تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عادل عطایی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 331

پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
    شوخی نکن حاجی ، فاما کجا 20% پایین اومده؟;;)
    14-15 % اومده دیگه. 850 خرید پله اول رفقا بود. الان 733 صف فروشه. فضا به شدت رادیکال شده آمارو دستکاری میکنیم. :D
    اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

شاخص کل بسیار زیبا داره رو مقاومتش مانور میده.شاخص از 15 دی ماه که ریخت 4 بار بعد از هر نزولی اصلاحی به بالا داشت که یکی 38.2% روند قبلیش بالا اومده سه تای مابقیشم تنها 50% روند قبلیش مثبت شده.یعنی بیشتر از نصف نتونسته پر کنه.ولی این دفعه آخری تا 88.6% فیبو روند قبلی کشید بالا.
      من این حرکتو به فال نیک میگیرم

نظر

• مصطفی 64
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 265

سلام به همه دوستان بورسی
        من از نزدیک این آقا عطا رو میشناسم این آقا اصلا به قول بعضی ها بوقچی یا تبلیغ کننده هیچ سهمی نیست هدفش از نوشتن مطالب تو این تاپیک فقط کمک کردن به امثال من و شماست و هر سهمی رو هم که فکر میکنه خریدش خوبه خودش هم میخره به ما هم میگه بخریم و واقعا برای این که یه سهم خوب معرفی کنه خیلی زحمت میکشه وقت میذاره تا یه تحلیل خوب ارائه بکنه پس از گفتن بعضی حرفها که موجب دلسردی ایشون بشه بشدت خوداری کنیم . من از طرف تمامی این دوستان از عطا جان عذرخواهی کرده و از ایشان میخواهم این حرفها رو که بعضی ها می زنند جدی نگیره
        بابک جان عزیز هم با اینکه سرش خیلی شلوغه ولی ایشون هم خیلی وقت صرف رسم نمودار و گذاشتن تحلیل می کنند .
        در پایان از زحمات اساتید محترم عطا و بابک عزیز تشکر میکنم
        انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

عطا جون سلام علیک
          تقاضایی ازت دارم
          با افراد تازه کار پرمدعا بحث نکن چون ارزش خودت رو میاری پایین
          بهرحال سال پیش بورس بیشترین ورودی رو داشت و اکثر قریب به اتفاق ورودی ها آمده بودند بورس بخرند/:.yead.:/ و از نظر علمی وسواد در سطح پایینی قرار دارند البته نه همه
          از تحلیل های باارزش شما و آقا بابک گل همیشه بهره مند شده ایم @};-

محیط فروم ها در یک سال گذشته تغییرات فراوان داشت،محیط غیرعلمی،غیر محترم،همراه با فحش بدون تحلیل ،علت اصلی آن ورودی بالا بود،شخصا از محیط فروم ها خسته شده ام و حالی برای ما نمانده است:)
          آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/05/05, 19:45.

نظر

• M.A.M
            عضو جدید
            • Apr 2014
            • 8

با سلام به تمام دوستان.
            قبل از اینکه مطلب زیر رو بنویسم، بهتره بگم که در حال حاضر هیچ سهمی از حسینا ندارم. با توجه به قانون معروف 30-30، دیروز 30 درصد سهم رو فروختم و مابقی رو هم امروز به دلیل نیاز مالی برای اجاره مسکن در +2 خالی کردم.
            عطا جان در مورد این قسمت از حرفتون در مورد سهم حسینا که فرموده بودید، (دیشبم تو تاپیک فرصت فروش گفتم که سهم واگرایی زده و به زودی میریزه) خواستم یک مطلبی رو خدمتتون بگم.
            با عرض پوزش، این تحلیل کاملا از شما بعیدبود و از اون مهمتر تکرار کردن مجدد این حرفتون در مطالب امروز. چون همونطور که هم شما و هم دیگر کاربران میدونند، دلیل ریزش امروز سهم اون واگرایی که شما ازش صحبت میکرددید نبود و همه دیدند که قبل از اومدن اون شفاف سازی روی سایت که البته کاملا معتقدم با فشار سازمان بوده (در انتهای مطلب دلیلش رو خواهم گفت)، چندین بار صف خرید شد و آخرین بار که صف خرید شد، حدود ساعت 12 بود که هر لحظه هم داشت سنگین تر میشد. پس این تحلیل واگرایی شما در حالت عادی حرکت سهم اصلا دیده نشد. اما از لحظه ای که شفاف سازی روی کدال اومد و سازمان سعی کرد این سهم رو وارد یک مسیر غیر عادی از مسیر اصلی خودش کنه، ریزش سهم شروع شد. پس خواهشا خواهشا خواهشا سعی نکنید تحلیل اشتباه حودتان را با اتفاق غیر عادی که امروز با فشار سازمان به سهم تحمیل شد، پوشش بدید و بفرمایید که ما گفتیم که این سهم واگرایی دارد. اگر سازمان امروز این حرکت زشت رو انجام نمیداد، این سهم دیگه در مسیر صعودی قابل کنترل نبود. باز هم معتقدم که این سهم حالا حالا فرصت خرید هست و بهترین زمان برای اضافه کردن و یا وارد سهم شدن در همین روز ها هست، فقط کافیست به خرید و فروش سهامدارهای عمده و حقوقی این سهم دقت کنید و به جواب تمام سوالات و دلایل ورود به این سهم خواهید رسید. طبق شنیده ها قرار هست پس از جمع آوری سهم از دست سهامداران، افزایش سرمایه رو اعلام کنند. پس مراقب سهم معادل طلای خود باشید.
            و اما فشار سازمان هم بدلیل خبر افزایش سرمایه ای هست که این سهم در راه دارد و سودآوری های پنهانی که هنوز از اون صحبتی نشده و همونطور که گفتم اگر اعلام بشه دیگه گفتن این قیمتهای فعلی برای این سهم واقعا خنده دار میشن. در آخر هم به تمام دوستان (چه سهامدار این سهم هستید و یا خیر) توصیه میکنم، این به اصطلاح شفاف سازی ای که روی کدال قرار گرفته رو مطالعه کنید و اون موقع به وضوح فشار سازمان رو خواهید دید و از اون مهمتر بخش اعظمی از محل های سود آوری سهم که در موردشون هیچ صحبتی نشده.
            عطا جان شرمنده اگر مقداری تند صحبت کردم.

با آرزوی روزهایی پر رزق برای همه عزیزان.

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط M.A.M پست شده است View Post
              با سلام به تمام دوستان.
              قبل از اینکه مطلب زیر رو بنویسم، بهتره بگم که در حال حاضر هیچ سهمی از حسینا ندارم. با توجه به قانون معروف 30-30، دیروز 30 درصد سهم رو فروختم و مابقی رو هم امروز به دلیل نیاز مالی برای اجاره مسکن در +2 خالی کردم.
              عطا جان در مورد این قسمت از حرفتون در مورد سهم حسینا که فرموده بودید، (دیشبم تو تاپیک فرصت فروش گفتم که سهم واگرایی زده و به زودی میریزه) خواستم یک مطلبی رو خدمتتون بگم.
              با عرض پوزش، این تحلیل کاملا از شما بعیدبود و از اون مهمتر تکرار کردن مجدد این حرفتون در مطالب امروز. چون همونطور که هم شما و هم دیگر کاربران میدونند، دلیل ریزش امروز سهم اون واگرایی که شما ازش صحبت میکرددید نبود و همه دیدند که قبل از اومدن اون شفاف سازی روی سایت که البته کاملا معتقدم با فشار سازمان بوده (در انتهای مطلب دلیلش رو خواهم گفت)، چندین بار صف خرید شد و آخرین بار که صف خرید شد، حدود ساعت 12 بود که هر لحظه هم داشت سنگین تر میشد. پس این تحلیل واگرایی شما در حالت عادی حرکت سهم اصلا دیده نشد. اما از لحظه ای که شفاف سازی روی کدال اومد و سازمان سعی کرد این سهم رو وارد یک مسیر غیر عادی از مسیر اصلی خودش کنه، ریزش سهم شروع شد. پس خواهشا خواهشا خواهشا سعی نکنید تحلیل اشتباه حودتان را با اتفاق غیر عادی که امروز با فشار سازمان به سهم تحمیل شد، پوشش بدید و بفرمایید که ما گفتیم که این سهم واگرایی دارد. اگر سازمان امروز این حرکت زشت رو انجام نمیداد، این سهم دیگه در مسیر صعودی قابل کنترل نبود. باز هم معتقدم که این سهم حالا حالا فرصت خرید هست و بهترین زمان برای اضافه کردن و یا وارد سهم شدن در همین روز ها هست، فقط کافیست به خرید و فروش سهامدارهای عمده و حقوقی این سهم دقت کنید و به جواب تمام سوالات و دلایل ورود به این سهم خواهید رسید. طبق شنیده ها قرار هست پس از جمع آوری سهم از دست سهامداران، افزایش سرمایه رو اعلام کنند. پس مراقب سهم معادل طلای خود باشید.
              و اما فشار سازمان هم بدلیل خبر افزایش سرمایه ای هست که این سهم در راه دارد و سودآوری های پنهانی که هنوز از اون صحبتی نشده و همونطور که گفتم اگر اعلام بشه دیگه گفتن این قیمتهای فعلی برای این سهم واقعا خنده دار میشن. در آخر هم به تمام دوستان (چه سهامدار این سهم هستید و یا خیر) توصیه میکنم، این به اصطلاح شفاف سازی ای که روی کدال قرار گرفته رو مطالعه کنید و اون موقع به وضوح فشار سازمان رو خواهید دید و از اون مهمتر بخش اعظمی از محل های سود آوری سهم که در موردشون هیچ صحبتی نشده.

مطمئن هستید که عطا گفته تو نمودار واگرائی دیده شده؟؟؟

نظر

• والیخان
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 413

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                باآقای عادل عطائی اشتباه گرفتن

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post

باآقای عادل عطائی اشتباه گرفتن
                  بله.ولی من واگرائی ندیدم.سهم یکسره مثبت خورده جناب عطائی این واگرائی رو چطور دیدن نمیدونم

نظر

• عادل عطایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 331

در اصل توسط M.A.M پست شده است View Post
                    با سلام به تمام دوستان.

با سلام.
                    اول از همه اگه رفتار بدی از من دیده شده که باعث رنجش کسی شده از همه عذرخواهی میکنم به خصوص آقا عطا و آقا بابک
                    راجع به واگرایی همون طور که گفتم تو تایم یک ساعته مکدی واگرایی زده بود. به علت دیتا کم از تایم فریم پایین استفاده کردم و همون طور که دیدید سهم هم نزول کرد.
                    در مورد فراز و فرودهای سهم هم میشه در قالب امواج الیوت تشکیل صف آخر وقت رو در قالب موج 5 ( در تایم های خیلی پایین) دید. این قبیل فعل و انفعالات طبیعی هست به خصوص در روزهای سرنوشت سازی مثل امروز. من شخصا خیلی به تکنیکال مقید هستم. و برای شخص من ریزش امروز سهم بدیهی بود. و دیروز و نه یه هفته پیش سیگنال فروش ندادم. دقیقا امروز چون با روش های اختصاصی خودم که طی این 4 ماه که به علت ریزش بورس فکر میکردم برای خودم ترتیب دادم امروز دقیقا روزی بود که سهم باید میریخت. حالا چه با شفاف سازی چه بی شفاف سازی.
                    تحت هیچ شرایطی بیش از این بحث رو ادامه نمیدم و از این به بعد هم مزاحم بازدیدکنندگان این تاپیک نخواهم شد.
                    در خانه اگر کس است یک حرف بس است.
                    یا حق
                    اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                      با سلام.
                      اول از همه اگه رفتار بدی از من دیده شده که باعث رنجش کسی شده از همه عذرخواهی میکنم به خصوص آقا عطا و آقا بابک
                      راجع به واگرایی همون طور که گفتم تو تایم یک ساعته مکدی واگرایی زده بود. به علت دیتا کم از تایم فریم پایین استفاده کردم و همون طور که دیدید سهم هم نزول کرد.
                      در مورد فراز و فرودهای سهم هم میشه در قالب امواج الیوت تشکیل صف آخر وقت رو در قالب موج 5 ( در تایم های خیلی پایین) دید. این قبیل فعل و انفعالات طبیعی هست به خصوص در روزهای سرنوشت سازی مثل امروز. من شخصا خیلی به تکنیکال مقید هستم. و برای شخص من ریزش امروز سهم بدیهی بود. و دیروز و نه یه هفته پیش سیگنال فروش ندادم. دقیقا امروز چون با روش های اختصاصی خودم که طی این 4 ماه که به علت ریزش بورس فکر میکردم برای خودم ترتیب دادم امروز دقیقا روزی بود که سهم باید میریخت. حالا چه با شفاف سازی چه بی شفاف سازی.
                      تحت هیچ شرایطی بیش از این بحث رو ادامه نمیدم و از این به بعد هم مزاحم بازدیدکنندگان این تاپیک نخواهم شد.
                      یا حق
                      جناب عطائی این حرفا چیه من به خودم می بالم که دوست با معلوماتی مثل شما پیدا کردم و مطمئن باشید مثل خودتون دوست دارم نقد مفید و علمی بکنم.

در مورد بورس ایران به نظرم نباید به زیر 4 ساعته اهمیت داد چون بورس 4 ساعته در 1 روز فکر نمیکنم تایم پائین بخواد.در مورد الیوتم به نظرم هیچ شمارشی فعلا رو سهم نمیشه انجام داد.چون که سهم فراز و نشیبی نداشته

با همه ی تفاسیر هرکس مختار است با روش شخصی خودش کار کنه /:.Heart.:/

نظر

• arminfar
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 479

آقا بابک عزیز
                        با درود ، با وجود اینکه با نظر شما کاملا موافقم و با توجه به اینکه تکنیکال فرآیندی است که بر اساس قوانین احتمالات پایه ریزی شده است و ضمن اینکه با نقد سازنده موافقم که فکر کنم به همین دلیل اینجا هستیم ، فکر میکنم برخورد با کسی که نظر خود را اعلام میکند ، جز به بیمهری و کدورت و در نهایت عدم ارئه نظرات دیگران ، سرانجام دیگری ندارد .
                        قبلا جسارت این حقیر را که نظر شخصی خود را در این مورد بیان کردم ببخشید
                        بدرود
                        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• M.A.M
                          عضو جدید
                          • Apr 2014
                          • 8

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          شرمنده. منظورم آقای عادل عطایی عزیز بود.

نظر

• M.A.M
                            عضو جدید
                            • Apr 2014
                            • 8

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                            با سلام.
                            یا حق
                            عادل جان امیدوارم مطلب بنده باعث این تصمیم شما نشده باشه، چون واقعا برام ناراحت کننده هست.
                            دوست دارم عادل جان.
                            M.A.M .

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                              آقا بابک عزیز
                              با درود ، با وجود اینکه با نظر شما کاملا موافقم و با توجه به اینکه تکنیکال فرآیندی است که بر اساس قوانین احتمالات پایه ریزی شده است و ضمن اینکه با نقد سازنده موافقم که فکر کنم به همین دلیل اینجا هستیم ، فکر میکنم برخورد با کسی که نظر خود را اعلام میکند ، جز به بیمهری و کدورت و در نهایت عدم ارئه نظرات دیگران ، سرانجام دیگری ندارد .
                              قبلا جسارت این حقیر را که نظر شخصی خود را در این مورد بیان کردم ببخشید
                              بدرود
                              خواهش میکنم دوست عزیز

ببینید من خیلی خیلی کم نقد میکنم چرا؟؟؟ چون حوصله ی جر و بحثو ندارم ولی طرف مقابلم میسنجم و حرف میزنم.جناب عطائیم در حدی دیدم که بتونم نقدشون کنم احتمال دادم که ناراحت نشن ولی خوب حرف شما خیلی درستتره

نظر

• غفران
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1123

ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

در حال کار...
                                X