بانک صادرات ( وبصادر )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11253

    #601
    پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

    بازار در این مدت خیلی ریخت ولی هرسهامداری وبصادر را زیر110 خریده بود
    با مثبت فردا ضرری نخواهد کرد
    بگذریم
    گزارش9ماهه سهم بزودی انتشارپیدا خواهد کرد
    اخرین شنیده ها ازتعدیل30-40درصدی درگزارش پیش رو به گوش می رسد
    درکوتاه مدت 115مقاومت اصلی سهم می باشد

    موفق باشید

    نظر

    • ( احمدي )
      عضو عادی
      • May 2013
      • 262

      #602
      پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

      در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
      بازار در این مدت خیلی ریخت ولی هرسهامداری وبصادر را زیر110 خریده بود
      با مثبت فردا ضرری نخواهد کرد
      بگذریم
      گزارش9ماهه سهم بزودی انتشارپیدا خواهد کرد
      اخرین شنیده ها ازتعدیل30-40درصدی درگزارش پیش رو به گوش می رسد
      درکوتاه مدت 115مقاومت اصلی سهم می باشد

      موفق باشید
      خدا وكيلي بيايم كلاه مون رو قاضي كنيم...! الان قيمت يكعدد شكلات وطني چنده؟...قيمت يك بسته ادامس خروس نشان يا شيك چنده؟....قيمت يك سهم وبصادر اونوقت چنده؟؟؟...ببخشيد مزاحم وقت تون شدم.....ممنون از همه ي بازديدكنندگان تاپيك....
      اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

      نظر

      • mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11253

        #603
        پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

        در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
        خدا وكيلي بيايم كلاه مون رو قاضي كنيم...! الان قيمت يكعدد شكلات وطني چنده؟...قيمت يك بسته ادامس خروس نشان يا شيك چنده؟....قيمت يك سهم وبصادر اونوقت چنده؟؟؟...ببخشيد مزاحم وقت تون شدم.....ممنون از همه ي بازديدكنندگان تاپيك....
        روی 100 تومان میلیونی میفروختند
        روی 150 حجم مبنا پرنخواهد شد
        بااین سهم فقط سهامداری کنید
        بزودی یکی از پتانسیل های سهم ازاد خواهد شد

        نظر

        • H.Ahadi
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 76

          #604
          پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

          درود دوستان يکي بگه چه خبره 27 ميليون صف خريد خدا بخير کنه؟

          نظر

          • meisam_em
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 2124

            #605
            پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

            در اصل توسط H.Ahadi پست شده است View Post
            درود دوستان يکي بگه چه خبره 27 ميليون صف خريد خدا بخير کنه؟
            بعضی از سهم ها حدود ده برابر حجم مبنا صف خرید دارند بانک صادرات که هنوز به دو برابر نرسیده!
            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #606
              پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

              بانک صادرات با ارزش‌ترین برند بانک‌های ایرانی شد
              نشریه تخصصی بنکر با انتشار فهرست 500 برند برتر در حوزه بانکداری، بانک صادرات ایران را به عنوان با ارزش‌ ترین برند در بین بانک های داخلی اعلام کرد .
              به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک صادرات ایران، نشریه تخصصی بنکر در جدیدترین گزارش خود فهرست 500 برند برتر دنیا در حوزه بانکداری منتشر کرد و بانک صادرات ایران به عنوان با ارزش‌ترین برند (نشان تجاری) در میان بانک های ایرانی اعلام شد.

              این فهرست براساس شاخص‌هایی همچون ارزش برند هر بانک، میزان ثبات و استحکام و ارزش آن در بازار صورت گرفته و در فهرست 500 برند برتر سال 2014 بانک صادرات ایران رتبه 426 را به خود اختصاص داده و ارزش برند این بانک 190 میلیون دلار اعلام شده است.

              شایان ذکر است در فهرست 500 بانک برتر تنها نام دو بانک ایرانی درج شده و بانک ملی پس از بانک صادرات ایران توانسته است رتبه 475 را به خود اختصاص دهد. براساس گزارش منتشره، بانک های آمریکایی ولس فارگو، اچ اس بی سی انگلیس و بانک امریکا به ترتیب در رتبه اول تا سوم قرار گرفته‌اند.

              گفتنی است، موفقیت اخیر بانک صادرات ایران مدیون سياست گذاري و برنامه ريزي صحيح مديران عالي، همدلی و همراهی سهامداران، اعتماد مشتریان و تلاش و زحمت همکاران بوده که در صورت رفع محدودیت‌های بین‌الملل، با توجه به زیرساخت‌ و توانمندی های بانک در عرصه‌های داخلی و خارجی زمینه پیشرفت و اعتلای بیشتري براي آن فراهم خواهد شد.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • armanmodern
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 46

                #607
                پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                آگهی مزایده عمومی

                بانک صادرات ایران در نظر دارد 100 درصد مجموعه دارایی خود در نیروگاه منتظر قائم را بصورت نقد/ نقد و اقساط از طریق مزایده عمومی واگذار نماید. متقاضیان می‌توانند از تاریخ نشر این آگهی لغایت پایان مهلت اداری 18/12/92 در ساعت اداری جهت دریافت اسناد مزایده به آدرس تهران، خیابان سمیه، شماره 85، برج سپهر، طبقه چهارم مراجعه نمایند.

                بانک صادرات ایران- اداره کل تدارکات

                لینک خبر:

                http://www.bsi.ir/Pages/public_auction.aspx
                [COLOR=#a52a2a][I][B]نوسانگیرها به بهشت نمی روند![/B][/I][/COLOR]

                نظر

                • salmasi
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 63

                  #608
                  پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #609
                    پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                    دکتر طیب نیا فرمودند....رونق بازار اولیه در دستور کار دولت است.....
                    تنها راه رونق بازار اولیه از طریق بانکها میتواند سامان بگیرد.....
                    باید به بانکها نگاه ویژه داشته باشیم...

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • Sushiant
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 1391

                      #610
                      پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                      بانک صادرات با رد ادعای وزارت نفت مبنی بر ناتوانی این بانک در تامین منابع مالی ساخت دو طرح عظیم پالایشگاهی گاز، اعلام کرد: صندوق توسعه ملی با اختصاص 300 میلیون یورو برای اجرای این پروژه‌ها، موافقت و زمینه به کارگیری از فاینانس را هم فراهم کرده است. مهر
                      هر چیز که در جستن آنی، آنی

                      نظر

                      • Mohamad Hamzeh
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 60

                        #611
                        پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                        حل مشکل فعلی فقط با تعویض مدیریت بورس امکان پذیر هستش. آدمی که تفکرش تفکر احمدی نژادیه و فکر می کنم صلاح همه رو بهتر از خودشون می دونه. مصاحبه امروزش حالم رو بهم زد. تو قانون، سازمان نباید دخالت کنترلی داشته باشه ولی دخالت می کنه. برای چی؟ چون احساس می کنه بقیه چیزی نمی فهمن. میگه تو بازار سفته بازی می کنن. خوب این با ذات بازار سرمایه تو کل دنیا اجینه. مگه میشه بازار سرمایه بدون نوسانگیر و سفته باز رو متصور بود؟
                        دیگه جایی برای این نوع تفکر لااقل تو این زمان نیست. این آقا هم به این راحتی ول کن ماجرا نخواهد بود. چون اگه از ریاست سازمان کنار گذاشته بشه باید بره همون پادگان امام صادق حسابداریشو بکنه.
                        اگه دقت کرده باشید این افت از انتقال 14 نماد به بازار توافقی شروع شد و اعتماد همه رو بازار از سرمایه صلب کرد. سوالی که اون زمان برای همه مطرح شد این بود که "اگه سهم من هر زمانی، به هر علتی رشد کنه، چه تضمینی وجود داره که به نحوی سرکوب نشه؟!"
                        سرتون رو درد نیارم نظر من تجمع اعتراضی گسترده ولی آرام برای تعویض ریاست سازمان هست که تمام این مشکلات رو پیش آورده. به نظر من فردا (سه شنبه) ده صبح روبروی سازمان بورس مناسب هست. بازم اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن.
                        با تشکر
                        محمد حمزه

                        نظر

                        • ayda saharkhiz
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 38

                          #612
                          پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                          300 میلیون یورو تسهیلات ارزی رسید؛

                          واکنش بانک صادرات به ادعای وزارت نفت/ جزئیات مکاتبات بانکی‌ها با زنگنه


                          بانک صادرات با رد ادعای وزارت نفت مبنی بر ناتوانی این بانک در تامین منابع مالی ساخت دو طرح عظیم پالایشگاهی گاز، اعلام کرد: صندوق توسعه ملی با اختصاص 300 میلیون یورو برای اجرای این پروژه‌ها، موافقت و زمینه به کارگیری از فاینانس را هم فراهم کرده است.

                          به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا عراقی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران روز گذشته از توقف عملیات اجرایی ساخت دو طرح عظیم پالایشگاهی شامل طرح استحصال اتان پالایشگاه پارسیان و پالایشگاه گاز بیدبلند دو خبر داده بود.

                          بنا بر اظهارات این معاون وزیر نفت در امور گاز، در حال حاضر 80 درصد از سهام سرمایه گذاری این دو پروژه گازی به یکی از شرکت‌های وابسته به بانک صادرات واگذار شده که با گذشت چند سال از امضای قرارداد سرمایه گذاری ساخت و اجرای این دو طرح گاز اما تاکنون بانک صادرات اقدامی به منظور جذب منابع مالی و تکمیل این دو طرح گازی انجام نداده است.

                          در نهایت مدیرعامل و معاون مدیرعامل شرکت گاز هم در دو اظهار نظر جداگانه اعلام کرده‌اند: وزارت نفت برای تسریع در ساخت این دو طرح پالایش گاز خواستار لغو قرارداد گازی بانک صادرات شده است.

                          همزمان با انتشار این اظهار نظر، بانک صادرات رسما به این تصمیم وزارت نفت واکنش نشان داد و با ارسال نامه‌ای به خبرگزاری مهر توضیحاتی را خطاب به حمیدرضا عراقی مدیرعامل شرکت ملی گاز ارائه کرد.

                          در این نامه آمده است: "جناب آقای مهندس عراقی، مدیریت محترم عامل شرکت ملی گاز ایران، احتراماً به استحضار می رساند حضرت‌عالی در مصاحبه با خبرگزاری مهر فرمودید که به دلیل عدم تأمین مالی، توسط بانک صادرات، پروژه فوق متوقف گردید. به عرض می رساند بر اساس نامه شماره 922.232.7058 مورخ 1392.11.23 مدیرعامل بانک صادرات آمادگی بانک مذکور جهت تأمین منابع مالی پروژه فوق و شروع عملیات اجرائی به استحضار وزیر محترم نفت رسیده است (کپی به پیوست ایضاً می گردد)

                          در ضمن یادآوری می نماید صندوق توسعه ملی با اختصاص 300 میلیون یورو جهت اجرای پروژه فوق موافقت و زمینه به کارگیری از فاینانس برای پروژه فوق فراهم گردیده است. از این رو خواهشمند است در صورت امکان دستورات لازم در جهت همکاری و حمایت از مسئولین اجرائی پروژه فوق مبذول فرمائید.

                          در ادامه این نامه ارسال شده به خبرگزاری مهر از سوی بانک صادرات، نامه ای هم به پیوست نامه آمده که جزئیات آن به شرح ذیل است:

                          "جناب آقای مهندس زنگنه

                          مقام عالی محترم وزارت نفت

                          با سلام

                          احتراماً پیرو جلسات برگزار شده در حضور آن مقام محترم و نیز معاونین محترم وزارتخانه درخصوص شرکت انرژی سپهر به استحضار می رساند:

                          الف) این بانک از همه ظرفیت موجود خود جهت تقویت، راه اندازی، توسعه طرح های در حال اجرای انرژی سپهر به ویژه سیراف، پارسیان، سبلان و دنا استفاده می نماید و خوشبختانه با پیگیری های انجام شده مصوبه تأمین مالی طرح های سیراف، پارسیانو سبلان اخذ شده است.

                          ب) با توجه به سر رسید اوراق مشارکت قبلی مجموعه وزارت نفت با عاملیت این بانک در روزهای اخیر و عدم تأمین وجوه آن (حدود 30000میلیارد ریال و قریب 12میلیون یورو ارزی) تداوم حمایت آن مقام عالی دلگرمی بیشتر تیم مدیریت بانک در حمایت از پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی خواهد بود.

                          ج) در حال حاضر میلیاردها دلار طرح های مختلف بخش خصوصی در حوزه های نفت، گاز و پتروشیمی درخواست عاملیت از بانک صادرات را از منابع صندوق توسعه ملی و چه فاینانس چین را دارند که این بانک در حال بررسی و نهائی کردن آن است."

                          سابقه و تاریخچه قرارداد گازی وزارت نفت و بانک صادرات

                          به گزارش مهر، بهمن ماه سال 1389 قرارداد ساخت پالایشگاههای گاز بیدبلند دو و طرح استحصال اتان پالایشگاه پارسیان به ارزش تقریبی چهار میلیارد دلار بین شرکت ملی گاز و بانک صادرات امضا شده بود.

                          بر اساس این قرارداد بانک صادرات با مشارکت 80 درصدی به میزان سه میلیارد و 200 میلیون دلار در دو پروژه ساخت پالایشگاه گاز بیدبلند 2 و واحد استحصال اتان پالایشگاه پارسیان سرمایه گذاری می کند که سهم شرکت گاز در این پروژه‌ها 20 درصد با سرمایه گذاری حدود 800 میلیون دلار خواهد بود.

                          میزان سرمایه گذاری مورد نیاز برای تکمیل و ساخت پالایشگاه گاز بیدبلنددو حدود سه میلیارد و 300 میلیون دلار برآورد می شود که در شرایط فعلی پیشرفت فیزیکی این طرح حدود 20 درصد است و مطابق با برنامه زمان بندی باید در مدت 44 ماه تا سال 92 در مدار بهره برداری قرار می‌گرفت.

                          ساخت این پالایشگاه یکی از بزرگترین پروژه‌های صنعت گاز در برنامه پنجم توسعه است و هدف از اجرای این مگا پروژه صنعتی تولید روزانه 57 میلیون متر مکعب گاز طبیعی، سالانه 1.48 میلیون تن اتان برای تامین خوراک پتروشیمی گچساران، تولید 51/1 میلیون تن گاز مایع برای صادرات و تولید 400 هزار تن مایعات گازی برای صادرات است.

                          هدف از اجرای این پروژه استحصال اتان و برخی از برشهای هیدروکربوری سنگین است. هم اکنون ظرفیت پالایش گاز طبیعی در این واحد حدود 82 میلیون متر مکعب در روز است.

                          با اجرای فاز اول پالایشگاه پارسیان با ظرفیت 21.5 میلیون متر مکعب در روز ت در سال 82 به پایان رسید، فاز دوم این پالایشگاه گازی هم با ظرفیت مشابه در سال 1385 در مدار بهره برداری قرار گرفته است.

                          با راه اندازی فاز سوم توسعد پالایشگاه پارسیان امکان تولید سه محصول جانبی گازی در این واحد فراهم می شود، بر این اساس استحصال اتان به میزان یکهزار و 321 هزار تن، پروپان به میزان 632 هزار تن و بوتان به میزان 481 هزار تن از محصولات این پروژه جدید خواهد بود.

                          نظر

                          • ayda saharkhiz
                            عضو عادی
                            • Dec 2010
                            • 38

                            #613
                            پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                            در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Post
                            300 میلیون یورو تسهیلات ارزی رسید؛

                            واکنش بانک صادرات به ادعای وزارت نفت/ جزئیات مکاتبات بانکی‌ها با زنگنه


                            بانک صادرات با رد ادعای وزارت نفت مبنی بر ناتوانی این بانک در تامین منابع مالی ساخت دو طرح عظیم پالایشگاهی گاز، اعلام کرد: صندوق توسعه ملی با اختصاص 300 میلیون یورو برای اجرای این پروژه‌ها، موافقت و زمینه به کارگیری از فاینانس را هم فراهم کرده است.

                            به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا عراقی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران روز گذشته از توقف عملیات اجرایی ساخت دو طرح عظیم پالایشگاهی شامل طرح استحصال اتان پالایشگاه پارسیان و پالایشگاه گاز بیدبلند دو خبر داده بود.

                            بنا بر اظهارات این معاون وزیر نفت در امور گاز، در حال حاضر 80 درصد از سهام سرمایه گذاری این دو پروژه گازی به یکی از شرکت‌های وابسته به بانک صادرات واگذار شده که با گذشت چند سال از امضای قرارداد سرمایه گذاری ساخت و اجرای این دو طرح گاز اما تاکنون بانک صادرات اقدامی به منظور جذب منابع مالی و تکمیل این دو طرح گازی انجام نداده است.

                            در نهایت مدیرعامل و معاون مدیرعامل شرکت گاز هم در دو اظهار نظر جداگانه اعلام کرده‌اند: وزارت نفت برای تسریع در ساخت این دو طرح پالایش گاز خواستار لغو قرارداد گازی بانک صادرات شده است.

                            همزمان با انتشار این اظهار نظر، بانک صادرات رسما به این تصمیم وزارت نفت واکنش نشان داد و با ارسال نامه‌ای به خبرگزاری مهر توضیحاتی را خطاب به حمیدرضا عراقی مدیرعامل شرکت ملی گاز ارائه کرد.

                            در این نامه آمده است: "جناب آقای مهندس عراقی، مدیریت محترم عامل شرکت ملی گاز ایران، احتراماً به استحضار می رساند حضرت‌عالی در مصاحبه با خبرگزاری مهر فرمودید که به دلیل عدم تأمین مالی، توسط بانک صادرات، پروژه فوق متوقف گردید. به عرض می رساند بر اساس نامه شماره 922.232.7058 مورخ 1392.11.23 مدیرعامل بانک صادرات آمادگی بانک مذکور جهت تأمین منابع مالی پروژه فوق و شروع عملیات اجرائی به استحضار وزیر محترم نفت رسیده است (کپی به پیوست ایضاً می گردد)

                            در ضمن یادآوری می نماید صندوق توسعه ملی با اختصاص 300 میلیون یورو جهت اجرای پروژه فوق موافقت و زمینه به کارگیری از فاینانس برای پروژه فوق فراهم گردیده است. از این :.8'و خواهشمند است در صورت امکان دستورات لازم در جهت همکاری و حمایت از مسئولین اجرائی پروژه فوق مبذول فرمائید.

                            در ادامه این نامه ارسال شده به خبرگزاری مهر از سوی بانک صادرات، نامه ای هم به پیوست نامه آمده که جزئیات آن به شرح ذیل است:

                            "جناب آقای مهندس زنگنه

                            مقام عالی محترم وزارت نفت

                            با سلام

                            احتراماً پیرو جلسات برگزار شده در حضور آن مقام محترم و نیز معاونین محترم وزارتخانه درخصوص شرکت انرژی سپهر به استحضار می رساند:

                            الف) این بانک از همه ظرفیت موجود خود جهت تقویت، راه اندازی، توسعه طرح های در حال اجرای انرژی سپهر به ویژه سیراف، پارسیان، سبلان و دنا استفاده می نماید و خوشبختانه با پیگیری های انجام شده مصوبه تأمین مالی طرح های سیراف، پارسیانو سبلان اخذ شده است.

                            ب) با توجه به سر رسید اوراق مشارکت قبلی مجموعه وزارت نفت با عاملیت این بانک در روزهای اخیر و عدم تأمین وجوه آن (حدود 30000میلیارد ریال و قریب 12میلیون یورو ارزی) تداوم حمایت آن مقام عالی دلگرمی بیشتر تیم مدیریت بانک در حمایت از پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی خواهد بود.

                            ج) در حال حاضر میلیاردها دلار طرح های مختلف بخش خصوصی در حوزه های نفت، گاز و پتروشیمی درخواست عاملیت از بانک صادرات را از منابع صندوق توسعه ملی و چه فاینانس چین را دارند که این بانک در حال بررسی و نهائی کردن آن است."

                            سابقه و تاریخچه قرارداد گازی وزارت نفت و بانک صادرات

                            به گزارش مهر، بهمن ماه سال 1389 قرارداد ساخت پالایشگاههای گاز بیدبلند دو و طرح استحصال اتان پالایشگاه پارسیان به ارزش تقریبی چهار میلیارد دلار بین شرکت ملی گاز و بانک صادرات امضا شده بود.

                            بر اساس این قرارداد بانک صادرات با مشارکت 80 درصدی به میزان سه میلیارد و 200 میلیون دلار در دو پروژه ساخت پالایشگاه گاز بیدبلند 2 و واحد استحصال اتان پالایشگاه پارسیان سرمایه گذاری می کند که سهم شرکت گاز در این پروژه‌ها 20 درصد با سرمایه گذاری حدود 800 میلیون دلار خواهد بود.

                            میزان سرمایه گذاری مورد نیاز برای تکمیل و ساخت پالایشگاه گاز بیدبلنددو حدود سه میلیارد و 300 میلیون دلار برآورد می شود که در شرایط فعلی پیشرفت فیزیکی این طرح حدود 20 درصد است و مطابق با برنامه زمان بندی باید در مدت 44 ماه تا سال 92 در مدار بهره برداری قرار می‌گرفت.

                            ساخت این پالایشگاه یکی از بزرگترین پروژه‌های صنعت گاز در برنامه پنجم توسعه است و هدف از اجرای این مگا پروژه صنعتی تولید روزانه 57 میلیون متر مکعب گاز طبیعی، سالانه 1.48 میلیون تن اتان برای تامین خوراک پتروشیمی گچساران، تولید 51/1 میلیون تن گاز مایع برای صادرات و تولید 400 هزار تن مایعات گازی برای صادرات است.

                            هدف از اجرای این پروژه استحصال اتان و برخی از برشهای هیدروکربوری سنگین است. هم اکنون ظرفیت پالایش گاز طبیعی در این واحد حدود 82 میلیون متر مکعب در روز است.

                            با اجرای فاز اول پالایشگاه پارسیان با ظرفیت 21.5 میلیون متر مکعب در روز ت در سال 82 به پایان رسید، فاز دوم این پالایشگاه گازی هم با ظرفیت مشابه در سال 1385 در مدار بهره برداری قرار گرفته است.

                            با راه اندازی فاز سوم توسعد پالایشگاه پارسیان امکان تولید سه محصول جانبی گازی در این واحد فراهم می شود، بر این اساس استحصال اتان به میزان یکهزار و 321 هزار تن، پروپان به میزان 632 هزار تن و بوتان به میزان 481 هزار تن از محصولات این پروژه جدید خواهد بود.

                            نظر

                            • ayda saharkhiz
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 38

                              #614
                              پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                              300 میلیون یورو تسهیلات ارزی به بانک صادرات رسید
                              بانک صادرات با رد ادعای وزارت نفت مبنی بر ناتوانی این بانک در تامین منابع مالی ساخت دو طرح عظیم ...

                              خبر بسیار عالی حتی در بازار منفی می تونه وبصادر رو پرتاپ کنه .

                              نظر

                              • mehdi8400
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 123

                                #615
                                پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

                                با سلام صادرات برای جهش داره پیریزی میکنه داره دوباره خبر چینی ها نمایان میشه مواظب باشید . احتمالا یه جهش دیگه در پیشه مواظب باشید دیر ورود پیدا نکنید اگه میخواید وارد بشید الان مناسبه .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X