بانک صادرات ( وبصادر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

اهداف بلند دولت تدبیر و امید همانا کمک به بخش تولید و اشتغال میباشد در همین راستا....
    برای تقویت بانكها و کمک به تولید کننده زنجیره های عقلانیت داره تكمیل میشه...

1-کاهش درصد ذخيره قانوني بانكها در نزد بانک مركزي که برای بانكها+++++++++
    2- کاهش سپرده به 30 درصد بابت گشایش ال سی که مهمترین کمک رو به تولید کننده میکنه و البته برای بانكها منفی است______
    3- برای رفع مشكل ردیف 2 قصد دارن با افزیش سود بانکی نقدینگی لازم رو در اختیار بانكها قرار بدن تا بتوانند در گشایش اعتبارها کمک واحدهای تولیدی و تجهیزاتیها کنند....

در این رابطه حجم کار بانكها بالا خواهد رفت و این میتونه باعث رشد سود آوری بانكها بشه....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

همه تصمیمات گروه اقتصادی دولت در جهت رشد و تقویت بانكهاست ...
      بانكها تنها موسساتی هستند که میتوانند بنگاههای تولیدی را بحركت در بیاورند...

نظر

• nesvatb
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 69

فکر میکنم این روزها اخرین روزهایی است که میتوان سهام بانکهای سینا و پاسارگاد را زیر200تومان خرید

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• سرمایه گذار
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1925

فکر کنم با این آگهی همین روز ها نماد باز شه

نظر

• negah
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 250

در اصل توسط nesvatb پست شده است View Post
              فکر میکنم این روزها اخرین روزهایی است که میتوان سهام بانکهای سینا و پاسارگاد را زیر200تومان خرید
              با توجه به مطرح شدن بحث نزدیکی سود بانکی با تورم.
              [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• nesvatb
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 69

بایداماده بازگشایی صادرات باشیم که خریدکنیم
                دلائل:
                1- قیمت تئوریک بازگشایی 89 تومان است که عاملی روانی (هرچند بدون دلیل) است برای خرید ان . احساس میشود که براحتی به بالای صد میرسد.
                2- وضعیت مناسب گروه بانکی دراین روزها
                3-داشتن نسبت p/e معادل 3.5 درمقابل 5.5 گروه بانکی
                4- تجربه موفق شرکتها بعد از افزایش سرمایه ناشی ازتجدید داراییها

صد درصدمیشود اطمینان داشت که خرید این سهم درقیمت زیر صدتومان معادل بازدهی حداقل 20یا30 درصدی خواهد بود ان هم درمدت کمتر ازیک هفته

نظر

• bahmaei.m
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 145

به با سلام
                  به احتمال زیاد بالاتر 100 تومان باز شده و صف خرید خواهد شد

نظر

• nesvatb
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 69

بایداماده بازگشایی صادرات باشیم که خریدکنیم
                    دلائل:
                    1- قیمت تئوریک بازگشایی 89 تومان است که عاملی روانی (هرچند بدون دلیل) است برای خرید ان . احساس میشود که براحتی به بالای صد میرسد.
                    2- وضعیت مناسب گروه بانکی دراین روزها
                    3-داشتن نسبت p/e معادل 3.5 درمقابل 5.5 گروه بانکی
                    4- تجربه موفق شرکتها بعد از افزایش سرمایه ناشی ازتجدید داراییها

صد درصدمیشود اطمینان داشت که خرید این سهم درقیمت زیر صدتومان معادل بازدهی حداقل 20یا30 درصدی خواهد بود ان هم درمدت کمتر ازیک هفته
                    اصلاح میکنم نسبت سهم به سود 3.5 که نوشتم درست نیست درسایت tse سود سهم قبل از افزایش سرمایه اخیر را باقیمت تئوریک بازگشایی مبنا گرفته وبه 3.5 رسیده است که صحیح نیست . ولی درهرحال همان که گفتم بازهم صحبح است واین سهم دربازگشای مرتب دچار صف خرید خواهد شد وباید تصمیم گرفت روی چه قیمتی بایدخریدارباشیم که درروز موعود اماده باشیم

نظر

• nesvatb
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 69

انگار این فکر کاملا درست بود کاش دوباره فرصت اضافه کردن زیر 200تومان رابدست اوریم ولی ایندفعه دیگه باید شک نکردوحسابی خرید چون ریسک پایین امدنش خیلی پایینه ومثلاچقدرمیخواد پایین بیاد؟
                      توهمین قیمتها هم باید خرید

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

متاسفانه بدلیل عدم وجود تاپیک برای اظهار نظر کلی در مورد بانکها
                        مجبور هستم مطلب را در این تاپیک درج کنم.

دوستانی که به دولت تدبیر و امید اعتماد دارن توجه کنند....
                        ازمهمترین برنامه های این دولت حل معضل تورم و رونق بنگاههای تولیدی و رشد اشتغال است.
                        با توجه به انتخاب تیم اقتصادی این دولت کاملا مشخص است که برای رسیدن به اهداف فوق باید
                        تقویت بانكها برای جمع کردن نقدینگی از سطح جامعه و حمایت واحدهای اقتصادی و تولیدی
                        در دستور کار باشد....
                        ضمنا بر اساس نظر همه کارشناسان بانكها بدلیل رشد قیمت ارز و حجم نقدینگی
                        میباید نسبت به افزایش سرمایه اقدام عاجل نمایند....
                        پس بانكها تا مدتها لیدر بازار پولی و مالی ایران خواهند بود...

به همین سادگی

نظر

• onia1423
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 26

وبصادر به احتمال زیاد هفته آینده باز میشه.بعد از باز شدن این سهم ، سهام جایزه قابل معامله خواهد بود و پیشنهاد من به سهامداران اینه که بعد از باز شدن این سهم ، بجای اینکه سهامتون را بفروشن،اگه پول لازم نیستین ،سهامداری کنین، چون این سهام تا پایان سال میتونه حدود 70تا100%سود بده.و اگر تا مجمع این سهم رو نگه دارین اتظار سودهای بالاتری باید داشته باشین.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

یک سئوال از اساتید بانکی ،اگر نماد باز شود چه تاثیری در کاهش سایر بانکی ها خواهد داشت ؟؟

نظر

• nesvatb
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 69

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                              یک سئوال از اساتید بانکی ،اگر نماد باز شود چه تاثیری در کاهش سایر بانکی ها خواهد داشت ؟؟
                              البته شما ازاساتید پرسیده اید ولی ماهم که شاگرد ایشانیم نظرخود رامیدهیم.
                              علی القاعده بازگشایی مناسب یک سهم میتواند روی سایر سهام انگروه اثر مثبت بگذارد ولی عکس ان کمتر صادق است .
                              البته قیمت استثنایی که قراراست بصادر با ان بازشود وضعیت استثنایی برای ان بوجود اورده است که به احتمال قوی خواهان زیادی دربازگشایی خواهد داشت وممکن است مقداری ازنقدینگی که ممکن است به سمت بقیه بانکها برود راجذب نماید ولی ماشالله انقدر دربازارنقدینگی هست که وجه برای همه وجود دارد.
                              درهرحال من منتظر بازگشایی ان هستم که حسابی خرید کنم

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

البته شما ازاساتید پرسیده اید ولی ماهم که شاگرد ایشانیم نظرخود رامیدهیم.
                                علی القاعده بازگشایی مناسب یک سهم میتواند روی سایر سهام انگروه اثر مثبت بگذارد ولی عکس ان کمتر صادق است .
                                البته قیمت استثنایی که قراراست بصادر با ان بازشود وضعیت استثنایی برای ان بوجود اورده است که به احتمال قوی خواهان زیادی دربازگشایی خواهد داشت وممکن است مقداری ازنقدینگی که ممکن است به سمت بقیه بانکها برود راجذب نماید ولی ماشالله انقدر دربازارنقدینگی هست که وجه برای همه وجود دارد.
                                درهرحال من منتظر بازگشایی ان هستم که حسابی خرید کنم
                                من هم منظورم خروج نقدینگی برای خرید این سهم هست.

نظر

در حال کار...
                                X