کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به سایت شرکت مراجعه کن از طریق همین سایت بورس برو تو معرفی شرکت .اگر شماره حساب سپهر اعلام کرده باشی یا بکنی تو همین ماه به حسابت میریزن تا 2 میلیون سهم وگرنه از اول شهریور برو بانک صادرات با کارت ملی سودت رو بگیر.
به سایت شرکت مراجعه کن از طریق همین سایت بورس برو تو معرفی شرکت .اگر شماره حساب سپهر اعلام کرده باشی یا بکنی تو همین ماه به حسابت میریزن تا 2 میلیون سهم وگرنه از اول شهریور برو بانک صادرات با کارت ملی سودت رو بگیر.
آقای ابوذر قسمت معرفی شرکت باز نمیشه شما شمارش دارین؟تشکر از پاسختون
در مجمع سال گذشته قرار شد براي فرا رسيدن شصت و يكمين سال تاسيس بصادر سرمايه شركت به 61 هزار ميليارد برسه که بورس همه اونرو قبول نكرد و حدود 15 درصد از اون مانده!!!! اين افزايش سرمايه مجاني است و نياز به برگزاري مجمع نداره و در اختيار هييت مديره بانک است...
تا 76 اصلاح میکنه و بعد استارت میزنه....در کل سهمی که از افزایش سرمایه میاد همینجوری میشه چون شناورش میره بالا....من خودم سهام هایی که از افزایش سرمایه میان دیگه تا 5 یا 6 ماه روشون ترید نمیکنم چون رنج هسن....تنها سهمی رو که دیدم بعد افزایش سرمایه خوب زود رسید به قیمت قبلش و حتی 100 درصد هم زود رشد کرد تپمپی بود
بعضی وقتا یک سری سهم ها فرصت خرید می دهند و این فرصت رو هم مدتی ادامه می دهند! وقتی راجع به سهمی مثل بانک صادرات صحبت میشه هر چقدر که پایین تر بیاد باید بیشتر اضافه کرد نه اینکه نگران و ناراحت شد! من خودم هر 5 تومانی که پایین بیاد پله های بعدی رو اضافه می کنم. ان شالله که 50 تومن رو هم ببینه که لااقل برای رسیدن به 100 تومن یک بازده 100 درصدی ازش بتونیم بگیریم :)
دلیل اینکه صادرات رو مثلا به ملت ترجیح میدی چیه..؟ ارزش بازار و احتمال رشد قیمیتیه بیشتره یا داستان دیگه ای داره..؟
ممنون/:.smilingsmiley.:/
اول یک پی نوشت بیام که ملت هم داره در سبدم اما...
تمرکزم الان روی وبصادر و قوامینه بیشتر نه به این دلیل که بانک بهتری هستند چون قطعا ملت و پاسارگاد و حتی ونوین بانک های بسیار بهتری هستند اما! بحث سودآوری، ارزش بازار، دارایی ها و فاکتورهایی از این دست و احتمال اینکه بانک ها برند سراغ فروش دارایی هاشون و سودهای خوبی اگر چه غیر عملیاتی شناسایی کنند باعث میشه یه بانک فشل مثل صادرات رو ترجیح بدم
تمرکزم الان روی وبصادر و قوامینه بیشتر نه به این دلیل که بانک بهتری هستند چون قطعا ملت و پاسارگاد و حتی ونوین بانک های بسیار بهتری هستند اما! بحث سودآوری، ارزش بازار، دارایی ها و فاکتورهایی از این دست و احتمال اینکه بانک ها برند سراغ فروش دارایی هاشون و سودهای خوبی اگر چه غیر عملیاتی شناسایی کنند باعث میشه یه بانک فشل مثل صادرات رو ترجیح بدم
خرید وبصادر
[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر