کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
60 درصد سهام بازار حباب داره ......
دتولید از نظر من حباب داره چون دتولید پی بر ایش 11 میشه و نمیتونه 100 درصد تعدیل مثبت بده ......بنابر این بعد تعدیل قطعا پی بر ای بالای 5.5 میگیره ......و بالای 6 .......شاید اهالی بازار سرمایه نگاهی به پی بر ای نداشته باشن و اصلن بگن پی بر ای چیز چرتیه ........ولی پی بر ای سهم بعد تعدیلش در اینده اگه بالای 6 باشه بنده خریدار نیستم ......
سلام موی عاقل عزیز
اوایل سال در سایت بورکس پخش البرز را معرفی کردید. می خواستم در صورت امکان با توجه به معاملات پر حجم ومثبت هفته اخیر سهم نظرتان را در مورد
آن بدانم. با تشکر
سلام موی عاقل عزیز
اوایل سال در سایت بورکس پخش البرز را معرفی کردید. می خواستم در صورت امکان با توجه به معاملات پر حجم ومثبت هفته اخیر سهم نظرتان را در مورد
آن بدانم. با تشکر
پخش البرز هم شرکت خوبیست.و رشد خواهد کرد.وقتی شرکتهای زیانده و در پیت مثل خودرویی تکمبا و...چرا سهام مطمئنی مثل پخش البرز رشد نکند؟
سهامداران محترم دکیمی
به هشدارهای داده شده از طرف سازمان و شرکت توجه کنید و حداقل حجم مبنا رو بدین
شفاف سازی داده ها:D
شفاف سازی دادن و خودشون رفتن تو صف خرید که خوشبختانه سهامدارانش رکب نخوردن
داسوه و سبحانح بهترین گزینه های خرید دارویی
داسوه واسه تعداد بالا
سبحانح واسه تعداد کم
هردو در عین با ارزشی از هم گرویی هاشون عقب افتادن
داسوه علاوه بر تعدیلی که بابت تولید خودش داره از محل پرتفو هم تعدیل داره
سبحانح هم از سهام اصلی 10درصد عقبه و خود سهم هم با تجهزرات تولید دارویی که وارد کرده سود سال بعدش به نسبت دارویی های دیگه جهش داره
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
از یکی از مطلعین شنیدم در زیر مجموعه پخش البرز به نام آرین البرز امسال قراردادی با دولت داشته به مبلغ یک میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی که بخش اعظمی از این قرارداد اجرا شده و پخش البرز از این محل تعدیل خفنی خواهد داشت و فروشهای این چند روز اخیر سرمایه گذاری البرز در این نماد مثل فروشهای چند ماه پیش در نماد والبر جهت واگذاری سهام به کدهای خودی می باشد.
حقیر توصیه ای به خرید و فروش ندارم فقط شنیده خودم را اعلام کردم.
داروسازی تولیددارو ( دتولید ) -نوشته شده توسط کاوه از سایت بورکس:
تولید دارو طی سال گذشته طرح توسعه و نوسازی و بازسازی بزرگی در خط تولید و عملیاتی شركت به پایان رسانده است و از همین امسال اثرات مثبت این طرح توسعه ای در تولید و فروش شركت نمایان خواهد شد.
یکی دیگر از نكات مثبت دتولید این است که شركت طرح توسعه ای و نوسازی خودش را 100% به اتمام رسانده و تكمیل شده اما سایر شركتها یا در شرف و آغاز آن هستند و یا در نیمه راه.
اگر از این بابت (یعنی پیشرفت و اتمام طرح توسعه ای ) به موضوع نگاه کنیم، دتولید چند گام از سایر شركتهای هم ردیف جلوتر است.
از یکی از مطلعین شنیدم در زیر مجموعه پخش البرز به نام آرین البرز امسال قراردادی با دولت داشته به مبلغ یک میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی که بخش اعظمی از این قرارداد اجرا شده و پخش البرز از این محل تعدیل خفنی خواهد داشت و فروشهای این چند روز اخیر سرمایه گذاری البرز در این نماد مثل فروشهای چند ماه پیش در نماد والبر جهت واگذاری سهام به کدهای خودی می باشد.
حقیر توصیه ای به خرید و فروش ندارم فقط شنیده خودم را اعلام کردم.
سلام دوست عزیز
واقعا بعد از رشد اکثر دارویی ها این سهم "پخش" درجا میزد و جدا از تعدیل های احتمالی پیش رو یه روند طبیعی رو در پیش گرفته و حالا حالاها جا برای صعود داره
امیدوارم همه ی اعضای این گروه از این سهم منتفع شوند
نظر