داروسازی اکسیر ( دلر )....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

پاسخ : داروسازی اکسیر ( دلر )....

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    فروش 170 میلیاردی در آذرماه... فاصله معناداری با فروش های کوارتر تابستون داره
    سهم هیچ رشدی بر اساس فروش های تابستان نکرد

تابستان ۸۴۵ میلیارد فروش داشت ۳۱۱ تومان ساخت

پاییز ۶۱۷ میلیارد تومان فروش داشته است

فروش های ۱۷۰ تا ۲۰۰ به نظرم ایده آل هست
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

درود

متاسفانه توی این نماد جو مثبت زیاده از حدی دو سه ماه پیش راه انداختن

صحبتش شد که فروش بالا به خاطر شرایط کرونایی کشور بوده و با افزایش نرخ واکسیناسیون در ماه های بعد چنین فروشی در کار نخواهد بود.

ولی دیدیم حتی اصرار میکنند نه نیاز به رمدسیور خواهد بود و هم چنان بیماران کرونایی نیازمند این دارو هستند و و و و و

حتی یکی دو دارویی که در حال تاییدیه گرفتن بود و مرتبط با این بیماری بود هم بردن زیر سوال!

احتمالا اون دوستان اعتقادی به واکسیناسیون، کنترل و پیشگیری از کووید نداشتن!

نظر

• vahidm62
        عضو عادی
        • Sep 2020
        • 136

درمورد سهم 4000تومنی باسود تقریبا 800تومنی حرف میزنیم نه سهم 8000تومنی!!!!!!!!!!!
        پی بر ای 5 دلر در این قیمتها ترسی نداره

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11253

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          درود

متاسفانه توی این نماد جو مثبت زیاده از حدی دو سه ماه پیش راه انداختن

صحبتش شد که فروش بالا به خاطر شرایط کرونایی کشور بوده و با افزایش نرخ واکسیناسیون در ماه های بعد چنین فروشی در کار نخواهد بود.

ولی دیدیم حتی اصرار میکنند نه نیاز به رمدسیور خواهد بود و هم چنان بیماران کرونایی نیازمند این دارو هستند و و و و و

حتی یکی دو دارویی که در حال تاییدیه گرفتن بود و مرتبط با این بیماری بود هم بردن زیر سوال!

احتمالا اون دوستان اعتقادی به واکسیناسیون، کنترل و پیشگیری از کووید نداشتن!
          درود

فروش از نظر مقداری کاهشی نداشته ..... نرخ های گریدهای تولیدی کاهش عجیبی داشته

دقیقا درکاسپین هم همین اتفاق افتاد

شهریورماه 160 تا فروخت ناشی از افزایش نرخ گرید اصلی تولیدی .... اما ازماه های بعد مداوم نرخ کاهشی شد!!

درمورد دلر هم نرخ گرید اصلی که تقریبا200میلیارد از فروش شهریور را تشکیل داد70درصد پایین ترهست!

این نوسانات درفروش بسیار عجیب هست!

البته همچنان حوالی 770-800 به نظر دلر امسال بسازه و ریسک خاصی به سهم وارد نیست

پی نوشت: یک برگ دلر در سبد ندارم

ارادت

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

از حق نگذریم دلر شرکت بسیار خوبیه

تا باشد مانور روی چنین شرکت هایی نه درپیتیا

نظر

• meisam317
              ستاره دار(6)
              • Mar 2013
              • 639

سهم خوبیه با گزارشات خوب تر . تو منفی ها چند روز پیش زیر 4 تومن اضافه شد . بره زیر 4 تومن بازم میخریم

نظر

• بورس باز قهار
                عضو فعال
                • May 2020
                • 1979

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                درود

فروش از نظر مقداری کاهشی نداشته ..... نرخ های گریدهای تولیدی کاهش عجیبی داشته

دقیقا درکاسپین هم همین اتفاق افتاد

شهریورماه 160 تا فروخت ناشی از افزایش نرخ گرید اصلی تولیدی .... اما ازماه های بعد مداوم نرخ کاهشی شد!!

درمورد دلر هم نرخ گرید اصلی که تقریبا200میلیارد از فروش شهریور را تشکیل داد70درصد پایین ترهست!

این نوسانات درفروش بسیار عجیب هست!

البته همچنان حوالی 770-800 به نظر دلر امسال بسازه و ریسک خاصی به سهم وارد نیست

پی نوشت: یک برگ دلر در سبد ندارم

ارادت
                درود محسن خان
                به نظر من هم امسال حداقل ۸۰۰ و خوش بینانه حداکثر ۹۰۰ بسازه و بدون حدف ارز ۴۲۰۰ تومنی سال بعد در حدود ۱۲۰۰ تومان
                سال اینده با حدف ارز ۴۲۰۰ تومنی و دلار نیمایی ۲۵۰۰۰ تومنی به شرط افزایش ۹۰ درصدی محصولات در حدود ۲۳۰۰ تا ۲۵۰۰ خواهد ساخت

اما یکم فروش دارویی مشکوکه به نظرم کاهش فروش و مبلغ فروش دستوری !!! و یا جهت انبار کردن و منتظر حذف ارز ۴۲۰۰ تومنی نیست ؟ در دتماد و سایر دارویی هم داره رخ میده
                نکته ای که این در اکثرا سهام مرتبط ارز ۴۲۰۰ تومانی شامل غذایی و دارویی ها و ...در ماه های اتی رخ خواهد داد و کاهش فروش و ....

حالا نظر دوستان چی باشه
                آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/12/31, 12:57.

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

شرکت داروسازی اکسیر در دوره 9 ماهه منتهی به تاریخ 30 آذر ماه 1400 به ازای هر سهم 5,956 ریال سود محقق کرده است که نسبت به دوره مشابه سال قبل (140.55%) افزایش داشته است.

با همین شرایط سود سازی و فروش جلو بره خوبه

با پتانسیل حذف ارز ترجیحی

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                    فروش آبان دلر : (222.1 میلیارد تومن)

همین جوری بفروشه ،فروش 1200 میلیارد تومنی در نیمه دوم سال در دسترس خواهد بود و سود دلر احتمالا بالای800 تومن بشه(البته اگه حاشیه سود مثل تابستون باشه)
                    سود فصل پاییز حدودا 191 تومن بوده و سود 9 ماهه 596 تومن شده .زمستون هم با همین فرمون بره جلو ،احتمالا حول و حوش 800 تومن سود بسازه
                    https://codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=zQQQaQQQ0C0dZL7bih%2BbP 4UZlpAA%3D%3D&rt=0&let=6&ct=0&ft=-1@};-
                    گزارش دیماه وضعیت سهم رو نمایان تر خواهد کرد

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

دلر کلا " گزارش جالبی نسبت به فصل تابستان حود نداده است ..

در گزارش 9 ماهه سهم ، شرکت در پیش بینی فروش برای سال 1401 ،اعلام کرده است که فروش رمدسیور را صفر دیده است ...

یکی از دلایلی هم که سود سه ماهه سوم دلر کمتر از سه ماهه دوم بود نیز کاهش مبلغ فروش رمدسیور بوده است ...

با این روند فروش و با توجه به اینکه طی چنیدین سال آخر فروش اسفند ماه نصف فروش بقیه ماهها می باشد ، بعید است که برای امسال بیشتر از حدود 700 تومان را پوشش دهد ...

و با عدم فروش رمدسیور طبق پیشبینی خود ، سود سال 1401 نیز منطقا" باید کاهش یابد ، مگر حذف ارز 4200 در سال بعد انجام شود که آن هم اینکه بعد از حذف دلار 4200 تومانی چه اتفاقی خواهد افتاد، هنوز به طور واضح بر کسی مشخص نیست که قیمت تمام شده مواد مصرفی چقدر خواهند شد و ....

ضمنا" من خودم هم دلر دارم و می خواهم با سهم دارویی دیگر احتمال زیاد عوض کنم ...

این فقط یک توصیه دوستانه بود چون خیلی از دوستان بندهای گزارشها را به خوبی نمی خوانند و فقط مبلغ سود را در گزارش می بینند و بس ...

وگرنه دلر شرکت خوبی هست و جزو دارویی های خوب هست و خواهد بود ...

الان یک عده بی انصاف می آیند و می گویند این را نوشته که خودش ارزانتر بخره !!! دستمریزاد ... مگر همه سهامداران دلر این تاپیک را مطالعه می کنند ؟ شما اطلاعات را داشته باشد و تصمیم گیری نهایی با خودتان ...

لینک توضیحات کامل در تاپیک خودم پست شماره 280 :

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3893&page=28

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        دلر کلا " گزارش جالبی نسبت به فصل تابستان حود نداده است ..

در گزارش 9 ماهه سهم ، شرکت در پیش بینی فروش برای سال 1401 ،اعلام کرده است که فروش رمدسیور را صفر دیده است ...

یکی از دلایلی هم که سود سه ماهه سوم دلر کمتر از سه ماهه دوم بود نیز کاهش مبلغ فروش رمدسیور بوده است ...

با این روند فروش و با توجه به اینکه طی چنیدین سال آخر فروش اسفند ماه نصف فروش بقیه ماهها می باشد ، بعید است که برای امسال بیشتر از حدود 700 تومان را پوشش دهد ...

و با عدم فروش رمدسیور طبق پیشبینی خود ، سود سال 1401 نیز منطقا" باید کاهش یابد ، مگر حذف ارز 4200 در سال بعد انجام شود که آن هم اینکه بعد از حذف دلار 4200 تومانی چه اتفاقی خواهد افتاد، هنوز به طور واضح بر کسی مشخص نیست که قیمت تمام شده مواد مصرفی چقدر خواهند شد و ....

ضمنا" من خودم هم دلر دارم و می خواهم با سهم دارویی دیگر احتمال زیاد عوض کنم ...

این فقط یک توصیه دوستانه بود چون خیلی از دوستان بندهای گزارشها را به خوبی نمی خوانند و فقط مبلغ سود را در گزارش می بینند و بس ...

وگرنه دلر شرکت خوبی هست و جزو دارویی های خوب هست و خواهد بود ...

الان یک عده بی انصاف می آیند و می گویند این را نوشته که خودش ارزانتر بخره !!! دستمریزاد ... مگر همه سهامداران دلر این تاپیک را مطالعه می کنند ؟ شما اطلاعات را داشته باشد و تصمیم گیری نهایی با خودتان ...

لینک توضیحات کامل در تاپیک خودم پست شماره 280 :

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3893&page=28

شرکت فروش زمستان رو 318 میلیارد تومن برآورد کرده ،اگر میزان فروش همین قدر باشه و افزایش پیدا نکنه ، به نظر من سود شرکت بین 670 تا 690 تومن بیشتر نیست.گزارش فروش دیماه تا حدودی نشون خواهد داد گزارش فروش محتاطانه درنظر گرفته شده یا واقعی@};-
                        (البته حساب و کتابهای من هم ممکنه اشتباه باشه):D

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

شرکت فروش زمستان رو 318 میلیارد تومن برآورد کرده ،اگر میزان فروش همین قدر باشه و افزایش پیدا نکنه ، به نظر من سود شرکت بین 670 تا 690 تومن بیشتر نیست.گزارش فروش دیماه تا حدودی نشون خواهد داد گزارش فروش محتاطانه درنظر گرفته شده یا واقعی@};-
                          (البته حساب و کتابهای من هم ممکنه اشتباه باشه):D

حساب کتاب های شما تو این متن که قطعا اشتباه هست

شرکت بعد از گزارش 6 ماهه برای شش ماهه دوم بودجه فروش 750 میلیاردی دیده بود که تقریبا 85 درصدشو فقط در فصل پاییز که شرایط کرونا آبی بود فروخت

لذا بودجه سه ماهه پایانی شرکت و همینطور سال آینده زیاد قابلیت اتکا نداره

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            حساب کتاب های شما تو این متن که قطعا اشتباه هست

شرکت بعد از گزارش 6 ماهه برای شش ماهه دوم بودجه فروش 750 میلیاردی دیده بود که تقریبا 85 درصدشو فقط در فصل پاییز که شرایط کرونا آبی بود فروخت

لذا بودجه سه ماهه پایانی شرکت و همینطور سال آینده زیاد قابلیت اتکا نداره
                            میزان فروش رو من به نقل از شرکت اعلام کردم ،اگر شرکت بیشتر از مقدار پیش بینی شده اش بفروشه، قطعا سودش بیشتر از 670 تا 690 تومن خواهد شد. همون طور که گفتم فروش دیماه نشون می ده ،پیش بینی فروش 318 میلیارد تومنی چقدر درسته و به حقیقت نزدیک

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

میزان فروش رو من به نقل از شرکت اعلام کردم ،اگر شرکت بیشتر از مقدار پیش بینی شده اش بفروشه، قطعا سودش بیشتر از 670 تا 690 تومن خواهد شد. همون طور که گفتم فروش دیماه نشون می ده ،پیش بینی فروش 318 میلیارد تومنی چقدر درسته و به حقیقت نزدیک
                              روند مقدار فروش استریل

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
                                عضو فعال
                                • Mar 2020
                                • 1076

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                روند مقدار فروش استریل

اریو جان
                                ریسک دلر حاشیه سود بالا هست که داره به میانگین بلند مدتش داره نزدیک میشه
                                ادرس کانال تلگرامی ام:
                                https://t.me/afkarboursei

نظر

در حال کار...
                                X