کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نمیدونم هرچی فک میکنم راجع به دشیمی یه چیزی ، مطلبی بگم...هیچی به نظرم نمیرسه :D
شنیدین میگن ...فلان چیز....حرف نداره!!!:D
دشیمی حرف نداره :D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
سلام دوستان ،
من تعدادی حق تقدم داشتم، تعدادی هم خودم اضافه کردم
به نظر شما
الان 100 واریز کنم و صبر کنم تا ثبت بشه
یا بفروشم و خود سهم اصلی را بخرم ؟؟؟
سلام دوستان ،
من تعدادی حق تقدم داشتم، تعدادی هم خودم اضافه کردم
به نظر شما
الان 100 واریز کنم و صبر کنم تا ثبت بشه
یا بفروشم و خود سهم اصلی را بخرم ؟؟؟
تکرار گزارش آبان دیگه اتفاق نمیفته . در آذر ی افت شدید مبلغی ب نسبت گزارش آبان داریم بخاطراینکه دیگه موجودی فروش ندارن
برای همین قبل گزارش ماه بعد باید از فرصت استفاده کرد و قیمت بالا فروخت و بعد با افت مجدد ورود کرد
تکرار گزارش آبان دیگه اتفاق نمیفته . در آذر ی افت شدید مبلغی ب نسبت گزارش آبان داریم بخاطراینکه دیگه موجودی فروش ندارن
برای همین قبل گزارش ماه بعد باید از فرصت استفاده کرد و قیمت بالا فروخت و بعد با افت مجدد ورود کرد
یک نصیحت دوستانه!!!
چیزی که شما میدونی! بخصوص چیزایی که به راحتی شما فهمیدی!!
مطمئن باش اون چیزا رو...تقریباً همه میدونن! :D
داستان پیچیده تر از این حرفاست معمولا...
پس با این زرنگ بازیها!! خیلی نمیشه در بورس پول درآورد:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر