کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود. اگه فرض کنیم تو مجمع 6 تومن هم بده سهم بعد از مجمع به قیمت اسمی باز میشه!! آیا اگه قرار بود سهمی مثل بانک صادرات با سود 14 تومنی 93 که البته سود فروش قائم هم بهش اضافه میشه، عرضه اولیه بشه واقعا 100 تومن میدادن؟
البته شنیدم تراز ارزیش منفی هست که من نمیدونم تاثیرش روی عملکرد بانک چیه. اگر کسی از دوستان اطلاع داره ممنون میشم بگه.
بانک صادرات دیگر پتانسیل های یک بانک کوچک مثل سینا و انصار را ندارد
در بانک های مقیاس کوچک که عملکرد فوق العاده در سال های گذشته داشته اند انصار و سینا چشم انداز روشنی در پیش رو دارند و مسیر طولانی را طی خواهند نمود ..
صادرات .ملت و تجارت . و همینطور پاسارگاد بانک های بزرگی شده اند .. یعنی در این اقتصاد به بلوغ رسیده اند .. مگر اینکه اقتصاد ما رشد کند و بانک های 4000 و 5000 میلیاردی جا برای رشد های مجدد داشته باشند ..
علت سنگینی حرکت این 4 بانک هم بزرگ بودنشان است ... بزرگ شدن این بانک ها رشد سود اوری انها را کند میکند .. کند شدن رشد سود یعنی کند شدن حرکت قیمتی سهم ..
لذا در مورد این بانکی ها باید ارزش گذاری با حداقل مفروضات باشد ..
برای صادرات اهداف 130 تا 135 تومان در گام نخست قابل تحقق هست
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
بانک صادرات اگر قیمت ۱۲۰ تومان را ببیند فکر کنم ۸۰ درصد سهامداران آن فروشنده باشند پس به نظر من این سهم تنها برای چند روز شاید بتواند قیمت افسانه ای ۱۲۰ تومان را حفظ کند چون آنقدر سهامداران را عذاب داده گه دیگه حلوا نیز برایشان طعم غوره را خواهد داشت.
به نظر من بانک صادرات به زودی رشد شارپی خواهد داشت .هدف اول محدوده قیمتی ۱۲۰ الی ۱۳۰ تومان است خیلی ها تعدیل سال ۹۳ را هنوز در کدال مشاهده ننموده اند.
آقا اینا صحبتهای خودته خیلی ها به خاطر این تحلیل های نادرست شما رفتن بانک صادرات خریدن چی داری جوابشون و بدی . نمی خواد جواب بدی لطفاً بانک صادرات و نکوبون تو یه نفر خستمون کردی
شنیده شده شرکت سرمایه گذاری خوارزمی قصد خرید بلوک سهامداران حقیقی بانك صادرات را دارد. اما هنوز توافقی بر سر قیمت صورت نگرفته است. گفته می شود به همین دلیل قیمت سهم کنترل می شود. در صورتی که این معامله انجام شود، سهم از فشار فروش حقیقی ها رها خواهد شد و پتانسیل های آن آزاد خواهد شد
نظر