کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یادش بخیر تاپیک گروه بانکی ، خیلی تاپیک عالی ای بود ، با هم تمام بانک ها را می شد در نظر گرفت و اخبار همه را با هم مشاهده کرد ، واقعا اشتباه کردند که مسدودش کردند ،
الان اینجا روزی یکنفر ، گاهی ده روز یکبار یکنفر می آید و چیزی می نویسد و کلا رصد کردن تاپیک های جدا گانه برای گروه بانکی زیاد جالب نیست.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
یادش بخیر تاپیک گروه بانکی ، خیلی تاپیک عالی ای بود ، با هم تمام بانک ها را می شد در نظر گرفت و اخبار همه را با هم مشاهده کرد ، واقعا اشتباه کردند که مسدودش کردند ،
الان اینجا روزی یکنفر ، گاهی ده روز یکبار یکنفر می آید و چیزی می نویسد و کلا رصد کردن تاپیک های جدا گانه برای گروه بانکی زیاد جالب نیست.
سلام،قراره بانکها شرکتهای زیرمجموعه خودرابفروشن،سهام خریدوفروش نکنن،کارمزدخدماتشونوافزایش بدن سودعقودمبادله ای22درصدبشه ،خاصه خرجی برای پرسنل راکم کنن ومهمترازهمه پرداخت تسهیلات تکلیفی متوقف شده.حالااین مواردچه تاثیربسزائی درسود93بانکهاخواهدگذاشت بماندتاگذرزمان نشان دهد.
دوستان بیایید یکبار با هم سهم را زیر و رویش را بررسی کنیم ببینیم چند چندیم؟
به نظر من پتانسیل های سهم اینهاست:
افزایش سرمایه ی تپل که باید تا کمتر از یکسال دیگر اجرایی کند ( اگر درست خاطرم باشد )
اینکه اگر هر سهمی از بازار بخواهد رشد کند ، مطمئنا بانکی ها هم رشد خواهند کرد
اینکه دولت گفته که بانک ها ارزیابی دارایی کنند
اینکه اگر با غرب توافق شود شعبه های خارجی شرکت فعال می شوند
اینکه هر شرکتی با غرب بخواهد بده بستان داشته باشد ، یک نفعی هم به بانک ها می رسد
اینکه اگر با غرب توافق شود پول نفت باید از این طریق برگردد و در بانک هایی مثل این ذخیره شود ( و صادرات قدرتش در این امور از بقیه هم بیشتر است ، هم بخاطر حجمش و هم بخاطر سابقه و اعتبارش و هم بخاطر مراودات زیاد خارجی اش )
اینکه الان قیمت در قیمت بسیار پایینی است .
اینکه یک مقدار از شعبه ها را گویا می خواهد بفروشد.
دوستان اگر چیز دیگری هست بگویید ، ببینیم سهممان چقدر بدرد بخور است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
و اما بدی های سهم :
( خوب اینها را هم باید بگوییم و بدانیم دیگر )
اینکه خیلی فروشنده دارد و سهم خشکی نیست ، شناورش در حد تیم ملی است.
اینکه نوسانگیران عاشق این سهم هستند ( مخصوصا اینکه همیشه فرصت خرید و فروش می دهد )
اینکه معلوم نیست تازگی ها آیا از این بانک دزدی جدیدی شده یا نه ( یک شایعاتی بود یک زمانی )
اینکه یکسری فروشنده ی تعداد بالا دارد ، مخصوصا آنهایی که بعد از افزایش سرمایه فروختند و بعید نیست در قیمت های بالای 101 تومان دوباره شروع به فروش کنند.
اینکه پی به ای سهم ( با فرض 12 تومان و 92 تومان ) 7.6 است که فکر نکنم زیاد جالب باشد ( سهم با پی به ای 4 به پایین که سهم مطمئنی هم باشد در بازار پر است )
من دیگر چیزی به ذهنم نمی رسد ، اگر شما می دانید بفرمایید.
یا علی
«محمد حسین» هستم.
تحلیلی که من از این سهم دارم این هست که در میان مدت وضعش خوب می شود و اگر قصد از سرمایه گذاری میان مدت است توصیه می کنم نگهدارید . فکر کنم تا 140 یا بیشتر برود. البته اگر افزایش سرمایه بدهد که عالی تر از عالی می شود ...
برای بلند مدت که عالی است ، مخصوصا نگهداری یکساله یا بیشتر.چون بعد از توافق با غرب بانکی ها پیشاپیش سایر سهامهایی که وضعشان خوب می شود باید وضعشان خوب شود!!!
برای کوتاه مدت هم تقریبا مطمئنم که هیچ وقت به 105 تومان نمی رسد!!! نهایتا 100 تومان می شود و کلی فروشنده هویدا می شوند و سهم را پایین می کشند. ( پس من کوتاه مدت فعلا قصد فروش ندارم ، مگر اینکه سهم ناب و مطمئنی پیدا کنم که بعید است مطمئن تر و در کف تر از این پیدا کنم ، البته شاید در 103 تومن یکمقدار خالی کردم تا پایین تر بخرم! )
سهم 12 تومان ای پی اس دارد (اگر درست خاطرم باشد) ، که معنی اش این هست که از 0 تا 12 تومان در مجمع پرداخت خواهد شد . الان وضعیت شرکت را در سنوات گذشته می دیدم فهمیدم که سالهایی که وضع خوب بوده بیشتر می دادند و سالهایی که وضع بد بوده کمتر می دادند و این طور نبوده که هر سال یک درصد مشخصی از EPS را بدهند. و چون به نظر می رسد که امسال و پارسال وضع بانکی ها بهتر شده باشد ، فلذا فکر کنم بیشتر از 5 تومان بهمان بدهند ( 5 تومان خیلی مسخره است!!! برای من می شود کمتر از 1.5 میلیون! ولی خوبی اش این هست که بانکی ها خیلی سریع این پول را پرداخت می کنند ، مثلا شاید هفته ی بعد از مجمع این پول دستمان باشد!!! )
یا علی
«محمد حسین» هستم.
بانک صادرات 90 ریال سود نقدی به ازای هر سهم تقسیم کرد، از مهمترین اخبار این مجمع برنامه افزایش سرمایه 6000 میلیارد تومانی این بانک بود که در دستور کار قرار گرفته است.
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
سلام یه زمزمه هایی هست که مسولین بانک صادرات دارن اماده میشن واسه راه انداختن شعب خارجی اگه این امر محقق بشه که بعید نیست بشه سود کلانی از این بابت عاید بانک صادرات میشه وکلا قبلا هم سود اوری بانکها از شعب خارجی بوده وگرنه ازداخل که خبری نیست همش وام وبدهی واختلاصهای کلان
نظر