کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت فعلی وبصادر براش بی سابقست... به عبارت دیگه کمترین قیمت از بدو ورود به بورس...
قیمت خیلی مفت هست . فقط سهامدارای عمده بیخودی داره
دو روز از قصد بلوک زدن که دیگه به اعداد 72 نرسه
متاسفانه بازار وقتی هیجانی میشه دیگه نگاه به قیمت سهم نمیکنه و هر قیمتی فروشنده میشه
وبصادر
اکثر سهمها در نقطه برگشت کوتاه مدتی به این شکل هستن...........................
از آنجای که حالش نیست بیشتر نمودار بزارم عرض کردم.......فردا فرصت خرید در کلیت سهمها به دید نوسان مثبت 4تا25 درصدی است................
موفق باشید
علی میرزایی93/10/19
واقعا تصور قیمتهای پایین تر از 737برای صادرات باورکردنی نبود امروز درزمانیکه 6میلون صف فروش داشت خرید کردم
اگر این مالی وابسته به بنیاد بخواد بازم سهم بریزه تو بازار همه چی ممکنه در واقع قیمت مفته ولی سینا بخواد به هر دلیلی که نمی دانیم مفتترش می کنه
حقوقی از سهم حمایت می کنه(چند روز گذشته) اون وقت این مالی سینا یوهو سهم می ریزه تو بازار اگر.
وبصادر زیر مجموعه هاشو (بعضی ها شو) فروخته و یه تعدیلی خواهد داشت
ولی سود پرداختیش ممکنه تغییری نکنه ولی با این حال با وجود چنین حقوقی های بی خردی همه چی ممکنه.
اگر این مالی وابسته به بنیاد بخواد بازم سهم بریزه تو بازار همه چی ممکنه در واقع قیمت مفته ولی سینا بخواد به هر دلیلی که نمی دانیم مفتترش می کنه
حقوقی از سهم حمایت می کنه(چند روز گذشته) اون وقت این مالی سینا یوهو سهم می ریزه تو بازار اگر.
وبصادر زیر مجموعه هاشو (بعضی ها شو) فروخته و یه تعدیلی خواهد داشت
ولی سود پرداختیش ممکنه تغییری نکنه ولی با این حال با وجود چنین حقوقی های بی خردی همه چی ممکنه.
این چیزی که در این چند ماه من دیدم فروش حقوقی در هر حالتی هست، مثبت، منفی، بالا، پایین، با صف، بدون صف و ... فقط میفروشه !
نظر