کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چه حرکتی زدن برای عبور از مقاومت امروز در 131 و خالی کردن از نوسانگیرهای کوتاه مدتی!
در مچینگ افشای ب طوری چیدمان کردن که نوسانگیرها تصور کنند عرضه سنگینی اینجا وجود داره و سهامها رو بگذارن برای فروش، اونوقت همه رو جارو کرد. سهم بسته شد و با صف خرید سنگین بالای مقاومت باز شد! laughingsmiley
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
ان شالله سهامداران مظلوم و صبور دی به حقشون برسن.تو این یه ساله خیلی عذاب کشیدن.هنوز اول راهیم.مقاومت 132 رو هم شکوند@};-
الله سیزه یار اولسون/:.winksmiley02.:/
وپارس 343 و ارزش 54000..( با 156- EPS...... مواظب دی باشید با ارزش 16000/:.ohno-smiley.:/
ارزش دماوند خودش 16000 هست.که بیشترش دست خودش و زیرمجموعه ها است:^o
نمودار سهم رو اگر بررسی داشته باشیم سهم دیروز به زیبایی به حمایت استاتیکی و دینامیکی خودش واکنش نشون داد
و امروز با قدرت نفوذ کرد به ابر کومو و فردا پتانسیل عبور از مقاومت 132 رو داراست .
نمودار سهم رو اگر بررسی داشته باشیم سهم دیروز به زیبایی به حمایت استاتیکی و دینامیکی خودش واکنش نشون داد
و امروز با قدرت نفوذ کرد به ابر کومو و فردا پتانسیل عبور از مقاومت 132 رو داراست .
دوستان امروز این مقاومت مهم که سهم رو اذیت کرده بود زده شد خوشبختانه با حجم بالا و حالا تبدیل میشه به کف جدید سهم محدوده ۱۳۰ - ۱۳۲
ارزش معاملات دی برابر ارزش معاملات بانک ملت تجارت صادرات پارسیان !!
فروش حقوقی تمام شد
از اینجا به بعد باید صف خرید سنگین تر بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فروش حقوقی تمام شد
از اینجا به بعد باید صف خرید سنگین تر بشه
جالبه که فروشنده اصلی حقوقی که سهامش تمام شد
از اونجا حتی یک دونه هم حقوقی جدیدی سهم نفروخته
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
جالبه که فروشنده اصلی حقوقی که سهامش تمام شد
از اونجا حتی یک دونه هم حقوقی جدیدی سهم نفروخته
سهم حقوقی های خیلی فعالی نداره
خود بازارگردانه روزهای مثبت 30 م حدودا میده به صف خرید روز های صف فروش هم 30 تا برمیداره
فعلا که شده پاتوق نوسانگیران ۱۱۰ -۱۱۵ میخرند ۱۳۰ - ۱۴۰ فروش
کم کم باید گزارش حسابرسی رو بفرستند و بعدش هم مجمع عمومی و سپس افزایش سرمایه اورده
سهم حقوقی های خیلی فعالی نداره
خود بازارگردانه روزهای مثبت 30 م حدودا میده به صف خرید روز های صف فروش هم 30 تا برمیداره
فعلا که شده پاتوق نوسانگیران ۱۱۰ -۱۱۵ میخرند ۱۳۰ - ۱۴۰ فروش
کم کم باید گزارش حسابرسی رو بفرستند و بعدش هم مجمع عمومی و سپس افزایش سرمایه اورده
این بار اگر 140 رد کنه تا 170 راحت بالا میاد
خدا خواست و ما توانستیم
این بانک دی اینقدر افت کرده که دیگه بعید میدونم جون داشته باشه که بازم افت کنه
احتمالا از اینجا به بعد با کفسازی کردن رو به بالا حرکت کنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر