به دوستان توصیه کردم سهامشان را نفروشند و با نماد همراه باشند؟؟؟
                        هدف وقوام 800 ریال نبود که بخواهد اینجا متوقف شود...
                        هدف وقوام 1500 ریال است...
                        حالا بنشینید تماشا کنید... ببینیم پیشبینی بنده درست از آب در می آید یا نه؟

من چندین جا تجربه مشابه دارم و می دانم دست نامرد بازار چه کار می کند و چگونه سهام سهامداران ِ صبور و ناامید را از دستشان در می آورد... :(
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

به نقل از دوستان در سایت همسایه:

طبق شنیده ها قرار بر این است تا سپرده قانونی بانک ها از 10 درصد به 5 درصد کاهش یابد.....
                          بررسی میزان سود بانک ها از این دستور عمل با توجه به سود خالص 16 درصدی به این صورت است

ملت میزان آزاد سازی 6 هزار میلیارد به ازا هر سهم 120 تومن/ تعدیل به ازا هر سهم 19 تومن

صادرات میزان آزاد سازی 5.2 هزار میلیارد به ازا هرسهم 90 تومن /تعدیل به ازا هر سهم 14 تومن

تجارت میزان آزاد سازی4 هزار میلیارد به ازا هر سهم 90 تومن / تعدیل به ازا هر سهم 14 تومن

قوامین میزان آزاد سازی2.750 هزار میلیارد به ازا هرسهم 340 تومن/ تعدیل به ازا هر سهم 54 تومن

پارسیان میزان آزاد سازی2.5 هزار میلیارد به ازا هرسهم 104 تومن/ تعدیل به ازا هر سهم 16تومن

پاسارگاد میزان آزاد سازی2 هزار میلیارد به ازا هرسهم 40 تومن /تعدیل به ازا هر سهم 6تومن

نوین میزان آزاد سازی1.6 هزار میلیارد به ازا هرسهم 120 تومن /تعدیل به ازا هر سهم 19تومن

انصار میزان آزاد سازی1 هزار میلیارد به ازا هرسهم 100 تومن /تعدیل به ازا هر سهم 16تومن

دی میزان آزاد سازی0.8 هزار میلیارد به ازا هرسهم 125 تومن/ تعدیل به ازا هر سهم 20تومن

سینا میزان آزاد سازی0.7 هزار میلیارد به ازا هرسهم 70 تومن /تعدیل به ازا هر سهم 11تومن

کوثر میزان آزاد سازی0.7 هزار میلیارد به ازا هرسهم 117 تومن /تعدیل به ازا هر سهم 19تومن

گردشگری میزان آزاد سازی0.5 هزار میلیارد به ازا هرسهم 83 تومن/ تعدیل به ازا هر سهم 13تومن
                          ظاهرا با این حساب بیشترین تاثیر مثبت را قوامین میگیرد اونهم به ازای هر سهم 54 تومن!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

من فکر کنم وقتی خبر افزایش سرمایه بانک قوامین و انتقال آن به بازار بالاتر آمد... آن وقت است که مردمی که الان دارند ورشکستگی وقوام را نشان می دهند در صف خرید خواهند رفت...
                            صبر کنیم ببینیم این پیشبینی من درست از آب در خواهد آمد یا نه؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

600-700 ریال به نظرم خرید خیلی خوبی خواهد بود..

البته من خیلی از سبدم (از زمان های بسیار دور) وقوام است و شاید خودم اضافه نکنم...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

این هم خبرش در چندین ماه گذشته:

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X