اخبار دارویی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : شرکتهاي داروئي

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    در گزارش 6 ماهه کمتر کسی فکر میکرد که این گروه تعدیل های 40 تا 100% بده و خیلی ها جا موندن و البته بعد از بازگشایی قیمت ها بالا باز شد و جبران شد
    حالا همه میگن که گزارش 9 ماهه تعدیل بالایی دارن و قبل از تعدیل این گروه داره رشد میکنه
    2 حالت برای این گروه وجود داره . اول اینکه اگر فرض بر تعدیل باشه بعد از تعدیل بالایی باز نمیشن و فقط pe میشکنن
    دوم اینکه اگر اولین دارویی تعدیل نده کل گروه اصلاح قیمتی 20 تا 30 % داره
    در تاریخ 1392/10/01 این پست را زدم
    حالت دو به وجود اومد و البرز دارو استارت منفی کل گروه را زد و تا الان هم همین حدودی که اعلام کرده بودم ریختن
    جالبه که اندک دوستانی که اسمشون تحلیل گر هست اون موقع پیشنهاد خرید این گروه را میدادن که اسم نمیارم

نظر

• mehri
      عضو عادی
      • Nov 2013
      • 38

با سلام خدمت مصباح عزیز:

در وهله ی اول کمی سعی کنید لحن صحبت خود را ملایم تر بفرمائید.... هر چند که حق با شما باشد، این نکنه را هم در نظر داشته باشید که هر شخصی ممکن است اشتباه کند.

دوست گرامی بنده سه چهار ماه بیشتر نیس اومدم تو بورس ولی تجربه ی در بازارهای مالی داشته ام قبل از اون ... قبلا تکنیکل کار می کردم!!

با اینکه تازه وارد بورس شده ام ولی پیغامهای قدیمی موی عاقل رو چک کردم و دیدم که حداقل از اول سال دارن سیگنال خرید شاراک را می دن با قیمت 700 تومن و از اوائل سال دارن می گن که داروئی بخرین ...[سایت بورکس را ببینید] .حالا از اون موقع تا حالا این سهم ها چقدر رشد کردن و چقدر در این یک هفته ریخته را خودتون حساب کنید و بعد از کوره در برید.
      خود من با تحلیلهای ایشون خراسان را رو 1000 دادم و داسوه رو 2450 و دابور رو 2100 گرفتم ... حالا اگه تکنیکال کار هستم و یا نوسانگیر (مثل دوست و تحلیلگر قابل "سلطان بورس") می تونسم بعضی مواقع پیاده شم و دوباره با قیمت پایین تر سوار شم، و میانگین کم کنم...

بگذریم اگه می خوای تکنیکال کار کنی حد ضرر بزار و هر سهمی که سیگنال داد بخر (حتی "خکاوه") بعد هم در حد ضرر و یا سودت (اگه صفها گذاشتن) بیا بیرون.
      اگه فاندامنتال می خوای کار کنی برو مثل جناب موی عاقل جزئیات، سود دهدی، زیان دهی، حساب سازی، دارائی های شرکت، و .... همه را با دقت مطالعه کن بعد که سهم مورد علاقه ات را پیدا کردی بخر و دیگه به اون سهم بچسب که باید در آینده خودشو نشون بده. اگه فاندامنتال کار می کنی دیگه نباید تو پایین اومدن سهم فاند-دارت، اونم به خاطر جو بازار!- سریع از کوره در بری (باز هم البته اینجا هم می تونی حد ضرر داشته باشی).
      در ضمن بنده خیلی شباهتی بین سیگنالهای جناب نجات T... و موی عاقل نمی بینم ... تا اونجائی که می دونم جناب نجاT... بعضا داره سیگنال پالایشی می ده (فک کنم رو شاوان) ولی موی عاقل بیشتر رو پتروی مایع و داروئی و غدائی.

نکته ی دیگه این که تو این بازار هیچ سیگنالی 100% درست نیست. و باید از دوستان تشکر کنیم که نظراتشون را بی هیچ چشمداشتی در اختیار ما می گذارن ... ولی مسئولیت خرید یا فروش و سود زیان احتمالی ما 100% با خودمونه.

ازلطف شما ،جناب سلطان بورس، جناب نجاT...، جناب موی عاقل، siwan، دریادل، و همه ی دوستان دیگه تو این صفحه نظر می دن سپاسگزارم.
      شاد باشید

بي گمان در ده بالادست‌، چينه ها كوتاه است‌.
      مردمش مي دانند، كه شقاق چه گلي است‌.
      بي گمان آن جا آبي‌، آبي است‌.

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است
      سپاسگزارم جناب سلطان بورس با این کامنت مشت محکمی زدین بر دهان یاوه گویان بی همه چیز که مخصوصا تو این تاپیک دور هم دارن دسته جمعی شیپور میزنن.....................ولی من ول کن این دلال های دروغگو نیستم.....افتاد ؟!!
      آخرین ویرایش توسط mehri؛ 2014/01/17, 11:39.
      ترس، جهل، و حزن، بزرگترین دشمنان بشریت هستند.

نظر

• نجاT...
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 2639

mehri عزيز ممنونم كه حداقل شما تونستيد تفكيك كنيد ديدگاه هاي بنده و موي عاقل گرامي رو.
        من هيچوقت به زيان كسي راضي نيستم و نبوده ام و هرگز لقمه حرام سر سفرم نميبرم
        تا اونجايي هم كه تونستم و ميتونم،تلاشم اينه كه سهام خوب رو معرفي كنم كه دوستان سود ببرند
        موي عاقل هم كه بحثشون جداست و حرفي واسه گفتن باقي نميزارن
        بنده رو خودرويي ها مثبتم اما موي عاقل نه!
        بنده به آينده ي مذاكرات تا حدودي اميدوار ولي موي عاقل نظرشون اينه كه تا سپتامبر دوام نميارن و خيلي چيزاي ديگه...
        ايشون جاي استاد بنده هستن
        پيشنهاد مي كنم بحث رو همينجا تمومش كنيم و تاپيك رو منحرف نكنيم
        بازم ازتون تشكر مي كنم

يه نكته ديگه كه بايد بهش اشاره كنم اينه كه ديدگاه بنده بلند مدته و اين از امضاي پايين مشخصه!
        آخرین ویرایش توسط نجاT...؛ 2014/01/17, 11:46.
        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• daryadel120
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 578

بدون شک کسی که می آید و از کسی مثل موی عاقل ایراد می گیرد یا خودش از نظر روحی و روانی دچار مشکل است یا همین هفته قبل وارد بازار شد است یا سابقه موی عاقل را نمی داند چیست یا ...

در یک سال گذشته که من نوشته های موی عاقل را دنبال کردم هر سهم یا صنعتی را که ایشون معرفی کرد سه ماه بعد حقیقی های تحلیگر و حدود 6 ماه بعد حقوقی ها تازه آمدن و روی آن سهم ها فعال شدند ...

لذا ...

از دوستان خواهش میکنم پاسخ این گستاخی ها را ندهند تا بحث گش دار نشود ... افکار عمومی، خودش قضاوت خواهد کرد! /:.yead.:/
          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• mehri
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 38

از لطفتون سپاسگزارم جناب نجاT...
            واقعا درست ترین چیز جلوگیری از به حاشیه رفتن این صفحه هست.... چون این حاشیه هاست که واقعا انرژی می گیره و ارزش صفحه را پایین میاره.
            شاد باشی

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
            mehri عزيز ممنونم كه حداقل شما تونستيد تفكيك كنيد ديدگاه هاي بنده و موي عاقل گرامي رو.
            من هيچوقت به زيان كسي راضي نيستم و نبوده ام و هرگز لقمه حرام سر سفرم نميبرم
            تا اونجايي هم كه تونستم و ميتونم،تلاشم اينه كه سهام خوب رو معرفي كنم كه دوستان سود ببرند
            موي عاقل هم كه بحثشون جداست و حرفي واسه گفتن باقي نميزارن
            بنده رو خودرويي ها مثبتم اما موي عاقل نه!
            بنده به آينده ي مذاكرات تا حدودي اميدوار ولي موي عاقل نظرشون اينه كه تا سپتامبر دوام نميارن و خيلي چيزاي ديگه...
            ايشون جاي استاد بنده هستن
            پيشنهاد مي كنم بحث رو همينجا تمومش كنيم و تاپيك رو منحرف نكنيم
            بازم ازتون تشكر مي كنم

يه نكته ديگه كه بايد بهش اشاره كنم اينه كه ديدگاه بنده بلند مدته و اين از امضاي پايين مشخصه!

نظر

• صرافی
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 132

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت موی عاقل واقای نجاتی واقعا من تعجب میکنم از این مردم که فکر میکنن بازار یک سر داره واونم همش سوده .این جور افراد اصلان نباید وارد بازار بشن .بنده صراف هستم وما صراف ها عاشق نوسانیم چون اگر این نوسانات نباشه که اصلان معامله انجام نمیشه و سودی نیست وسود کسی میبره که 10متر از همه جلو تر ببینه.
              این اطلاعاتی که جناب عاقل ونجات ودیگر تحلیلگران در اختیارتون میزارن هر تاپیکشو باید طلا نوشت .چون مفت در اختیارتون میزارن ناز میکنید:-/

نظر

• علی تازه وارد
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 30

در اصل توسط siwan پست شده است View Post
                کارنامه جناب موی عاقل روشنه

فرمایشات ایشون بر اساس منطقه و کسی رو هم مجبور به کاری نکردن
                در ضمن خداوند به انسان نیروی به اسم شعور و عقل داده که راه رو از بیراهه تشخیص بده..
                ادم باید ظرفیت همه چی رو داشته باشه چه سود و چه ضرر..
                بعضی از دوستان هم اگه چشماشونو باز کنن میبینن کل بازار منفیه و ربطی به چنتا سهم خاص نداره
                اخرین فرصت خریدیم که ایشان اعلام کردن (فارس) بسته شده واسه 70درصد تعدیل..
                سلام

بنده هم موی عاقل عزیز رو از نزدیک میشناسم

انسان شریف و بزرگواریه

بارزترین ویژکی ایشون رو کردن دست شیپورچی های بزرگ در سهام پوچه

به همین خاطر زیاد تو یک فروم دووم نمیاره

بنده از همفکران و تالار بورس و بورکس تا اینجا از نظریات ارشادی ایشون

استفاده کرده ام

موفق باشید

نظر

• mehri
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 38

مصباح عزیز:

برای شما هم بهترین آرزوها را دارم ... امیدوارم که لاقل "بنده" بتونم به دیگران کمک کنم و راهنمائی شون کنم تا اینکه سعی کنم مچ بگیرم و مضنونانه به دیگران نگاه کنم.
                  امیدوارم که همه ی ما از اون سه موردی که تو امضاء بنده قرار دارند دورتر بشیم.

شاد باشی :)

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است
                  من فعلا حوصله جواب دادن به شبکه دلالی منسجم و درهم تنیده شما را ندارم ولی مطمئن باشید انشالله از اول هفته بعد کم کم موی دماغ دراز شما شیپورچی های میشم و مچ هاتون باز میشه برای بقیه.................درضمن یکم متفاوت تر تایپ کنید تا مثلا فریب بخوریم و نفهمیم بعضی ایدی ها از یک شخص نمیباشد...........واقعا خوب خودتون رو نشون دادید

نظر

• DIEGO
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 85

به شخصه انتظار داشتم دکیمی گزارش 9 ماهه بهتری بده...
                    بحث برانگیز ترین قسمت گزارش 9 ماهه نرخ کپسول ها است که در فصل سوم گزارشگری از سال 91 هم کمتر شده!(مبلغ فروش کپسول حدود20 درصد کل فروش شرکته)
                    نکته دوم هم نرخهای فروش پیش بینی شده فصل آخر که در شکل کاملا گویاست.(خصوصا در مورد قرص و کپسول)
                    بابت این تعدیلات انتظار سود 150-160 تومنی رو برای امسال دارم.(البته اگه دوباره گزارش های نامنصفانه نده!)
                    حالا من نمیفهمم دلیل این کاهش نرخ کپسول در فصل سوم گزارشگری چیه؟
                    آیا باید به گزارش حسابرسی امیدوار بود؟
                    آیا این کاهش قیمت بعد از اون افزایش قیمتها طبیعیه؟
                    یا...
                    دوستان لطفا اگه نظری دارند بفرمایند.

نظر

• javad.ghaderi
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 165

باز هم دجابر
                      سهمی که به قیمت قبلی خودش نزدیک هست و حمایت محکم سهم در این قیمت هست یعنی 1000
                      با جرات میتونم پیشنهاد خرید بدم روی این سهم و کوتاه مدت حداقل 20 درصد با آرامش دارید
                      یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• javad.ghaderi
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 165

پوشش عالی 9 ماهه
                        تعدیل عالی
                        بنیاد عالی
                        تکنیکال عالی
                        امیدوارم از فرصت خرید فردا استفاده کنید( دجابر)
                        یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را

نظر

• علی خوش خلق
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 71

سلام
                          امروز داشتم چند صفحه آخر این تاپیکو میخوندم.یه چیزایی برام تداعی شد.حدود شیش سال پیش یه متنی رو تو یه سایت همسایه زدم.اینجا میارم بد نیست.فقط ذکر خاطره است.
                          سادیسم و مازوخیسم در بورس
                          با توجه به مباحثی جدید که در سایت مطرح و تاپیکهای ایجاد گردیده در ارتباط با موضوعات فوق موارد ذیل را جهت استحضار به عرض میرسانم امیدوارم سو تفاهمی نیز ایجاد نگردد چون نیتم خیر است نا چه پیش اید و چه مقبول افتد:
                          نمیدونم با واژه سادیسم و مازوخیسم چقدر اشنایید ولی توضیحا عرض میکنم سادیسم از اسم اشراف زاده ای فرانسوی گرفته شده که مردمان تیول خود را ازار داده و رفتار او بعنوان رفتاری ناهنجار بانی مبحثی روانشناسی گردیده است ولب کلام به معنی دیگر آزاری و مازوخیسم هم بعنوان خود آزاری شناخته میشود ولی ارتباط آن با بورس چیست؟
                          عرض به حضورتون بازار بورس ایران با توجه به تمامی خطرات سیستماتیک و غیر سیستماتیک که بر آن میگذرد دچار سهامدارانی هم هست که با رفتارهای نابهنجار خود تمامی خطرات را تشدید مینمایند و خود بعنوان ایتمی پر خطر مصیبت بارند. چگونه عرض میکنم؟
                          یک ضرب المثل شیرین فارسی میگه با یه غوره طرف سردیش شد و با یک مویز گرمی راستی فکر کردیم چند بار با این مثل هم نوا بودیم ؟
                          من که میگم خیلی، نمیدونم شاید اطرفیان من اینجورین شما رو نمیدونم امیدوارم دور و اطراف شما اینجوری نباشن بگذریم به اصل مطلب برسی:
                          اما اول مازوخیسم دوستی دارم که همیشه از خریداش ناراحته چطور نمیدونم انگار نه انگار که خودش سفارش خرید رو پر میکنه انگار نه انگار که خودش پول به حساب کارگزاری ریخته و اما وقتی میخرن براش تازه اول مصیبته و عزا که چرا این سهم بالا نمیره وقتی هم بالا میره میگه چرا فلان سهم بالاتر رفته و مال من اینجوریه میگم مگه قبلا تحلیلش نکردی میگه چرا ولی اخه چرا اینجوریه بگذریم تازه میوفته به خودخوری و عصبانیت بابت ارزش افزوده سهمش ولی در مقایسه با سهممهای دیگر کمتر.
                          اما .... خدا نکنه گزینه انتخابیش پایین بیاد تا پایین بیاد این زمین و زمانه که مقصره همه تحلیلهای قبلی کشک و در ادامه حتی به ناخن جویدنم میرسه . چی بگم که مازوخیسمش عود میکنه و خودشو عذاب میده اون موقعس که فکر نمیکنه فقط حس میکنه و حسش منبعث از خودازاری شدیده .
                          اما.... در این موقعس که سادیسمش هم عود کرده و دیگران رو ازازر میده نه تنها گزینه پیشنهادی نداره بلکه همش تو دل دیگرانو خالی میکنه و اسمون و ریسمونو بهم میبافه که صف خرید سهمشو شلوغتر کنه البته ناخواسته .راستی یه شعری بود یکی بر سر شاخ بن میبرید.....
                          اما هم اکنون تو سایت که میگردی یکی ماه رمضان رو باعث نزول بازار میدونه( نمیدونم شاید)یکی بشارت به پایین اومدن شاخص تا 10000 میده یکی هم دعا و نیایش رو راهگشای ارزش افزوده به سهام سبدش میدونه یعنی نه تنها ناراحته، ناراحتیش رو انتقال میده شاید شبیه دوست منه بازم نمیدونم تازه این خوشبینانه ترین حالتشه، بدبینانه تر هم اینه که سهام رو مفت از چنگ دیگران در بیاریم راستی اگه همه با هم بریم صف فروش اون کیان که میان وسط و بازارو جمع میکنن؟همیشه هم این کارو کرده ،نکردن؟
                          من دیدم شما ندیدین؟
                          اونا کیان که تو بازار سود میکنن؟
                          دوست من و امثال اون یا بعضی ادمای خوش فکر تر از اون؟
                          تو همین بازار ادامایی که سایپا دارن و تازه خریدن دارن سود نمیکنن ؟
                          سیمان کردستان به 860 تومان نرسید؟ چرا نفروختیم؟
                          و قدیم تر
                          فولاد بازده انچنانی نداد چرا طمع کردیم؟
                          بگذریم درد دلی بود از یه دوست شاید باز در این مورد حرف بزنیم البته با اجازه ناظران محترم!
                          علی خوش خلق
                          یاهو

پی نوشت:
                          دست همه کسانی رو که بیشتر از من اطلاعات بورسی دارند میفشارم و ازشون یاد میگیرم و در نهایت تحلیل میکنم و باز هم در نهایت تصمیم میگیرم.
                          اگر تونستن یه زمانی بهم دروغ بگن و تحمیقم کنن ناز شستشون از من زرنگترن برام تجربه میشه.باز هم.
                          ولی اینکه من چقدر در تصمیم گیری خریدهای خود نقش دارم.هنوز بعد 12 سال خرید و فروش تو بورس.صد در صد.
                          آخرین ویرایش توسط علی خوش خلق؛ 2014/01/17, 22:42.

نظر

• فروغ فرخ زاد
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 106

با سلام و صبح بخیر
                            دوستان، کسی از داروییها خبر جدید داره؟
                            چرا دتولید اینطوری شده؟!!!!/:.nono.:/

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

پيش گزيده

دانا گزارشش در6ماهه 47ملیارد پوشش داده و کل سال قبل42ملیارد
                              در حالیکه در گزارش جابر سال قبل 80تومن به زاای300ملیون سهم بوده یعنی24ملیارد سهم
                              چرا؟
                              آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/01/18, 12:26.
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

داسوه گزارش چشم نوازی نداد شخصا انتظار داشتم متوقف بشه

نظر

در حال کار...
                                X