کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بخاطر تسویه اعتباره کارگزاریا دارن میفروشن
سال مالیشون 30-6
چه سهمی پیشنهاد میدی عطا جان ؟
آلن جان زبونم مو در آورد از 800 تومان میگم لاوان باز هم میگم لاوان
امروز حقوقی اگه مجبور به فروش نبود لاوان صف خریدش ریزش نمیکرد
تو این بازار اینطوری معامله میکنه،ببین تو بازاری که بندر و اصفهان و تهران و تبریز مثبت باشند این دردانه چه میکنه
سلام عطا جان
سه شرکت از یک صنعت
به نظرتان کار درستی است ؟
سلام حیدر جان
من این سه سهم تعصب خاصی دارم نه اینکه کورکورانه باشه تحلیلهام صفحات قبل راجع به این 3 تا هست
اگر میبینید که من به دوستان میگم از یک صنعت یک سهم داشته باشید به خاطر اینه که ریسک سبدشون رو بیارم پایین
و الا اگر کسی به تحلیلش اعتقاد داشته باشد میتونه 10 سهم از یک صنعت هم تو سبدش داشته باشه ;)
سلام آقا عطا
نظرتون راجع به خرید خصدرا در این قیمت ها چیه؟
ممنون
خصدرا عالیه
روندش که صعودیه هر سهمی هم وارد روند صعودی باشه سخته که بیارنش پایین
من خودم داشتم که با توجه به تسویه اعتباری ها مجبور شدم چهارشنبه بفروشمش
پول خوبی هم اومده روش!
البته این سهم شناوریش هم 0 شده
من باشم با سرمایه کم خرید میکنم
"نوشته اصلی توسط ata007 سبد سهام بنده
شاوان
شتران
تاپیکو
شبریز
سیستم رو الان میبدنم میرم دنبال کارام"
عطای عزیز ، اون 140 هزارتا سهم فولای رو چیکار کردی ؟ من هنوز به اعتبار حرف شما دارم فولای رو سهامداری میکنم !
حامد جان نگران نباش دوست عزیزم من هفته پیش به خاطر تسویه اعتباری ها مجبور شدم بفروشم و الا تحلیل ها همان تحلیل ها هستند و باز هم اعتباری خرید خواهم کرد
راستی با کد آشنایان هنوز با این سهم هستیم،پنجشنبه هم یکی از برگ های برنده فولای رو شد،فولای هنوز اون آس حکم رو رو نکرده
توافق روسیه و آمریکا برای کنترل تسلیحات شیمیایی سوریه
جان کری، وزیر خارجه آمریکا و سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در پایان سومین روز مذاکراتشان در ژنو، در یک کنفرانس خبری جزییاتی از توافق بین دو کشور در مورد تحت کنترل قرار دادن تسلیحات شیمیایی سوریه ارائه دادند.
روسیه و آمریکا همچنین اعلام کردند که سوریه باید به بازرسان اجازه دسترسی به تمامی تسلیحات شیمیایی این کشور را بدهد.
وزیر خارجه آمریکا در این کنفرانس خبری جزییات طرح شش ماده ای را بیان کرد که براساس آن سوریه باید فهرستی کامل از تسلیحات شیمیایی خود را ظرف یک هفته ارائه دهد.
آقای کری افزود تیم بازرسان باید تا نوامبر (دو ماه دیگر) در سوریه باشند.
به گفته وزیر خارجه آمریکا هدف نهایی، نابودی کامل تسلیحات شیمیایی سوریه تا اواسط سال ۲۰۱۴ میلادی است.
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه هم در سخنانی گفت که در این توافق اشاره ای به توسل به زور در صورت عدم پایبندی سوریه به مفاد این توافق نشده است.
به جز احداث واحد تولیدی جدید، افزایش سرمایه و فاذرش من چیزی نمی دونم عطا جان....
خوب افزایش سرمایشه دیگه دکتر جون
این سهم چون تعداد سهام کمتری داره واسه حقوقی ها چندان جذاب نیست ولی روزی که افزایش سرمایه داد ببین حقوقی ها چه جولانی روش خواهند داد
خوب افزایش سرمایشه دیگه دکتر جون
این سهم چون تعداد سهام کمتری داره واسه حقوقی ها چندان جذاب نیست ولی روزی که افزایش سرمایه داد ببین حقوقی ها چه جولانی روش خواهند داد
عطا جون ، پس همچنان به سهامداری فولای سفارش میکنی مخصوصاً الان که فصل گزارش های 6 ماه است ! (سلام مارو هم به آشنایان تون برسون بگو بابا یکم زودتر آس و رو کنن /:.winksmiley02.:/ )
نظر