کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
22/2/99...سلام...حدودیک ماه پیش توصیه به بررسی دی درارزش بازارکمتراز 4 هزارمیلیاردتومن وقیمت حدود 600 الی 620تومن داشتم
وامروز بارشدحدود 100 درصدی رسیده به قیمت حدود 1250 وارزش بازارتقریبا 8 هزارمیلیاردتومن...
باتوجه به توضیحاتی که درپستهای قبلی داشتم مجددا تاکیدمیکنم :
ارزش ذاتی بانک دی بین 15 هزار(بدبینانه) تا 25 هزارمیلیاردتومنه(خوش بینانه) و دی نسبت به قیمت
وارزش بازارکنونی پتانسیل رشد 100 الی 200 درصدی داره...فراموش نکنیم قیمت بسیاری ازسهام بازار
مرزخوشبینی رومدتهاست ردکرده وهمچنان صعودیند!
بهاي تمام شده سهام يا حق تقدم واگذار شده در دفاتر شركت
1,566,414
میلیون ریال
سود و زيان واگذاري پس از كسر مخارج انتقال
7,860,967
میلیون ریال
درصد مالكيت ناشر در شركت واگذار شده
درصد مالكيت قبل از واگذاري
90.8
درصد
درصد واگذار شده جاري
4.66
درصد
درصد مالكيت ناشر در شركت واگذار شده پس از واگذاری
86.28
درصد
شرح موضوع شامل شرايط شركت مقابل (بورسي، غير بورسي، خارجي و موضوع فعالیت آن)
در اجرای دستورالعمل بانک مرکزی ج.ا.ا، اقدام به فروش گردیده است. اطلاعات مزبور مربوط به واگذاری 4.6 درصد از سهام شرکت تولید نیروی برق دماوند از تاریخ 99/01/25 لغایت 99/02/23 می باشد.
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
بانک دی رو حدود یک ونیم ماه قبل درنیمه دوم فروردین به دوستان باذکردلایل ارزندگیش توصیه کردم
در قیمت حدود 600 وارزش بازار کمتراز 4 هزارمیلیاردتومن...
دیروزقیمت این سهم به 1570 تومن وارزش بازارش به بیش از 10 هزارمیلیاردتومن رسید ودرمدت کوتاهی بازده بیش از 150
درصدی رونصیب من و سایرسهامدارانش کرد.دربازارسرمایه باتحلیل وبررسی دقیق بایدبه انتخاب سهم پرداخته وسپس صبوری پیشه کرد.
حتی دربازارمنفی روزهای گذشته دی بسیارپرقدرت ظاهرشده ودیروزباصف خرید نسبتاپرحجمی بسته شد...
نوع خریدروزهاوهفته های گذشته نشان ازخبربسیارمثبتی میده که احتمالا خیلی زودشاهدش خواهیم بود
خبری ازجنس استارت بزرگ دی برای خروج ازماده 141...طبعابابالارفتن قیمت دی پتانسیل رشدش کاهش پیداکرده
ولی همچنان دی رومستعدرشدخوبی میدونم وهمچنانکه قبلا گفتم انتظاردارم ارزش بازارش به زودی به بالای 15000
میلیارد بره واگه جوبازارمنفی نباشه میتونه تا 25000 میلیاردتومن هم برسه یعنی به نظرم پتانسیل رشد 50 الی 150 درصدی
نسبت به قیمت کنونی داره...
فراموش نکنید هیچ تحلیل-نظر-پیش بینی-خبریاشایعه ای روبدون بررسی وتحلیل دقیق شخصی قبول نکنیدبخصوص نظرمن رو!
نظر