شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )
Collapse
X
-
پاسخ : شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )
در اصل توسط nima3 پست شده است View Postمحسن جان
یه خبری خوندم کهشاید ای پی اس دشیمی تو حسابرسی بالاتر بره !!!
یادم نیست چرا ؟؟
شما اطلاعی داری؟؟
سهمی 12مالیات برای سال قبل درنظرگرفت وگرنه بالای330درمیومد ...
علی الحال تلورانسش اهمیت نداره ... مهم چشم انداز آتی است
نظر
-
در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Postدشیمی از جمله سهام سبد من هست که چندان احساسی نسبت به صعود و نزولش ندارم:D
فقط اگر در بازه ای نزول خوب داشته باشه که متاسفانه کم پیش میاد!توجهم جلب میشه بهش که میشه بازم خرید :D
چه فرقی میکنه سهم هزار تومنه یا ده هزارتومن! شرکت کار کنه به ما سود سالیانه بده ... چکار داریم قیمتش چنده!
چندتا بنگاه سودآور مثل دشیمی میشناسین با این شفافیت و این افق سودآوری؟!!
دشیمی از جمله سهام سبد من هست که بارها وسوسه شدم بیخیال این اصل بشم>:D<
اینا که میگم تبلیغ بیخودی یک سهم نیست! دلیل پشتشه
سهمی که رتبه اول شفاف سازی رو در بورس داره ، خود این خاصیت ۴-۵ واحد پی بر ای می ارزه. یعنی به خاطر همین ویژگی بازار باید نسبت به گروهش خیلی پی بر ای بالایی بده!
معامله گر عاقل! فرق سود با کیفیت یک شرکت رو تمیز میده با بقیه!
به دیگر سخن سود ۵۶۰ تومنه اعلام شده دشیمی یک سر و گردن ارزش بالاتری از همین مقدار سود سایر شرکتها داره![B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
#دشیمی در فروردین با فروش 891 میلیارد ریالی مواجه بود اردیبهشت این عدد 1478 میلیارد ریال شده و 2 ماهه 2369 میلیارد ریال فروش داشت مدت مشابه این عدد 759 میلیارد ریال بودریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر