بازم یه اشتباه دیگه ازم سرزد و پسرمو وارد چاه ویل (بورس) کردم./:.nono.://:.nono.:/=;
اشتباهات بورسي شما؟!!!
Collapse
X
-
در اصل توسط 63morteza63 پست شده است View Postنوشته اصلی توسط Alidadash
اون اوایل سنتی معامله می کردم، چندین بار خواستم پولمو بکشم بیرون که به خاطر همین پرداخت بعد از سه روز کاری هرگز نتونستم از سود این سه روز بگذرم، یه مقدارم خراسان داشتم که بسته بود و الانم منتظرم شرایط فروش جور شه، در حال حاضر با آنلاین مفید هم کار میکنم، خداییش آنلاین یه چیز دیگس.
فرقی نداره دریافت وجه بعد از سه روز کاری میباشد( بدون احتساب روز معامله )سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
اشتباه دیگه ای که از من سر زده و فردا میخام ختمش کنم، وفاداری به وبشهره. این سهم جدا حوصله آدمو سر میبره و با اینکه من همیشه به سهامداری تاکید میکنم ولی اینبار تعویض سهم رو مد نظر دارم، چرا که روز به روز دارم از سهمای دیگه عقب میمونم.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
دوستان در این وانفسا جه اشتباهی انجام دادید؟ /:.weirdsmiley.:/آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
سلام به همه دوستان.اشتباهی که بنده انجام دادم که تا الان بابتش 12 میلیون ظرر کردم اینه که با دید و منطق وتحلیل خودم به ای فکر کردم که سه شنبه دو هفته پیش یعنی اولین روز منفی شدن بازار تصمیم گرفتم برا فرداش که چهارشنبه میشد نقد کنم کامل که البته میشد نهایتش تا شنبه میشد نقد کرد ولی نکردم فقط بخاطر حرفای امید وارانه ای که دوستان داخل همین سایت وسایت های مشابه میزدند نقد نکردم والان هم پشیمانم واقعا که چرا به دلیل ومنطق خودم احترام نزاشتم و به حرف بقیه گوش دادم....(حالا جالبیش اینه که به یه چندتا دوستان که داخل بازر هسن زنگ زدم وبه اونا هم گفتم نقد کنن ولی خودم دقیقه نود پشیمون شدم از نقد کردن)به هرحال انشاالله که همه از تو ضرر بیان بیرون و ماهم بیایم البته خیلی کوتاه مدت.یا علی...یا غنی....
نظر
-
در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Postسلام به همه دوستان.اشتباهی که بنده انجام دادم که تا الان بابتش 12 میلیون ظرر کردم اینه که با دید و منطق وتحلیل خودم به ای فکر کردم که سه شنبه دو هفته پیش یعنی اولین روز منفی شدن بازار تصمیم گرفتم برا فرداش که چهارشنبه میشد نقد کنم کامل که البته میشد نهایتش تا شنبه میشد نقد کرد ولی نکردم فقط بخاطر حرفای امید وارانه ای که دوستان داخل همین سایت وسایت های مشابه میزدند نقد نکردم والان هم پشیمانم واقعا که چرا به دلیل ومنطق خودم احترام نزاشتم و به حرف بقیه گوش دادم....(حالا جالبیش اینه که به یه چندتا دوستان که داخل بازر هسن زنگ زدم وبه اونا هم گفتم نقد کنن ولی خودم دقیقه نود پشیمون شدم از نقد کردن)به هرحال انشاالله که همه از تو ضرر بیان بیرون و ماهم بیایم البته خیلی کوتاه مدت.یا علی...آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
بزرگترین اشتباه من نوسان گیری تو بازار مثبت و تشکیل ندادن سبد سهام بوده ،کاری که تو بازارای منفی باید انجام داد.[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
اشتباه من این بود که در چند خرید پله ای خرید نکردم و نتونستم میانگینم رو پایین بیارم و اون سهم ها چند روز بعد از خرید من هم منفی خوردن. البته من تو منفی خرید کرده بودم.آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
یه یک هفته ایه که دارم درجا میزنم .......اشتباهم فک میکنم اینه که انتظار دارم هر روز سهمم مثبت باشه و هر روز در قسمت دارایی ها باید ارزش دارایی هام بیشتر از دیروز بشه .........
تک سهم نوسانگیری هم جواب نمیده .........
یا باید کلا سهم هایی که از قبل میشناختم رو فراموش کنم و برم سراغ سهم های دیگه .............چون فعلا هیچ کدوم جواب نمیدن ..........امروز هم فک میکنم اشتباه کردم وارد تاپیکو شدم ....
باید هر چه زودتر جلوی اشتباهات بیشتر رو گرفت ............خودمم نمیدونم چی میخوام الان از سهم هایی که میخرم........انتظاراتم رو براورده نمیکنن...........شاخص مثبت بازار هم گویا ساختگیست ...... /.:biggrinsmiley.:/
البته اگه فاسمینم رو هم نگه میداشتم دیروز ......... 1 درصد بیشتر ضرر میکردم ......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/11/10, 14:29.///
نظر
-
نظر