کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوست من
ثغرب را چطور میبینید؟ باهاش موافقین و اینکه تارگت سهم را در میان مدت چطور میبینین؟ قیمت بازگشایی بعد از مجمع به نظر شما چه قیمتی است؟
سپاسگزارم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
سلام دوست من
ثغرب را چطور میبینید؟ باهاش موافقین و اینکه تارگت سهم را در میان مدت چطور میبینین؟ قیمت بازگشایی بعد از مجمع به نظر شما چه قیمتی است؟
سپاسگزارم
ثغرب کم ریسکترین سهم بازاره
الان در صدر لیست خرید ماست
تارگت میان مدت 400 تومان
من وانصار رو 296 خريد داشتم. اگر فردا با فرض 4 مثبت رو 282 بفروشم و بعد از مجمع در 205 بخرم ضررم يجورايي با احتساب تعداد سهم برطرف نميشه؟ يا اينکه به نظرتون برم به مجمع؟ با سپاس فراوان
آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
در یک خبر مهم اقتصادی دیوان محاسبات در نامه ای به بانک مرکزی دریافت مابه التفاوت ارزی از تسهیلات گیرندگان حساب ذخیره ارزی را غیر قانونی اعلام و دستور توقف اجرای این بخشنامه را صادر کرده است.این خبر خوبی برای شرکت هایی ست که بدهی ارزی داشته اند
این خبر بسیار مهمه،جو سوریه یکمی بخوابه بازار قفل خواهد شد،تو این مدت خبرهای خوبی اومدند ولی در لابلای جو بد سوریه گم شدند
به نظرم هیچ بازار موازی قادر به رقابت با بورس نخواهند بود،با این بازار حالا حالا ها کار داریم
در یک خبر مهم اقتصادی دیوان محاسبات در نامه ای به بانک مرکزی دریافت مابه التفاوت ارزی از تسهیلات گیرندگان حساب ذخیره ارزی را غیر قانونی اعلام و دستور توقف اجرای این بخشنامه را صادر کرده است.این خبر خوبی برای شرکت هایی ست که بدهی ارزی داشته اند
این خبر بسیار مهمه،جو سوریه یکمی بخوابه بازار قفل خواهد شد،تو این مدت خبرهای خوبی اومدند ولی در لابلای جو بد سوریه گم شدند
به نظرم هیچ بازار موازی قادر به رقابت با بورس نخواهند بود،با این بازار حالا حالا ها کار داریم
فکرنکنم تاثیر داشته باشه چونکه گفته شده اخذ مابه التفاوت ریالی ممنوع یعنی شرکت باید برای تسعیر ارز از بازار ازاد یا مبادله ای تامین کنه
نظر