تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی

ایستگاه بعدی لابسا توقف در چه قیمتی است؟

نظر

• aed
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 65

عطا جان فکر می کنی حرکت پاکشو کی آغاز میشه
      [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط aed پست شده است View Post
        عطا جان فکر می کنی حرکت پاکشو کی آغاز میشه
        حرکت نمیکنه جهت تعدیل متوقف میشه

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

سلام و شب بخیر

واسه فردا چند سهم رو زیر نظر داشته باشید:

1.واتی این سهم بنابه نمودارهای تکنیکالی کانال نزولی خود را می خواهد بشکند

2.لابسا گفتنی ها در مورد این سهم گفته شده،سود تحلیلی 180 تومانی+فروش زمین+افزایش سرمایه+ با شکست مقاومت تاریخی 580 تومان اهداف خوبی داره

3.پکویر روند نزولی کائوچو باعث خواهد شد این سهم جهت تعدیل سود + دیگری متوقف شود،سهم از هر لحاظ کم ریسکه

4.مارگارین هم اگر افت زیادی کرد برای خرید بدک نیست

5.صنعتی آما هم گویا مشکل فروش زمینش حل شده و از الان برای شنبه صف خرید چیده شده،این رو هم زیر نظر بگیرید(با سرمایه بسیار کم کم)

شاد و سلامت باشید

یا حق

نظر

• ahmadreza
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 1294

عطاجان فاما اگه فرصت خروج داد رد کنیم یا نگه داریم؟

نظر

• sepehri
              عضو جدید
              • Aug 2014
              • 11

ظاهرا کسایی که اینجا اینقدر تبلیغ سهما رو میکنن وتازه واردای ناشی رو تشویق به خرید میکنن
              قبلا تو قیمتای پایین سهما رو خریدن
              میخوان با تشویق بخرید سهمای خودشونو تو قیمت بالا بفروشن
              ما که با تشویقای اقایون فقط ضرر نصیبمون شده دیگه خوانندگان خود دانند

نظر

• sepehri
                عضو جدید
                • Aug 2014
                • 11

ما که تحلیل ندیدیم جز تبلیغ

نظر

• aed
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 65

در اصل توسط sepehri پست شده است View Post
                  ظاهرا کسایی که اینجا اینقدر تبلیغ سهما رو میکنن وتازه واردای ناشی رو تشویق به خرید میکنن
                  دوست عزیز، من مدتهاست این صفحه رو رصد میکنم. اولا آقا عطا و بابک خان در این صفحه جز این که نتیجه وقتی که روی سهما گذاشتند رو در اختیار بقیه قرار بدند کاری نمی کنند و من هیچ توصیه ای به خرید یا فروش ندیدیدم بلکه دوستان در نهایت سخاوت نتیجه وقتی که روی تحلیل سهمها گذاشتند رو در اختیار بقیه قرار میدهند. و در نهایت مسئولیت خرید و فروش فقط با خود شماست و اگر اینو ندونین بهتره که بورس رو بزارین کنار.
                  ثانیا من خودم بارها نتیجه کار دوستان رو با مدلهای مختلف تحلیل تکنیکال (آشوب و ان تی دی و اندروز و فیبو و انواع اندیکاتورها و الگوها ی تکنیکال) چک می کنم و بعد خرید میکنم و تقریبا 80 درصد اوقات با دوستان در نتیجه کارشون موافقم ولی همه میدونیم که در بورس بهترین تحلیلها هم احتمالات رو برای آینده پیش بینی میکنند و در احتمالات همه چیز ممکنه و در نهایت این شما هستید که باید تصمیم بگیرید سهمی رو بخرید یا نه و مسئولیتش و ریسکش رو هم بپزیرید
                  ثالثا یک اصل یادتون نره که در بورس سود از بین نمیره بلکه از افراد عجول به صبور منتقل میشه.
                  من همچون همیشه از دوستان عزیزم آقا عطا و بابک خان که هیچ وقت هم سعادت زیارتوشون رو نداشتم بسیار سپاسگزارم و ازطرف خودم از اینکه بعضی از عزیزان از این گونه پیامها میزارند ازشون معذرت میخوام.
                  دمتون گرم و همیشه پر سود باشید.
                  [RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma]Only those who will risk going too far can possibly find out how far one can go[/FONT][/COLOR][/RIGHT]

نظر

• lili
                    عضو عادی
                    • Aug 2014
                    • 43

سلام به دوستان عزیز که بی چشمداشت وقت میزارند و راهنمایی میکنند .خسته نباشید
                    من وبیمه (خرید 162) وپتایر ح(خرید 365) وپتایر دارم
                    نظرتونو راجع به نگهداری یا فروش میخواستم بدونم

نظر

• seraj
                      ستاره دار(2)
                      • Feb 2012
                      • 2064

در اصل توسط sepehri پست شده است View Post
                      با سلام
                      دوست عزیز من خودم هم تازه واردم ولی هیچ موقع از زاویه منفی به این قضیه نگاه نکنید . اونایی که قدیمیتر هستند تریدهاشون بر اساس تحلیل خودشون هست و نیازی به تبلیغ ندارند ( بقول بعضی ها سیستم بادکردن و انداختن سهم ) . دوستان ( اساتیدی ) که بدون چشمداشت مطالعه و بررسی و تحلیلهاشونرا در اختیار دیگران قرار میدهند . ضمن اینکه همه ما زمانی که اصطلاحا دکمه اینتر را میفشارینم چه برای خرید و چه برای فروش مسول آن خود ما هستیم . موفق باشید .
                      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• aed
                        عضو عادی
                        • Sep 2013
                        • 65

عطا و بابک جان واگرایی منفی با rsi در لابسا . ریسکش رفته بالا، نه؟

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

دولتی ها ميگويند ما ميخواهيم باحقوقی مذاكره كنيم. خب، سالها است كه ميگويند ميخواهيم مذاكره كنيم؛ اين يك فرصتى نيست كه براى ما به‌وجود آوردند. من اول سال گفتم كه خوشبين نيستم. در مسائل خاص، مذاكره را منع نميكنم - مثل مسئله‌ خاصى كه در قضيه‌ى حمایت از بازارسرمایه داشتيم، و بعضى از قضاياى ديگر - ليكن من خوشبين نيستم؛ چون تجربه‌ى من اين را نشان ميدهد.دولتی ها و مجلسی ها ، هم غيرقابل اعتمادند، هم غير منطقى‌اند، هم در برخوردشان صادق نيستند. اين چند ماهى هم كه از آن صحبت ما گذشت، همين را تأييد كرد؛ موضعگيرى‌هاى مسئولان و دولتمردان اقتصادی و غیراقتصادی کشور نشان داد كه همين مطلبى كه ما گفتيم - كه گفتيم خوشبين نيستيم - درست است؛ خود آنها عملاً اين را تأييد كردند.حقوقی ها هم يك جور ديگر، ديگران هم يك جور ديگر. تعامل با دولتی ها و ارکان وابسته به اقتصاد هيچ ايرادى ندارد، ما از اول هم اهل تعامل باحقوقی ها بوديم؛ منتها در تعامل، طرف مقابل را بايد شناخت؛ شگردهاى او را بايد دانست؛ هدفهاى اساسى و كلان را بايد در مدّ نظر داشت

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

روند نزولی شدید 6 ماهه کائوچو در بازارهای جهانی و تاثیر مثبت آن بر شرکتهای تایر ساز

برای مثال:

با این وضعیت پکویر تنها از ناحیه کائوچو 35 تومان به سودش اضافه میگردد

در خبر ها دیروز شنیدیم گویا خبر افزایش 20% نرخ تایر مهرماه قطعی شده

هر 5% افزایش نرخ تایر 30 تومن رو سود کویر تاثیر دارد

با این حساب یعنی 120 تومان به سود شرکت اضافه میشه

پکویر چون سال مالیش آخر آذر ماه است،اولین پیش بینی 94 رو حوالی 600 تومن میشه تخیمن زد
                            /:.grlim:./
                            آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2014/09/14, 21:54.

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

روند نزولی شدید 6 ماهه کائوچو در بازارهای جهانی
                              مخلص آقا عطای گل. به نظرت این روند ممکنه تا کجا ادامه داشته باشه؟ ممکنه سهمای لاستیکی تو نقطه نزدیک به حداکثر سوداوریشون باشن الان؟ ( با عوض شدن این روند نزولی)

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                                مخلص آقا عطای گل. به نظرت این روند ممکنه تا کجا ادامه داشته باشه؟ ممکنه سهمای لاستیکی تو نقطه نزدیک به حداکثر سوداوریشون باشن الان؟ ( با عوض شدن این روند نزولی)
                                من اکثر سایت های مرتبط با کائوچو رو این مدت مطالعه کردم فعلا" اکثرشون نظرشون اینه که روند نزولی کائوچو ادامه دار خواهد بود

نظر

در حال کار...
                                X