کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شفیع زاده از بانک دی رفت و قائم مقام این بانک جانشین وی شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، احمد شفیع زاده که حدود دو ما پیش از سمت مدیر عاملی بانک دی استعفا کرده بود با پذیرش این درخواست از سوی رئیس کل بانک مرکزی، از بانک دی رفت.
این در حالی است که به دنبال استعفای شفیع زاده، عاطفی فر قائم مقام مدیرعامل و معاون اعتبارات و بازاریابی بانک دی، جانشین وی شده است.
امروز شنبه مراسم تودیع و معارفه در بانک دی برگزار شد.
شفیع زاده از بانک دی رفت و قائم مقام این بانک جانشین وی شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، احمد شفیع زاده که حدود دو ما پیش از سمت مدیر عاملی بانک دی استعفا کرده بود با پذیرش این درخواست از سوی رئیس کل بانک مرکزی، از بانک دی رفت.
این در حالی است که به دنبال استعفای شفیع زاده، عاطفی فر قائم مقام مدیرعامل و معاون اعتبارات و بازاریابی بانک دی، جانشین وی شده است.
امروز شنبه مراسم تودیع و معارفه در بانک دی برگزار شد.
وي (شفیع زاده )با اشاره بهتملک نيروگاه دماوند و فراهم کردن زمينه حضور مناسب اين شرکت در فرابورس خاطرنشان کرد: با موفقيت بسيار خوب توانستيم اولين واگذاري را انجام دهيم. بدين ترتيب يک دارايي پنج هزار ميليارد توماني در اختيار بانک قرار گرفت.
وقتی می گم ارزش بازار دی به 5000 میلیارد تومان طی 2 تا 3 سال دیگه می رسد کسی باور نمی کرد اما کم کم باور می کنه و میرسه و تازه باور بازار می شه 10000 میلیارد تومان اونموقع من دارم می فروشم
وي (شفیع زاده )با اشاره بهتملک نيروگاه دماوند و فراهم کردن زمينه حضور مناسب اين شرکت در فرابورس خاطرنشان کرد: با موفقيت بسيار خوب توانستيم اولين واگذاري را انجام دهيم. بدين ترتيب يک دارايي پنج هزار ميليارد توماني در اختيار بانک قرار گرفت.
وقتی می گم ارزش بازار دی به 5000 میلیارد تومان طی 2 تا 3 سال دیگه می رسد کسی باور نمی کرد اما کم کم باور می کنه و میرسه و تازه باور بازار می شه 10000 میلیارد تومان اونموقع من دارم می فروشم
با سلام
الان اگر شخصی اپارتمان 100 میلیونی رو بخواهد بخرد و برای آن 60 میلیون وام بردارد! آیا بعد امضا کردن قرارداد خرید آیا آن شخص ملکی به ارزش 100 میلیون دارد؟ پس وام خریدش چی میشه؟
با سلام
الان اگر شخصی اپارتمان 100 میلیونی رو بخواهد بخرد و برای آن 60 میلیون وام بردارد! آیا بعد امضا کردن قرارداد خرید آیا آن شخص ملکی به ارزش 100 میلیون دارد؟ پس وام خریدش چی میشه؟
حالا شد /.:biggrinsmiley.:/
من زمینی با پسرم میخرم 5 میلیون تومان می ندازم باشد و تا سالها هر کس من رو می بینم نمی دونه ارزش این زمین چقدر برای من انتفاع داره و من رو به چشم همون صاحب زمین 5 میلیون تومانی می بینه
بعد از چندین سال خرید آپارتمانی به من پیشنهاد میشه که ارزش واقعیش 8 میلیارد تومان است حالا فروشنده می گه قسطی 7 ساله حاضرم فقط به تواز روی رفاقت 4میلیارد و 200 میلیون تومان بدهم
من زمین رو می فروشم به 800 میلیون تومان و براحتی بیش از 795 میلیون تومان سود با پسرم شناسایی می کنم و مقداری هم از پسرم وام 15 درصد می گیرم برا پرداخت قسط اول و عملا سود پول 15 درصد هم تو جیب پسر خودم می ره
حالا آپارتمان 8 میلیارد تومانی رو به سالی 450 میلیارد تومان که سالانه 10 تا 20 درصد هم اضافه می شه به اجاره می دم و اقساط آپارتمان رو ازروی اجاره خودش برمی دارم می دم
حالا آیا من همان فرد سابق با دارایی سابقم :D
اینکه مدیر عامل از کلمه دارایی 5000 میلیارد تومانی /:.wacsmiley.:/استفاده می کنه خیلی حرف در دل خودش دارد /:.yead.:/
حالا شد /.:biggrinsmiley.:/
من زمینی با پسرم میخرم 5 میلیون تومان می ندازم باشد و تا سالها هر کس من رو می بینم نمی دونه ارزش این زمین چقدر برای من انتفاع داره و من رو به چشم همون صاحب زمین 5 میلیون تومانی می بینه
بعد از چندین سال خرید آپارتمانی به من پیشنهاد میشه که ارزش واقعیش 8 میلیارد تومان است حالا فروشنده می گه قسطی 7 ساله حاضرم فقط به تواز روی رفاقت 4میلیارد و 200 میلیون تومان بدهم
من زمین رو می فروشم به 800 میلیون تومان و براحتی بیش از 795 میلیون تومان سود با پسرم شناسایی می کنم و مقداری هم از پسرم وام 15 درصد می گیرم برا پرداخت قسط اول و عملا سود پول 15 درصد هم تو جیب پسر خودم می ره
حالا آپارتمان 8 میلیارد تومانی رو به سالی 450 میلیارد تومان که سالانه 10 تا 20 درصد هم اضافه می شه به اجاره می دم و اقساط آپارتمان رو ازروی اجاره خودش برمی دارم می دم
حالا آیا من همان فرد سابق با دارایی سابقم :D
اینکه مدیر عامل از کلمه دارایی 5000 میلیارد تومانی /:.wacsmiley.:/استفاده می کنه خیلی حرف در دل خودش دارد /:.yead.:/
اولا که شما حاظرید چند سال دماوندتون 8000 تومانی رو نگه دارین تا بعد بازپرداخت اقساطش صاحب اصلیش بشین؟
دوما بانک دی از کدوم پسرش وام گرفته واسه خرید دماوند که پولش غیر مستقیم دوباره برگرده به جیب خودش؟
سوما، چند بار مطلب رو خوندم ولی بازم خیلی جاهاش برام گنگ بود، آپارتمان می خری 8 میلیارد بعد هر سال ازش 450 میلیارد اجاره کسب میکنی ؟!
اولا که شما حاظرید چند سال دماوندتون 8000 تومانی رو نگه دارین تا بعد بازپرداخت اقساطش صاحب اصلیش بشین؟
دوما بانک دی از کدوم پسرش وام گرفته واسه خرید دماوند که پولش غیر مستقیم دوباره برگرده به جیب خودش؟
سوما، چند بار مطلب رو خوندم ولی بازم خیلی جاهاش برام گنگ بود، آپارتمان می خری 8 میلیارد بعد هر سال ازش 450 میلیارد اجاره کسب میکنی ؟!
450 میلیون تومان
کسی که بخواد براش گنگ باشه همیشه گنگ باقی خواهد ماند
در مثل مناقشه نیست شما مثال زدی منم مثال زدم اما .....بگذریم فعلا که قصدی برا افزایش قیمت نیست و همه بانکی ها درگیر بازی هستند که تا پول های بزرگ سیر نشوند بالا ندارند
وبصادر که تا ارزش دفتری گین 100 درصدی دارد ---دی تا 500 رشد دارد --بانک ملت و...........حکایت خودرویی های 2 تا 3 سال پیشند
صبر =ظفر
450 میلیون تومان
کسی که بخواد براش گنگ باشه همیشه گنگ باقی خواهد ماند
در مثل مناقشه نیست شما مثال زدی منم مثال زدم اما .....بگذریم فعلا که قصدی برا افزایش قیمت نیست و همه بانکی ها درگیر بازی هستند که تا پول های بزرگ سیر نشوند بالا ندارند
وبصادر که تا ارزش دفتری گین 100 درصدی دارد ---دی تا 500 رشد دارد --بانک ملت و...........حکایت خودرویی های 2 تا 3 سال پیشند
صبر =ظفر
بنده در مثل مناقشه نکردم ، منظورم این بود که این وامی یا قسط خرید دماوند گرفته شده برای دی هزینه در بر داره و به جیب پسرش نمیره بلکه از جیب مبارکش داره پرداخت میکنه!
یعنی چی که کسی که بخواد گنگ باشه...... بنده خودم هم دماوند دارم هم دی. احترام رو نگه دارید.
بنده در مثل مناقشه نکردم ، منظورم این بود که این وامی یا قسط خرید دماوند گرفته شده برای دی هزینه در بر داره و به جیب پسرش نمیره بلکه از جیب مبارکش داره پرداخت میکنه!
یعنی چی که کسی که بخواد گنگ باشه...... بنده خودم هم دماوند دارم هم دی. احترام رو نگه دارید.
دوست عزیز کسی قصد بی احترامی به شما نداشت و تا الان یادم نمیاد به کسی بی احترامی کرده باشم
اما در مورد مسئله مورد بحث این واضحه که پول خرید دماوند را دو زیر مموعه دی داده اند و نه خود دی
اینکه قسمتی از پول قسط اول این خرید از طریق وام 15 درصد دی به دو زیر مجموعه صورت گرفته و این سود 15 درصد به عنوان سود مشاع شناخته می شود
انشاله ابهامات به شکل کامل در مجمع برطرف می شود
به گزارش اداره کل روابط عمومي بانک دي در اين مراسم که با حضور حجتالاسلام و المسلمين سيد حبيبالله حسني قائم مقام نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران، اعضاي هيات مديره و مديران ارشد بانک برگزار شد از خدمات دكتر شفيعزاده در دوران 30 ماهه حضور وي در کسوت مديرعاملي بانک دي تقدير شد.
در اين مراسم حجتالاسلام حسني با تقدير از خدمات ارزنده دكتر شفيعزاده اظهار کرد: بانک دي اين روزها در مسير توفيق قرار دارد از مديران و کارشناسان بانک خواست که با قوت ادامه دهنده مسيري باشند که موجب رضايت مشتريان و ذينفعان بانک باشد.
در ادامه اين مراسم دكتر شفيعزاده نيز با تشكر از همه مديران و کارشناسان بانک که طي دو سال و نيم اخير در موفقيتهاي بانک سهيم بودند، اظهار کرد: فهرست بلندي از موفقيتها در سال 1394 به نام بانک دي ثبت شده است که بحمدالله مجموعه اقدامات باعث شد جايگاه بانک دي در نظام بانكي ارتقا پيدا کند و شرايط مناسبتري را به وجود بياوريم. مجموعه اقدامات و فعاليتهايي که همكاران ما انجام دادند شرايطي را ايجاد کرد که اعتبار و مقبوليت بانک دي در بورس، بانک مركزي، روابط بين بانكي و بين مشتريان و مخاطبان بر اساس مطالعات و بررسيهاي انجام شده خوب و پسنديده است که اميدواريم همچنان اين جايگاه ارتقا يابد.
مديرعامل سابق بانک دي ادامه داد: در همه حوزهها بانک موفقيتهاي زيادي را در کارنامه خود ثبت کرد که ميتوان به افزايش سرمايه بانک، دريافت مجوزهاي ارزي، اخذ مجوز فعاليت مجدد صرافي، افزايش قدرت توانگري بيمه، کسب رتبه نخست در شاخص رشد فروش در کشور، دريافت جايزه تعالي سه ستاره سازماني و قرار گرفتن در جمع سه شركتي که بيشترين بهبود کيفيت را در سال 1394 داشتهاند، انتشار اوراق بهادار و صكوک در سال 94 براي اولين بار که زمينه استفاده از ابزارهاي بازار پول را فراهم کرد، اشاره کرد.
وي با اشاره به تملک نيروگاه دماوند و فراهم کردن زمينه حضور مناسب اين شركت در فرابورس خاطرنشان کرد: با موفقيت بسيار خوب توانستيم اولين واگذاري را انجام دهيم. بدين ترتيب يک دارايي پنج هزار ميليارد توماني در اختيار بانک قرار گرفت.
به گفته وي اكنون برخي از موفقيتهاي بانک به گونهاي که است که از سوي سازمانهاي متعالي مورد بنچمارک قرار ميگيرد. در همين زمينه تورهاي مختلفي براي بررسي دستاوردها و الگوبرداري از فعاليتهاي بانک دي در حوزه سرمايه انساني در حال انجام است.
شفيعزاده همچنين با اشاره به اينكه در سال گذشته بانک دي موفق شد با رشدي منحصر به فرد در جذب و تخصيص منابع روبهرو شود، افزود: نكته کليدي در اين زمينه اين بود که ركورد به دست آمده با عمليات صحيح بانكي و در چارجوب مقررات بانک مركزي به دست آمد نه با نرخ شكني. خوشبختانه بانک دي اكنون از وجهه خوب و مناسبي در نظام بانكي و مشتريان برخوردار است.
وي در ادامه با بيان اينكه طي دو ماه گذشته به دلايل شخصي استعفا از مديرعاملي بانک دي را به اطلاع رييس کل بانک مركزي و آقاي شهيدي معاون رييسجمهور و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران ارائه کرده بود، افزود: ضمن تشكر از پذيرش استعفا و تقدير از مديران محترم دولتي و خصوصي که خواستار همكاري بنده شدهاند به دليل شرايط جسمي فعلا به استراحت نياز دارم تا بزودي بتوانيم در خدمت نظام باشيم.
در ادامه اين مراسم دكتر عليرضا عاطفيفر که تا پيش از اين قائم مقام مديرعامل و معاون اعتبارات و بازاريابي بانک دي نيز بودند به عنوان سرپرست جديد بانک دي اظهار کرد: همه موفقيتهاي کنوني بانک دي مرهون تلاشهاي شبانهروزي و گروهي همه مديران و کارشناسان بانک دي به ويژه شخص دكتر شفيعزاده بوده که جاي تقدير و تشكر دارد. وي با اشاره به برخي دستاوردهاي بانک افزود: در سال گذشته با رشدي منحصر به فرد در سيستم بانكي مواجه بوديم که نقطه عطفي در عمليات بانكي و سابقه فعاليت بانک دي است. بر اين اساس منابع بانک رشدي 110 درصدي را تجربه کرد که ميتوان گفت اتفاقي کم نظير است. اين رشد در حالي به وقوع پيوست که بسياري از بانکها اعداد پايينتري را تجربه کردند و حتي برخي از آنها در مبادلات بين بانكي از بانک دي وام گرفتند.
سرپرست جديد بانک دي با تقدير از حسن نيت مديران بنياد شهيد و امور ايثاگران و نيز هيات مديره بانک دي به ايشان ادامه داد: اميدواريم در پناه الطاف الهي و حرمت 14 معصوم با کار گروهي و وحدت بتوانيم ادامه دهنده توفيقات بدست آمده بوده و روسفيد از خدمت به جامعه محترم ايثارگران و خانواده معظم شهدا باشيم.
وي تاكيد کرد: محوريت کار ما خدمات رساني به خانواده معظم شهدا و مشتريان عزير در راستاي منويات مقام معظم رهبري و حاكميت شركتي خواهد بود که اميدواريم با ياري خداوند از عهده مسئوليت اعطا شده سربلند باشيم.
در ادامه اين مراسم که با حضور رييس و اعضاي هيات مديره، مديران شركتهاي تابعه گروه مالي دي، معاونان و مديران ارشد بانک دي برگزار شد ضمن اهداي لوح تقدير به دكتر شفيعزاده، حكم سرپرستي بانک دي از سوي دكتر عرب مازار به دكتر عاطفيفر اعطا شد.
مطلب بالا رو با دقت بخونيد نكات بسيار خوبي دارد. رشد 110 درصدي منابع در يكسال يعني اينكه بانك دي يك سال پبش الان تبديل به 2 تا بانك دي شده. با توجه به منابع ابتداي سال 94 الان بايد منابع بانك به 20 هزار ميلياد تومان رسيده باشه
☑️سیف: بانکها را با برخی سختگیریها مجبور به افزایش سرمایه میکنیم
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه هماکنون نسبت کفایت سرمایه بانکها حداقل باید ۱۲ درصد باشد، گفت: برنامه ما این است که به سمتی برویم که با برخی سختگیریها بانکها را ناگزیر به افزایش سرمایه کنیم.
در بیست و ششمین همایش پولی و ارزی با اشاره به مساله کفایت سرمایه بانکها، اظهارداشت: باید برنامهای اصلاح ساختار بانکهای خصوصی، دولتی و بانکهای خصوصی شده طراحی شود.
وی افزود: بانکی که دارای نسبت کفایت سرمایه بانکی کمتر از ۱۲ درصد باشد، نمیتواند تسهیلات جدید بدهد، ال سی باز کند و خدمات به مشتری بدهد. بنابراین برنامه ما این است که به سمتی برویم که با برخی سختگیریها بانکها را ناگزیر به افزایش سرمایه کنیم.
رئیس کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به بخشنامه بانک مرکزی برای حمایت ویژه از بنگاههای کوچک و متوسط، گفت: یکی از ویژگیهای این بخشنامه تمدید معوقات بانکی این بنگاهها تا سقف یک میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: همچنین اگر طرح یا تقاضای تسهیلاتی در کارگروه استانها تایید شد اما بانک آن را رد کرد، متقاضی میتواند طرح را به کارگروه ویژه بانک مرکزی ارائه کند.
سیف تاکید کرد: همه بسترها در این بخشنامه فراهم شده تا سال ۹۵ سال شاخصی برای رشد اقتصادی باشد.
نظر