کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تا جایی که من میدانم 3 صورت مالی ذاریم که ترازنامه و صورت سود و زیان رسمی و عمومی و یک صورت مالی مدیران داریم
سود و زیان سال در ترازنامه سال بعد دیده می شود
ما صورتهاي مالي اساسي داريم كه مشخص هست...ترازنامه...صورت سودو زيان..و صورت سودو زيان جامع و ...تا جايي كه بنده با حسابداري آشنايي دارم اصلا سودو زيان سال در تراز سال بعد ديده نميشه...اصلا يه همچين چيزي معني نميده
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
ما صورتهاي مالي اساسي داريم كه مشخص هست...ترازنامه...صورت سودو زيان..و صورت سودو زيان جامع و ...تا جايي كه بنده با حسابداري آشنايي دارم اصلا سودو زيان سال در تراز سال بعد ديده نميشه...اصلا يه همچين چيزي معني نميده
بله حق با شماست دقیقا منظور بنده اعمال سود و زیان پایان دوره مالی و اعمال در ترازنامه برای سال مالی است.سود شناسایی شده در یک 12 ماهه در ترازنامه منتشره پایان سال مالی اعمال و در قسمت ح ص س درج میگردد
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
جناب سامان ضمن تشکر از لطف شما اجازه دهید موضوع را مطرح کنم
سیلام در 3ماهه منتهی به92/1/30 نزدیک 17تومان سود ساخته. چون صادرات سیمان از اول اردیبهشت(شروع 3ماهه دوم سیلام)در3ماهه دوم نزدیک54تومان سود ساخته یعنی 6ماهه 70تومان (در گزارش دوم6ماهه اعلام کرده999ریال. که کاهش در هزینه های سربار را علت تعدیل در گزارش دوم6ماهه اعلام نموده)
ازطرفی مثل اینکه شرکت از اواخرمرداد(اوائل3ماهه سوم)5دلار بهازای هرتن افزایش قیمت صادراتی گرفته که بااحتساب مورد اخیر باید در3ماهه سوم بیش از55تومان میساخت اما در گزارش 9ماهه (منتهی به92/7/30) 133 ساخته یعنی 3ماهه سوم حدود 34 تومان.
از طرفی در ذیل گزارش 9ماهه اعلام کرده که شرکت درتاریخ 92/6/27 اقدام به خرید 20 میلیون سهم سهگمت نموده(یعنی در اواسط 3ماهه سوم)
حالا میخواستم ببینم وجه این خرید را از سود 3ماهه سوم برداشته(کسر کرده)یااگر خیر پس چرا سود 3ماهه سوم کمتر از 3ماهه دوم بوده با وجود افزایش قیمت صادراتی؟؟؟
نوع ترازنامه اي كه شركت دسته بندي كرده كاملا افزايشي هست و رشد اقلام سرمايه گذاري هم مطلب شمارو تاييد ميكنه
اما چون ترازنامه افزايشي تنظيم شده سخته كه بفهميم مبلغ از كجا كسر شده و سرمايه گذاري شده
چون گفتيد كه اين سرمايه گذاري در 3 ماهه سوم انجام شده به سايت كدال مراجعه كنيد و فايل پيوست گزارش 9 ماهه رو دانلود كنيد و ببينيد تو اين گزارش چيزي گفته يا نه...من هركاري ميكنم دانلود نميشه
اگه تو اين گزارش چيزي نگفته بود در گزارش حسابرسي 12 ماهه بايد ببينيد منبع تامين وجه كجا بوده...اما قاعدتا از سود عملياتي نخواهد بود
اما علت كاهش سود در 3 ماهه سوم صرفا پايين نشون دادن سود شركت هست و يا به عبارتي گزارش دستكاري شده...سند اين دستكاري هم ترازنامه فوق افزايشي شركت هست كه نشون ميده درآمدها در صورت سودو زيان مخفي شده
جناب سامان ضمن تشکر از لطف شما اجازه دهید موضوع را مطرح کنم
سیلام در 3ماهه منتهی به92/1/30 نزدیک 17تومان سود ساخته. چون صادرات سیمان از اول اردیبهشت(شروع 3ماهه دوم سیلام)در3ماهه دوم نزدیک54تومان سود ساخته یعنی 6ماهه 70تومان (در گزارش دوم6ماهه اعلام کرده999ریال. که کاهش در هزینه های سربار را علت تعدیل در گزارش دوم6ماهه اعلام نموده)
ازطرفی مثل اینکه شرکت از اواخرمرداد(اوائل3ماهه سوم)5دلار بهازای هرتن افزایش قیمت صادراتی گرفته که بااحتساب مورد اخیر باید در3ماهه سوم بیش از55تومان میساخت اما در گزارش 9ماهه (منتهی به92/7/30) 133 ساخته یعنی 3ماهه سوم حدود 34 تومان.
از طرفی در ذیل گزارش 9ماهه اعلام کرده که شرکت درتاریخ 92/6/27 اقدام به خرید 20 میلیون سهم سهگمت نموده(یعنی در اواسط 3ماهه سوم)
حالا میخواستم ببینم وجه این خرید را از سود 3ماهه سوم برداشته(کسر کرده)یااگر خیر پس چرا سود 3ماهه سوم کمتر از 3ماهه دوم بوده با وجود افزایش قیمت صادراتی؟؟؟
نوع ترازنامه اي كه شركت دسته بندي كرده كاملا افزايشي هست و رشد اقلام سرمايه گذاري هم مطلب شمارو تاييد ميكنه
اما چون ترازنامه افزايشي تنظيم شده سخته كه بفهميم مبلغ از كجا كسر شده و سرمايه گذاري شده
چون گفتيد كه اين سرمايه گذاري در 3 ماهه سوم انجام شده به سايت كدال مراجعه كنيد و فايل پيوست گزارش 9 ماهه رو دانلود كنيد و ببينيد تو اين گزارش چيزي گفته يا نه...من هركاري ميكنم دانلود نميشه
اگه تو اين گزارش چيزي نگفته بود در گزارش حسابرسي 12 ماهه بايد ببينيد منبع تامين وجه كجا بوده...اما قاعدتا از سود عملياتي نخواهد بود
اما علت كاهش سود در 3 ماهه سوم صرفا پايين نشون دادن سود شركت هست و يا به عبارتي گزارش دستكاري شده...سند اين دستكاري هم ترازنامه فوق افزايشي شركت هست كه نشون ميده درآمدها در صورت سودو زيان مخفي شده
تشکر ویژه بابت زحمتی که کشیدید عطای عزیز ذکر خیر شما را میکردند
امیدوارم از نزدیک زیارتتون کنیم
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
ساده جان سلام امیدوارم که در این سایت بیشتر بنویسید نظر تان در ارتباط با گزارش شیران چگونه است خاک بر سرم شد
اصلا نگران نباش ناظم جان...بيشتر شركتها در گزارش اولين پيشبيني محتاطانه عمل ميكنن و شيران هم چون يه سهم دلاري هست و قيمت دلار قطعيت نداره بهترين كار ممكن رو انجام داده...عقل هم حكم ميكنه كه يه مدير عاقل اينجوري عمل بكنه...در ماههاي آينده خواهيد ديد كه بقيه شركت ها هم همين كارو ميكنن...بازارم اينو ميدونه و زياد جدي نميگيره
شايد تو بازگشايي يه جو منفي زودگذري رو سهم بيفته اما خيلي زود خودشو جمعو جور ميكنه
سلام استاد عطا
با توجه به عرضه بلوكي تاپيكو در قيمت 580 كه باعث ميشه سهم از اين قيمت بالاتر نره ( در جايي خواندم ) ميخواستم سهم رو تعويض كنم شما چه پيشنهادي داريد براي روز شنبه كوتاه مدت ؟
ممنون
دقیقاً 41 ساعت هست که از شما خبری نیست، انشاء الله که هر جا هستین شاد و سلامت باشید
باسلام
این نشان دهنده تاپیر گذاری استاد عطا هست واون هم به این خاطر میتونه باشه که ایشون بدون ریا مطلب واطلاعات میزارن وخیلی خوشحال کننده هست
استاد آمارتو میگیرن چرا آمار نمیدی ومیری؟:!!(شوخی)
آرزومند سلامتی وشادی برای همه آدمهای بی ریا وخوب ازجمله استاد عطا
استاد زود بیا :-/وبگو بیشترین تاثیر پذیری رو کدوم صنایع با امضا تفاهم نامه دارند؟8-> آقا یاخانم بیلیونر من توصف جلوتر هستم ها برو عقب:(fight)(شوخی)
نظر