کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آخه ناظر بی همه چیز بی شرف! تو از وجدان نداشته ات سوال نمیپرسی این چه طور منفی سنگینی بود که با صف خرید سنگینتر در ان قیمت پایین درست شده !؟
یکی از بزرگترین گناهان من تعویض بخشی از سهام ضرر دیدهام با این دی ملعون در قیمتهای 200 تومان بود و حالا ....
یعنی اگر ، اگر روزی به قیمت 200 تومانش هم برسد تازه رسیده ام به کف ضرر قبلی!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
آخه ناظر بی همه چیز بی شرف! تو از وجدان نداشته ات سوال نمیپرسی این چه طور منفی سنگینی بود که با صف خرید سنگینتر در ان قیمت پایین درست شده !؟
یکی از بزرگترین گناهان من تعویض بخشی از سهام ضرر دیدهام با این دی ملعون در قیمتهای 200 تومان بود و حالا ....
کیوان عزیز
متانت و ادب و منش شما ستودنی است دوست عزیز نادیده من
از صمیم قلب امیدوارم هر چه سریعتر زیان تان جبران شود
اگر هر سهم دیگری بود که در 1 دقیقه پایانی حقوقیش سهم را 12% بیشتر منفی میکرد ایا معاملات باطل نمیشد ؟
جسارت نباشه 200 تومن تعویض که گفتید از سالها قبل است ؟
چون بعد از افزایش سرمایه این سهم تا 135 بیشتر نرفت
اگر هر سهم دیگری بود که در 1 دقیقه پایانی حقوقیش سهم را 12% بیشتر منفی میکرد ایا معاملات باطل نمیشد ؟
همون حوالی دی 99 بود ، یک سری سهمهای من سقوط بدی رو تجربه کرده بودند و از اینطرف دیدم که دی روی 200 کف معتبر و خوبی ساخته، تا وارد شدم ریزش کرد و زمانیکه منتظر صعود موقتی بودم بسته شد و حالا هم این! /:.sadsmiley.:/
همون حوالی دی 99 بود ، یک سری سهمهای من سقوط بدی رو تجربه کرده بودند و از اینطرف دیدم که دی روی 200 کف معتبر و خوبی ساخته، تا وارد شدم ریزش کرد و زمانیکه منتظر صعود موقتی بودم بسته شد و حالا هم این! /:.sadsmiley.:/
پس تعدیل شده قیمت را میگید 200 ؟ در واقع معادل 4000 حدودی
کیوان جان اون زمان در دی ماه 99 بانک دی هنوز افزایش سرمایه نداده بود شما تمام شده تون که الان 200 تومن است یعنی در دی ماه 99 قبل افزایش سرمایه حدود 4200 خریدید
بعد از هشت ماه بسته بودن نماد، امروز توی قیمت ۹۳ تومان داشت مچ میشد که حقوقی شیر فلکه عرضه رو با فشار هر چه تمامتر باز کرد و قیمت با ۱۴ درصد منفی باز شد!!!! آنوقت بالای 1 میلیارد تو سقف قیمتی صف خرید بسته شده ....
بی شک باید معاملات ابطال بشه ...
نظارت سازمان بورس را باید با این مدل بازگشایی ها درش رو تخته کنند ...
متاسفانه بازگشایی ها دلبخواهی هست ....
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
پس تعدیل شده قیمت را میگید 200 ؟ در واقع معادل 4000 حدودی
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
کیوان جان اون زمان در دی ماه 99 بانک دی هنوز افزایش سرمایه نداده بود شما تمام شده تون که الان 200 تومن است یعنی در دی ماه 99 قبل افزایش سرمایه حدود 4200 خریدید
شما درست می فرمایید
الان چک کردم دیدم دی ماه 99 مقدار که خریده بودم ،بعد از شکست کف 200 (تعدیل شده ) با هرانچه ته مانده ام بود در فاصل تیر تا شهریور 1400 رو حوالی 100 تومان مجدد خرید زدم تا میانگین خودم را به 200 برسانم که در پولبک احتمالی به کف کانال شکسته شده خارج شوم که بیشتر گیر کردم!
نظر