تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iq_son
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 705

پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی

الله صحت وسلامتدیخ ورسین گاردشیم!
    دعا برای سلامتی عطا خان استاد بزرگوارمون انشا ا... به زودی زود کسالتش مرتفع بشه و باز در میان خودمون ببینیم ایشون رو!
    بلند بگو آمییییین!
    سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• rezaba
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 75

وای که چه ملت اوشکولی هستیم ما یک روز تو صف خرید و یک روز فروش فقط منتظر بادیم عادت کردیم هر جا صف باشه وایسیم فرقی نمیکنه خرید باشه یا فروش . اصلا هم دنبال دلیل نیستیم چون خریم صف سبد کالا - صف دیدن اعدام - صف تظاهرات - صف اتیش زدن به سرمایمون خوبه فقط من یاد قصه مادربزرگم راجب سرزمین غولها می یفتم چون تو سرمین غولها همه چی برعکسه.....

نظر

• مصطفی 64
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 265

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
        سلام خدمت دوستان عزیز

بی تدبیری بعضی نمایندگان مجلس امروز باعث شد بازاری که با هزار سلام و صلوات درست شده بود و تازه رو پای خودش ایستاده بود شمشیر را بر نخاع بازار زدند و فلج کردند

مهم نیست این ها هم خواهد گذشت و رو سیاهی واسه ذغال میمونه هیجانات به مرور کم و کم خواهد شد،همچنان با سهامی که در این مدت پیشنهاد به خرید داشته ام پای تمام تحلیل هاش هستم

دوستان که پیام خصوصی سوال می پرسند این 2 3 روزه شرمنده همشون شده ام این هفته شرایط جسمی بنده مساعد نیست و حتی امروز هم با حمله عصبی و قلبی شدیدی بعد بازار مواجه شدم

با تزریق آرامبخش و داروهای رنگارنگ وضعیتم اندکی بهتر شده است

چند هفته ای میخواهم از بازار و استرس دور شوم خون آدم به والله به جوش میاد،به قول داریوش آخرین سنگر سکوته،خیلی حرفها گفتنی نیست...

امیدوارم هر بدی و خوبی ازم دیده اید به بزرگیتان ببخشید،قدر سلامتی خود را بدانید

این شعر هم تقدیم شما :

کام همگان باد روا کام شما نه
        ایام همه خرم و ایام شما نه

بقیش را هم خودتان بهتر از من می دانید

یا حق
        عطا جان نگرانمون نکن انشاله بزودی زود شما رو در صحت وسلامتی کامل ببینیم (شنبه تو تالار دیدم کم حوصله ای )
        تو این مملکت اگه بی خیالی ( اه نینیم ) نداشته باشی وای به حالت اون موقع دق میکنی
        انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

با آروزي بهبودي براي عطاي گرامي
          ميدوني اول صبح كه بازار شروع ميشه ملت نگاه ميكنن ببين صف كدوم طرف بشتره بعدش سريع ميرن اون سمت. امروز همه ديدن صف فروش شلوغ تره گفتن لابد اينجا به نفعشونه.! ملت ما خيلي بد بار اومدن خداييش. خدا رحم كنه بهمون با اين فرهنگي كه داريم
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• غفران
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 1123

آیا این خبر در میان مدت تاثیری روی گروه بانکی خواهد داشت؟؟
            ضمنا آقا بابک یه نگاهی به صورتهای مالی 9ماهه فسدید که امروز روی کدال نشست بیندازی خالی ازلطف نیست بخصوص در جدول تراز نامه بخش سفارشات/:.ohno-smiley.:/
            ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• H.Ahadi
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 76

در اصل توسط غفران پست شده است View Post
              http://bourse24.ir/news/74432/
              آیا این خبر در میان مدت تاثیری روی گروه بانکی خواهد داشت؟؟
              ضمنا آقا بابک یه نگاهی به صورتهای مالی 9ماهه فسدید که امروز روی کدال نشست بیندازی خالی ازلطف نیست بخصوص در جدول تراز نامه بخش سفارشات/:.ohno-smiley.:/
              درود بر شما دوست عزيز
              کدوم دستور ما يه عمره تو اين مملکت داريم دستور ميشنويم ولي کيه که اجرا کنه همش حرف حرف و فقط حرف/:.zzzzzz.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود بر ata و بابک عزیز؛

بابک جان این روی چی میگه؟ بنیادیش که میگه باید صعودی باشه!
                این نمودار و این خط مشکی هم اولین چارتیه که تو عمرم توش خط کشیدم. نظرت چیه؟:D

إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

یا مثلا این چی میگه؟

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

....سلام به به....همه شبه تحلیلگرای عزیز دور هم جمعند...سید اتا و بابک....ببندمتون به هم اتیشتون بزنم بازار از دست شماها راحت بشه...../:.rolleyessmileyani/.:blinksmiley.:/
                    ....جان سید جون هرچی مرده من یه عالمه فراور خریدم این گروه روی رو دیگه بیخیال شو...با خودت ناجووورر حال میکنم جزو صلحایی ولی هنوز جای شلعابو سیلور سولفا و موپپیروسین میزنم....
                    ....بابکم که هرچی ازش سوال میکنی میگه داده ها کامل نیست باید کمی بیشتر صبر کرد....خوب چه خبر....اقا مارو تحویل نمیگیرید بی معرفتا....
                    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• mamadzar
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 396

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      سلام خدمت دوستان عزیز

بی تدبیری بعضی نمایندگان مجلس امروز باعث شد بازاری که با هزار سلام و صلوات درست شده بود و تازه رو پای خودش ایستاده بود شمشیر را بر نخاع بازار زدند و فلج کردند

مهم نیست این ها هم خواهد گذشت و رو سیاهی واسه ذغال میمونه هیجانات به مرور کم و کم خواهد شد،همچنان با سهامی که در این مدت پیشنهاد به خرید داشته ام پای تمام تحلیل هاش هستم

دوستان که پیام خصوصی سوال می پرسند این 2 3 روزه شرمنده همشون شده ام این هفته شرایط جسمی بنده مساعد نیست و حتی امروز هم با حمله عصبی و قلبی شدیدی بعد بازار مواجه شدم

با تزریق آرامبخش و داروهای رنگارنگ وضعیتم اندکی بهتر شده است

چند هفته ای میخواهم از بازار و استرس دور شوم خون آدم به والله به جوش میاد،به قول داریوش آخرین سنگر سکوته،خیلی حرفها گفتنی نیست...

امیدوارم هر بدی و خوبی ازم دیده اید به بزرگیتان ببخشید،قدر سلامتی خود را بدانید

این شعر هم تقدیم شما :

کام همگان باد روا کام شما نه
                      ایام همه خرم و ایام شما نه

بقیش را هم خودتان بهتر از من می دانید

یا حق
                      عطا جان مواظب خودت باش ، خیلی حالم گرفت وقتی مطلبتو خوندم =(( آقا یه مدت بازارو نگاهم نکن . به خدا ارزششو نداره آدم سلامتش رو به خطر بندازه ....
                      ایشالا هر چه زودتر سالم و پرانرژی برگردی.@};-@};-
                      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                        عطا جان مواظب خودت باش ، خیلی حالم گرفت وقتی مطلبتو خوندم =(( آقا یه مدت بازارو نگاهم نکن . به خدا ارزششو نداره آدم سلامتش رو به خطر بندازه ....
                        ایشالا هر چه زودتر سالم و پرانرژی برگردی.@};-@};-
                        ...خوب من البته چون همیشه صفحه اخر هر تاپیکی رو میخونم متوجه این پست عطا نشده بودم...خیلی ناراحت و نگران شدم و متاسف...
                        ....متاسفانه یکی ازموارد زیادی که من بعنوان یه پزشک زیاد در بیمارستان و کلینیکهایی که مشغول بکارم میبینم سن بروز سکته قلبی در حولو حوش رنج سنی 27 تا 42 ساله که امار نگران کننده ای داره....و البته خود بنده هم امسال دچار درد پشت قفسه سینه شده بودم . کارهای بالینی انجام دادم....
                        .....مهمترین علتش هم استرس و فشار های عصبی و روحی روانیه....
                        ...همین به عطا توصیه میکنم که در وهله اول یه نوار قلب و یه تست ورزش بده....و اسپرین در ابتدا بهمراه ایندرال....چک فشار خون....
                        ..نه فایده نداره اگر عطا این پست منو خوندی یه شرح حال مختصر بزار ببینم چیکار باید کرد بهت بگم بری انجام بدی....
                        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• mamadzar
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 396

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ...خوب من البته چون همیشه صفحه اخر هر تاپیکی رو میخونم متوجه این پست عطا نشده بودم...خیلی ناراحت و نگران شدم و متاسف...
                          ....متاسفانه یکی ازموارد زیادی که من بعنوان یه پزشک زیاد در بیمارستان و کلینیکهایی که مشغول بکارم میبینم سن بروز سکته قلبی در حولو حوش رنج سنی 27 تا 42 ساله که امار نگران کننده ای داره....و البته خود بنده هم امسال دچار درد پشت قفسه سینه شده بودم . کارهای بالینی انجام دادم....
                          ...همین به عطا توصیه میکنم که در وهله اول یه نوار قلب و یه تست ورزش بده....و اسپرین در ابتدا بهمراه ایندرال....چک فشار خون....
                          ..نه فایده نداره اگر عطا این پست منو خوندی یه شرح حال مختصر بزار ببینم چیکار باید کرد بهت بگم بری انجام بدی....
                          آره این زندگیای به ظاهر لوکس پر شده از استرس و ....

کلا شنیدن خبر ناخوشی یه نفر توی هیچ حالتی خوب نیست حالا چه برسه به اینکه یکی مثل عطا باشه ... به شخصه شنیدن این خبر برام ناراحت کننده تر بود از خبرای بد این مدت بازار .
                          وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            عطا جان خيلي خيلي ناراحت شدم... ان شالله هر چه سذيع تر سلامتي كامل حاصل بشه @};-

ارادت داريم دكتر؛
                            چند وقته منم تپش قلب گرفتم. مشكلي نيست بدون تجويز پزشك آسپيرين و ايندرال مصرف كنم؟
                            راستش يكم تو دكتر رفتن سهم انگاري مي كنم سر خودمون رو هم الكي شلوغ كرديم به هيچي ديگه نمي رسيم...

نظر

• Sushiant
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 1391

عطا جان کجایی که دلر ترکونده !!!!!!!!!!!! اکسیرمون دار جواب میده داداش !!!!!!!!!!!!!!!! امیدوارم که هر چه سریعتر بهبودی حاصل شود !!!!!!!!!!!!
                              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Spring2020
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 450

عطا جان درد و بلای شما بخوره تو سر و کمر اون هایی که بازار رو به این روز انداختن. نبینیم غم و مریضیتو داداش گل.
                                آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

در حال کار...
                                X