کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیروز با یک کندل نزولی بلند به بولینگر باند پایینی برخورد کرد . این بچه همیشه به بولینگر باند خودش احترام گذاشته و الانم فوری راهشو کج کرده
اگه بتونه یک کندل پوششی ای چیزی بسازه رفته !
از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
بانک دی
توی تایم روزانه احتمال تکمیل یه 5 موجی رو داره و داره احتمالا b رو می سازه اگر احتمال تکمیل موج b رو بدیم احتمال رشد تا 172 می شه داشت خبر خوبش اینه که اگر معاملات شنبه مثبت باشه شکست خط روند نزولی ار اس ای تثبیت می شه
اما توی تایم هفتگی احتمال تکمیل موج یک و قرار گرفتن در موج 2 اصلاحی داره
[SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]
بانک دی
توی تایم روزانه احتمال تکمیل یه 5 موجی رو داره و داره احتمالا b رو می سازه اگر احتمال تکمیل موج b رو بدیم احتمال رشد تا 172 می شه داشت خبر خوبش اینه که اگر معاملات شنبه مثبت باشه شکست خط روند نزولی ار اس ای تثبیت می شه
اما توی تایم هفتگی احتمال تکمیل موج یک و قرار گرفتن در موج 2 اصلاحی داره
سلام خسته نباشید
من نمیدونم شما ها از این نمودارا چه قانونی در میارین ولی اینکه دی رو اینجوری پیشبینی کردین اشتباهه.دی وارد فاز صعودی شده و چیز دیگه ای از اصلاحش نمونده این ریز موجهام مربوط به یک سهمی که جو مثبت بازار و خبر افزایش سرمایه به همراه داره جواب نمیده فقط بازیه نوسانگیراست تموم .
دوستان الان محمود افضلي منتظر كه اعضاي مجمع قبلي بانك دي جلسه تشكيل بدهند بعدش افضلي به طور رسمي مدير عامل اين بانك ميشه و با توجه به شناختي كه از آقاي افضلي دارم حتما از سهم حمايت ميكنه اساسي پس تو اين قيمتها فروشنده نباشيد.
بانک دی
روی 160نتونست تثبیت بشه هرچند خط روند نزولی ار اس ایشو شکوند و فعلا
اندیکاتورا نشان از نزول دارند
که نهایت نزول رو من 151 و 150 می بینم چون دوتا فیبو داره و حمایت ار اس ای و احتمال تکمیل موج اصلاحی رو اونجا داره و از اونجا احتمال برگشت و شروع موج 3 بزرگ هفتگی رو داره
به خودم توصیه نگهداری می دم
[SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]
ممنون اقای امیددار یه سوالی واسم پیش اومد
منظور از موج 3 هفتگی چیه؟ ایا شما نمودار مکدی بانک دی را هم انالیز کردید ؟
جسارت نباشه درسته بانک دی سیگنال ضعیفی نشون داده هنوز ولی از نظر من با تحلیل روانشناسی سهم نظرم اینه که حتی از همین فردا امکان شروع صعود داره به چند میرسه بر میگرده نمیدونم ولی میدونم تا اخر این هفته شروع میکنه و تا 200 به راحتی صعود میکنه پیشنهاد به خرید دارم .
با سپاس
اقایون شبندر هم اومد رو این سهم در ریم/:.weirdsmiley.:/
فکر کنم 150 کف خیلی خوبی برا خرید باشه و بعیده
از این پایین تره بره البته از نظر من که کارشناسی هم
نیست تا وقتی سود بانکها اصلاح نشه خیلی رشد
نخواد داشت و خرید بشرط توجه به سال 93 صرف داره
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد طرح افزایش نرخ سود بانکی در شورای عالی پول عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: روحانی با افزایش نرخ سود بانکی به 27 درصد موافقت کرده و قرار است این طرح بهزودی در شورای عالی پول و اعتبار مطرح شود.
نظر