در اصل توسط django پست شده است
View Post
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
در اصل توسط غفران پست شده است View Postعطا جان عصری نتونستم حضوری بپرسم ببخش نظرت به سیمانیها چیه؟
رگ بگو من حتی مورد منفی هم باشد میدونی من ناراحت نمیشم البته چون عطا بیغرض میگه نه تخریب میکنه نه تبلیغ بیخود
البته من اخیرا یه مقدار ستران اضافه کردم به قیمت 468تومان.
ایلام از 550 باهاشم تعداد زیاد نیست.
معذرت می خواهم
پست شما رو همین الان دیدم
سیمانی این هفته حجم های خوبی زدند در صورتی که ماه پیش حجم معاملات چنگی به دل نمیزد
سفارس در هفته ای که گذشت نزدیک 40 میلیون برگه معامله شده
به نظرم این گروه در ابتدای صعود قرار دارند
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postسنین جانیوه ییم مهندس، این اعرابی با این کارش به خیلی ها ضرر خواهد رساند، من هم تو سایت بورکس و هم تو سایت تالاربورس تمام نوشته هاش رو بالا آوردم تا سهامدارها چرخش 180 درجه ای حمید را در طول 6 ماه اخیر بدونند و با ترید اشتباهشون ضرر نکنند ... ممنون اتا خان
اتان جان یادته قرار بود تو رستوران جلالی برام شام بخری .... از ارشد قبول شدی ولی جلالی بی جلالی .... عیبی یوخ عیبی یوخ
نظر
-
با سلام خدمت استاد
اگرمزاحمتی برای شما نیست
منو راهنمایی کنیدکدوم سهم رو انتخاب کنم تو این شرایط سیاسی وبازار
برای 3 یا4 ماه
فایرا"فاذر:دکوثر:سایپا:وانصار:وپارس:وسپه:پکرمان:حف اری:وصنعت؟
یا هرسهمی که شما صلاح میدونید
باتشکر از وقتیکه میزاری/.:blushsmiley:./
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postخوب امروز نشستیم دل و روده صورتهای مالی شخارک رو ریختیم وسط
زیاد نمیخوام عدد و ارقام بگم و زود میرم سراغ اصل ماجرا
شرکت تعدیلات از ناحیه و به این مقدار به قطع خواهد داشت:
1.نرخ جهانی متانول همین الان مابین 490-520 $ هست
شرکت برای نیمه دوم سال نرخ جهانی متانول رو 360 دلار در نظر گرفته!!!
از این ناحیه نا قابل 110 تومان به سود شرکت اضافه میشه! 110تومان+EPS
2.پروپان 219 ریال +EPS
3.پنتان 265 ریال +EPS
4.بوتان 223 ریال+EPS
5.گوگرد 20 ریال+EPS
6.شرکت عمدا" مقدار تولید رو کم کرده که از این ناحیه هم با تمام بد بینی ها 330 ریال به سود هر سهم اضافه میشه
این شرکت واقعا" عالی کار کرده
شرکتی که با فروش 53% محصولات در 6 ماهه موفق به پوشش 70% سود عملیاتی شود رو فقط باید خرید
این بیاد این طرف باهاش کار دارم
از این ناحیه هم 375 ریال تعدیل دارد
پس با این حساب 5765+2532=8297 ریال سود خالص امسال شخارک
شخارک بواسطه افزایش سرمایه 1 واحد p/e بیشتری خواهد گرفت
با p/e میانگین گروه که 8 می باشد تارگت قیمتی این سهم میان مدت 7500 تومان خواهد بود
یعنی یک بازدهی 110% بدون دغدغه و کاملا" بنیادی
نظر
-
-
-
آقا عطا با سلام-نظر شما راجع به خرید سهام مالی و اعتباری کوثر با قیمت100تومان چیه؟میگن یکی از مزایای این موسسه دسترسی به منابع ارزان قیمت وزارت دفاعه،ضمنا حقوق پرسنل رو هم به حسابهای این موسسه میریزند.قرار بوده تا پایان تابستان بانک بشه که هنوز این اتفاق نیفتاده.فکر کنم حدود 600تا شعبه داره.شرایطی مشابه بانک انصار قبل از ورود به بورس داره
نظر
نظر