درصد سود سالیانه مورد انتظار شما....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جم1
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 106

پاسخ : درصد سود سالیانه مورد انتظار شما....

[QUOTE=mey;583123]
    در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    چه سوال خوبی...مقدار سود مورد انتظار من در یک سال اگر مسخره نکنید 1000 درصد...یعنی 10 برابر سرمایه ام[/QUOTE
    من یه بار تو زندگیم 1500 درصد سود کردم...جام جهانی 98 بود...طبق معمول تو اون سن سال ...عکس بازی میکردم......بیخ دیواری.......تری 15 بازی کردم....بردم....پسره تو عکساش حواسش نبود عکس کارلوسم کاشته بود..پسره عاشق کارلوس بود.عکس کارلوس براش جزئ اوراق بهادار حساب میشد.....خلاصه کارلوس رو با 15 تا عکس نو عوض کردیم........خلاصه اقا چه حالی داد............یاد کودکی بخیر..............................یادم رفت...زنم 1600 درصد سود کرد....با 18 ملیون جهاز امد.........با 317 ملیون رفت...............یک نصیحت به دوستان مجرد.............گول نخورید و باعث سود چند صد درصدیه بانوان سفته باز نشید
    سلام شما که حساب و کتاب بلدید چرا در برابر 18 میلیون تومان جهیزیه، تعهد به پرداخت این مبلغ کردید؟

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

[QUOTE=جم1;583160]
      در اصل توسط mey پست شده است View Post

سلام شما که حساب و کتاب بلدید چرا در برابر 18 میلیون تومان جهیزیه، تعهد به پرداخت این مبلغ کردید؟
      ای اقا..88 سکه 270 بود........گوش دادن به حرف والدین.......و ...این ضرب الثل مزخرف...کی داده کی گرفته...............اگه حساب کتاب اون موقع حالی.م بود که اینجوری نمیشد
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• جم1
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 106

[QUOTE=mey;583165]
        در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
        ای اقا..88 سکه 270 بود........گوش دادن به حرف والدین.......و ...این ضرب الثل مزخرف...کی داده کی گرفته...............اگه حساب کتاب اون موقع حالی.م بود که اینجوری نمیشد
        یعنی توصیه شما اینه که 20 تا سکه مهر مناسبه؟ آیا این شدنیه

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط (حیدری) پست شده است View Post
          تو این بازاری که ما داریم اگه ضرر نکرده باشی باید کلاهتو بندازی بالا....
          اما من هم مثل تموم جوانها دوست دارم زیاد سود کنم.ارزو بر جوانان عیب نیست...
          اما به نظرم ادرسو اشتباهی اومدم این بازاری که ما داریم جز ضرر چیزی نمیده....
          دوست عزیزم آقای حیدری من چندتا ایراد از بورس ایران می گیرم و هیچ توصیه ای ندارم که چه کار کنی...فقط ایرادشو میگم

1-دستکاری در بازار بورس ایران توسط عواملی مثل دولت

2- 3 ساعت و نیمه بودنه بازار ...یعنی برای یک کندل 3/5 ساعته که اسمشو گذاشتند روزانه باید 20 ساعت صبر کنید و این یعنی وقت تلف کردن و حوصله بر بودن

3-کوچک بودن بازار و پایین بودن حجم پولی...500 میلیاردم باشه خیلی کمه

4- قوانین بسیار مسخره مثل صف خرید و فروش که این یعنی ایجاد مشکلاتی مثل سفته بازی

5-یک طرفه بودن بازار و فقط با خرید سود کردن و این یعنی شما در نزول ها که شاید یک سال هم طول بکشه باید تماشاگر بازار باشی

6-ایجاد تعصب و مشکلات احساساسی از عوامل گزینه 5...بازاری که یک طرفه باشه معلومه سهامدارشم یک طرفه و متعصب میشه

7
          8
          9
          10

و خیلی چیزای دیگه که سرتو درد نیارم

به خدا قسم اگر بیان بگن 10 میلیون سهم سایپا مفت میخوایم بهت بدیم میگم نمیخوام دستت درد نکنه...ارزش نگاه هم نداره

در این بازار سود کسب کردن زمان بر است

موفق باشی

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سود دو حالت دارد... سود یک دفعه ای و سود پایدار...
            سود یک دفعه ای اصلا مهم نیست چقدر باشد... 1000 درصد سود یا -90 درصد زیان... من یک بار در فولادح 300 درصد سود کردم و این بار در ثمسکنح فکر کنم بیش از 92 درصد زیان کرده ام! ولی مهم نیست... (هم به خاطر اینکه سرمایه ی کمی درگیر بود و هم) به خاطر اینکه مداومت ندارد...

من تا چند روز پیش دوست داشتم سود پایدار سالی 100 درصدی داشته باشم...
            هر چند همین هم خیلی زیاد است ولی نشستم با خودم فکر کردم این سود ارضایم نمی کند...

الان فکر کنم درصد سود سالانه ی مورد انتظار بنده 200 درصد باشد.
            (200 درصد یعنی ماهی 10 درصد یعنی هفته ای 2 درصد.)

شدنی است؟
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

یادش بخیر
              تایپیک رو بنده سال 92 مطرح کردم . الان که داشتم صفحات قبل رو میخوندم دیدم بازار مثبت باعث میشه خیلی ادم رویایی فکر کنه . 500 درصد . چیه دیگه 400 درصد
              ماهی 20 درصد!!

نظر

• بورث
                ستاره‌دار (۶)
                • Sep 2013
                • 263

هرکی دوست داشت بگه از اول سال تا الان چقدر سود کرده؟
                من اگه همه سهمم رو همین فردا بفروشم به قیمت دیروز سود حاصل رو با سود ناشی از فروش اول سال تاکنون جمع کنم حدود 33%نسبت به کل سرمایه سود کردم ضمن اینکه 10% سهمم هنوز بیش از یکسال بسته است.

نظر

• prince0fpersia
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 101

من از 2 هفته قبل که وارد شدم، حدود 10% سود.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                    هرکی دوست داشت بگه از اول سال تا الان چقدر سود کرده؟
                    من اگه همه سهمم رو همین فردا بفروشم به قیمت دیروز سود حاصل رو با سود ناشی از فروش اول سال تاکنون جمع کنم حدود 33%نسبت به کل سرمایه سود کردم ضمن اینکه 10% سهمم هنوز بیش از یکسال بسته است.

دوست عزیز 33 درصد در این بازار گاوی خیلی کم هست،نسبت به بازار عقبی.
                    بررسی کن ببین مشکل از کجاست؟
                    باید تغییرات عمده در سیستم معاملاتیت بدی.اگر در این بازار صعودی گاوی ،سود خوب نکنی پس کی میخوای سود کنی؟!

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2018/09/16, 09:46.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• gholamk
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 520

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

دوست عزیز 33 درصد در این بازار گاوی خیلی کم هست،نسبت به بازار عقبی.
                      بررسی کن ببین مشکل از کجاست؟
                      باید تغییرات عمده در سیستم معاملاتیت بدی.اگر در این بازار صعودی گاوی ،سود خوب نکنی پس کی میخوای سود کنی؟!

آقا سجاد عزیز کاملا حرف شما درسته اما کسایی مثل من که تجربه ندارن و یکم با اصول سرمایه گذاری و بورس آشنا نیستن تازه اگر بتونن ضررهای قبلی رو جبران میکنن.کاش زمانی که همینجوری الکی الکی پول حقوق دوزاریم رو میاوردم تو بورس یکی مثل شما بود که منو راهنمایی میکرد و سهام با بنیاد خوب رو بهم معرفی میکرد و بعد چند سال که همش میشینم پای سیستم و فیلم و نوشته آموزشی میخونم برای بورس یه سیستم دست و پا شکسته پیدا کردم که نوسان گیری رو خیلی خوب اجرا میکنه اما سهام داری رو نه

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                        آقا سجاد عزیز کاملا حرف شما درسته اما کسایی مثل من که تجربه ندارن و یکم با اصول سرمایه گذاری و بورس آشنا نیستن تازه اگر بتونن ضررهای قبلی رو جبران میکنن.کاش زمانی که همینجوری الکی الکی پول حقوق دوزاریم رو میاوردم تو بورس یکی مثل شما بود که منو راهنمایی میکرد و سهام با بنیاد خوب رو بهم معرفی میکرد و بعد چند سال که همش میشینم پای سیستم و فیلم و نوشته آموزشی میخونم برای بورس یه سیستم دست و پا شکسته پیدا کردم که نوسان گیری رو خیلی خوب اجرا میکنه اما سهام داری رو نه
                        اگه میخوای سود کنی سهامداری کن،دو سه تا سهم بنیادی خوب که قیمتشون خیلی افت کرده پیدا کن و مطمئن باش که سودشون افزایش پیدا میکنه بخر و باهاشون سهامداری کن،ضمن اینکه اطمینان پیدا کن که برگشت روند از نزولی به صعودی انجام شده یا در شرف انجامه.
                        چیزی از نوسانگیری کوتاه مدت عایدت نمیشه.نوسانگیری یعنی استرس با سود کم ولی سهامداری در ابتدای روند صعودی یعنی سود گنده با خیال راحت.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

بنده تا سهمی را نفروشم..سودی شناسایی نمیکنم....ولی بر اساس سودهای شناسایی شده...و نه بر اساس ارزش روز پرتفوی..خدا را شکر در سال 97..تا امروزسود خوبی کردم.
                          در برنامه هایم...به 50..تا 60 درصد سود در 97 رازی بودم... ولی خدا را شکر..بازدهی به مراتب بهتری داشتم..
                          سود کردن..اسانه...ولی حفظ سود ..بسیار..مشکل...چون شما از یه فضا وارد فضایی دیگه..میشی..اگر استراتژی..معاملاتیت را سریع..متناسب..نکنی..اش و جاش را تقدیم..خواهی کرد..
                          این اویزه..گوشمه همیشه...بازار شدیدا کینه جوست...و..مترصد...پس گرفتن دادهای خویش..
                          ..یکی از بزرگترین اشتباهات سال 97..فروش کربن..با سودی کم..بود...و یک دلیل هم بیشتر نداشت..انهم..خودم..را با شرکت درگیر کردم...و سبب شد..نتوانم..بر اعصابم..مسلط بشوم......و.. مصداق عینی ضرب المثل..مهرم..حلال..جانم..ازاد را..انجام..دادم...
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• بورث
                            ستاره‌دار (۶)
                            • Sep 2013
                            • 263

باسلام
                            وتشکر از جناب می گرامی و آقا سجاد بزرگوار و دوستانی که در این فروم فعال هستند.
                            بنده هم سود وزیان رو ناشی از فروش محاسبه میکنم. که از اول سال حدود 15% سود ناشی از فروش عایدم شدو از یه ماه پیش که روند بازار کاملاٌ گاوی شده دیگه حداکثر 2% از سهامم رو فروختم و 50% به سرمایه اولیه (97) هم وارد کردم . هنوز هم در حال خرید هستم. ولی موضوع اینه که سهام در سبدم قبل از شروع روندجدید 15% در زیان بود. درصد عمده سهامم فولای و رتکو و کاوه و کفرا بوده و اکنون کروی و خگستر و وساپا هم اضافه شد. معمولا یکسری سهام بنیادی شناسائی کرده و بسته به روند سهم وزن سبدم تغییر میکنه و یا جابجا میشه.
                            در هر صورت انتظار دارم درصد نسبت به سرمایه در بازه مشخص بگید تا خودم رو با شما ها بسنجم.:-/
                            بنظرم 90% سهامداران به کل سبدش نگاه کنه بیش از 70% سود نگرفته. کاش مدیر فروم یه نظر سنجی راه بندازه که اعضا حدود درصد سود 97 رو اعلام کنند.
                            من سال 96 حدود 20% سود گرفتم . مطمنم خیلی ها در این سال زیان دیدن.

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

سلام روز بخیر
                              یادمه سال ۹۲ یه نظرسنجی گذاشتم تو همین تایپیک که بازدهی چقدر بوده است ؟
                              موج امسال بورس خداییش ضعیف تر از ۹۲ بوده بویژه در سهام ریالی . ولی خب شاخص رو میتوان معیار خوبی گرفت شاخص از ۸۰ اومد تا ۲۰۰ معادل ۱۵۰ درصد
                              پس میتوان گفت بازدهی حدود 120-150 درصد به بالا عالی بوده برای این لحظه از سال بین ۸۰_100 متوسط زیر ۵۰ درصد هم بد
                              هرکس باید ببینه چه کرده .

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

این تاپیک بیاد بالا کم کم داریم به اخر 98 میرسیم یک چرتکه بندازید بیینید سقف سرمایتون با اول سال چقدر تفاوت داره و این تفاوت را با سطح انرژی که گذاشتید بسنجید به نکات خوبی می رسید!نتایج چراغی خواهد بود برای سال آتی ... روزهای بعد بیشتر صحبت میکنم

نظر

در حال کار...
                                X