کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به تدریج دشیمی محدوده 1900 و زیر آن و دابور در محدوده زیر2200 درحال خرید هستم.
بنظر پتانسیل رایگان افتادن سود مجمع برای خریداران محدوده فعلی در ماه های اتی رو داره و اگر شرایط مساعد باشد قیمتهای بالاتر.
هیچ توصیه ای نیست و خودم نیز بدون عجله و ارام درحال خرید هستم.
طی چند ماه فارغ از نوسانات بازار...
با احتساب سود مجمع تا اینجای کار دشیمی حدود 70 درصد بازده داشته
آرام و بدون استرس...
الان خودرو 200 تومنه ...دشیمی با سود مجمع 3300 /.:biggrinsmiley.:/
یه بهرامی بود ....میگفت بعضیا دشیمی میخرن...ما هم خودرویی :D دنیای پستیه :D
دشیمی با اینکه بازدهیش از خودرو عقب مانده بود در اون زمان ...ولی الان بازدهی دشیمی از خودرو جلو زده ....
همیشه همینه....سهام خوب از سهام در پیت در بلند مدت جلو میزنه...
درحالی که شما فریب بازیگران بازار رو میخوریدو سرگرم حاشیه و سهام در پیت میشید............و دوست دارید با اخبار و حاشیه بالا برید!! در حالی ک باید با صبر بالا برید /:.tonguesmiley:./
ما اون موقع گفتیم بتاز بهرام بتاز....زمین گرده ...نوبت ما هم میرسه...خخخ:D
الان خودرو 200 تومنه ...دشیمی با سود مجمع 3300 /.:biggrinsmiley.:/
یه بهرامی بود ....میگفت بعضیا دشیمی میخرن...ما هم خودرویی :D دنیای پستیه :D
دشیمی با اینکه بازدهیش از خودرو عقب مانده بود در اون زمان ...ولی الان بازدهی دشیمی از خودرو جلو زده ....
همیشه همینه....سهام خوب از سهام در پیت در بلند مدت جلو میزنه...
درحالی که شما فریب بازیگران بازار رو میخوریدو سرگرم حاشیه و سهام در پیت میشید............و دوست دارید با اخبار و حاشیه بالا برید!! در حالی ک باید با صبر بالا برید /:.tonguesmiley:./
ما اون موقع گفتیم بتاز بهرام بتاز....زمین گرده ...نوبت ما هم میرسه...خخخ:D
لگن ساز 200 تومن کسی نمیخره؟؟؟ :D
بهرام غیبش زده و بیل مونده و عده ای بادمجان دور قابچین همیشه در صحنه
هر کسی زحمت بکشه و تحلیل کنه و به تحلیلش پایبند باشه جوابش رو خواهد گرفت
بازار جای متوهم ها و لشکر سهامداران پابرهنه نیست که هر چی امروز میکشیم از دعوت همین پابرهنه ها به بورس بود.
50 هزارتا دشیمی رو توی صف حدود 2700 تومن فروختم و بجاش دابور حدود 2400 تومنی گرفتم... عجیبه که دابور با سود بالاتر ارزونتر از دشیمیه!
پله بعدی رو هم اگه فردا صف باشه میفروشم! اگه اشتباه میکنم راهنمایی بفرمائید.
با تشکر
در رالی صعودی قبلی از دشیمی کامل خارج شدم و معادلش دابور خریدم. همچنان معتقدم در این قیمتها دابور ارزنده تر از دشیمیه اما آخر ماه قرار کمی سود مجمع بگیریم... شاید دوباره خریدیم.
منتها اول باید حق ها تبدیل ب سهم بشه...:D تا بعدا خودمو سرزنش نکنم:D
تقریبا دو ساله.....ک منتظریم این روزها بیاد..
هر چند تازه چند ماهه وارد شدیم!
از این جا به بعد فروشنده روخفتش میکنیم....هر چی دوست داره بفروشه....:D
+++
اینهمه سهم تو بازار هست....با دشیمی شوخی نکنید ..:D
سقف ریالی !!
#دشیمی عطف به نامه شماره 45710/665 مورخ 26/05/1401 سازمان غذا و دارو فهرست سقف قیمت ریالی فروش مواد اولیه تولید داخل در سال 1401 . نظربه اینکه قیمت های اعلام شده متناسب با بهای تمام شده محصولات و قیمت فروش فعلی اینشرکت نمی باشد مراتب در حال پیگیری از سازمان غذا و دارو می باشد. موضوع طی نامه به شماره 3179/2 مورخ 30/05/1401 به انضمام مستندات به سازمان غذا و دارو منعکس شده است . قابل ذکر است پیگیری از سازمان غذا دارو به منظور اصلاح قیمت های فروش در دستور کار اینشرکت قرار دارد که به محض تعیین تکلیف موضوع، مراتب با جزئیات بیشتر به سهامداران محترم اطلاع رسانی خواهد شد.
گفتیم ک این دولت نفهمه!!
اعتراض دشیمی
چراغ اول اعتراض رو دشیمی روشن کرد:)
حالا دو حالت پیش میاد!!
حاشیه سود کم میشه..
یا سود منفجر میشه:D
همان قماری ک قبلا گفتیم رخ میده!!
یعنی اگه افزایش قیمت متناسب باشه جهش سوداوری و اگه متناسب نباشه ...کاهش سوذ اوری داریم...
البته دشیمی تا اخر سال ماده اولیه داره:D
ولی ب نظر میاد فعلا دولت نفهم داره سود داروسازان رو کم میکنه!!
تا بعدا باز بالانس بشن!!
مثل تایر سازان ... شاید
قطعا داروسازان کلهم به یک افزایش نرخ دیگه نیاز دارن و بارها اینو گفتیم
مجمع کاسپین هم همینو گفتن.....
اونایی بالای ۱۵ درصد سبد دشیمی یا سهام دارویی دارن مراقب باشن..یا خوشبخت میشن یا ضرر میکنن...!
باید دید افزایش نرخ رو کی میتونن بگیرن
ما یک سال قبل گفتیم دشیمی ۱۰۰۰ تومن سود مبسازه
زمانی ککسی نمیدونست :D
حالا خود شرکت تحلیل حساسیت سود داده!!
البته الان یه مشکلی هست اینه!! ک دولت یا سازمان غذا و دارو نزاشته
قیمت فروش محصولات متناسب با بهای تمام شده بالا بره!!
دقیقا اینجا همون حالت قمار رخ میده!!!
:D
ک ما از یک سال پیش میگفتیم این سهم یکقمار داره توش
یا بدبخت میشیم یا خوشبخت:):D
یک سال و خرده ای پیش:) گفتیم دشیمی قماره!!
الان میگیم
قمار تازه شروع شده...
یا ب فنا میریم یا ....
بچه مچه ها سمت این سهم نیان.... چون قمار هیچیش معلوم نیست...
..
البته اگه شرکت زمین بخوره...۳مار بعدی بزرگتر میشه...
میثم خان!
قمار که خوب معلومه قماره :D
کل بورس قماره...زندگی قماره اصلا:D
اما در باب قمار دشیمی .... اگر غذا و دارو مسخره بازی دربیاره...خوب همه شرکتها میخورن زمین!
اصلا اگر دولت موضوع قیمت گذاری رو درست جلو نبره اکثر قریب به اتفاق شرکتها همین وضع رو دارن و حاشیه سود کاهش زیادی خواهد کرد.
در ضمن با فرض کاهش حاشیه سود هم همچنان نمیشه بگیم بازنده خواهیم بود! همیشه سودآوری تعیین کننده قیمت سهم نیست. دو سال هست که بورس زمینگیر هست اگر مبتنی بر انتظارات تورمی بورس بخواد رشد کنه (که قاعدتا اصلی ترین عامل هم همینه) بازم احتمال باخت کاهش پیدا میکنه
در درازمدت که اگر سودآوری کاهش هم داشته باشه بالاخره تعدیل میشه...چاره ای وجود نداره
اینها حالت بدبینانه داستان هست
ولی اگر اونطرف سکه باشه! دشیمی یک سر و گردن جلوتره
روی این حساب دشیمی قمار هست...ولی قمار روی اسب برنده است!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
طبق تحلیل حساسیت سود ک خود شرکت داده ودلار نیمایی الان که ۲۶.۵ هست سود شرکت با دلار نیمایی باید برسه به ۱۱۰۰ اگه سازمان غذا و دارو بزاره شرکت های دارویی همچون گذشته کار کنن!!
والا در یکی دو ماه اخیر تنها خبر خوب! همین واریز سود دشیمی بود.
که البته اونم میدیم سهمش رو میخریم.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر