دوستان سر خطی کار هیچ وقت فجام رو از یاد نبرند
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postدرود بر دوست و استاد عزیزم
باعث افتخار بنده هست که دوستان تحلیلگر در کلبه درویشی ((تاپیک)) مشارکت می کنند
شفاف سازی جان غمارگ به نظرت چرا روندش این مدت اینطوری بوده؟! من هر طور به صورت های مالیش نگاه میکنم مشکلی توش نمی بینم /.:blinksmiley.:/
با سلام
بطور سربسته می گویم غمارگ سربار غبشهر است و غبشهر همچین سرباری رو نمی خواهد
نظر
-
خاک بر سر فدراسیون فوتبال و کمیته داوری که بازیکنی خارجی میاد و با توهینی زشت به ملت آذربایجان میخنده
تا امروز فک میکردم تمام اشتباهات داوری تو بازی های حساس تراکتور عمدی نبوده،ولی امروز دیدم که تا دیدند تراکتور با این نتیجه به صدر جدول میره
یه پنالتی به نفع تیم حریف گرفتند
نظر
-
با سلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم ایام به کام باشد
امروز بازار اواسط وقت با عرضه های سنگین خودی نشان داد و قابل پیش بینی هم بود موعد تسویه اعتباری هاست و آخر ماه...
به نظرم بازار باز هم روندش صعودی هست و این نقدینگی که وارد شده چاره ای جز ماندن در بورس رو ندارد ولی به موقع فروختن و خریدن حرف اول رو میزنه
سهام شاخص ساز از فردا متعادل خواهند شد،از طرفی گزارش های 6ماهه یکی پس از دیگری رو کدال درج میشه،برای خرید سهامی را پیدا کنید که در این مدت بازار رشدی نداشته
از جمله سهام رشد نکرده بازار که با p/e نازل دارند معامله میشوند :
1.شیــــــران که در حق این سهم به واقع ظلم شده و با سود تحلیلی نزدیک 1000 تومان آیا کف قیمتی این سهم نباید 5000 تومان باشد؟!
2.غبشهر که افزایش سرمایه سنگین (از انباشته) همین روز ها دیگه باید بیاد و همین الان با سود تحلیلی 1000 تومان و افزایش سرمایه نباید قیمتش 5000 تومان باشد؟!
3.پترو کرماشا تنها پتروشیمی هست که در این مدت اصلا" رشدی نکرده و همین الان با سود 2032 ریالی با p/e 4.9 معامله می شود و قابلیت سود سازی 250 تومان تا آخر سال رو دارد!!
4.ایران خودرو دیزل که دیروز هم اشاره کردم کف قیمتی سهم 100 تومان می باشد و با جو خوب مذاکرات و کاهش تحریم ها این قیمت ها برای این سهم جکی بیش نیست!!
5.غمارگ هم به همراه غبشهر همین الان با سود تحلیلی 260 تومان امسال داره با p/e 4 معامله می شود و حقوقی هم امروز تا سقف هر چی بود جارو کرد و خرید(سرمایه گذاری ملی)
6.توسعه و آهن میلاد هم که از این بعد ها بیشتر خواهید شنید و یواش یواش این سهم هم توسط بازار شناخته شده و صف خرید به خود می بیند،سهام 100 تومان زین بعد نخواهیم داشت!
------------------------
((هشدار)) : دوستان نسبت به خرید سهام حکشتی دقت لازم رو فرمایند تا فردا خاطره تلخ صدرا تکرار نشود،بازار امروز جو گیر شده بود و روی 600 تومان حکشتی میخرید!!
همیشه شاد و سلامت باشید و شکرگزار خداوند متعال
که هر چه داریم از لطف و کرم اوست
در پایان یک شعری از پروین اعتصامی آبرو و افتخار آذربایجان میگذارم و رفع زحمت میکنم:
دانا نجست پرتو گوهر ز مهرهای عاقل نخواست پاکی جان خوش از تنی
پروین، چگونه جامه تواند برید و دوخت آنکس که نخ نکرده بیک عمر سوزنی
یا حق
نظر
-
-
سلا عطا جان
سبدم رو تغییر دادم بانکیها رو دادم رفت الان شپنا 3500(15درصد)- مپنا 714(25درصد)- وتوسم 225(20درصد)-فولاد 449(25درصد)-ونوین 440(15درصد) که سهم جایزه هم دارم به نظرت خوبه راستی خاور بهتره یا خزامیاد البته میدونم خبهمنم خوبه امروزم نشد خرید کنم ازبین سفارس -حتاید-میهن- ودی کدوم بهتره و چرا
ممنون از لطفتآخرین ویرایش توسط amir2007dkn؛ 2013/10/20, 00:04.
نظر
نظر