کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وبصادر در قیمت 110تومان ریسک خاصی نداره و جایی برای افت حتی در بازار منفی هم در این قیمت نیست و افت به زیر قیمت اسمی بسیار بعیده که اگرم رخ بده سریع برمیگرده و فقط درجا زدن سهم و خواب سرمایه تنها ریسک سهم هست که اونم بنظر میرسه بزودی پایان پیدا کنه.
البته وبصادر در 7 8 ماه اخیر رشد بالایی داشته که برای یک سهم بزرگ مثل این این مقدار رشد قابل توجه هست.
در خرداد ماه وبصادر 100تومان بود و الان با لحاظ افزایش سرمایه 152درصدی و سود تقسیمی 100ریالی مجمع خود حدود 170 180 درصدی بازده در این 8ماهه داشته
اون موقع وبصادر رو داشتم و حدود 200 خارج شدم و بارها هم در قیمت اسمی اوایل سال به عنون سهم بی ریسک برای کسی که دنبال سهم نه بازده مثل برخی سهم ها خیلی زیاد ولی معقول هست ازش یاد کردم و الان هم میشه تقریبا همون دید رو بهش داشت منتها نه به جذابیت اون موقع ولی ریسک پایین و اختصاص بخشی از سبد به این سهم در این قیمتها به نوعی سبد رو بیمه میکنه.
تواین بازارتعدیل مثبت هم کارسازنیست
مثلا فارس که 70درصدتعدیل دادچه گلی به سرسهامداراش زد
فکر کنم فارس قیمتش بیش از اندازه پیش خور شده بود و اصلا قیمتش با بانک صادرات صد تومنی قابل قیاس نیست حدود شانزده برابر صادرات هست خب بانک صادرات صد تومنی حداقل دیگه افتی نداره ریسکش هم بسیار پایینه, اصلا باید بره بالای دویست تثبیت بشه.....
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر