بانک دی ( دی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1782

پاسخ : بانک دی ( دی )

خوب اگر اختلاس شده محاکمه شان کنید دروغ می گویند اینها همام افرادی هستند که روی 8000 تومان می گقتند سهم بسیار ارزنده است ور الان روی 84 تومان صحبت از اختلاس می کنند دروغ می گویند مقصر هم سهامداران بانک دی هست که کوتاه می آیند تمام دستگاه های خود پرداز بانک دی را باید بشکنند شعب بانک دی را آتش بزنند تا حساب دستشان بیایید

نظر

• کاشان2
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 1782

کسی حاضر نمیشه 100 تومان برای حق تقدم واریز کند لذا اگر افزایش سرمایه بدهد سهم به جایی نمی رسد

نظر

• Amir.N
        عضو عادی
        • Jun 2018
        • 296

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
        کسی حاضر نمیشه 100 تومان برای حق تقدم واریز کند لذا اگر افزایش سرمایه بدهد سهم به جایی نمی رسد
        با این قیمت ها که مشخصه
        بحث اینه که چون الزام بانک مرکزی هست به افزایش سرمایه پس با این قیمت قطعا افزایش سرمایه شکست خورده هست و باید سهم رو ببرن بالا
        یا اگر بیاد رو کدال خود سهم بالا میره ...
        قیمت رو برسونن 150 - 140 .. حق هم مثلا 10 ت باشه ببینید چه سرودستی بشکنند برای خرید حق تقدم

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

در اصل توسط Amir.N پست شده است View Post
          نصف بیشتر دماوند الان ارزش دفتریش شده 5500 تومان با قیمت 2300 فعلی خیلی بعیده حالا حالا ها بلوکی زده بشه ... اول باید بیارن رو 5 تومن بعد بلوکی قیمتهای بالا بدن بره ولی افسوس که مدیریت رو دارایی ها ندارند
          اورده در کل سهم رو عقب میندازه ولی سهم چون قیمتش 80 تومنه مجبورن سهم بیارن بالای 140..130 و حق هم مثلا 5..10 قیمت بخوره که با واریز 100 جذابیت نسبی داشته باشه وگرنه عملا منابعی وارد بانک نمبشه و متعهد پذیره نویسی خودش باید همه رو جمع کنه از این لحاظ شتید یه تکونی بخوره ..
          گرچه با صحبت های رییس بنیاد اینها به نظرم سونیت دارن و سهم رو تا جایی که بسه پابین میارن و کد های حقوقی بنیاد درصدی از سهم رو بخرن وگرنه چرا بهد از 8 ماه سکوت خبر از اخنلاس میدن کدوم اختلاس چرا جزییاتی اعلام نشده

اتفاقا نظر من عکس شماست اینها نمیزارن سهم بره بالای 100 تومن تا حق ها رو، روی یک ریال از سهامداران بخرن... احتمالا برای ایثارگران دستوری بگن از حقوقتون پول برمیداریم و در افزایش سرمایه شرکتشون بدن... شایدم قسطی از حقوقشون کسر کنن... سهامداران حقیقی توی معادلات اینها جایی ندارن... من سهم بیمه دی رو دارم... سهم پارسال در مجمع 1200 میلیارد تومان سود تقسیم کرد، الان ارزش مارکت شرکت با فروش 9-10 هزار میلیاردی امسال، حدود 3000 میلیارد شده! ... دقیقاً سهامدار حقیقی پشیزی براشون ارزش نداره... همه اش کثافت کاری و بازی روی سهمه... همه اخبار سهم یک ماه قبل اومدن روی کدال، در اختیار بازیگران سهمه... کلاً سهام بنیاد شهید باتلاقه...

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2579

افشاگری درباره اختلاس ۵هزار میلیارد تومانی در این سازمان!

رئیس بنیاد شهید گفت:
            روزهای گذشته مدیرعامل فعلی بانک دی، پیش من بود و گزارش می‌داد، فقط یکی از شرکت‌ها حدود 5هزار میلیارد تومان اختلاس انجام داده است.متأسفانه در این سال‌های اخیر هم که به آفت‌های زیادی گرفتار شده است، مثلاً یک گروه عمده‌ای از مدیران بانک دی دستگیر شدند و در زندان هستند. هنوز ما حجم خساراتی را که وارد شده است و اختلاس‌هایی را که اتفاق افتاده است نمی‌دانیم. روزهای گذشته مدیرعامل فعلی بانک دی، پیش من بود و گزارش می‌داد، فقط یکی از شرکت‌ها حدود 5هزار میلیارد تومان اختلاس انجام داده است، می‌گفت "آن‌قدر این موضوع بزرگ بوده است که دیگر ما از دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی خواستیم بیایند، ورود کنند و موضوع را بررسی کنند."

نظر

• ایرانی
              ستاره دار(1)
              • Jun 2011
              • 2579

قاضی زاده هاشمی: هنوز حجم اختلاس‌هایی را که در بنیاد شهید اتفاق افتاده، نمی‌دانیم / فقط یکی از شرکت‌ها ۵ هزار میلیارد تومان اختلاس کرده.
              امیرحسین قاضی زاده هاشمی رییس بنیاد شهید گفت: هنوز ما حجم خساراتی را که وارد شده است و اختلاس‌هایی را که اتفاق افتاده است نمی‌دانیم. روز‌های گذشته مدیرعامل فعلی بانک دی، پیش من بود و گزارش می‌داد، فقط یکی از شرکت‌ها حدود ۵ هزار میلیارد تومان اختلاس انجام داده است.

رییس بنیاد شهید گفت: متأسفانه بنیاد شهید در این سال‌های اخیر هم که به آفت‌های زیادی گرفتار شده است، مثلاً یک گروه عمده‌ای از مدیران بانک دی دستگیر شدند و در زندان هستند.
              قاضی زاده هاشمی گفت: هنوز ما حجم خساراتی را که وارد شده است و اختلاس‌هایی را که اتفاق افتاده است نمی‌دانیم. روز‌های گذشته مدیرعامل فعلی بانک دی، پیش من بود و گزارش می‌داد، فقط یکی از شرکت‌ها حدود ۵ هزار میلیارد تومان اختلاس انجام داده است، می‌گفت "آن‌قدر این موضوع بزرگ بوده است که دیگر ما از دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی خواستیم بیایند، ورود کنند و موضوع را بررسی کنند. "

وی به تسنیم گفت: این فقط یک نمونه از بانک دی بود، حالا همین مسائل در مجموعۀ کوثر یا در مجموعۀ صندوق ذخیره شاهد و جا‌های مختلفی که اخبارش هر از چند گاهی به گوش می‌رسد، هم تا حدی وجود دارد، در حالی که این مجموعۀ انقلابی، مقدس و وابسته به شهدا، باید پاک‌ترین و تمیزترین سازمان باشد.

نظر

• Amir.N
                عضو عادی
                • Jun 2018
                • 296

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                اتفاقا نظر من عکس شماست اینها نمیزارن سهم بره بالای 100 تومن تا حق ها رو، روی یک ریال از سهامداران بخرن... احتمالا برای ایثارگران دستوری بگن از حقوقتون پول برمیداریم و در افزایش سرمایه شرکتشون بدن... شایدم قسطی از حقوقشون کسر کنن... سهامداران حقیقی توی معادلات اینها جایی ندارن... من سهم بیمه دی رو دارم... سهم پارسال در مجمع 1200 میلیارد تومان سود تقسیم کرد، الان ارزش مارکت شرکت با فروش 9-10 هزار میلیاردی امسال، حدود 3000 میلیارد شده! ... دقیقاً سهامدار حقیقی پشیزی براشون ارزش نداره... همه اش کثافت کاری و بازی روی سهمه... همه اخبار سهم یک ماه قبل اومدن روی کدال، در اختیار بازیگران سهمه... کلاً سهام بنیاد شهید باتلاقه...
                والا من یادم نمیاد تا حالا سهمی حق تقدمش یک ریال معامله بشه .. حق تقدم مرحله اول نه استفاده نشده شبیه خپارس
                به هر حال از دو حالت خارج نیست ... یا سهامدار حقیقی باید 100 ت واریز کنه که در صورتی این کار رو میکنه که قیمت سهم حداقل بالای 130 باشه ..
                یا حقوقی متعهد پذیره نویسی همش رو بخره که اونم براش بالای 100 درمیاد و اگر سهم این حوالی باشه براش ضرره ... خود دی که بی پوله فعلا منتفیه .. ایثارگران هم دستوری هیچوقت این کار رو نمیکنن ضمن اینکه مبلغ پذیره نویسی خیلی بالاست حداقل 3000 میلیارده یک دهم این مبلغ هم از حقوق اونها نمیتونن کسر کنن به نظرم ... میمونه سازمان اقتصادی کوثر که بیاد حق ها رو بخره ... و این هم براش 3000 میلیارد تمام شده بالای 100 ..110 درمیاد و ضرر سنگینی میکنه اگز قیمت اینجاها باشه.. در ضمن من ندیدم تا حالا سهمی با قیمت زیر 100 بره مجمع آورده چون اصلا امکانپذیر نیست ممکنه بعد مجمع بره زیر 100 ولی قبلش هرگز
                اینکه سهام بنیاد باتلاقه رو قبول دارم اما وقتی که خودشون تو سهم باشن میشه دی و ثشاهد سال 98 که بیشترین رشد تو کل بازار رو داشتن ..هر وقت وارد بشن اونجا استارت صعود زده میشه

نظر

• Amir.N
                  عضو عادی
                  • Jun 2018
                  • 296

الان سهم با صورت مالی سال 99 از 141 خارج شد اما با صوزت مالی 1400 که هنوز حسابرسی شده اش نیومده و اون ملاکه دوباره مشمول 141 میشه .
                  زیان انباشته 12600 میلیارد .. سرمایه 13500 میلیارد
                  کلا دو حالت داره
                  1.دماوند یا چند تا ملک بزرگ رو قیمت خوب بفروشن زیان رو کاهش بدن از اینطرف اف.سر آورده حداقل 3 همت .. که سرمایه برسه به 16500 زیان تا 8 همت کن بشه
                  2. تجدیدارزیابی املاک و زمینها ( که با توجه به تاکید بانک مرکزی به آورده فعلا منتفیه )
                  در غیر اینصورت باز یکسال دیگه میره پایه

نظر

• Mehrsana
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1191

والا من یادم نمیاد تا حالا سهمی حق تقدمش یک ریال معامله بشه .. حق تقدم مرحله اول نه استفاده نشده شبیه خپارس
                    به هر حال از دو حالت خارج نیست ... یا سهامدار حقیقی باید 100 ت واریز کنه که در صورتی این کار رو میکنه که قیمت سهم حداقل بالای 130 باشه ..
                    یا حقوقی متعهد پذیره نویسی همش رو بخره که اونم براش بالای 100 درمیاد و اگر سهم این حوالی باشه براش ضرره ... خود دی که بی پوله فعلا منتفیه .. ایثارگران هم دستوری هیچوقت این کار رو نمیکنن ضمن اینکه مبلغ پذیره نویسی خیلی بالاست حداقل 3000 میلیارده یک دهم این مبلغ هم از حقوق اونها نمیتونن کسر کنن به نظرم ... میمونه سازمان اقتصادی کوثر که بیاد حق ها رو بخره ... و این هم براش 3000 میلیارد تمام شده بالای 100 ..110 درمیاد و ضرر سنگینی میکنه اگز قیمت اینجاها باشه.. در ضمن من ندیدم تا حالا سهمی با قیمت زیر 100 بره مجمع آورده چون اصلا امکانپذیر نیست ممکنه بعد مجمع بره زیر 100 ولی قبلش هرگز
                    اینکه سهام بنیاد باتلاقه رو قبول دارم اما وقتی که خودشون تو سهم باشن میشه دی و ثشاهد سال 98 که بیشترین رشد تو کل بازار رو داشتن ..هر وقت وارد بشن اونجا استارت صعود زده میشه

همون خپارس که گفتید رو من داشتم... سهم حدود 90 تومن بود که رفت افزایش سرمایه از آورده و بعد بازگشایی حقها از یک تومان تا 10 تومان هم معامله شد. در پایان مهلت معاملات قیمت حقها اومد روی 3-4 تومن فکر کنم.... بعد توی حراج حق های استفاده نشده، سایپا اومد و شروع کرد به خرید روی یک ریال! ملت که حق رو حتی تا 10 تومن هم خریده بودن توی زیان سنگینی رفتن و با اعتراض اونها، سایپا حق ها رو فکر کنم 5 تومن خرید. حالا افزایش سرمایه خپارس کجا و افزایش سرمایه دی کجا! اینها همون 100 تومنم ندارن که بدن چه برسه بخوان یه مبلغی هم حقهای استفاده نشده رو بخرن...

حالا سئوال از خود شما... فرض کن الان سهم 130 تومنه و حق ها در حال معامله مثلاً روی 5 تومن... شما حاضری ریسک کنی و 100 تومن رو واریز کنی؟

من شخصا توی این بازار و این سهم چنین کاری نمیکنم چون ممکنه بلافاصله بعد از توقف حقها، قیمت سهم رو بکشن پایین و موقع ثبت افزایش سرمایه هیچی دستت رو که نگیره هیچ، یه ضرری هم روش بدی! این معاملات صوری که الان روی ودی دارن میزنن و از کد خودی به خودی میزنن احتمالا با این هدف هست که در سه ماهه 1401 یه سود موهوم شناسایی کنن و اینجوری سهامداران خرد رو گول بزنن که بیان سهمشونو بخرن...

نظر

• Amir.N
                      عضو عادی
                      • Jun 2018
                      • 296

همون خپارس که گفتید رو من داشتم... سهم حدود 90 تومن بود که رفت افزایش سرمایه از آورده و بعد بازگشایی حقها از یک تومان تا 10 تومان هم معامله شد. در پایان مهلت معاملات قیمت حقها اومد روی 3-4 تومن فکر کنم.... بعد توی حراج حق های استفاده نشده، سایپا اومد و شروع کرد به خرید روی یک ریال! ملت که حق رو حتی تا 10 تومن هم خریده بودن توی زیان سنگینی رفتن و با اعتراض اونها، سایپا حق ها رو فکر کنم 5 تومن خرید. حالا افزایش سرمایه خپارس کجا و افزایش سرمایه دی کجا! اینها همون 100 تومنم ندارن که بدن چه برسه بخوان یه مبلغی هم حقهای استفاده نشده رو بخرن...

حالا سئوال از خود شما... فرض کن الان سهم 130 تومنه و حق ها در حال معامله مثلاً روی 5 تومن... شما حاضری ریسک کنی و 100 تومن رو واریز کنی؟

من شخصا توی این بازار و این سهم چنین کاری نمیکنم چون ممکنه بلافاصله بعد از توقف حقها، قیمت سهم رو بکشن پایین و موقع ثبت افزایش سرمایه هیچی دستت رو که نگیره هیچ، یه ضرری هم روش بدی! این معاملات صوری که الان روی ودی دارن میزنن و از کد خودی به خودی میزنن احتمالا با این هدف هست که در سه ماهه 1401 یه سود موهوم شناسایی کنن و اینجوری سهامداران خرد رو گول بزنن که بیان سهمشونو بخرن...
                      خپارس 129 تومان به مجمع رفت البته مقداری تجدید ارزیابی هم داشت
                      من که کلا حوصله پروسه زمانبر افزایش سرمایه و ثبتش رو ندارم امااا
                      سوال اینه که خپارسی که 85..90 تومان بود رو حق تقدمش رو بین 5 تا 11 میخریدند( به طوریکه برای 8 میلیارد حق تقدم 100 تومان واریز کردند و 3.5 میلیارد سهم رفت برای استفاده نشده ) اگر دی 130 بشه حق تقدم رو نمیخرند ؟
                      مطمئن باشید اختلاف سهم با حق رو اینقدر میکنند که همه واریز کنند
                      حالا هنوز که اصلا معلوم نیست کی انجام میشه دقیقا
                      آخرین ویرایش توسط Amir.N؛ 2022/06/22, 18:16.

نظر

• Amir.N
                        عضو عادی
                        • Jun 2018
                        • 296

اقتصادی کوثر دو تا بلوک بزاگرس فروخته به قیمت 550 تومان 450 م برگه سهم میشه حدودا 250 میلیارد
                        اینو بگذارید کنار بازگشایی بازارگردان روی منفی 15 و صحبتهای قاضی زاده و بحث اختلاس و ..
                        کوثر 1.3 درصد دی رو داره با میانگین 4600 تومن قبل افزایش سرمایه معادل 230 تعدیل شده و 65 درصد تو ضرر هست !

نظر

• Mehrsana
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1191

خپارس 129 تومان به مجمع رفت البته مقداری تجدید ارزیابی هم داشت
                          من که کلا حوصله پروسه زمانبر افزایش سرمایه و ثبتش رو ندارم امااا
                          سوال اینه که خپارسی که 85..90 تومان بود رو حق تقدمش رو بین 5 تا 11 میخریدند( به طوریکه برای 8 میلیارد حق تقدم 100 تومان واریز کردند و 3.5 میلیارد سهم رفت برای استفاده نشده ) اگر دی 130 بشه حق تقدم رو نمیخرند ؟
                          مطمئن باشید اختلاف سهم با حق رو اینقدر میکنند که همه واریز کنند
                          حالا هنوز که اصلا معلوم نیست کی انجام میشه دقیقا

خپارس رو چک کردم با 133 تومن رفته مجمع و بعد روی 92 تومن باز شده... من یادمه اون زمان مقداری حق داشتم که روی 10 تومن فروختم و اصلاً نمیفهمیدم وقتی خود سهم 92 تومنه چرا دارن حق رو 10 تومن میخرن! از یکی پرسیدم ... بهم گفت بازی حق تقدم قماره! اینها که حق رو میخرن اکثریت 100 تومن رو واریز نمیکنن... پیشبینی شون اینکه بعد بسته شدن حق ها، قیمت سهم رشد میکنه و مثلاً میشه 140 تومن و اون وقت توی حراج حقها، اگه میانگین 30 تومن هم حق ها فروش بره طرف 200% سود میکنه! ازش پرسیدم خب اگه حالا همین قیمت 90 تومن موند چی؟! طرف گفت در این حالت سرمایه طرف پودر میشه! واسه همینه که میگم قماره!!! و اون کسانیکه اون زمان این قمار رو کردند، اکثریت نابود شدند... تازه شانس اوردن که سایپا مردونگی کرد و تحت فشار اومد حق ها رو بعد چند روز از معامله روی 1 ریال، فکر کنم 4-5 تومن خرید.

حالا شما که میگی دی بشه 130 تومن، قبل مجمع رو میگی یا بعدش رو؟! اگه قبلش رو بگی و فرض کنیم بخوان 3 همت از آورده افزایش سرمایه بدن میشه 22% یعنی اگه قیمت سهم به 160 تومن برسه بعد افزایش سرمایه 22%، قیمت بازگشایی میشه 130 تومن و سناریوی که شما میگی اتفاق می افته... اگه این فرضیات شما درست باشه، سهم میتونه تا مجمع 100% رشد کنه

نظر

• کاشان2
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 1782

جالبه این آقا قرار بود سه روزه اوضاع بازار سرمایه را بهبود بخشد

نظر

• Amir.N
                              عضو عادی
                              • Jun 2018
                              • 296

حالا شما که میگی دی بشه 130 تومن، قبل مجمع رو میگی یا بعدش رو؟! اگه قبلش رو بگی و فرض کنیم بخوان 3 همت از آورده افزایش سرمایه بدن میشه 22% یعنی اگه قیمت سهم به 160 تومن برسه بعد افزایش سرمایه 22%، قیمت بازگشایی میشه 130 تومن و سناریوی که شما میگی اتفاق می افته... اگه این فرضیات شما درست باشه، سهم میتونه تا مجمع 100% رشد کنه
                              با ۲۲ درصد افزایش سرمایه قیمت قبل مجمع ۱۶۰ باشه بازگشایی درمیاد ۱۵۰ ... با حق تقدم ۵۰ تومنی که به ازای هر ۵ سهم ۱ حق تقدم تعلق میگیره
                              اگر به عنوان مثال قیمت بعد مجمع رو ۱۳۰ بگیریم قبل مجمع باید ۱۳۷ - ۱۳۶ باشه و حق ۳۰ تومنی به صورت تیوریک
                              حالا حق رو میکشن پایین سهم رو نگه میدارن یا سهم رو بالا میبرن تا مردم واریز کنن

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1782

من که یک ریال هم واریز نمی کنم همین پولی هم که برای خرید این سهم داده ام پشیمانم

نظر

در حال کار...
                                X