اشتباهات بورسي شما؟!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    یه یک هفته ایه که دارم درجا میزنم .......اشتباهم فک میکنم اینه که انتظار دارم هر روز سهمم مثبت باشه و هر روز در قسمت دارایی ها باید ارزش دارایی هام بیشتر از دیروز بشه .........
    تک سهم نوسانگیری هم جواب نمیده .........

یا باید کلا سهم هایی که از قبل میشناختم رو فراموش کنم و برم سراغ سهم های دیگه .............چون فعلا هیچ کدوم جواب نمیدن ..........امروز هم فک میکنم اشتباه کردم وارد تاپیکو شدم ....

باید هر چه زودتر جلوی اشتباهات بیشتر رو گرفت ............خودمم نمیدونم چی میخوام الان از سهم هایی که میخرم........انتظاراتم رو براورده نمیکنن...........شاخص مثبت بازار هم گویا ساختگیست ...... /.:biggrinsmiley.:/

البته اگه فاسمینم رو هم نگه میداشتم دیروز ......... 1 درصد بیشتر ضرر میکردم ......
    خب باید دید شما با چه تحلیلی از شپاس به تاپیکو شیفت کردید. الان هر دو هم نسبت پی به ای برابری دارن و هم افق سودآوریشون تقریبا مشابهه. :-?

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20668

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
      خب باید دید شما با چه تحلیلی از شپاس به تاپیکو شیفت کردید. الان هر دو هم نسبت پی به ای برابری دارن و هم افق سودآوریشون تقریبا مشابهه. :-?
      به خاطر ورود نقدینگی زیاد به سهم و معاملات دیروز و امروز !! ولی خوب به این حرکات هم اعتمادی نیست......جدیدا چون در سقف وارد میشیم یه کمی پر ریسکه این خرید ها.......

اینده ی بازار هم تا حدودی مشخص نیست !! پول های سرگردان هر روز وارد یه گروهی میشه
      ///

نظر

• mamadzar
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 396

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        به خاطر ورود نقدینگی زیاد به سهم و معاملات دیروز و امروز !! ولی خوب به این حرکات هم اعتمادی نیست......جدیدا چون در سقف وارد میشیم یه کمی پر ریسکه این خرید ها.......

اینده ی بازار هم تا حدودی مشخص نیست !! پول های سرگردان هر روز وارد یه گروهی میشه
        میثم خان دقیقا همون طور که خودتم گفتی اعتباری به این حجم ها نیست . کلا نگاه کنی هر روزی که 4+ بوده ملت کلی خریدن روزایی که نزدیک یا منفی بوده ولی کم حجم خورده !
        وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• 63morteza63
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 172

در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post
          بزرگترین اشتباه من نوسان گیری تو بازار مثبت و تشکیل ندادن سبد سهام بوده ،کاری که تو بازارای منفی باید انجام داد.
          سلام دقیقا من هم این اشتباه رو مرتکب شدم یعنی نوسان گیری در بازار رو به رشد

البته اون وقت (چند ماه پیش } کم تجربه بودم وهمین که ضرر نکردم خدا روشکر میکنم

چند وقتی هست که از نوسان گیری متنفر شدم مخصوصا الان که باید در بازار با تحلیل دقیق و بنیادی سهم را شناسایی ومعامله کرد
          دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• 63morteza63
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 172

سلام

طمع کردن افت این بازار هست.....................هروقت گرفتار این بلا شدی بدون که اول ضرر کردنه

حضرت علی (ع) می فرمایند:

هر که نعمتی یافت بایدشکر گزارد .......................زیرا هرکه برای کم شکر نکند برای زیاد هم شکر نمی کند
            دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• چاردیواری
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 265

با سلام اشتباه من خرید غبشهر بود ولی خداراشکر سریع به آذرآب تبدیلش کردم.

نظر

• والیخان
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 413

بزرگترین اشتباهم خرید پذیره نویسی بانک آریابود.فکر کرده بودم سهامدار شدن بانک خیلی خوبه ولی رویاهانقش برآب وفعلاپولمون خورده شده وکسی هم جوابگونیست:((

نظر

• والیخان
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 413

در اصل توسط چاردیواری پست شده است View Post
                  با سلام اشتباه من خرید غبشهر بود ولی خداراشکر سریع به آذرآب تبدیلش کردم.
                  گل زدی عزیز.پرسودباشین/:.grlim:./

نظر

• پارامیس
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 120

من از قیمت 70 تومن تا 90 تومن کشتیرانی میخریدم و در نهایت 500 هزار تا حکشتی داشتم و میخواستم بلندمدت نگهش دارم اما به توصیه یکی از دوستان که میگفت خواب سرمایست رو قیمت 135 تومن فروختم .
                    این نه تنها بزرگترین اشتباه بورسی بلکه فکر میکنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود . #:-S

نظر

• Spring2020
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 450

در اصل توسط پارامیس پست شده است View Post
                      من از قیمت 70 تومن تا 90 تومن کشتیرانی میخریدم و در نهایت 500 هزار تا حکشتی داشتم و میخواستم بلندمدت نگهش دارم اما به توصیه یکی از دوستان که میگفت خواب سرمایست رو قیمت 135 تومن فروختم .
                      این نه تنها بزرگترین اشتباه بورسی بلکه فکر میکنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود . #:-S
                      بسته به بنیادی سهام باید بیشتر سهامداری کرد تا سهامبازی :) البته در بورس هر کسی مسئول تصمیم گیری خودش هست و نمیتونه تقصیر رو گردن کسی بندازه. امیدوارم همیشه پر سود باشید دوست من.
                      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• رها519
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 173

یکی از اشتباهات من در بورس این بوده که وقتی سهمی رو قبل از شروع روندش خریدم و تمام مدتی که درجامیزده باهاش بودم ، درست وقتی میخواسته حرکتشو شروع کنه ازش خسته شدم و بعد تماشاش کردم که چطور سود خوبی به کسایی که از من صبورتر بودن داده !
                        از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• purpleayaa
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 223

در اصل توسط رها519 پست شده است View Post
                          یکی از اشتباهات من در بورس این بوده که وقتی سهمی رو قبل از شروع روندش خریدم و تمام مدتی که درجامیزده باهاش بودم ، درست وقتی میخواسته حرکتشو شروع کنه ازش خسته شدم و بعد تماشاش کردم که چطور سود خوبی به کسایی که از من صبورتر بودن داده !
                          میدونی بعضی وقتا یه سهمیو میخرم که اونقد پایین میکشه که جون به لبم میکمه !برا همین تا به قیمت خریدم میرسه میدم میرم و بعدش میبینم چه صفی شده......................../:.negaran.:/
                          /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• purpleayaa
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 223

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
                            وقتی که ایران خودرو 90 تومان بود اشتباه کردم که نخریدم. اون موقع با 1میلیون تومن میتونستم حدود 11هزار سهم بخرم.حیف شد.من اون موقع تو تاپیک ایران خودرو حتی نظر هم گذاشتم که بچه های سایت نظراتشون رو بگن.اما دریغ از یک نظر. الان که قیمتش رفته بالا تاپیکش نظر دار شده. این از بزرگترین اشتباهات من تا به حال بوده.
                            حالا این یه تومن فوقش میشد 5 تومن !5 تومنم این دوره زمونه یه موتور که بیشتر نمیشه;)
                            /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Post
                              حالا این یه تومن فوقش میشد 5 تومن !5 تومنم این دوره زمونه یه موتور که بیشتر نمیشه;)
                              اینجور نفرمایید.
                              اول اینکه هر کسی اندازه ی وسع خودش فعالیت می کنه . ( مثلا من کل داراییم تو بورس شاید 5 تومن یا 500 هزار تومن یا کمتر باشه)
                              دوم اینکه مهم گین ریالی نیست که . مهم گین درصدی هست .
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/07/22, 09:32.
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Spring2020
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 450

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                اینجور نفرمایید.
                                اول اینکه هر کسی اندازه ی وسع خودش فعالیت می کنه . ( مثلا من کل داراییم تو بورس شاید 50 تومن باشه)
                                دوم اینکه مهم گین ریالی نیست که . مهم گین درصدی هست .
                                دقیقا! هر کسی به اندازه ی سرمایش سود یا ضرر نصیبش میشه اون هم به درصد. با صد هزار تومان هم میشه سهام دار بود با صد میلیون هم همینطور :)
                                آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

در حال کار...
                                X