بانک صادرات ( وبصادر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشحال
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 247

پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

بصادر در بازار خوب قبل از مجمع ۱۱۵ تومان نخواهد شد.بانکی که نیروگاه برق خود را مفتی ونسیه بفروشد و تعدیلی هم ندهد حال روز بهتری نخواهد داشت..

نظر

• مسعود اب
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1502

در اصل توسط mohammadrahmani پست شده است View Post
      این وبصادرهم تو خالی دراومد.خلاصه ابروریزی کرد زیر 100تومان را هم دید.
      در اصل توسط خوشحال پست شده است View Post
      بصادر در بازار خوب قبل از مجمع ۱۱۵ تومان نخواهد شد.بانکی که نیروگاه برق خود را مفتی ونسیه بفروشد و تعدیلی هم ندهد حال روز بهتری نخواهد داشت..
      دوستان من معمولا اگر قرار باشه تعدیل یا سودی در کار باشه ابتدا سهم رو به طریقی از دست مردم در میارن تا .... چند روز اخیر معاملات وبصادر از دید بنده مشکوک می زد امروز هم رو حساب این حسی که داشتم سنگین سهم رو روی 992 اضافه کردم چون احتمال میدم یک خبرهایی هست .....
      وغدیر ، نیروگاه و نرخ سپرده و .... فکر کنم بزودی سهم بسته بشه برای تعدیل.

آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2014/04/29, 23:16.
      بمنظور موفقیت
      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• alireza51
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 1205

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
        دوستان من معمولا اگر قرار باشه تعدیل یا سودی در کار باشه ابتدا سهم رو به طریقی از دست مردم در میارن تا .... چند روز اخیر معاملات وبصادر از دید بنده مشکوک می زد احتمال میدم یک خبرهایی هست .....

غدیر و یا شیران و فارس و ......... که این همه حرف و حدیث داشتند چیزی توشون نبود، با این وضع بازار وبصادر هم مثل آنهاست.
        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• roma.consis
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 136

حمایت مهم و مروز روانی 100 متاسفانه از دست رفت.
          سهم در کوتاه مدت تا 70 تومان افت می کند

نظر

• کاظمی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 331

تاثیر فروش نیروگاه منتظرالقائم بر سود وبصادرتاثیر فروش نیروگاه منتظرالقائم بر سود وبصادر

شرکت سرمایه گذاری خوارزمی درتاریخ 28 اسفند 1392 مجموعه نیروگاه قائم را ازبانک صادرات ایران بصورت نقد و اقساط خریداری نموده است

مطابق با مفاد ماده 2 قرارداد واگذاری مجموعه نیروگاه منتظر قائم، شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی متعهد شده است مجموعاً مبلغ 170میلیاردتومان به صورت نقد به بانک صادرات پرداخت نموده و مابقی به مبلغ2821میلیاردتومان ظرف مدت 8 سال به صورت 16 قسط مساوی 6 ماهه معادل با مبلغ 176میلیاردتومان بابت هر قسط از تاریخ 27/06/93 تا تاریخ 27/12/1400 پرداخت نماید.

ارزش نقدی نیروگاه منتظر القائم درحدود 1680 میلیاردتومان می باشد ولی بانک صادرات بابت قسمت اقساطی این واگذاری سالانه 17 درصد سود دریافت میکند بنابراین مجموع مبالغی که بانک صادرات تا پایان سال1400 دریافت خواهد کرد درحدود 2991 میلیارد تومان می باشد که 1680میلیلرد تومان آن بابت فروش نیروگاه و مابقی آن (مبلغ 1311میلیارد تومان) بابت سود اقساط می باشد.

درمورد نیروگاه منتظر القائم نیز لازم به ذکراست که این نیروگاه به همراه تمامی اموال و دارایی هایش بابت رفع دیون دولت به ارزش 1160 میلیاردتومان دولت به بانک صادرات واگذارگردیده بود . بنابراین بهای تمام شده این نیروگاه برای بانک صادرات مبلغ 1160 میلیارد تومان می باشد.

باتوجه به موارد فوق درادامه به تشریح اثر سود وزیانی این انتقال می پردازیم:

باتوجه به اینکه طبق مدارک ارائه شده درسایت کدال معامله درسال 92 صورت گرفته بنابراین اثرات آن نیز بر سودو زیان سال 92 تاثیر گذار خواهد بود

وبصادر بابت این واگذاری سودی 520 میلیارد تومانی (1160-1680)درسال 92شناسایی خواهد نمود . ضمن اینکه بابت سود اقساط نیز سالانه درحدود 164 میلیاردتومان (1311تقسیم بر8) سود شناسایی مینماید . بنابراین وبصادر برای سال 92 مجموعا 520 میلیارد تومان سود خود را افزایش خواهد داد که به ازای هرسهم درحدود9 تومان می شود.

باتوجه به توضیحات فوق وبصادر می تواند سود سال 92 خود را باتعدیل مثبت 80درصدی از11.2 تومان به 20 تومان افزایش دهد .

ضمن اینکه سود پیش بینی شده سال 93 شرکت نیز164 میلیاردتومان (سود ساللانه اقساط) افزایش خواهد یافت که به ازای هرسهم 2.8 تومان میباشد.

تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• کاظمی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 331

تاثیر تعدیل مثبت غدیر بر EPS وبصادر چگونه است؟تاثیر تعدیل مثبت غدیر بر EPS وبصادر چگونه است؟

وبصادر که مالک 9.72 درصدی غدیر می باشد آخرین سود هر سهم غدیر را 130 تومان و تقسیمی آن را 50 تومان لحاظ کرده است.وغدیر سود هر سهم خود را به 248 تومان افزایش داده است ولی اعلام کرده است که 50 تومان برای سال جاری بنادارد که تقسیم کند با این شرایط وبصادر نیز سود سرمایه گذاری در غدیر را تغییر نخواهد داد.

همانطور که می دانید طبق اساسنامه شرکت سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها بین سهامداران تقسیم نمی شود

اما اگر فرض کنیم در موارد خاص 20 درصد از سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها نیز بین سهامداران تقسیم شود ( 25 تومان به ازای هر سهم) 43.7 میلیارد تومان به سود سرمایه گذاری های وبصادر اضافه می شود که به ازای هر سهم کمتر از 1 تومان خواهد شد!

تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• mohammadrahmani
                عضو عادی
                • Apr 2014
                • 183

سلام یعنی خبرهای خوبی در وبصادر هست؟خدا وکیلی از ضرر در میاییم بیرون.شما را به خدا قسمتون میدم جواب بنده را بدهید.ممنون

نظر

• meisam_em
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 2124

سلام یعنی خبرهای خوبی در وبصادر هست؟خدا وکیلی از ضرر در میاییم بیرون.شما را به خدا قسمتون میدم جواب بنده را بدهید.ممنون

از نوع معاملات کاملا مشخصه!
                  فقط معاملات امروز رو نگاه کنید....
                  كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• meisam_em
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 2124

خرید حقیقی 21.089 M 24.7
                    %
                    خرید حقوقی 64.138 M 75.2
                    %
                    خرید گروهی 0 0
                    %

فروش حقیقی 65.726 M 77.1
                    %
                    فروش حقوقی 19.502 M 22.8
                    %

خریدار 829 فروشنده 868
                    حقیقی 823 860
                    حقوقی 6 8
                    گروهی 0

ابتدا اردر فروش توی رنج های پایین میگذاشت روند رو خراب میکرد و بعد شروع به درو کردن نه جمع کردن! میکرد!!!
                    خب به نظر شما چرا؟
                    به احتمال زیاد همین روزها واسه تعدیل بسته خواهد شد یا اینکه صعودش اغاز خواهد شد....
                    من که شک ندارم....

نظر

• mohammadrahmani
                      عضو عادی
                      • Apr 2014
                      • 183

ببخشید من از این جدول سر در نمیارم در صورت امکان توضیح بدهید سر نوشت این وبصادر در اینده نزدیک چه میشود؟باتشکر

نظر

• meisam_em
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 2124

ببخشید من از این جدول سر در نمیارم در صورت امکان توضیح بدهید سر نوشت این وبصادر در اینده نزدیک چه میشود؟باتشکر
                        توضیح اش رو دادم پایین جدول ..

خرید حقوقی حدود 64 میلیون و فروش حقوقی حدود 20 میلیون!

چیز خاصی نیست فقط خلاصه بگم یک خبرهایی تو وبصادر هست که اینطور داره معامله میشه...

نظر

• meisam_em
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 2124

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
                          دوستان من معمولا اگر قرار باشه تعدیل یا سودی در کار باشه ابتدا سهم رو به طریقی از دست مردم در میارن تا .... چند روز اخیر معاملات وبصادر از دید بنده مشکوک می زد امروز هم رو حساب این حسی که داشتم سنگین سهم رو روی 992 اضافه کردم چون احتمال میدم یک خبرهایی هست .....

من که دیگه شک ندارم کاملا از نوع معاملات مشخصه
                          در ضمن برای بار اول هست که صد در صد مطمین هستم!
                          /:.yead.:/

نظر

• خوشحال
                            عضو عادی
                            • Jan 2014
                            • 247

دوستان گزارش حسابرسی شده ۹۳۰۱۰۵ یاذاشت توضیحی درمورد فروش نیروگاه و فروش سهام غدیر توضیح داده شده است این به معنای آن است که هیچ گونه تعدیلی از بابت ۲مورد فوق نخواهد داشت شما می توانید جهت اطمینان بیشتر با امور سهام تماس حاصل فرمایید.

نظر

• mohammadrahmani
                              عضو عادی
                              • Apr 2014
                              • 183

ما آخر نفهمیدیم خبرای خوب در وبصادر هست یا بد یکی خواهشا راهنمایی درست حسابی بکنه

نظر

• mehdi8400
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 123

با سلام ، خدا کنه از روز شنبه حمایت حقوقی ها همینجوری ادامه پیدا کنه ، حقوقی های وبصادر چاره ای ندارن مگر اینکه بخوان یه برگ برنده رو کنن تا بتونن از این وضعیت خارج بشن ، اگه وضع به همین منوال باشه بدون شک وبصادر با قیمتهای پایینتر از این هم روبرو خواهد شد . که امید است این اتفاق نیفته

نظر

در حال کار...
                                X