شما تاج سری قابل شما رو نداره ولی بخوایین براتون میگیرم /:.smilingsmiley.:/
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
-
-
در اصل توسط billioner پست شده است View Postسلام آقا عطا
من یه تازه وارد و همشهری شما هستم ( راه آهن اوشاغی)
به توصیه شما کپشیر گرفتم، اگه لطف کنید یه تارگت بهش بدین
اجرت با خود امام حسین ( ع )
سپاس.
خیلی خوشبختم
اینم از کپشیر http://forum.talarebourse.com/entry.php?b=26721
نظر
-
عطا جان این سود 100 تومانی شبندر که آقای حمید اعرابی برای سال 93 شبندر پیش بینی کردند یعنی چه؟؟؟ راستی تا 2 هفته قبل از پالایشی ها گل می گفتند الان حمید اعرابی، سعید درخشانی و برخی دیگر از به اصطلاح بزرگان دارن سهم رو می کوبند. عطا جان یه توضیح کلی در مورد آینده گروه پالایشی لطف می کنید. راستی عطا من 80% سبدم شبندر است به نطرت تا مجمع سال 93 چه گینی می ده؟ ممنون
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postعطا جان این سود 100 تومانی شبندر که آقای حمید اعرابی برای سال 93 شبندر پیش بینی کردند یعنی چه؟؟؟ راستی تا 2 هفته قبل از پالایشی ها گل می گفتند الان حمید اعرابی، سعید درخشانی و برخی دیگر از به اصطلاح بزرگان دارن سهم رو می کوبند. عطا جان یه توضیح کلی در مورد آینده گروه پالایشی لطف می کنید. راستی عطا من 80% سبدم شبندر است به نطرت تا مجمع سال 93 چه گینی می ده؟ ممنون
کاری به کار اینگونه افراد ندارم
این آقا مهر ماه میگفت لاوان به سمت 7000-8000 تومان حرکت خواهد کرد
بعد دو هفته بعد اومد گفت لاوان 1500 رو خواهد دید
به قول ما ترکها "کیشی توپورجهین یالاماز" به خودش هم همین رو گفتم
به هر حال باید جو دهند تا مپنای 1000 تومانی،خودرو 300 تومانی،اخابر 350 تومانی رو نوش جان این مردم(دور از حضور دوستان) بکنند
زمان بهترین قاضی می باشد
شبندر با سود 600 تومانی سال بعد به راحتی 3000 خواهد بود،به همین راحتی
نظر
-
در اصل توسط billioner پست شده است View Postآقا عطا ممنون که پاسخ دادین
لطف میکنید اگه منو راهنمایی کنید، 5000 تا سهم قند ثابت گرفت از 7582 که الان تو ضررم ( 100 تومان )
پیشنهادتون برای جاگزینی با چه سهم یا سهامی هست.
سپاس
پیشنهادهایم صفحات پیش موجود هست
شخارک اگر فرصت خرید داد حتما" تو سبد داشته باشید
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postسلام همشهری
کاری به کار اینگونه افراد ندارم
این آقا مهر ماه میگفت لاوان به سمت 7000-8000 تومان حرکت خواهد کرد
بعد دو هفته بعد اومد گفت لاوان 1500 رو خواهد دید
به قول ما ترکها "کیشی توپورجهین یالاماز" به خودش هم همین رو گفتم
به هر حال باید جو دهند تا مپنای 1000 تومانی،خودرو 300 تومانی،اخابر 350 تومانی رو نوش جان این مردم(دور از حضور دوستان) بکنند
زمان بهترین قاضی می باشد
شبندر با سود 600 تومانی سال بعد به راحتی 3000 خواهد بود،به همین راحتی
اتان جان یادته قرار بود تو رستوران جلالی برام شام بخری .... از ارشد قبول شدی ولی جلالی بی جلالی .... عیبی یوخ عیبی یوخ
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postسنین جانیوه ییم مهندس، این اعرابی با این کارش به خیلی ها ضرر خواهد رساند، من هم تو سایت بورکس و هم تو سایت تالاربورس تمام نوشته هاش رو بالا آوردم تا سهامدارها چرخش 180 درجه ای حمید را در طول 6 ماه اخیر بدونند و با ترید اشتباهشون ضرر نکنند ... ممنون اتا خان
اتان جان یادته قرار بود تو رستوران جلالی برام شام بخری .... از ارشد قبول شدی ولی جلالی بی جلالی .... عیبی یوخ عیبی یوخ
تو ندا بده من دربست در خدمت هستم
نظر
-
عطا جان عصری نتونستم حضوری بپرسم ببخش نظرت به سیمانیها چیه؟
رگ بگو من حتی مورد منفی هم باشد میدونی من ناراحت نمیشم البته چون عطا بیغرض میگه نه تخریب میکنه نه تبلیغ بیخود
البته من اخیرا یه مقدار ستران اضافه کردم به قیمت 468تومان.
ایلام از 550 باهاشم تعداد زیاد نیست.
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
نظر
نظر