تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
-
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postوضعیت شرکت رو که خوب میدونم،خودم تا سود 75 تومنی هم براش دراوردم حتی!منتهی بحثم سر کوتاه مدتش و نقطه ورود هستش... ;)
من که نتونستم جلوی خودمو بگیرم....
تازه کلی توی منفی هم اضافه کردم...بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
ممد راستی یه نکته امروز شناور سهم از 10% شده 7.5% ...بازم بگم.....laughingsmileyبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postممد راستی یه نکته امروز شناور سهم از 10% شده 7.5% ...بازم بگم.....laughingsmiley
راستی عطا جان،غچین رو ببین،یه خبرایی هستااااااا،ببین چه کار کردن امروز و دیروز! :Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
تقاضای افزایش سرمایه و انتشار سهام جدید شرکت فولاد آلیاژی یزد (فولای)در سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و با آن موافقت شد.
سرمایه فعلی شرکت 40,000 میلیون ریال می باشد. بر اساس مجوز صادر شده مبلغ 42,000 میلیون ریال به سرمایه شرکت افزوده خواهد شد. منبع این افزایش سرمایه 105 درصدی مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی می باشد. این افزایش سرمایه به منظور اصلاح ساختار مالی و تأمین سرمایه در گردش صورت خواهد گرفت.
گفتنی است شروع پذیرهنویسی حداکثر تا شصت روز پس از تاریخ این مجوز امکانپذیر خواهد بود. عدم شروع پذیرهنویسی در مهلت مقرر، موجب ابطال این مجوز گردیده و انجام آن مستلزم اخذ مجوز جدید از این سازمان خواهد بود.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
سلام استاد عطا
قیمت سهم بانک صادرات داره 100 میشه خریدش تو این قیمت خوبه یا نه؟
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postفرزاد علیزاده :
شنیده ها از دوستان مطلع:
حقوقی ها در بازار فعالیت نمیکنند!!
اعلام کرده اند تا زمان حضور ریاست فعلی بورس حمایتی از بازار نمیکنیم....!
بدبختمون کرد رفت.
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postفرزاد علیزاده :
شنیده ها از دوستان مطلع:
حقوقی ها در بازار فعالیت نمیکنند!!
اعلام کرده اند تا زمان حضور ریاست فعلی بورس حمایتی از بازار نمیکنیم....!در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
در اصل توسط DJANGO پست شده است View Postبابا یکی دم این اشغال رو بگیره بندازه بیرون از بورس.
بدبختمون کرد رفت.
/:.negaran.:/اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر
-
من به خاکستر نشینی عادتی دیرینه دارم...
سینه مالامال درد اما دلی بی کینه دارم...تمام سال من بی تو...
نظر
-
با یه نگاه به شاخص کلا مو به تن آدم راست میشه ..............
حالا همه با هم !!!! من میخونم شما تکرار کنین !!!! میخوام صدا به صدا نرسه واااااا : laughingsmiley
أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَهر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Salar پست شده است View Postفقط به عوان نمونه در فارس 95% خرید ها را حقوقی انجام داده و در اخابر 75% را، اول حرف چشممون را قبول کنیم و بعد دوستان مطلع را
نظر
-
من یه سوال تخصصی دارم. چرا این وسط تیپیکو صف فروش نمیشه خیالم از بابت این یکی هم راحت بشه؟
نظر
نظر