در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
اشتباهات بورسي شما؟!!!
Collapse
X
-
در اصل توسط aliagha پست شده است View Postخب باید دید شما با چه تحلیلی از شپاس به تاپیکو شیفت کردید. الان هر دو هم نسبت پی به ای برابری دارن و هم افق سودآوریشون تقریبا مشابهه. :-?
اینده ی بازار هم تا حدودی مشخص نیست !! پول های سرگردان هر روز وارد یه گروهی میشه///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه خاطر ورود نقدینگی زیاد به سهم و معاملات دیروز و امروز !! ولی خوب به این حرکات هم اعتمادی نیست......جدیدا چون در سقف وارد میشیم یه کمی پر ریسکه این خرید ها.......
اینده ی بازار هم تا حدودی مشخص نیست !! پول های سرگردان هر روز وارد یه گروهی میشهوقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
نظر
-
در اصل توسط arash boursy پست شده است View Postبزرگترین اشتباه من نوسان گیری تو بازار مثبت و تشکیل ندادن سبد سهام بوده ،کاری که تو بازارای منفی باید انجام داد.
البته اون وقت (چند ماه پیش } کم تجربه بودم وهمین که ضرر نکردم خدا روشکر میکنم
چند وقتی هست که از نوسان گیری متنفر شدم مخصوصا الان که باید در بازار با تحلیل دقیق و بنیادی سهم را شناسایی ومعامله کرددوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
سلام
طمع کردن افت این بازار هست.....................هروقت گرفتار این بلا شدی بدون که اول ضرر کردنه
حضرت علی (ع) می فرمایند:
هر که نعمتی یافت بایدشکر گزارد .......................زیرا هرکه برای کم شکر نکند برای زیاد هم شکر نمی کنددوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
من از قیمت 70 تومن تا 90 تومن کشتیرانی میخریدم و در نهایت 500 هزار تا حکشتی داشتم و میخواستم بلندمدت نگهش دارم اما به توصیه یکی از دوستان که میگفت خواب سرمایست رو قیمت 135 تومن فروختم .
این نه تنها بزرگترین اشتباه بورسی بلکه فکر میکنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود . #:-S
نظر
-
در اصل توسط پارامیس پست شده است View Postمن از قیمت 70 تومن تا 90 تومن کشتیرانی میخریدم و در نهایت 500 هزار تا حکشتی داشتم و میخواستم بلندمدت نگهش دارم اما به توصیه یکی از دوستان که میگفت خواب سرمایست رو قیمت 135 تومن فروختم .
این نه تنها بزرگترین اشتباه بورسی بلکه فکر میکنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود . #:-Sآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
یکی از اشتباهات من در بورس این بوده که وقتی سهمی رو قبل از شروع روندش خریدم و تمام مدتی که درجامیزده باهاش بودم ، درست وقتی میخواسته حرکتشو شروع کنه ازش خسته شدم و بعد تماشاش کردم که چطور سود خوبی به کسایی که از من صبورتر بودن داده !از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
نظر
-
در اصل توسط رها519 پست شده است View Postیکی از اشتباهات من در بورس این بوده که وقتی سهمی رو قبل از شروع روندش خریدم و تمام مدتی که درجامیزده باهاش بودم ، درست وقتی میخواسته حرکتشو شروع کنه ازش خسته شدم و بعد تماشاش کردم که چطور سود خوبی به کسایی که از من صبورتر بودن داده !/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط رضاخان پست شده است View Postوقتی که ایران خودرو 90 تومان بود اشتباه کردم که نخریدم. اون موقع با 1میلیون تومن میتونستم حدود 11هزار سهم بخرم.حیف شد.من اون موقع تو تاپیک ایران خودرو حتی نظر هم گذاشتم که بچه های سایت نظراتشون رو بگن.اما دریغ از یک نظر. الان که قیمتش رفته بالا تاپیکش نظر دار شده. این از بزرگترین اشتباهات من تا به حال بوده./:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postحالا این یه تومن فوقش میشد 5 تومن !5 تومنم این دوره زمونه یه موتور که بیشتر نمیشه;)
اول اینکه هر کسی اندازه ی وسع خودش فعالیت می کنه . ( مثلا من کل داراییم تو بورس شاید 5 تومن یا 500 هزار تومن یا کمتر باشه)
دوم اینکه مهم گین ریالی نیست که . مهم گین درصدی هست .آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/07/22, 09:32.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postاینجور نفرمایید.
اول اینکه هر کسی اندازه ی وسع خودش فعالیت می کنه . ( مثلا من کل داراییم تو بورس شاید 50 تومن باشه)
دوم اینکه مهم گین ریالی نیست که . مهم گین درصدی هست .آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
نظر