کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان فولای و شخارک رو بارها گفته ام به خاطر بسپارید شخارکی که سودش تمام سایتهای تحلیلی بر سود 900 تومانی تاکید می کنند حکایت از p/e نزدیک 4 سهم می کند،شخارکی که 200% افزایش سرمایه دارد فولایی که مسولانش خودشان رو به هر دری می زنند تا برای شرکت سود سازی کنند،فولایی که افزایش سرمایش 155% می باشد
عطا جان یه سوال فنی یا تخصصی
آیاشرکتی که اقدام به خرید سهام در بورس یا غیر بورس برای سرمایه گذاری میکند میتواند مبلغ سرمایه گذاری را از سود عملیاتی زمان خرید کسر کند
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
آیاشرکتی که اقدام به خرید سهام در بورس یا غیر بورس برای سرمایه گذاری میکند میتواند مبلغ سرمایه گذاری را از سود عملیاتی زمان خرید کسر کند
خير...ربطي به هم ندارن...سرمايه گذاري در ترازنامه تاثير داره و در صورت سود و زيان بي تاثيره
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
خير...ربطي به هم ندارن...سرمايه گذاري در ترازنامه تاثير داره و در صورت سود و زيان بي تاثيره
سلام و درود
ضمن تائید فرمایشات دوست عزیز
تا جایی که من میدانم 3 صورت مالی ذاریم که ترازنامه و صورت سود و زیان رسمی و عمومی و یک صورت مالی مدیران داریم
سود و زیان سال در ترازنامه سال بعد دیده می شود
که ترازنامه از 3 بخش دارایی حقوق صاحبان سهام و بدهی تشکیل شده
که خود ح ص س از سرمایه اولیه شرکت و سود نیز تشکیل می شوذ
سلام بر سامان عزیزم
تاپیک رو چراغانی کردی
میشه من هم مقداری راهنمایی کنی؟
ممنونتم
اختيار داري عطا جون
شركت وقتي سرمايه گذاري ميكنه نميتونه وجه اين سرمايه گذاري رو از سود عملكرد شركت برداشت كنه...يا بايد از سود انباشته يا از طريق افزايش سرمايه و يا از طريق موجودي نقد داخل ترازنامه برداشت كنه و يا از طريق دريافت وام...كلا هر نوع سرمايه گذاري اقلام ترازنامه رو تغيير ميده
از طرف ديگه وقتي سرمايه گذاري به بار نشست سود اين سرمايه گذاري در قالب درآمدهاي حاصل از سرمايه گذاري به صورت سود و زيان وارد ميشه/:.Heart.:/
نظر