اینم از فولای نازنین عطا :) /:.Heart.:/
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postصف خرید رو انشاا... خواهد زد
سهمی که به دور از دیدی بازار باشه باید صف خرید شود
سلام فاذر رو مثبت با شخارک زدم ایشاالله که خدا راضی باشه
عطاجان دکوثر چی نمیدونم کی خریدم؟:(اما میدونم 380 قیمت خورده واسم چه کارش کنم؟احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Post========
سلام فاذر رو مثبت با شخارک زدم ایشاالله که خدا راضی باشه
عطاجان دکوثر چی نمیدونم کی خریدم؟:(اما میدونم 380 قیمت خورده واسم چه کارش کنم؟
روزی که دزهراوی 300 تومان سود اعلام کرد آن هم با پوشش ضعیف 3 ماهه گفتم سود این سهم 800 تومنه
دکوثر هم تمام محصولاتش رو نگه داشته آخر سال بفروشه،راحت 100 تومان میسازه
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postنمیدونم دوستان استفاده کردند یا نه ولی بنده نهایت استفاده رو کردموقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
نظر
-
-
در اصل توسط kscaig پست شده است View Postسلام.
هدف شلعاب و شاملا رو میفرمایید؟
کدوم رو مناسبتر میدونید واسه خرید؟
ممنون
شاملا آخر سال انشا... 1800
در اصل توسط mamadzar پست شده است View Postعطا جان آمار قیر شراز رو گزفتی ؟! چون گفته بودی زنگ می زنی من دیگه تنبلیم شد زنگ بزنم /.:biggrinsmiley.:/
در اصل توسط mohammadl22 پست شده است View Postسلام عطاجان
میخواستم نظرتون رو در مورد وپارس/وانصار/و ولساپا بدونم
ممنون
ولی خوب انصار هم 2 ماهی میشه رفته مجمع ،اما انصار این مدت افت خوبی کرده
به نظر انصار خریدش بهتر از وپارس شود
ولساپا نظری ندارم،چون چیزی تو چنته نداره
نظر
-
-
عطا حیفم اومد که بابت پیشنهادات خوب شما تشکر نکنم /:.Heart.:/
پس کوثر ور نگهش دارم و اگر شد اضافه کنم
مپنا رو هم اگر بشه فردا خوب بفروشم خارج شم بهتر نظر مثبته؟احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postعطا حونش چطور موتوری؟داداش نظرت رو فباهنر اوکیه یا نه..بگو تا بگم چی دیدم /:.grlim:./
از بنیادی کارا ام خیلیا روش مثبتن و سودهای بالای 100-120 رو تا پایان سال براش متصورن یکیش همین سید خودمون، البته عطا فک نکنم تا حالا بررسیش کرده باشه :(اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر