در اصل توسط تمام پست شده است
View Post
بانک دی ( دی )
Collapse
X
-
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
-
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postبانک دی همانند سایر بانکی ها فکر کنم وارد مرحله اصلاح شده اند این بانک تا 124 حداکثر اصلاح دارد
لطفا این نمودار را ملاحظه فرمایید
http://www.up.boursy.com/uploads/201...719312_day.jpg
با این خبر (در کدال )فکر کنم سفته بازی روی این سهم تمام شود چرا که هم خبری از افزایش سرمایه نیست و هم از تعدیل
جهت اطلاع رسانی و خروج از ضرر فقط اطلاع رسانی شد روند بازار و یا کسانی که پشت این سهم هستند را من نمی دانم شاید آن را سر پا گیر دهند شاید هم با سود خارج شوند ویا شده اندآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postبا این خبر (در کدال )فکر کنم سفته بازی روی این سهم تمام شود چرا که هم خبری از افزایش سرمایه نیست و هم از تعدیل
http://www.up.boursy.com/uploads/201...156710_,mm.jpg
خبر افزایش سرمایه به طور ضمنی در مجمع عنوان شد فروش زمین هم دوبار اگهی شد
موفق و موید و پرسود باشید
نظر
-
در اصل توسط سرمد سابق پست شده است View Postدوست عزیز فکر میکنید اگر خبر افزایش سرمایه 400 درصدی و یا تعدیل ناشی از فروش زمین مشهد و... روی کدال بشیند به همین قیمتهای کنونی معامله میشود ؟
خبر افزایش سرمایه به طور ضمنی در مجمع عنوان شد فروش زمین هم دوبار اگهی شد
موفق و موید و پرسود باشید
سلام و درود بر شما دوست گرامی من وسایر دوستان دیگر با همین خبر های تعدیل و افزایش سرمایه خرید و یا به سهم هایمان افزودیم و الا مزیت های زیادی مثل سینا و پاسارگاد در موجودی این بانک مشاهده نمی شود که به قیمت بالای برسد باز هم 150 تا 180 که نظر شماست در این روز گار پر از تورم برای یک بانک کم است ولی یک نفر که یک سهمی بانکی را می خرد اول توان آن را نسبت به دیگر هم گروه ها می سنجد و بعد از بین آنها یکی را انتخاب می کند حالا بانک های بهتری با نزدیکی این قیمت وجود دارد که ارزندگی بیشتری داشته باشد یا نه ؟من که سعی می کنم از سنگینی این سهم در پرتفو خود بکاهم نظر با خود شماست.مطلب من اطلاع رسانی اگاهی کدال امروز بود.آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
بانک دی تازه از حالا به بعد در حال مارجین سازیست اگه به شفاف سازی کدال دقت کرده باشید یه دفعات به کلمه تا کنون اشاره کرده مراقب سهم خود باشید بانکی ها با توجه به غیر فعال شدن بازارهای موازی جایگاه امنی برای افراد کم ریسک هستند و فرصت مناسب برای سرمایگذاری بانکها نتیجتا افزایش سود بانکها به رشد PE بانکها فکر کنید در میان بانکها دی ابستن رخ داد های مثبت خواهد بود
نظر
-
شفاف سازي از نوع واقعا مسخره اي بوده
اين سهم بخاطر افزايش سرمايه كه تو مجمع بهش اشاره شده و در حدود 400 درصده دارن ميخرند
زمين املاك هم 2 باره به مزتيده گذاشتند و با توجه به قابليت بالا كوهستان پارك مشهد
يا فروش رفته يا بزودي ميره..........
حالا اومده شفاف سازي كرده تا كنون ما افزايش سود نداشتيم.!!!!!!!!!!
نظر
-
در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Postشفاف سازي از نوع واقعا مسخره اي بوده
اين سهم بخاطر افزايش سرمايه كه تو مجمع بهش اشاره شده و در حدود 400 درصده دارن ميخرند
زمين املاك هم 2 باره به مزتيده گذاشتند و با توجه به قابليت بالا كوهستان پارك مشهد
يا فروش رفته يا بزودي ميره..........
حالا اومده شفاف سازي كرده تا كنون ما افزايش سود نداشتيم.!!!!!!!!!!
این شفاف سازی الارم خرید را صادر می کند
نظر
-
هدفشان بزخریه، این بازی شفاف سازی رو سرمهرام هم آوردند، اطلاعات مهرام تو کدال هنوز هست، تو 540 تومان خبر شفاف سازی با امضای خودمدیرعامل اش تو کدال اومد، تا 480 تومان افت کرد بعد چنان صفی شد تا 1000 تومان سهم رفت.دوستان فقط مواظب این بازیهای کثیف باشند.
نظر
-
در اصل توسط amirabbas2012 پست شده است View Postهدفشان بزخریه، این بازی شفاف سازی رو سرمهرام هم آوردند، اطلاعات مهرام تو کدال هنوز هست، تو 540 تومان خبر شفاف سازی با امضای خودمدیرعامل اش تو کدال اومد، تا 480 تومان افت کرد بعد چنان صفی شد تا 1000 تومان سهم رفت.دوستان فقط مواظب این بازیهای کثیف باشند.
چی بگم والا!!!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
گروهي كه روي ايران خودرو كار مي كرد حالا به سراغ بانك دي رفته و در حال روند سازي روي سهم است . البته اين گروه دو شايعه فروش زمين مشهد و فروش نيروگاه دماوند را مطرح كردند كه تاثير بسزايي بر سهم دارد اما شركت نيز در واكنش بلافاصله شايعات را تكذيب كرده است اما برخي معتقدند اين مورد جدي نيست .
نظر
-
در اصل توسط amirabbas2012 پست شده است View Postگروهي كه روي ايران خودرو كار مي كرد حالا به سراغ بانك دي رفته و در حال روند سازي روي سهم است . البته اين گروه دو شايعه فروش زمين مشهد و فروش نيروگاه دماوند را مطرح كردند كه تاثير بسزايي بر سهم دارد اما شركت نيز در واكنش بلافاصله شايعات را تكذيب كرده است اما برخي معتقدند اين مورد جدي نيست .
به نظر من یک بنگاه اقتصادی معتبر هیچ گاه یک اطلاعیه را در جهت رد این شایعات در کدال نمی آورد و بعد از مدتی بگه اشتباه شده الان سودآور شده ام (کوتاه مدت ) و به اعتبار خود ضربه بزند چون بانک دی بیش از اینکه به بورس پاسخ گو باشد به افراد تحت پوشش سهام یعنی بنیاد شهید و ایثارگران باید جواب گو باشد.آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
چند نکته در مورد بانک دی...
1- بعد از بازگشایی دی تاکنون نزدیک به 325 میلیون سهم در قیمت 140و بالای 140 معامله شده...
2-بانک دی ابتدای امسال 125 تومن بود و امروز 150 تومن و نسبت به ابتدای سال فقط 20 درصد رشد کرده بنابراین نسبت به
بانکهای دیگه و همچنین سهم های گروه های دیگر که بعضا رشد بالای 100 درصد هم داشتن جای بسیاری برای رشد داره
3-بانک دی از لحاظ p/e هم یکی از کمترین p/e ها رو بین بانکی ها داره و از این لحاظ هم جای رشد داره...
4-نکته مهم :اگر نگاهی به میزان سرمایه و ارزش بازار کنونی بانکیها بندازین اکثرشون ارزش بازارشون بیش
از 2.5 برابر سرمایه شونه و بعضا به سه برابر حتی بیشتر هم میرسه (فقط وپاسار کمی کمتر از دو برابره)...
ارزش بازار کنونی بانک دی کمتر از 1.5 برابر سرمایه ش هست و تازه در قیمت 250 تومن ارزش بازارش 2.5
برابر میزان سرمایه اش شده و به بانکهای دیگه میرسه به شرطی که بانکهای دیگه تا اون موقع رشدی نکنن!...
نظر
-
مگر تجربه مهرام وهمین اواخر فاذر رو فراموش کردید، در مهرام که گزارشش روتو کدال می تونید بخونید ، پای نامه شفاف سازی اش امضای مدیرعامل شرکت بود، مگر بورس کاری کرد؟ یا همین فاذر.... حالا قضاوت با دوستان عزیز.......
نظر
نظر