تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamidirche
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 120

پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی

عطا جان بنده به شخصه بعضی رفتارهای شما رو خوشم نیومد زمانی میگفتی دکیمی بهترین سهم بازار پی بر ای زیر 5 .بهترین سهم بازار .... الان اصلا هیچ حرفی در موردش نمیزنی که هیچ هر شخصی هم که سوال میکنه درباره سهام دارویی اصلا پاسخ نمیدی اون هم از وضع دلر که چند روزه تو صف فروش گیر کرده اگر خارج شدی حداقل سیگنال خروج میدادی اگر نه حداقل جواب بده کم کم دارم شک میکنم بستر رو فراهم کردی برای خروج راحت تره یک عده خاص

نظر

• عادل عطایی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 331

در اصل توسط farbod 77 پست شده است View Post
      خوب که چی .2600 سهم از قبل داشتم 690 تا هم امروز در منفی اضافه کردم وهمه را در مثبت فروختم (این سهم چند بار نوسان مثبت و منفی داشت)19 درصد هم سود کردم من که شکر خدا در سودم شما فکری برای ضررهای خودت بکن و خواهشا بر ضررهای دیگران اضافه نکن.درضمن هم شما را خوب شناختم .بهر حال شما هم پرسود باشید
      شما تا دیروز از محاسن بی پایان حسینا میگفتین. امروز چرا فروختید و خودتون رو از سود چندصد در صدی محروم کردید؟ غیر از اینه که بوقچی بودید تا دیروز؟
      این که زرنگ بودید و به موقع فروختید خیلی هم خوبه. مشکل ما با اون تبلیغات هدفمندی هست که تو این فروما انجام میشه. و نتیجه ش هم بدبخت شدن یه سری معامله گر جوگیر و ناشی هست.
      اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

خوب که چی .2600 سهم از قبل داشتم 690 تا هم امروز در منفی اضافه کردم وهمه را در مثبت فروختم (این سهم چند بار نوسان مثبت و منفی داشت)19 درصد هم سود کردم من که شکر خدا در سودم شما فکری برای ضررهای خودت بکن و خواهشا بر ضررهای دیگران اضافه نکن.درضمن من هم شما را خوب شناختم .بهر حال شما هم پرسود باشید

متاسفم واستون

ناراحت هستی درکت میکنم

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

در اصل توسط hamidirche پست شده است View Post
          عطا جان بنده به شخصه بعضی رفتارهای شما رو خوشم نیومد زمانی میگفتی دکیمی بهترین سهم بازار پی بر ای زیر 5 .بهترین سهم بازار .... الان اصلا هیچ حرفی در موردش نمیزنی که هیچ هر شخصی هم که سوال میکنه درباره سهام دارویی اصلا پاسخ نمیدی اون هم از وضع دلر که چند روزه تو صف فروش گیر کرده اگر خارج شدی حداقل سیگنال خروج میدادی اگر نه حداقل جواب بده کم کم دارم شک میکنم بستر رو فراهم کردی برای خروج راحت تره یک عده خاص
          حمید جان بنده تحلیلم رو ارائه می دهم

در مورد اکسیر وقتی که سودش بود 270 تومان تحلیل کردیم که این سهم تعدیل مثبت خوبی داره و سهم هم 85% تعدیل مثبت داد

پ.ن: بنده سهامدار دکیمی همچنان می باشم

از یه سهم زیاد مینویسیم مردم میگویند که جو می دهد

از یه سهم کم مینویسیم مردم میگویند که خالی کرده

خواهشا" تکلیف ما رو تعیین کنید /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• farbod 77
            عضو فعال
            • Feb 2014
            • 332

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
            شما تا دیروز از محاسن بی پایان حسینا میگفتین. امروز چرا فروختید و خودتون رو از سود چندصد در صدی محروم کردید؟ غیر از اینه که بوقچی بودید تا دیروز؟
            این که زرنگ بودید و به موقع فروختید خیلی هم خوبه. مشکل ما با اون تبلیغات هدفمندی هست که تو این فروما انجام میشه. و نتیجه ش هم بدبخت شدن یه سری معامله گر جوگیر و ناشی هست.
            شما پست من را که از حسینا تعریف کرده باشم بیاورید. من از هیچ سهمی تعریف نمی کنم جو منفی هم نمی دهم اتفاقا با حرف شما موافقم بخاطر غرض ورزی و اینکه ممکن است کسی از سهمی عقب افتاده باشد نباید جو منفی داد و به دیگران ضرر زد
            بدرود

نظر

• farbod 77
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 332

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              متاسفم واستون

ناراحت هستی درکت میکنم
              خخخخخخخ من هم شما را درک می کنم

نظر

• aed
                عضو عادی
                • Sep 2013
                • 65

عطا جان میدونم که حسابی سرت شلوغه ولی خیلی خیلی ممنون میشم اگه بتونی آکنتور و تایرا رو نظر بدی در موردش. آکنتو رو بدجوری تو ضررم 135 میلیون گرفتم الان شده 90 میلیون تومان نمی دونم چه خاکی تو سرم بریزم
                [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

آدم از بعضی حرفا واقعا تعجب میکنه. بنده خدا وقت میذاره یه سهمیو تحلیل میکنه حالا شما یا قبول داری تحلیلو یا نداری. جدا بعضیا فکر میکنن با جو دادن یا ندادن یه نفر سهمی بالا پایین میشه؟/:.weirdsmiley.:/

پ.ن: عطا جان این تتلو با این ظاهر موحش هم آخه شد آواتار؟ :D همون داریوش که بهتر بود

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط aed پست شده است View Post
                    عطا جان میدونم که حسابی سرت شلوغه ولی خیلی خیلی ممنون میشم اگه بتونی آکنتور و تایرا رو نظر بدی در موردش. آکنتو رو بدجوری تو ضررم 135 میلیون گرفتم الان شده 90 میلیون تومان نمی دونم چه خاکی تو سرم بریزم
                    دوست عزیز وسط دعوا که نمیشه تحلیل کرد:D

کامنت شما و صادق جان رو دیدم،بذارید یکمی جو بخوابه حتما" رو چشم

/:.Heart.:/

نظر

• aed
                      عضو عادی
                      • Sep 2013
                      • 65

دمت گرم منتظریم. البته راجع به صحبتنهایی که میکنن پر واضحه که شما فقط نتیجه تحلیلاتونو لطف می کنین میزارین و در هر صورت مسئولیت خرید و فروش هر کسی فقط و فقط با خودشه . کسی که اینو نمی دونه بهتره اصلا فکر بورس رو از سرش بیرون کنه. همینکه اینهمه برای بقیه وقت میزارین باید قدرشو دونست.
                      [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 1656

هیچ کسی روتحلیل کسی دیگه زود سهمی رونمی خره عزیز من اگهپس فرداهم تومنفی 5بفروشم ضرر نکردم ولی امروز اضاف کردنم شاید خوب نبود ولی دیگه باسهم میرم مجمع شما هم تو نوشته هاتون الفاض خوب بکار ببر
                        ب نظرم تواین بازار هیچ سهمی بیشتر از حسینا ب من سود نتونسته برسونه
                        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• sadeghmousavi
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 484

/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 1656

شایدم حسینا فردا برگرده فکر نکنم پایینی داشته باشه منوعطاجان حرفامون باهمه خوشم نمیاد توبخواهی درموردسهام من حرف بزنی بهتره عادل خان بدونی چی میگی همین نوسانی ک امروز من ازحسینا گرفتم بهتر از هر خریددیگه ایی بودک بخوام انجام بدم
                            من تواین تاپیک شخص ناشی نمی بینم هرکسی هم ک حسینا گرفته طبق استدلال خودش گرفته نگاه کنی تومسابقه هفته پیش من فقط بخاطر داشتن سهام حسینا تونستم سوم بشم ولی نباید ب خودت این اجازه روبدی توهین کنی ب هر شخصی سهامدارا حسینا همگیشون سودشونو میبرن شما نمی خواد عادل عطایی ب کسی توهین کنی

عطا جان ببخشید این حرفارو توتاپیکت زدم
                            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• عادل عطایی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 331

شما پست من را که از حسینا تعریف کرده باشم بیاورید. من از هیچ سهمی تعریف نمی کنم جو منفی هم نمی دهم اتفاقا با حرف شما موافقم بخاطر غرض ورزی و اینکه ممکن است کسی از سهمی عقب افتاده باشد نباید جو منفی داد و به دیگران ضرر زد
                              بدرود
                              با سلام مجدد.
                              درست میفرمایید پستی از شما پیدا نکردم. البته وقتی میگید :

​هر چه را آقا عطا بگوید فرصت فروش است باید خرید و بالعکس.
                              یعنی شما همین دیشب گفتید که حسینا فرصت خریده. علتشم الان گفتید : سهامدار حسینا بودید و اگه خریدارا به حرف کسانی که فرصت فروش دادن گوش کرده بودن امروز از صف خرید خبری نبود و الان تو خوشبینانه ترین حالت باید حداقل 10% ارزونتر سهمو ارزونتر میفروختید
                              به هر حال خطاب شما با لفظ بوقچی نادرست بود و زیاده روی کردم.

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                              شایدم حسینا فردا برگرده فکر نکنم پایینی داشته باشه منوعطاجان حرفامون باهمه خوشم نمیاد توبخواهی درموردسهام من حرف بزنی بهتره عادل خان بدونی چی میگی همین نوسانی ک امروز من ازحسینا گرفتم بهتر از هر خریددیگه ایی بودک بخوام انجام بدم
                              من تواین تاپیک شخص ناشی نمی بینم هرکسی هم ک حسینا گرفته طبق استدلال خودش گرفته نگاه کنی تومسابقه هفته پیش من فقط بخاطر داشتن سهام حسینا تونستم سوم بشم ولی نباید ب خودت این اجازه روبدی توهین کنی ب هر شخصی سهامدارا حسینا همگیشون سودشونو میبرن شما نمی خواد عادل عطایی ب کسی توهین کنی

عطا جان ببخشید این حرفارو توتاپیکت زدم
                              با سلام.
                              اصلا شما کی مخاطب من بودی؟ چرا به خودت میگیری؟
                              من یه پست کاربر دیگه ای رو بالا آوردم. ثانیا منظور من از ناشی شما یا شخص به خصوصی نبود. منظور من همه اون 2062 نفر حقیقی و 10 نفر حقوقی بود که امروز 6588 تومن بابت یه سهم با eps 500 تومن پول دادن. همه ی ما معاملات اشتباه داریم ولی دیگه بعضی معاملات اسمش اشتباه نیست. این که شما رو 3000 تومن یا 4500 حسینا گرفتی و سود کردی قابل تحسینه ولی تو این قیمت مطمئنا اشتباه بوده. دیشبم تو تاپیک فرصت فروش گفتم که سهم واگرایی زده و به زودی میریزه. اگه کسی یه کم تکنیکال بلد بود میدونست که اگه فرصت فروش نباشه فرصت خرید هم نیست. به هر حال در مورد هر سهمی دلم بخواد حرف میزنم و درست و غلطشم زمان مشخص میکنه. همین چند وقت پیش که عطا جان سیگنال خرید فاما رو داد با چند تا سوال و بحث مخالفتم با سیگنال ایشون رو اعلام کردم و از اون روز 20% هم پایین اومد. اون موقع شاید همین آقا عطا هم خوشش نیومد ولی من حرفمو زدم. بحث حسینا هم برای دنباله روی از کسی نبود و نظر شخصیم بود.
                              به هر حال هم از شما و هم از فربد جان عذرخواهی میکنم.
                              اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

با سلام مجدد.
                                درست میفرمایید پستی از شما پیدا نکردم. البته وقتی میگید :

یعنی شما همین دیشب گفتید که حسینا فرصت خریده. علتشم الان گفتید : سهامدار حسینا بودید و اگه خریدارا به حرف کسانی که فرصت فروش دادن گوش کرده بودن امروز از صف خرید خبری نبود و الان تو خوشبینانه ترین حالت باید حداقل 10% ارزونتر سهمو ارزونتر میفروختید
                                به هر حال خطاب شما با لفظ بوقچی نادرست بود و زیاده روی کردم.

با سلام.
                                اصلا شما کی مخاطب من بودی؟ چرا به خودت میگیری؟
                                من یه پست کاربر دیگه ای رو بالا آوردم. ثانیا منظور من از ناشی شما یا شخص به خصوصی نبود. منظور من همه اون 2062 نفر حقیقی و 10 نفر حقوقی بود که امروز 6588 تومن بابت یه سهم با eps 500 تومن پول دادن. همه ی ما معاملات اشتباه داریم ولی دیگه بعضی معاملات اسمش اشتباه نیست. این که شما رو 3000 تومن یا 4500 حسینا گرفتی و سود کردی قابل تحسینه ولی تو این قیمت مطمئنا اشتباه بوده. دیشبم تو تاپیک فرصت فروش گفتم که سهم واگرایی زده و به زودی میریزه. اگه کسی یه کم تکنیکال بلد بود میدونست که اگه فرصت فروش نباشه فرصت خرید هم نیست. به هر حال در مورد هر سهمی دلم بخواد حرف میزنم و درست و غلطشم زمان مشخص میکنه. همین چند وقت پیش که عطا جان سیگنال خرید فاما رو داد با چند تا سوال و بحث مخالفتم با سیگنال ایشون رو اعلام کردم و از اون روز 20% هم پایین اومد. اون موقع شاید همین آقا عطا هم خوشش نیومد ولی من حرفمو زدم. بحث حسینا هم برای دنباله روی از کسی نبود و نظر شخصیم بود.
                                به هر حال هم از شما و هم از فربد جان عذرخواهی میکنم.
                                شوخی نکن حاجی ، فاما کجا 20% پایین اومده؟;;)
                                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

در حال کار...
                                X