اخبار دارویی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حميد اسدي
    Banned
    • Aug 2011
    • 431

تحلیل شرکت ( داروسازی تولیددارو - دتولید ) که توسط بورس دان در سایت بورکس نوشته شده.

تحلیل دتولیــــد

حالا شايد بعضي ها فكر کنند يک سري حرفها بدون حساب و کتاب و احساسي از روي تعصب زده ميشود ولي آن چيزي که ديدگاه خود بنده است اينطور نيست...

بالاخره هر تحليلي مفروضات خودش را دارد، کل شركتهاي گروه دارويي را بنده بررسي کرده ام و بر اساس تحليلي که داشته ام به پتانسيل هر کدام، به آن اندازه آگاهم....

اصلا چرا دتوليد؟ چرا کيمدارو نه يا جابر يا فارابي؟

يكي از دلايلش را در تاپيک سهام با ارزش ويژه عرض کردم، نرخ ROIC شركت است...

آن چيزي که از تحليل خشک صورت هاي مالي دتوليد بدست مي آيد، تقريبا همون چيزي است که دوستان بخوبي به آن رسيده اند، با همين تحليل ها سود امسال سهم 350 الي 400 تومان و سود سال بعد حدود 500 تومان بدست مي آيد...

چرا گفتم تحليل خشک؟ چون اين تحليل ها فقط برآيند محاسبه ميانگين فروش سه و شش ماهه شركت است...

واقعا فيشر راست مي گويد که گزارشات ادواري شركتها در صورتي که بدرستي و با دقت تحليل نشوند يكي از فريبنده ترين عناصر تحليل بنيادي شركتها هستند...

نكته ظريفي که اكثر دوستان در تحليل سهم به آن توجه ندارند، ميزان افزايش نرخ محصولات توليد دارو است، دقت بفرماييد سه گروه آمپول ، شربت و سوسپانسيون که حدود 37% توليد شركت را تشكيل مي دهند به ترتيب فقط 8% و 19% و 27% نسبت به سال 91 افزايش نرخ گرفته اند!

قطره و قرص و کپسول که زير 60% افزايش نرخ گرفته اند را هم اصلا کنار مي گذاريم...

حالا سوال بنده اينست وقتي بهاي مواد اوليه يک محصول در خوشبينانه ترين حالت در عرض يكسال بيش تر از 2 برابر شده است، چطور ممكن است قيمت آن محصول کمتر از 30% افزايش نرخ داشته باشد؟

اگر دقت کرده باشيد شركت در اين سه گروه به دليل عدم صرفه اقتصادي توليد و فروش را بسيار پايين آورده است...

اصلا ديدگاه بالا را هم کنار مي گذاريم...

چرا بايد متوسط قيمت شربت توليدي دامين 89% افزايش نرخ داشته باشد ولي متوسط قيمت شربت توليدي دتوليد تنها19%؟

چرا بايد متوسط قيمت آمپول توليدي دكيمي 196% افزايش نرخ داشته باشد ولي متوسط قيمت آمپول توليدي دتوليد 8%؟

چرا بايد متوسط قيمت سوسپانسيون توليدي دكوثر 75% افزايش نرخ داشته باشد ولي متوسط قيمت سوسپانسيون توليدي دتوليد 27%؟

و خيلي چرا هاي ديگر از اين دست، که فقط اين نكته را گوشزد مي کنند که دتوليد کمترين افزايش نرخ محصولات را در بين دارويي ها داشته و منطقا اين افزايش نرخ دير يا زود انجام خواهد پذيرفت...

شايد بعضي از دوستان بگويند که چون نوع محصولات توليدي دتوليد فرق مي کند اين تفاوت ايجاد شده که درسته ولي اين ملاحظه شده است... براي مثال در گروه آمپول دارويي ها، آمپول هاي جنرال بين 100% الي 200% و آمپول هاي تخصصي تا 300% افزايش قيمت داشته اند!

پس قاعدتا گروه آمپول دتوليد نيز بايد حداقل 100% افزايش قيمتي داشته باشد...

برآيند اين تحليل است که حتي تحقق سود 700 توماني را براي دتوليد قابل دستيابي مي بيند(روند توليد محصولات جديد و افزايش سرمايه نيز در اين رابطه پر اهميت هستند)...

ملاک محاسبه درصد تعديل ها، آخرين پيش بيني سود شركت که 222 تومان است مي باشد...

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اصل توسط aliabfa پست شده است View Post
      احسان عزیز ، نظرتون در خصوص دپارس یا توجه به قیمت امروز در بازه زمانی دو ماهه چیه ؟ با تشکر
      سلام،
      در مورد روند كلي گروه دارو، بصورت كلي خدمتتان عرض كنم، اين گروه از ابتداي سال و با افزايش قيمت دارو، قيمت سهام آنها تاكنون حدودا بالاي 2 برابر تا گاها 3 برابر شده است. انتظار دارم، روند انتهاي رشد گروه دارويي تابستان 93 با رشد 2 برابر از نقطه فعلي به حالت تعادل برسد، در واقع حالت extension قيمتي گروه دارو را، يك افزايش 2 برابري تا تابستان 93 ميدانم. از اين بين ممكن است سهامي كه بيشتر رشد كرده اند، كمتر از 2 برابر رشد كنند و سهامي كه ظرفيت خالي توليد خودشان را فعال يا كمتر بازدهي داشته اند، بيشتر از دو برابر در انتهاي روند رشد كنند.
      بنابراين انتظار رشد 50% بطور ميانگين قيمتهاي گروه دارو، تا فروردين 93، متصورم. و از فروردين 93 تا اواسط تابستان نيز بين 30% الي 50%.
      در صورتيكه سهامدار هستيد، در يك بازه 6 ماهه انشالله سرمايه تان دو برابر مي شود.
      در صورتيكه در ديگر جاها بتوانيد بيشتر از اين مقدار سود كنيد، گروه دارو توصيه نمي شود.
      روند پيوسته و رو به رشد است.
      موفق باشيد.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Giallorossi
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 218

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
        تحلیل شرکت ( داروسازی تولیددارو - دتولید ) که توسط بورس دان در سایت بورکس نوشته شده.

تحلیل دتولیــــد

حالا شايد بعضي ها فكر کنند يک سري حرفها بدون حساب و کتاب و احساسي از روي تعصب زده ميشود ولي آن چيزي که ديدگاه خود بنده است اينطور نيست...

بالاخره هر تحليلي مفروضات خودش را دارد، کل شركتهاي گروه دارويي را بنده بررسي کرده ام و بر اساس تحليلي که داشته ام به پتانسيل هر کدام، به آن اندازه آگاهم....

اصلا چرا دتوليد؟ چرا کيمدارو نه يا جابر يا فارابي؟

يكي از دلايلش را در تاپيک سهام با ارزش ويژه عرض کردم، نرخ ROIC شركت است...

آن چيزي که از تحليل خشک صورت هاي مالي دتوليد بدست مي آيد، تقريبا همون چيزي است که دوستان بخوبي به آن رسيده اند، با همين تحليل ها سود امسال سهم 350 الي 400 تومان و سود سال بعد حدود 500 تومان بدست مي آيد...

چرا گفتم تحليل خشک؟ چون اين تحليل ها فقط برآيند محاسبه ميانگين فروش سه و شش ماهه شركت است...

واقعا فيشر راست مي گويد که گزارشات ادواري شركتها در صورتي که بدرستي و با دقت تحليل نشوند يكي از فريبنده ترين عناصر تحليل بنيادي شركتها هستند...

نكته ظريفي که اكثر دوستان در تحليل سهم به آن توجه ندارند، ميزان افزايش نرخ محصولات توليد دارو است، دقت بفرماييد سه گروه آمپول ، شربت و سوسپانسيون که حدود 37% توليد شركت را تشكيل مي دهند به ترتيب فقط 8% و 19% و 27% نسبت به سال 91 افزايش نرخ گرفته اند!

قطره و قرص و کپسول که زير 60% افزايش نرخ گرفته اند را هم اصلا کنار مي گذاريم...

حالا سوال بنده اينست وقتي بهاي مواد اوليه يک محصول در خوشبينانه ترين حالت در عرض يكسال بيش تر از 2 برابر شده است، چطور ممكن است قيمت آن محصول کمتر از 30% افزايش نرخ داشته باشد؟

اگر دقت کرده باشيد شركت در اين سه گروه به دليل عدم صرفه اقتصادي توليد و فروش را بسيار پايين آورده است...

اصلا ديدگاه بالا را هم کنار مي گذاريم...

چرا بايد متوسط قيمت شربت توليدي دامين 89% افزايش نرخ داشته باشد ولي متوسط قيمت شربت توليدي دتوليد تنها19%؟

چرا بايد متوسط قيمت آمپول توليدي دكيمي 196% افزايش نرخ داشته باشد ولي متوسط قيمت آمپول توليدي دتوليد 8%؟

چرا بايد متوسط قيمت سوسپانسيون توليدي دكوثر 75% افزايش نرخ داشته باشد ولي متوسط قيمت سوسپانسيون توليدي دتوليد 27%؟

و خيلي چرا هاي ديگر از اين دست، که فقط اين نكته را گوشزد مي کنند که دتوليد کمترين افزايش نرخ محصولات را در بين دارويي ها داشته و منطقا اين افزايش نرخ دير يا زود انجام خواهد پذيرفت...

شايد بعضي از دوستان بگويند که چون نوع محصولات توليدي دتوليد فرق مي کند اين تفاوت ايجاد شده که درسته ولي اين ملاحظه شده است... براي مثال در گروه آمپول دارويي ها، آمپول هاي جنرال بين 100% الي 200% و آمپول هاي تخصصي تا 300% افزايش قيمت داشته اند!

پس قاعدتا گروه آمپول دتوليد نيز بايد حداقل 100% افزايش قيمتي داشته باشد...

برآيند اين تحليل است که حتي تحقق سود 700 توماني را براي دتوليد قابل دستيابي مي بيند(روند توليد محصولات جديد و افزايش سرمايه نيز در اين رابطه پر اهميت هستند)...

ملاک محاسبه درصد تعديل ها، آخرين پيش بيني سود شركت که 222 تومان است مي باشد...

دوست من،این پستهای متوالی و تکراری شما که تو اکثر تاپیکها کپی میکنید و در بعضی تاپیکها هم بیش از یک بار،دیگه داره حالت اسپم میگیره و به نظرم اثر عکس میذاره کم کم،تبلیغ هم حدی داره
        اگرم قصد اطلاع رسانی دارید باید عرض کنم با این فعالیت وسیع و گسترده ی شما دیگه خود ابوریحان بیرونی هم مطلع شد
        البته در ارزنده بودن این سهم شکی نیست و خود بنده برای یکی از دوستان این سهم رو خریداری کردم
        با تشکر

نظر

• حميد اسدي
          Banned
          • Aug 2011
          • 431

در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Post
          دوست من،این پستهای متوالی و تکراری شما که تو اکثر تاپیکها کپی میکنید و در بعضی تاپیکها هم بیش از یک بار،دیگه داره حالت اسپم میگیره و به نظرم اثر عکس میذاره کم کم،تبلیغ هم حدی داره
          اگرم قصد اطلاع رسانی دارید باید عرض کنم با این فعالیت وسیع و گسترده ی شما دیگه خود ابوریحان بیرونی هم مطلع شد
          البته در ارزنده بودن این سهم شکی نیست و خود بنده برای یکی از دوستان این سهم رو خریداری کردم
          با تشکر
          دوست عزیز، قصد تکرار پست نبود. الان متوجه شدم که این پست در این دو تاپیک دو مرتبه ارسال شده.
          موقع ارسال پست قبلی، ترافیک اینترنت بنده تمام شد و پست قبلی ارسال نشد. زمانی که دوباره اینترنت بنده وصل شد و دکمه ارسال را زدم. متوجه شدم که پست قبلی در همان چند دقیقه پیش قبل از قطعی اینترنت ارسال شده بود.
          هیچ منظور و قصدی در کار نبود و شخصاً از پستهای اسپم و تکراری بیزارم.
          از ناظر محترم سایت تقاضا دارم که پست تکراری را حذف کنند.
          از سایر کاربران و خوانندگان سایت هم بخاطر اخلال در اینترنت و تکرار شدن پست عذرخواهی میکنم.

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2577

با توجه به اینهمه اخبار خوبی که اطراف دتولید است، فردا و هفته پیش رو ، دوران اقتدار و یکه تازی دتولید است.

دتولیـد = بنیادی خوب و فوق العاده سهم، گزارش خوب و پوشش بالا، تعدیل مثبت سنگین و افزایش سود که از زبان معاون مالی شرکت نقل شده ، افزایش سرمایه 30% دتولید، تعدیل مثبت سهم قبل از گزارش 9 ماهه، P/E خوب و مناسب سهم، اجماع کلی بازار و سهامداران نسبت به ارزنده بودن سهم
            آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2013/12/13, 23:31.

نظر

• ایرانی
              ستاره دار(1)
              • Jun 2011
              • 2577

خب خدا را شکر!!! دتولیــد یکی از بهترین و قوی ترین سهام دارویی به اون چیزی که حق و شایسته اش بود داره میرسه.

اینهم از دتولیـد که بالاخره عاقبت بخیر شد و در مدار رشد و صعود قرار گرفت.

بنیادی و فاندا و گزارشات سهم که عالی و فوق العاده است.

به قول اهالی بازار، سهم خوب بالاخره راه خودش را پیدا میکنه.

واقعاً ارزندگی و ارزش دتولید خیلی بالاتر از این قیمت های فعلی است. @};-

نظر

• موی عاقل
                عضو فعال
                • Sep 2013
                • 875

در خصوص سهام دارویی:

گل همی هفته باشد
                غنیمت شمریدش فرصت:D
                أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

نظر

• pedrammohtashami
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 17

سلام استاد

خسته نباشيد

به نظرتون از بين تمامي سهام هاي دارويي كدومش از همه بازدهي بيشتري تا آخر امسال خواهد داشت؟

نظر

• رها519
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 173

تغییر در عملکرد 6 ماهه یک شرکت دارویی شرکت داروسازی کوثر با 18 میلیارد تومان سرمایه پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 براساس عملکرد واقعی دوره 6 ماهه را منتشر کرده است. این شرکت برای هر سهم مبلغ 536 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در مقایسه با اطلاعیه قبلی (مبلغ 514 ریال) بیش از 4 درصد افزایش داشته است . عملکرد "دکوثر" در دوره 6 ماهه نخست با تحقق 27 درصدی فروش، 19 درصدی بهای تمام شده، 52 درصدی سود ناخالص و سود عملیاتی و 41 درصدی سود خالص هر سهم به پایان رسیده است. شایان ذکر است این شرکت دارویی میزان پوشش سود در دوره 6 ماهه خود را نسبت به گزارش قبلی با افزایش 28 درصدی به بازار ارائه کرده که شرکت علت این تغییر نظر حسابرس مبنی بر منظور نمودن درآمد سرمايه گذاري در شرکت پخش فردوس در صورت سود وزيان 6ماهه اعلام کرده است.
                    از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• KEYAN5533
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 215

در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Post
                      در خصوص سهام دارویی:

گل همی هفته باشد
                      غنیمت شمریدش فرصت:D
                      سلام موی عاقل
                      میشه نظرتون رو درخصوص دکیمی بفرمائید؟
                      من از390 با سهم هستم میخواستم راهنماییم کنید
                      با سپاس
                      /.:blushsmiley:./

نظر

• Ali zahedi
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 676

از فردا گروه دارو لیدر بازاره

نظر

• Ali zahedi
                          كاربر فعال
                          • Sep 2012
                          • 676

یه خبر تاپ بدم نماد دیران به زودی برای تعدیل مثبت بیش از 100 درصدی بسته خواهد شد

نظر

• Ali zahedi
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 676

ملاحظه بفرمائید با چه زیبایی امروز با حجم بالا از سقف مثلث اش خارج شد.
                            این سهم حدود یک ماهی بود که داخل مثلث رنج شده بود و الان دیگه نمیشه جلوشو گرفت

نظر

• Ali zahedi
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 676

همانطور كه ديروز گفتم سهم امروز صف خريد شد فروش ديران در اين قيمت ها پشيمونى به بار مياره اين سهم تا يك ماه ديگه ٢٠٠٠ تومان قيمت داره و هر لحظه امكان بستن نماد و اعلام سود ٢٠٠ تومانى يعنى تعديل ١٠٠ درصدى وجود داره
                              در اصل توسط Ali zahedi پست شده است View Post
                              یه خبر تاپ بدم نماد دیران به زودی برای تعدیل مثبت بیش از 100 درصدی بسته خواهد شد

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

خوب دوستان از اونجاییکه بازار روی شرکتهای دارویی به واسطه کم ریسک بودن و سودسازی و آینده درخشان (البته به نظر من) که دارند زوم کرده و دوستان زیادی هم در رابطه با شرکتهای دارویی دنبال اطلاعاتی هستند لیست زیر را که 14 شرکت دارویی مطرح بازار بورس هستند از لحاظ رشدی که اخیرا داشتند و P/E فعلیشان بررسی کردم که به صورت جدول زیر میارم امیدوارم برای دوستان مفید فایده قرار بگیره: (92/09/25)

نام سهم ...... قیمت (ريال) ...... P/E ........ تغییر قیمت ماهانه(%).....تغییر قیمت سالانه(%)

دتماد .............. 21543 .............. 8 .................. +6.9 ....................... ..... +99.6

دزهراوی........... 28754.............. 4.6..................+16.1........................ ......+158.4

دتولید............... 21870..............9.8..................+30.8 ..............................+108.6

دفرا..................12441 ..............6.4 .................+10.............................. ....+98.2

دفارا.................30026 ..............10.6................+17.3........... ....................+225.3

دکیمی.............9338.................9.8 .................+29.............................. ....+598.6

دپارس..............42227...............9.6 .................+31.5 ..............................+189.6

دیران................12078..............11.9........... ......+35.1...............................+192.7

دجابر................10505..............8.6............ ......+5.7.................................+296.7

دلر...................22672...............10......... .........+6.1.................................+270

درازک................18952.............7.6............. .....+6.4.................................+101.8

وپخش..............18786..............9.1.............. ...+19.6................................+163

دامین...............13594..............9.4............. ....+11.8................................+495.8

داسوه..............33466...............9............... ....+18.1................................+197

دوستانی هم که از بنده در رابطه با سهام خودم در این گروه پرسیده بودند.. بنده سهامدار دتماد و دلر هستم.. البته در دتماد دو بار نوسان مناسب گرفتم و دوباره در این دو روز در قیمتهای زیر 21000 ريال مجدد وارد شدم..
                                آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2013/12/16, 21:32.
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X