کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مشتاق دیدار شوخی کردم سلامتیت و دل شادیت برای ما سوغاته
10 دیقه دیگه تالارم /:.Heart.:/
...تو قرار بود بخاطر مشکل قلبی فوت کرده باشی کی گفت بیای مطلب بزنی...
....از ناظر سایت درخواست میکنم آی پی ایشون بررسی بشه.../:.negaran.:/
....هیچ میدونستی من اگر یه تاپیک فوت جانگداز میزدم چقدر تشکر میخوردم..../.:blinksmiley.:/...بابا اینم رفیق ما شد....
....دوستان عزیزم توجه کنید بیشتر منظورم سهامداران گروه روی و فراوری...همین الان با آقای خوش قلب کارشناس این سهم صحبت کردم .....
...و مستندات حسابسازی رو که خودم با دوستان در اورده بودم و همینطور دوستان در این تاپیک و بورکس درج کرده بودند بیان کردم....
...خود ایشون هم اذعان داشت نسبت به این مطلب ولی میگفت یکی از مسایل مهم که نمیشه روش انگشت گذاشت قیمت دلاره که پایین گرفته و الان تو بودجه 2650 درج کرده در حالی که 2800 سال پیش بوده...
....ایشون میگفت شما و سهامداران فراوری شکایتتون رو در سامانه درج کنید قطعا رسیدگی میشه....میگفت البته به روال سال های قلب قطعا در گزارشات 3 ماهه تعدیلات مثبتی شاهد خواهیم بود...ولی خودش اذعان داشت که گزارش این شرکت دروغه....
...تمام حقوق معنوی و مادی(اگر لطف کنید)این دعوا و پیگیری متعلق به خود منه و هیچیش مال بابک و اتا نیست....گفتم نیاید برا همه تشکر بزنید..../:.rolleyessmileyani
...بزودی مقالات وینگ چون در این تاپیک به سپنظر همه خواهد رسید....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
عطا جان خيلي خيلي ناراحت شدم... ان شالله هر چه سذيع تر سلامتي كامل حاصل بشه @};-
ارادت داريم دكتر؛
چند وقته منم تپش قلب گرفتم. مشكلي نيست بدون تجويز پزشك آسپيرين و ايندرال مصرف كنم؟
راستش يكم تو دكتر رفتن سهم انگاري مي كنم سر خودمون رو هم الكي شلوغ كرديم به هيچي ديگه نمي رسيم...
...سلام سید جان ببخش از تاخیر پیام خصوصی رو خوندم همونجا در خدمتتم..
...فقط سر بسته بگم سید مدت زیادی در بین ما نخواهد بود...متاسفانه ایشون..../:.negaran.://:.negaran.://:.negaran.:/...بله درست حدس زدید.....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر