کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
سلام
من دیگه انصافا خسته شدم هرچی برنامه داشتم واسه زندگیم ریخته به هم میخوام همه سهام هام رو بفروشم و الان 50% تو ضرر هستم
این سهام ها رو دارم
====
آلومینیومایران
بیمه البرز
صنایعشیمیاییایران
بانک دی
داروسازی تولید دارو
پخش البرز
سیمان لار سبزوار
====
فکر خودم اینه همه رو رد کنم بره و تک سهم بشم روی یک سهم بلکه بتونه درصدی از ضرر رو جبران کنه نظر شما رو هم میخوام بدونم
ممنونم
[CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
یک خبر مثبت برای سهامداران صنعت شیرین بورس
در حالی که در طی روز های گذشته شایعاتی مبنی بر افزایش نرخ تصفیه شکر تا مرز 150 تومان در بازار منتشر شده بود، امروز رحمتی معاون دبیر انجمن صنفی قند و شکر خبر از رایزنی های این انجمن برای دریافت مجوز افزایش نرخ تصفیه شکر داد.وی در گفت و گو با خبرنگار بورس 24 همچنین ابراز امیدواری کرد:با توجه به رایزنی هایی که از مدت ها پیش این انجمن با دولت آغاز کرده و در نظر داشتن این نکته که قیمت تصفیه شکر درسال 92 هیچ گونه افزایش قیمتی نداشته و در محدود 105 تومان قرار داشته، امسال دولت تا قبل از آغاز ماه مبارک رمضان با این افزایش نرخ تصفیه موافقت کند.هر چند که این مقام مسئول از اعلام نرخ احتمالی مورد توافق این انجمن با دولت امتناع ورزید اما در گذشته تولید کنندگان شکر قراداد های تصفیه خود را به صورت غیر رسمی با بخش خصوصی تا محدوده 123 تومان نیز بسته اند به گونه ای که قند شیرین در سال گذشته موفق شد یک قرار داد تصفیه 5000 تن شکر خام خود را با بخش خصوصی در حوالی 123 تومان منعقد کند.همچنین در روز های گذشته قند پیرانشهر گزارش پیش بینی سال مالی 93.4.31 خود را بر مبنای نرخ تصفیه شکر خام 120 تومان و نرخ فروش شکر 2500 تومان راهی بازار کرده که این امر موجب تقویت شایعات پیرامون افزایش قیمت شکر از 1900 تومان به 2500 تومان شده است.لذا با توجه به شواهد و قرائن افزایش نرخ تصفیه 20 درصدی تصفیه شکر خام دولتی و همچنین افزایش نرخ فروش شکر در بازار در پی افزایش نرخ تصفیه این محصول، دور از انتظار نیست.
ولی آیا این EPS این قیمت رو توجیح می کند؟ جواب بنده خیر است
فرآوری نرخ فروش محصولات رو پایین دیده، نرخ ارز رو واسه فروش صادراتی 2650 دیده، و صد البته که با 30 درصد ظرفیت مشغول به کار هست،ضمنا نرخ روی رو بر اساس 1800 دلار دیده تو بودجه، اگر دوستان محاسبه کنند که با نرخ دلبر 3200 تومنی و فروش محصولات به قیمت سال گذشته ،ونرخ شمش روی 2100 دلاری ، چقدر به این ای پی اس کذایی اضافه میشه، اونوقت مشخص میشه که توجیه داره یا نه؟ و اونموقع هست که دستکاری در صورتهای مالی رو متوجه میشن دوستان.
نظر